Ctavrosdem Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδιά όταν μου στέλνουν ένα τραγούδι και πατώ να το ακούσω, μπαίνει μια φωτογραφία στο music player και αντί να δείχνει την νότα δείχνει μια εικόνα από το album μου, μήπως ξέρετε πως μπορώ να την αλλάξω? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Τώρα είδα την απάντηση,ευχαριστώ. Για launchers μπορείς να ρίξεις και μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282395 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZieL137 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά όταν μου στέλνουν ένα τραγούδι και πατώ να το ακούσω, μπαίνει μια φωτογραφία στο music player και αντί να δείχνει την νότα δείχνει μια εικόνα από το album μου, μήπως ξέρετε πως μπορώ να την αλλάξω? :wacko: Προφανώς μέσα στον φάκελο που βρίσκεται το τραγούδι υπάρχει ένα αρχείο .jpg και ο player το ορίζει στο τραγούδι (και σωστά, σαν album art). Αν δεν βρίσκεις τέτοιο αρχείο ίσως να είναι κρυφό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Θα πω κάτι αιρετικο και μην με παρεξηγήσετε: Με 100 Ευρώ λιγοτερα παίρνει κανείς το L5 και πάμε να δούμε τώρα τι χάνει: -Μικρότερη οθόνη, 4" vs 4,3" (σιγά τα ωα!). Μια χαρά είναι κινητο με 4" οθόνη. -Μικρότερη ανάλυση οθόνης. Σωστό, αλλά δεν είναι πάντα μειονέκτημα -Χειρότερος επεξεργαστής (800 vs 1000 MHz) που όμως μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα την χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη (γι αυτο είπα ότι δεν είναι πάντα μειονέκτημα). Λογικά το L5 θα κάνει λιγότερο lag απο το L7. -πρόσθια κάμερα. Εκεί το χάσαμε το κορμί πατριώτη, αφού το L7 δεν υποστηρίζει βίντεοκλήσεις μέσω δικτύου! (τι την έβαλαν την κάμερα οι μπαγλαμαδες αφού δεν υποστηρίζουν βίντεοκλήση;) -και εξακολουθώ να εχω ICS για 100 Ευρώ λιγοτερα. Και στο τέλος μου έμειναν και 100 Ευρώ. Νομίζω ότι η ίδια η LG το "έκαψε" το L7 της. Εχω άδικο; Edited August 3, 2012 by Nikos1972 Ορθογραφικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Θα πω κάτι αιρετικο και μην με παρεξηγήσετε: Με 100 Ευρώ λιγοτερα παίρνει κανείς το L5 και πάμε να δούμε τώρα τι χάνει: -Μικρότερη οθόνη, 4" vs 4,3" (σιγά τα ωα!). Μια χαρά είναι κινητο με 4" οθόνη. -Μικρότερη ανάλυση οθόνης. Σωστό, αλλά δεν είναι πάντα μειονέκτημα -Χειρότερος επεξεργαστής (800 vs 1000 MHz) που όμως μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα την χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη (γι αυτο είπα ότι δεν είναι πάντα μειονέκτημα). Λογικά το L5 θα κάνει λιγότερο lag απο το L7. -πρόσθια κάμερα. Εκεί το χάσαμε το κορμί πατριώτη, αφού το L7 δεν υποστηρίζει βίντεοκλήσεις μέσω δικτύου! (τι την έβαλαν την κάμερα οι μπαγλαμαδες αφού δεν υποστηρίζουν βίντεοκλήση;) -και εξακολουθώ να εχω ICS για 100 Ευρώ λιγοτερα. Και στο τέλος μου έμειναν και 100 Ευρώ. Νομίζω ότι η ίδια η LG το "έκαψε" το L7 της. Εχω άδικο; εγω θα σου πω κατι αλλο. παιρνεις ενα xperia mini στα 130 ευρω που ειναι και καλυτερο και απο τα δυο αν το παμε ετσι. το θεμα ομως ειναι πως το κινητο (οπως και το l5 που δοκιμασα προσφατα) ειναι για τα μπαζα σε αυτη την τιμη. υπαρχουν σαφως καλυτερες προτασεις σε αυτη την κατηγορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) edit: εγραψα το μηνυμα κατα λαθος δυο φορες. ας σβηστει παρακαλω Edited August 4, 2012 by mauro_pistoli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Εγώ πάντως Χρησιμοποιώ το τηλέφωνο εδώ και 2 μίνες είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος ίσως γιατί είναι το πρώτο μου ‘Smartphone’, μου αρέσει πολύ η φωτογραφική του και η οθόνη του είναι εντυπωσιακή. Το μόνο μιον είναι που δεν έχει βιντεοκληση… δεν μπορώ να πω όμως ότι έχει και τόσα πολλά lag ;s για καθημερινή χρήση μια χαρά είναι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Να ρωτήσω, ισχύει ότι έχει 5 αρχικές οθόνες, αντί για 7 που είναι το σύνηθες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Να ρωτήσω, ισχύει ότι έχει 5 αρχικές οθόνες, αντί για 7 που είναι το σύνηθες; Ναι 5 ειναι φιλε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Τελικά αξίζει κύριοι για δεύτερη συσκευή και χρήση πλοήγησης στο ΝΕΤ ή όχι??... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Τελικά αξίζει κύριοι για δεύτερη συσκευή και χρήση πλοήγησης στο ΝΕΤ ή όχι??... Η ερώτηση του φίλου σημαίνει δυο πράγματα: 1oν ότι το κινητο δεν αξίζει για 1η συσκευη και 2ον ότι η Κρίση δεν έχει ακόμα αγγίξει αυτήν την Χώρα. Αλήθεια, χωρίς παρεξήγηση και με όλο το σεβασμό σε όλους στο forum, ποσα κινητα πρέπει να έχει κάποιος; Και εν τελει, γιατι αυτο το συμπαθητικό κινητο να μην αξίζει να είναι 1η συσκευή; Όλοι πρέπει να έχουμε "ναυαρχιδες"; Xωρις παρεξήγηση και χωρίς έμφαση η λέξη ναυαρχίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Εγω το δουλευω περιπου 2 μηνες και παντα κατα την προσωπικη μου γνωμη εχω να πω τα παρακατω : Αν ηταν να πληρωσω αυτα τα 250-300 Ευρω που κοστιζει, δεν θα το αγοραζα. Το πιο πιθανο να επαιρνα κατι σε HTC ή Samsung. Το κερδισα ομως σε εναν διαγωνισμό , οποτε ειμαι υπερευχαριστημενος. Το ICS ειναι ολα τα λεφτα. Το μέγεθος της οθόνης ειναι το ιδανικο, ουτε πολυ μεγαλη για κινητο αλλα ουτε και πολυ μικρη για λιγο web browsing. Μερικες φορες μου κανει ομως κατι φοβερα lag και βεβαια παντα την στιγμη που θελεις να κανεις κατι γρηγορα, αυτο ειναι πολυ εκνευριστικο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Τελικά αξίζει κύριοι για δεύτερη συσκευή και χρήση πλοήγησης στο ΝΕΤ ή όχι??... Οι γνώμες πού θα πάρεις είναι πολλές. Για μένα ας πούμε ούτε για δεύτερη συσκευή μου κάνει γι αυτό και το έστειλα πολύ σύντομα σε ένα τύπο σχετικά γνωστό μου με λίγες απαιτήσεις μεν και χωρίς γνώσεις στα smartphone πού όμως κατάλαβε έπειτα από μέρες ότι το κινητό έχει τρελό lag.φαντάσου,ένας άνθρωπος πού ούτε κατά διάνοια είχε επαφή με κινητά με ρώτησέ μετά από μέρες,μα γιατί κολλάει έτσι το κινητό και καθυστερεί.η απάντηση μου?θα στρώσει μελλοντικά με αναβαθμίσεις. Τι να του έλεγα,σού έσπρωξα κινητό ολοκαίνουριο,όμορφο,ποιοτικό πού όμως μου ερχόταν να το πετάξω στον τοίχο και το μεγαλύτερο του κομμάτι να είναι σαν σπορακι??? Ούτε καν το arc s δεν είχε τόσο lag.εδώ το vodafone smart 2 πήγαινέ σχετικά καλύτερα πού ήταν κινητό των 99 ευρώ. Υπερβολικό?ίσως,για πολλούς.για μένα όχι. Σε αυτά τα χρήματά πού ζητάνε για την πατάτα αυτή παίρνει κάποιος κινητό πού γαζώνει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Εντάξει κύριοι. . . Θα το "δοκιμάσω" και εν καιρό θα αποτυπώσω τη χρήση του! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanchez Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα... Ήθελα να ρωτήσω πως δημιουργώ νέο φάκελο μέσα στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες???Στέλνω φωτογραφίες και όλες μπαίνουν σε έναν φάκελο με το όνομα bluetooth... Edited August 17, 2012 by sanchez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Παιδιά καλημέρα... Ήθελα να ρωτήσω πως δημιουργώ νέο φάκελο μέσα στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες???Στέλνω φωτογραφίες και όλες μπαίνουν σε έναν φάκελο με το όνομα bluetooth... Μέσω file explorer πού θα βρεις στο market Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalatrust Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τελικά αυτό το κινητό πόση μνήμη RAM έχει? 512 ή 390? το δικό μου πάντως έχει 390. αν τελικά έχει 512 ποιο πιστεύετε πως είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Πάντως μια χαρά είναι το τηλέφωνο και η οθόνη όλα τα "λεφτά" στην φωτεινότητα :) Ερώτηση, πως "παίρνουμε αποτύπωμα οθόνης"; (screen capture) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Πάντως μια χαρά είναι το τηλέφωνο και η οθόνη όλα τα "λεφτά" στην φωτεινότητα :) Ερώτηση, πως "παίρνουμε αποτύπωμα οθόνης"; (screen capture) Πατάς ταυτόχρονα το κάτω πλήκτρο του ήχου και το κουμπί που κλείνεις το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Πατάς ταυτόχρονα το κάτω πλήκτρο του ήχου και το κουμπί που κλείνεις το κινητό. Σωστότατος! Mercy :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanchez Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλημέρα παιδιά...Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται και πώς φτίαχνω φάκελο στο μενού με τις εφαρμογές για να τις πετάξω μέσα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλημέρα παιδιά...Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται και πώς φτίαχνω φάκελο στο μενού με τις εφαρμογές για να τις πετάξω μέσα??? Δε γίνεται να το κάνεις αυτό στο μενού παρά μόνο στην αναμονή στη "μπάρα" (dock). Θα πρέπει να δοκιμάσει κάποιον launcher ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalatrust Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τελικά αυτό το κινητό πόση μνήμη RAM έχει? 512 ή 390? το δικό μου πάντως έχει 390. αν τελικά έχει 512 ποιο πιστεύετε πως είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζω? δεν έχω σταματήσει να ψάχνω και ακόμα λύση δεν έχω βρει αν μπορεί κάποιος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 δεσμευη η καρτα γραφικων τα υπολοιπα mb ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts