Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωχ... Όντως το αναβάθμισα λόγω άλλου προβλήματος! Δηλαδή μέχρι να βγάλουν νέα έκδοση, δε θα μπορώ να αλλάξω γλώσσα;;; :shock:

Κρατώντας πατημένο το κενό μπορείς να αλλάξεις γλώσσα μέχρι να το φτιάξουν πάλι

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Δεν αλλάζει έτσι. Το έχω δοκιμάσει...

[ATTACH]61143[/ATTACH]

Άρα το χάλασαν κι αυτό γιατί εγώ που δεν έκανα την αναβάθμιση ακόμα δουλεύει και έτσι η αλλαγή γλώσσας..

Εμένα αλλάζει με slide στο space bar οπως πριν και μετά την τελευταία αναβάθμιση.
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Το ίδιο και σε μένα. Δουλευουν όλα κανονικά.

Μήπως να έκανες μια clear data & cache στην εφαρμογή;

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Επανέρχομαι στο θέμα του κενού μετά την τελεία στο Swype. Ό,τι κι αν δοκίμασα δεν αφήνει κενό μετά την τελεία. Κάνει το γράμμα κεφαλαίο αλλά κολλητά λέξη.Λέξη (και μετά με ρωτάει αν θέλω να αποθηκεύσω τη .Λέξη στο λεξικό)

Μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτός είναι ο τρόπος που βάζει τελείες το Swype;

Να σημειώσω ότι μετά το κόμμα αφήνει τελεία κανονικότατα.

Επανέρχομαι στο θέμα του κενού μετά την τελεία στο Swype. Ό,τι κι αν δοκίμασα δεν αφήνει κενό μετά την τελεία. Κάνει το γράμμα κεφαλαίο αλλά κολλητά λέξη.Λέξη (και μετά με ρωτάει αν θέλω να αποθηκεύσω τη .Λέξη στο λεξικό)

Μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτός είναι ο τρόπος που βάζει τελείες το Swype;

Να σημειώσω ότι μετά το κόμμα αφήνει τελεία κανονικότατα.

Άμα θες να μην σε ρωτάει για να αποθηκεύσει να λέξη έχει ρύθμιση πάντως.εμένα δεν με πειράζει το κενό μετά την τελεία anyway

Άμα θες να μην σε ρωτάει για να αποθηκεύσει να λέξη έχει ρύθμιση πάντως.εμένα δεν με πειράζει το κενό μετά την τελεία anyway

Ωχ, κατάλαβα, έτσι παίζει δηλαδή ε; bye-bye Swype!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ο κυριότερος λόγος που το άφησα και εγώ.

Ένας συμβιβασμός που μπορεί να γίνει, είναι και μόνο για την τελεία, είναι να μπαίνει με swipe από την τελεία ως το space.

Ωχ, κατάλαβα, έτσι παίζει δηλαδή ε; bye-bye Swype!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ναι οκ απλά στην γραφή με σύρσιμο δεν υπάρχει καλύτερο.Εγώ μόνο αυτό έχω σε όλα τα κινητά μου.κανένα άλλο έτσι απλά.Είναι σαν τον Νόβα launcher πάντα εκεί γυρίζω ,Νόβα, Swype.

Ναι οκ απλά στην γραφή με σύρσιμο δεν υπάρχει καλύτερο.Εγώ μόνο αυτό έχω σε όλα τα κινητά μου.κανένα άλλο έτσι απλά.Είναι σαν τον Νόβα launcher πάντα εκεί γυρίζω ,Νόβα, Swype.

Είχα πάει στο Google Keyboard αλλά δοκίμασα το Swype για το σύρσιμό του. Όντως είναι καλύτερο από του Google όμως αυτό με την τελεία με καθυστερεί απίστευτα πολύ και θα προτιμήσω ένα "χειρότερο" σύρσιμο τελικά γιατί συνολικά γράφω γρηγορότερα με το Google. Για τον Nova μαζί σου με 1000.

Είχα πάει στο Google Keyboard αλλά δοκίμασα το Swype για το σύρσιμό του. Όντως είναι καλύτερο από του Google όμως αυτό με την τελεία με καθυστερεί απίστευτα πολύ και θα προτιμήσω ένα "χειρότερο" σύρσιμο τελικά γιατί συνολικά γράφω γρηγορότερα με το Google. Για τον Nova μαζί σου με 1000.

Εεεελα μωρέ λες και οι παραλήπτες των μηνυμάτων σου είναι απόγονοι του Μπαμπινιώτη και θα σε βαθμολογήσουν αρνητικά! LOL

Swype και ξερό ψωμί!

ειμαι ο μονος που δεν βλεπω το touchpal στο play store ?

Εκεί είναι αλλά μάλλον με αποτυχημένη μετάφραση..

ναι αυτο ειναι το pack της ελληνικης γλωσσας

το κατεβασα και μου λεει οτι χρειαζεται η εφαρμογη , παταω download και μου λεει το αντικειμενο δεν βρεθηκε

ναι αυτο ειναι το pack της ελληνικης γλωσσας

το κατεβασα και μου λεει οτι χρειαζεται η εφαρμογη , παταω download και μου λεει το αντικειμενο δεν βρεθηκε

Για δοκίμασε αυτή.

ευχαριστω . εκανα εγκατασταση απο τον browser του pc και εγινε επιτυχης η εγκατασταση με ονομα TouchPal 2015 :wacko:

Εεεελα μωρέ λες και οι παραλήπτες των μηνυμάτων σου είναι απόγονοι του Μπαμπινιώτη και θα σε βαθμολογήσουν αρνητικά! LOL

Swype και ξερό ψωμί!

AXXAXAXA. Όχι ρε απλώς δε μου χτυπάει καλά στο μάτι. Γιατί να γράφω λάθος από τη στιγμή που έχω κι άλλη επιλογή;

Μολις μου ηρθε μηνυμα "All paid themes for a limited time FREE " απο το TouchPal :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emoji.keyboard.touchpal

Edited by johnsot-1

Ενώ έχω ήδη το TouchPal μου ήρθε ειδοποίηση να κατεβάσω το TouchPal Emoji Keyboard , το έκανα και στην καρτέλα με τα πληκτρολόγια γράφει TouchPal Ελληνικά 2015 και υπάρχει και το σκέτο TouchPal που είχα . Κάνω απεγκατάσταση το παλιό η πρόκειται για συμπληρωματικό ; Φοβάμαι μην κατά την απεγκατάσταση χάσω τις λέξεις που έχω προσθέσει στο λεξικό .

Ενώ έχω ήδη το TouchPal μου ήρθε ειδοποίηση να κατεβάσω το TouchPal Emoji Keyboard , το έκανα και στην καρτέλα με τα πληκτρολόγια γράφει TouchPal Ελληνικά 2015 και υπάρχει και το σκέτο TouchPal που είχα . Κάνω απεγκατάσταση το παλιό η πρόκειται για συμπληρωματικό ; Φοβάμαι μην κατά την απεγκατάσταση χάσω τις λέξεις που έχω προσθέσει στο λεξικό .

Μέσα από τις ρυθμίσεις του παλιού θα κάνεις ένα backup των λέξεων. Μέσα από το καινούργιο θα κάνεις επαναφορά αυτού του backup και θα μπορείς να απεγκαταστήσεις το παλιό. Το touchpal έχει τη δυνατότητα να κάνει backup των λέξεων στη μνήμη του κινητού και καλό είναι να το κρατάς κάπου αυτό ώστε αν εγκαταστήσεις το touchpal σε άλλη συσκευή, να μπορείς να επαναφέρεις τις λέξεις που έχεις προσθέσει.

Ευχαριστώ , έκανα backup , άλλαξα σε touchpal2015 , επαναφορά λεξικού και αφού είδα πως πήρε τις λέξεις απεγκατέστησα το παλιό .

Με το Google Keyboard στην νέα έκδοση, θα μπορεί κάποιος να ανεβάζει το λεξικό του σε cloud μέσω του Gmail και να το έχει σε όλες τις συσκευές του. :clap:

ρε παιδιά.... πόσες φορές έχω προσπαθήσει να το γυρίσω σε TouchPal και Google Keyboard... το swiping τους ειναι απαράδεκτο σε σχέση με το Swype!!!

Δεν θέλω να εκθειάσω το swype, ίσα ίσα, προσπαθώ να το αλλάξω γιατί μου φαίνεται βαρή, και με χαλάει πολύ ο τρόπος εναλλαγής γλώσσας, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να θυσιάσω το πολύ καλό του λεξικό και swiping.

Πφφφ αυτά... ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου! :P

ρε παιδιά.... πόσες φορές έχω προσπαθήσει να το γυρίσω σε TouchPal και Google Keyboard... το swiping τους ειναι απαράδεκτο σε σχέση με το Swype!!!

Δεν θέλω να εκθειάσω το swype, ίσα ίσα, προσπαθώ να το αλλάξω γιατί μου φαίνεται βαρή, και με χαλάει πολύ ο τρόπος εναλλαγής γλώσσας, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να θυσιάσω το πολύ καλό του λεξικό και swiping.

Πφφφ αυτά... ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου! :P

Και εγώ χρησιμοποιώ πότε το swype πότε το swiftkey. Το swype μου αρέσει περισσότερο επειδή έχει πιο πλούσιο ελληνικό λεξικό, αλλά ειδικά σε tablet samsung tab3 8.0 που συνήθως χρησιμοποιώ, μου παρουσιάζει πολλά κολλήματα. Δεν γράφω «σύροντας» αλλά δαχτυλογραφώντας, όμως όσες ευκαιρίες και να έχω δώσει στο swype, με έχει απογοητεύσει και γυρίζω πάλι στο swiftkey.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου