Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά κ εμένα μου φαίνεται ότι ο ηχος είναι πολύ χαμηλός κ στο ηχείο κ στα ακουστικά .

καποιος παιδια να κανει μια συγκριση με ενα iphone 4s ???? γιατι το δικο μου σε σχεση με iphone 4s ειναι στο 1/3 η ενταση του ενος....

επεισεις !!!!! υπαρχει καποιο Προγραμμα να μπορεις να διαχειριστεις τον τροπο που θα χτυπαει το τηλεφωνο και τα μηνυματα ? διλαδη να μην βαραει μονο μια φορα για μηνυμα αλλα περισσοτερες .....κτλ ...

sector:superman: ! Nubia M2 !

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μεσα απο τις ρυθμισεις.!!!

δεν σου δεινει την δυνατοτητα να χτυπαει παραπανω φορες......

Και εμένα με κεφαλαία γράφω κανονικά 160 χαρακτήρες. Αλλά και να ήθελα δεν με αφήνει να γράψω με μικρά.

Με τον τηλεφωνικό κατάλογο τι γίνεται; Έχω χαθεί. Πάνω αριστερά που δείχνει τι να προβάλει λέει και google, exchange activesync και τηλέφωνο. Ποια η διαφορά αυτών; Άντε google να υποθέσω είναι οι επαφές στο google που έχει συγχρονιστεί το τηλέφωνο. το exchange που γράφει ακριβώς το ίδιο mail από κάτω τι ρόλο βαράει; Επίσης το τηλέφωνο λέει 0 επαφές. Δηλαδή καμία επαφή δεν είναι αποθηκευμένη στη συσκευή; Και η συγχώνευση και σύνδεση επαφών τι ρόλο βαράνε;

Να προσθέσω ότι τις επαφές τις πέρασα από το se w890i μέσω μια ρύθμισης που έχει το hox για επαφές από άλλη συσκευή μέσω bt.

Ίσως είναι λίγο αστείες οι ερωτήσεις αλλά ακόμα δεν έχω μπει πλήρως στην φιλοσοφία του android.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Ξέρει κανείς αν παίζει στη συσκευή μας το need for speed shift ?

Αμφιβαλλω να μην το παιζει, εδω στο galaxy s παιζει αψογα :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Με τον τηλεφωνικό κατάλογο τι γίνεται; Έχω χαθεί. Πάνω αριστερά που δείχνει τι να προβάλει λέει και google, exchange activesync και τηλέφωνο. Ποια η διαφορά αυτών; Άντε google να υποθέσω είναι οι επαφές στο google που έχει συγχρονιστεί το τηλέφωνο. το exchange που γράφει ακριβώς το ίδιο mail από κάτω τι ρόλο βαράει; Επίσης το τηλέφωνο λέει 0 επαφές. Δηλαδή καμία επαφή δεν είναι αποθηκευμένη στη συσκευή; Και η συγχώνευση και σύνδεση επαφών τι ρόλο βαράνε;

Να προσθέσω ότι τις επαφές τις πέρασα από το se w890i μέσω μια ρύθμισης που έχει το hox για επαφές από άλλη συσκευή μέσω bt.

Ίσως είναι λίγο αστείες οι ερωτήσεις αλλά ακόμα δεν έχω μπει πλήρως στην φιλοσοφία του android.

Δεν είναι αστείες οι ερωτήσεις σου, αντιθέτως κι εγώ θα ήθελα απάντηση. :P τόσο καιρό με android ακόμα δεν κατάλαβα!

Αντε να μας έρθει το jellybean να έχουμε καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες στις επαφές! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.!!!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Εκεί βάζεις από που να παίρνει τις επαφές μπορεί να είναι και σκέτο mail όχι μόνο αριθμός

Πχ εγώ έχω αποθήκευση τις επαφές μου στο hotmail και όχι στην Google οπότε έχω μόνο εκείνο μπορείς να πάρεις email και καμιά φορά τηλέφωνα από το Facebook κλπ

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Το exchange active ... Και το τηλέφωνο τι είναι; εγώ νόμιζα ότι είναι εκεί οι επαφές αλλά λέει 0. Ενώ στο exchange έχει κανονικά.

Επίσης οι επαφές στο google πως. Φαίνονται; εννοώ μέσα στη σελίδα του g mail.

για οσους αρεσει το wallpaper tou galaxy3 απλα να ενημερωσω οτι υπαρχει apps στο μαρκετ και δουλευει τελεια με τον ηχο του & τα εφε

Για ριξτε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774195 λετε η htc να καταλαβε το σφαλμα της με τους κλειδωμενους bootloaders και να..αρχισε τις διαροες??!!! Πιθανοτατα να υπαρξει s-off για το one-x συντομα

ερωτηση. Μπορουμε να προσθεσουμε παραπανω apps στο lock screen?? Η πατεντα με το δαχτυλιδι και τα shortcuts με βολευει αφανταστα, αλλα δεν θα με χαλουσε αλλη μια σειρα..

το s-off τι είναι;

security-off

ειναι ο μονος τροπος για να μπορεσεις να ρουταρεις το κινητο σου για να περασεις custom Roms.....

Χανοντας την εγγυηση βεβαια........

security-off

ειναι ο μονος τροπος για να μπορεσεις να ρουταρεις το κινητο σου για να περασεις custom Roms.....

Χανοντας την εγγυηση βεβαια........

Ήδη δεν μπορεί να γίνει root η συσκευή;

οχι δυστηχος !!!!

Καπου τα χεις μπερδεψει...

Root θεωρητικα στο ONE X μπορει να γινει με 2 τροπους

1)Μεσω htcdev.com δηλωνεις το κινητο σου,σου στελνουν ενα αρχειο και με την βοηθεια καποιων προγραμματων ξεκλειδωνεις τον bootloader,κανεις επισημα root και περνας custom roms...με αυτο τον τροπο χανεις την εγγυηση και εισαι s-on που σημαινει οτι δεν υπαρχει 100% ολοκληρωτικη προσβαση στα αρχεια της συσκευης...δεν μπορεις να κανεις τα παντα...παντως roms και kernels αλλαζεις...αμα ξανακλειδωσεις τον bootloader λεει "relocked" και ετσι η HTC καταλαβαινει οτι καποτε το ξεκλειδωσες...

2)Αξιοποιωντας exploits και καταλληλο λογισμικο, κανεις s-off την συσκευη σου και μετα κανεις root και οτι θελεις...με αυτο τον τροπο θα εχεις ολοκληρωτικη προσβαση στα παντα και θα μπορεις να την επαναφερεις την συσκευη οπως βγηκε απο το εργοστασιο χωρις να μπορει η HTC να καταλαβει τιποτα και ετσι εχεις και εγγυηση

Η δευτερη μεθοδος ΔΕΝ εχει επιτευχθει ακομα για το ONE X...

Edited by NeverMind
:)

Ήδη δεν μπορεί να γίνει root η συσκευή;
φυσικα και μπορει να γινει ρουτ. Το προβλημα ειναι οτι θα πρεπει πρωτα να ξεκλειδωθουν οι bootloaders (s-off) που ως στιγμης γινεται μονο με τις ευλογιες της htc μεσω htcdev με κοστος ομως την οριστικη απωλεια της εγγυησης.Περιμενουμε λοιπον να βγαλουν s-off καποιοι developers ωστε να το ξεκλειδωνουμε και να το ξανακλειδωνουμε οποτε θελουμε χωρις να μας παιρνει χαμπαρι η htc.

Καπου τα χεις μπερδεψει...

Root θεωρητικα στο ONE X μπορει να γινει με 2 τροπους

1)Μεσω htcdev.com δηλωνεις το κινητο σου,σου στελνουν ενα αρχειο και με την βοηθεια καποιων προγραμματων ξεκλειδωνεις τον bootloader,κανεις επισημα root και περνας custom roms...με αυτο τον τροπο χανεις την εγγυηση και εισαι s-on που σημαινει οτι δεν υπαρχει 100% ολοκληρωτικη προσβαση στα αρχεια της συσκευης...δεν μπορεις να κανεις τα παντα...παντως roms και kernels αλλαζεις...αμα ξανακλειδωσεις τον bootloader λεει "relocked" και ετσι η HTC καταλαβαινει οτι καποτε το ξεκλειδωσες...

2)Αξιοποιωντας exploits και καταλληλο λογισμικο, κανεις s-off την συσκευη σου και μετα κανεις root και οτι θελεις...με αυτο τον τροπο θα εχεις ολοκληρωτικη προσβαση στα παντα και θα μπορεις να την επαναφερεις την συσκευη οπως βγηκε απο το εργοστασιο χωρις να μπορει η HTC να καταλαβει τιποτα και ετσι εχεις και εγγυηση

Η δευτερη μεθοδος ΔΕΝ εχει επιτευχθει ακομα για το ONE X...

δεν τα εχω μπερδεψει φιλε μου αν δεις πιο πανω το παιδι ρωταει τι ειναι το soff και του απανταω ειναι ο τροπος για να γινει ρουτ ! και απανταει απο κατω ¨αν μπορει να γινει ιδι ετσι¨ ! (διλαδη χωρις s-off )

εκει πηγαινε το ......... δυστηχος οχι που ειπα ;)

Παιδιά μήπως υπάρχει καμία ρομ που να έχει Sony bravia engine ? Κ καμία που να έχει αρκετά βελτιωμένο ήχο γιατί το ηχείο σέρνεται λίγο ;) κ κάτι ακόμα σχετικά με το s-off δηλαδή αν εγώ θελήσω να το στείλω στην HTC θα θεωρηθει ότι είναι εκτός εγγύησης ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μήπως υπάρχει καμία ρομ που να έχει Sony bravia engine ? Κ καμία που να έχει αρκετά βελτιωμένο ήχο γιατί το ηχείο σέρνεται λίγο ;) κ κάτι ακόμα σχετικά με το s-off δηλαδή αν εγώ θελήσω να το στείλω στην HTC θα θεωρηθει ότι είναι εκτός εγγύησης ?

ναι γιατι τωρα το κινητο σου γραφει LOCKED οταν το ξεκλειδωσεις και Στην συνεχεια το ξανα κλειδωσεις και το κανεις "εργοστασιακο " η ρυθμηση θα γραφει RELOCKED ..... οποτε ακυρη η εγγυηση !!

καπου ειχα δει ομως οτι εξαρτατε μπορει να μην το προσεξουνε αλλα...... δεν ξερω........

καπου ειχα δει ομως οτι εξαρτατε μπορει να μην το προσεξουνε αλλα...... δεν ξερω........

Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια περιπτωση.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

• Administrators

Θα συνιστούσα να μην στηρίζεστε στα "κάπου είχα δει" και "μπορεί". Αυτά τα θέματα είναι σοβαρά και οφείλουμε να είμαστε σίγουροι πριν τοποθετηθούμε πάνω σε ένα θέμα. Ας μείνουμε στα δεδομένα που είναι ότι... ξεκλείδωμα μέσω htcdev.com σημαίνει ταυτόχρονα και άρση της εγγύησης εσαεί για την εκάστοτε συσκευή.

Modpic.gif

παιδες εχει προσεξει καποιος απο σας στην εισοδο του χανς-φρι να κανει ..."καρουμπαλο"το σωμα του κινητου?στη πισω μερια μιλαμε παντα...

σε μενα εχει "φουσκσει"ελαχιστα.με το δαχτυλο το εσθανεσαι και με το ματι αλλα θελει προσοχη.

δε ξερω κατα ποσο ειναι δυνατον να βγει φωτο για αν δειτε τι ακριβως λεω.

επισης στο μπροστα μερος,δεηξια της καμερας εχει αρχισει να αποκτα μια παραπανω γυαλαδα.λες και εχει φθαρει..

παμε παρακατω τωρα.λαποιος απο σας που να χει παρει εξωτερικο φορτστη?καμια πρταση?

θα θελα αμεσα να παρω εναν και θελω να μου πειτε καμια γνωμη.αν γινεται χωρις να χρειαζεται ρευμα για να φορτισει.ηλιο,νερο,αερα,αντε και μαπταριες αν ειναι:p

Καλησπερα.τοτε γιατι ορισμενοι ...που τους ξερουν και οι πετρες .....επιμενουν οτι ισχυει η εγγυηση,μετα απο relock ?:)

ενταξει παιδια δεν ειπαμε να βγουνε και τα μαχαιρια !! το εχουμε πει ...... απο την στιγμη που το Ρουταρεις ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ....... ΟΚ ....

απλα εχει ακουστει οτι υπαρχει περιπτωση να τυχει και να μην το προσεξουνε.... καλο ειναι να λεγοντε ολα τα ενδεχομενα ! αφου πρωτα γραψουμε οτι η εγγυηση Γιοκ......

καλημερα...

γνωριζει καποιος πως στελνουμε mms απο το htc x one?

εχω βαλει τις παραμετρους...εχω παει σε καταστημα wind...εχω παρει στα κεντρικα και μου εκαναν και απο κει ρυθμιση του profil...αλλά και παλι τιποτα...δεν στελνει mms...

ευχαριστω...

• The title was changed to HTC One X / X+