Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ασημί πιο όμορφο από το μαύρο?

Δεν ξέρω, αλλά τουλάχιστον από τις φώτο, μου αρέσει περισσότερο το μαύρο. Αν τα δω ζωντανά, ίσως αλλάξω άποψη βέβαια.

Κυρίως όμως (πιο πολύ από την ομορφιά) με ενδιαφέρει να μην έχω εύκολα γρατζουνιές και ξεφλουδίσματα.

Το μαυρο γρατσουνιεται ποιο ευκολα και οι γρατσουνιες του ειναι ποιο χτυπητες λογο της αντιθεσης. Εγω παντως προτιμω το μαυρο.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στην παρέα. Το One S μου, αν και υποτίθεται ότι ήταν από φρέσκες παρτίδες, που είχε λυθεί το πρόβλημα, άρχισε να ξεφλουδίζει. Πλέον άρχισε να φαίνεται αρκετά, και πάνω και κάτω, πάρα το γεγονός ότι από την πρώτη μέρα το είχα με θήκη. Προσωπικά, μέχρι στιγμής δεν με ενοχλεί πάρα πολύ, αλλά τι γίνεται αν αυτό συνεχίσει να βγαίνει; Έχει βρει κανείς 3rd party λύση με το ξεφλούδισμα του μαύρου, εκτός από το να το στείλω στην Arvato (και αν το δεχτούν δηλαδή, απόσο θυμάμαι κάποιες σελίδες πίσω είχε αναφερθεί ότι δεν το καλύπτουν, αν δεν απατώμαι); Στο xda κάπου διάβασα για αλλάγη του σώματος, και ψάχνοντας στο ebay βρήκα το εξής και παρόμοια άλλα.. Είναι πράγματι αυθεντικά; Το έχει προσπαθήσει κανείς;

Θα πρότεινα πρώτα να μιλήσεις με την HTC και μετά να προχωρήσεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καταλαβα...δεν ειμαι για μαυρο εγω προσωπικα, σε καμια περιπτωση. Θα βγαλω σπυρακια, ειτε ξεφλουδισει, ειτε οχι..

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

εγω προσωπικά εχω το μαύρο εδω και κανα 2μηνο και παρόλου που δεν το έχω σε θήκη δεν ξεφλουδίστηκε καθόλου οπότε αν σου αρέσει το μαύρο και δεν εισαι πολυ απαιτητικός user και με τον S3 που εχει καλημένος εισαι απλα λίγο 8α ζεστ΄νεται στα παιχνίδια.

και ειμαι και με IC V4.0.4

γεια σας ενδιαφέρομαι για την αγορά του one s me s4 απο το onlinequality κατάστημα. Γίνεται μα ξέρω με κάποιο τρόπο εάν το κινητό που θα μου στειλουν είναι branded μέσ s/n h imei ? κάποια σελίδα online η γενικά κάποιο τρόπο μέσω αυτων των αριθμών. επισηςυπαρχει περίπτωση να είναι unbranded και να μου πουν στην arvato ότι δεν υποστηρίζουν εδώ την εγγύηση??

Καλησπέρα παιδιά! Να ρωτήσω κάτι,στο γκαλερί αν πατήσεις στις "λεπτομέρειες" γράφει "χωρίς προστασία" τι σημαίνει και μπορείς να το κάνεις "προστατευμένο"

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Γιατί βλέπω δύο τύπους του κινητού σε μερικά μαγαζιά και τι διαφορές μεταξύ τους έχουν, γιατί από τις περιγραφές δεν βγάζω συμπέρασμα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Γιατί βλέπω δύο τύπους του κινητού σε μερικά μαγαζιά και τι διαφορές μεταξύ τους έχουν, γιατί από τις περιγραφές δεν βγάζω συμπέρασμα.

HTC One S Z520E: 1.5 GHz dual-core Qualcomm MSM8260A Krait (S4)

HTC One S Z560E: 1.7 GHz dual-core Qualcomm MSM8260 Scorpion (S3)

Σε καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις διάφορες...

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Καλησπερα. Γνωστο καταστημα εβγαλε σε προσφορα το εν λόγω τηλεφωνο στα 299€ αλλα με αγγλικο μενου. Προκειται για κατι που μπορει να διορθωθει με καποιον τροπο ή οχι? ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προτερων.

Καλησπερα. Γνωστο καταστημα εβγαλε σε προσφορα το εν λόγω τηλεφωνο στα 299€ αλλα με αγγλικο μενου. Προκειται για κατι που μπορει να διορθωθει με καποιον τροπο ή οχι? ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προτερων.

Μην ανησυχείς για τη γλώσσα. Οπως έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρόν topic, αρκεί η εγκατάσταση του προγράμματος morelocale2 απο το playstore για να γυρίσει στα Ελληνικά.

Έχει τύχει να μάθει κανείς για ποιο μοντέλο είναι, στα specs γράφει για τον 1.5 επεξεργαστή, και αν είναι unbranded; Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του στα 300 ευρώ; Και κάτι τελευταίο επειδή έχει μόνο 16 γίγα μνήμη, παίρνει μήπως κάποιο usb on the go ή κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ

Καλημερα παιδια!πηγα να παραγγειλω το τηλ απο το πουλοτηλεφωνο αλλα το ζ520 ειναι μπραντεντ που δ με νιαζει.αλλα εχει αγγλικο μενου.κ δ αλλαζει μου ειπε η κοπελα.αν αλλαξει χανει εγγυηση.ετσι ειναι;δηλαδη με morelocale χανετε η εγγυηση;με το morelocale εχει προβλημα η συσκευη;

Έχει τύχει να μάθει κανείς για ποιο μοντέλο είναι, στα specs γράφει για τον 1.5 επεξεργαστή, και αν είναι unbranded; Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του στα 300 ευρώ; Και κάτι τελευταίο επειδή έχει μόνο 16 γίγα μνήμη, παίρνει μήπως κάποιο usb on the go ή κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ

Το παρέλαβα χτες, ήταν unbranded, με αγγλικό μενού και με τον S3 (Ζ560e), ενώ σύμφωνα με τα specs έπρεπε να είναι με τον S4. Τους το επέστρεψα να μου το αλλάξουν.

Δε μπορούν να πουν ότι έκαναν λάθος στα specs, γιατί πωλούν και το μοντέλο με τον S3 και μάλιστα στα 369,95 ευρώ.

Πως μπορούμε να πάρουμε screen capture στην οθόνη μας;;Ποια κουμπιά πατάμε;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Το παρέλαβα χτες, ήταν unbranded, με αγγλικό μενού και με τον S3 (Ζ560e), ενώ σύμφωνα με τα specs έπρεπε να είναι με τον S4. Τους το επέστρεψα να μου το αλλάξουν.

Δε μπορούν να πουν ότι έκαναν λάθος στα specs, γιατί πωλούν και το μοντέλο με τον S3 και μάλιστα στα 369,95 ευρώ.

Δεν εχουν ιδεα .... δεν υπαρχει το S4 στο καταστημα

Πως μπορούμε να πάρουμε screen capture στην οθόνη μας;;Ποια κουμπιά πατάμε;

Vol - και power button μαζί

Δεν εχουν ιδεα .... δεν υπαρχει το S4 στο καταστημα

Απίστευτο! Τώρα βλέπω ότι έχουν καταργήσει την προσφορά του One S (με τον S4) στα 299 ευρώ. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο site τους 3 διαφορετικά One S στα 369, 369.95 και 379 ευρώ!

Edit: Έχουν και το One X στα 377 ευρώ...

Edited by vsk

επειδη τωρα καταλαβα για πιο καταστημα μιλατε.. εγω σημερα εκανα παραγγελια... οσο για την προσφορα τους ανεφερα οτι μεχρι εχθες ητανε 299 και οτι τωρα αλλαξε και ο πωλητης κατι πηγε ρωτησε και με ειπε οτι ισχυει μεχρι σαββατο απλα το αλλαξανε για να μην γινουν πολλες παραγγελιες.. αμα παρετε τηλεφωνο και τους πειτε οτι το ειδατε εχθες με 299 στο crazy sundays θα σας το δωσουν 299. τωρα για τον επεξεργαστη ρωτησα συγκεκριμενα εαν ειναι ο 1,5ghz S4 με ειπε ο πωλητης οτι ναι ειναι o 1,5Ghz ουσιαστικα ο S4 και του ειπα εαν εχουμε καποιο προβλημα θα επιστραφει και συμφωνησε.

Οποτε οσοι θελετε καντε κατι παρομιο και λογικα θα σας το αφησουν στην ιδια τιμη. οσο για τον επεξεργαστη ρωτηστε εαν ειναι ο 1,5 και αν σας πουνε ναι εσεις κατοχηρωθηκατε γιατι οι κλεισεις καταγραφονται ;)

το πηρε κανεις απο αυτο το καταστημα και του ηρθε με τον S3?? και αν ναι τι εκανε σε αυτη τη περιπτωση??

Edited by konstheoth

το πηρε κανεις απο αυτο το καταστημα και του ηρθε με τον S3?? και αν ναι τι εκανε σε αυτη τη περιπτωση??

Ναι, εγώ. Μου είπαν να τους το επιστρέψω να το τσεκάρουν και αν έγινε λάθος να μου το αντικαταστήσουν. Περιμένω...

Ναι, εγώ. Μου είπαν να τους το επιστρέψω να το τσεκάρουν και αν έγινε λάθος να μου το αντικαταστήσουν. Περιμένω...

αμα τους παρω τηλ και τους πω συγκεκριμενα οτι αμα δεν ειναι το σωστο θα παρω τα λεφτα μου πισω? λες να γινει τιποτα?!

Εννοείται ότι αν δεν είναι το σωστό θα τους το επιστρέψεις. Τώρα αν θα πάρεις πίσω μετρητά ή αν θα σου δώσουν πίστωση για να κάνεις άλλη αγορά, δεν ξέρω. Νομίζω ότι ισχύει το δεύτερο, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να τους ρωτήσεις.

καλημέρα παιδιά,

εντελώς ξαφνικά σήμερα έχω το εξής πρόβλημα: έχει εμφανιστεί το εικονίδιο του συγχρονισμού δεδομένων, δεν μπορώ να το εξαφανίσω και ουσιαστικά μου έχει "μπλοκάρει" την wi-fi σύνδεση του κινητού με internet.

Κάθε φορά που ανοίγω το wi-fi ανοίγει και ο συγχρονισμός......σβήνω το wi-fi σβήνει και αυτός.

Υπηρεσίες τοποθεσίας, play κλπ φυσικά δεν λειτουργούν αφού όπως σας είπα είναι σαν να έχει "μπλοκάρει" το internet....!

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

καλημέρα παιδιά,

εντελώς ξαφνικά σήμερα έχω το εξής πρόβλημα: έχει εμφανιστεί το εικονίδιο του συγχρονισμού δεδομένων, δεν μπορώ να το εξαφανίσω και ουσιαστικά μου έχει "μπλοκάρει" την wi-fi σύνδεση του κινητού με internet.

Κάθε φορά που ανοίγω το wi-fi ανοίγει και ο συγχρονισμός......σβήνω το wi-fi σβήνει και αυτός.

Υπηρεσίες τοποθεσίας, play κλπ φυσικά δεν λειτουργούν αφού όπως σας είπα είναι σαν να έχει "μπλοκάρει" το internet....!

Η ρύθμιση για την απενεργοποίηση του συγχρονισμού είναι Settings --> Accounts & sync --> Auto sync

Αλλά μήπως είναι η σύνδεσή σου στο internet που έχει πρόβλημα?

Επίσης δες ποιες εφαρμογές έχεις βάλει να κάνουν sync, μήπως κάποια από αυτές δικαιολογείται να κατεβάζει μεγάλο όγκο δεδομένων...

Edited by l3ft3r1s