Jump to content

Κλήρωση Sony PS Vita 3G + WiFi by Vodafone: And the winner is...


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://news.myphone.gr/my.png[/imgalign]Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, έγινε σήμερα το πρωί η κλήρωση για τον τυχερό που θα παραλάβει (άμεσα τις επόμενες 1-2 ημέρες) το νέο του Sony PS Vita, μία ευγενική προσφορά του myPhone.gr σε συνεργασία με την Vodafone. Μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες (καθαρισμός θέματος, εντοπισμός και διαγραφή διπλών συμμετοχών, διαγραφή μηνυμάτων με greeklish και banning των μελών που δεν ενέργησαν με βάση τους όρους του διαγωνισμού)... έχουμε νικητή!

 

Ο pantierakos[/member] είναι αυτός που από τους 1500+ φίλους μας απεδείχθη τυχερός και τις επόμενες ημέρες θα έχει στα χέρια του το Sony PS Vita 3G+WiFi, μαζί με μία PS Vita card 4GB και μία προπληρωμένη κάρτα Vodafone για ατέλειωτο mobile internet για 10 ημέρες. Ο pantierakos[/member] έχει ήδη ενημερωθεί μέσω PM και email όπως κάνουμε κάθε φορά στους νικητές των διαγωνισμών μας, και τον περιμένουμε για να μας δώσει τα στοιχεία στα οποία θα του αποσταλλεί το νέο του δώρο από το myPhone.gr.

 

Για ακόμα μία φορά σας ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη συμμετοχή και αγάπη μου δείχνετε στην κοινότητά μας και φυσικά - όπως και κάθε άλλη φορά- σας υποσχόμαστε οτι έρχονται νέοι, ακόμα πιο μεγάλοι διαγωνισμοί για όλους τους fan του myphone.gr :) Κάποιοι από αυτούς... ίσως πιο γρήγορα από όσο θα περιμένατε :p

 

http://content.myphone.gr/photo/full/3924/vodafone-apokleistiki-synergasia-me-sony-ps-vita.jpg

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πάρα πολύ το myPhone.gr όπως επίσης και την Vodafone! Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα κέρδιζα!! όλα τελικά είναι θέμα τύχης άρκει να μας χαμογελάσει! εύχομαι στους συμφορουμίτες μου να κερδίσουν και αυτοί σε ένα άλλο διαγωνισμό του myphone όταν ξαναγίνει! Myphone and Vodafone ευχαριστώ!
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα ήρθε το PS vita μου! για μια ακόμη φορά ευχαριστώ το myphone.gr και την Vodafone! το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λιώσω στα Games!!!! καλοκαιράκι και ps vita πάνε μαζί!! Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους με της θήκες Marvel! Ετσι myphone να μας καλομαθαίνεις!:D
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...