maih_gal Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 good luck :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Να το χαιρομαι το νεο μου κινητο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pardalo Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 μακάρι να το κερδίσω...καλή επιτυχία σε όλους... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gegeor Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλή μας τύχη!! Netfun Free online games http://www.netfun.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazumagr Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Αντε να δουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_stratos Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 very nice. το έχω, το έχω σου λέω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenobarbital Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 my phone!!!Καλή τύχη μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georem Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλή επιτυχία! Μακάρι να σταθώ τυχερός! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petradaki Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλη τυχη σε όλους λοιπον!:whistle::mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evitabt Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 i want it :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos33 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Λένε ότι τα δώρα δεν δωρίζονται, όμως θα ξεφύγω από τον κανόνα αν είμαι ο τυχερός του διαγωνισμού και θα δωρίσω το Sony Xperia S στην κοπέλα μου μιάς και της αρέσει πολύ. Επιτρέπεται ε? :-) :polarbear: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAURENTISGK Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Το myPhone.gr σε συνεργασία με το Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σας εύχεται... καλή εβδομάδα και κάνει δώρο - έτσι απλά- το κορυφαίο smartphone της Sony στην ελληνική αγορά, το Sony XPERIA S, στον πιο... τυχερό από τα μέλη της κοινότητάς μας! Τη συσκευή τη γνωρίζουμε φυσικά εδώ και μέρες, αφού η παρουσίασή της (Sony Xperia S review) στις σελίδες μας, έχει ήδη αγγίξει τις 200.000 εμφανίσεις! Παράλληλα, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς επισκέπτες τους να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του UEFA Champions League 2012. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα με κάθε αγορά SONY XperiaTM S παίρνουν δώρο την επίσημη μπάλα του τελικού του UEFA Champions League 2012, ενώ παράλληλα μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 10 διπλά πακέτα φιλοξενίας (ευγενική χορηγία της Sony) στο Μόναχο για να δουν από κοντά τον μεγάλο τελικό. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=59391&selectedCategoryId=93 Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά: Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) Share τον διαγωνισμό στο Facebook Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές. Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε μία εβδομάδα ακριβώς, την Κυριακή 29 Απριλίου 2012, στις 23.59. Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. SONY XPERIA S / P & U OFFICIAL PROMO VIDEO COMMERCIALS + COMPARATION + SPECIFICATION + PRICE - YouTube Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη. Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban). Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού. Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr. Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε στο ειδικά δημιουργημένο θέμα στον Σχολιασμό. Πολύ καλό. Να το χαρεί όποιος το κερδίσει.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepental Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Το θέλω, το χρειάζομαι.... :happy: . Αν είναι να κερδίσω αυτό, χαλάλι του του κλέφτη που μου πήρε το προηγούμενο.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekgamer Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Δώστε μου εμένα αυτό, και κρατείστε το iPhone...6S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapach Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Πολύ ωραία ιδέα ο διαγωνισμός. Ελπίζω να το κερδίσω. Καλη τύχη σε όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKK_76 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλη επιτυχια σε ολους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heisenberg Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 πολύ καλό. ευχαριστούμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pozelaki Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Εξαιρετικό gadget! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BETTY Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ....:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchristof Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Άντε μπας και ξεφορτωθώ επιτέλους τη μπαχατέλα μου :) just because you're paranoid doesn't mean they're not after you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapageorg Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλή τύχη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDREASTSI Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλή επιτυχία σε όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erws24gr Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Άντε και καλή τύχη μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NatassaK Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Τέλεια, μακάρι να είμαι τυχερή γιατί το παμπάλαιο κινητό μου τα έχει παίξει:):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdimou Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλή τύχη σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts