apogee Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Wire και Shield Είναι οι καλύτερες αστυνομικές που υπάρχουν. Αλλά είναι αμερικανικές. Αγγλική πέρα από το Luther δεν πλησιάζει. Αν θες αποκλειστικά Αγγλική, δες και το Bodyguard. Έχει ενδιαφέρον Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ευχαριστω για την προταση. Θα δοκιμασω σημερα. Ερχεται και χειμωνας...:) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες το πολύ καλό Wire in the blood. το τσεκαρα στο imdb και βλεπω καλη κριτικη. Μπηκε στη λιστα.:) Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 The wire Τέλος Η καλύτερη αστυνομική Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αμερικάνικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 (edited) ο ανθρωπος ζητησε αγγλικη κ του προτεινουν αμερικανικη.. αν ειναι ετσι να πω κ εγω το αριστουργημα Bron/Broen. δυστυχως ο κοσμος εχει λατρεια με τις αμερικανιες σε ταινιες κ σειρες. Για εμενα η αγαπημενη μου βρετανικη αστυνομικη Endeavour. Sherlock, Unforgotten, Happy Valley, Shetland, Foyle's War, Vera.Luther και Peaky Blinders :p Edited September 22, 2019 by Bayern4 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Ρίξτε μια ματιά και στο Hinterland. Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Είδα τον πρώτο κύκλο του Russian doll στο Netflix. https://m.imdb.com/title/tt7520794/ Καλή σαν ιδέα και πολύ καλές ερμηνείες. Χαλαρή σειρά με μικρή σε διάρκεια επεισόδια. Η πρωταγωνίστρια συνεχώς πεθαίνει και επιστρέφει και ζει συνεχώς την ημέρα που πέθανε προσπαθώντας να ανακαλύψει γιατί συμβαίνει αυτό. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 ο ανθρωπος ζητησε αγγλικη κ του προτεινουν αμερικανικη.. αν ειναι ετσι να πω κ εγω το αριστουργημα Bron/Broen. δυστυχως ο κοσμος εχει λατρεια με τις αμερικανιες σε ταινιες κ σειρες. Για εμενα η αγαπημενη μου βρετανικη αστυνομικη Endeavour. Sherlock, Unforgotten, Happy Valley, Shetland, Foyle's War, Vera.Luther και Peaky Blinders :pΤο Peaky Blinders είναι αστυνομικό;; Κατά τα άλλα βρήκες να πετάξεις την εξυπνάδα σου. Έγραψα ξεκάθαρα ότι τις προτείνω επειδή είναι κορυφαίες αστυνομικές σειρές και ότι είναι αμερικανικές, να το ξέρει από την αρχή. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Το Peaky Blinders είναι αστυνομικό;; Κατά τα άλλα βρήκες να πετάξεις την εξυπνάδα σου. Έγραψα ξεκάθαρα ότι τις προτείνω επειδή είναι κορυφαίες αστυνομικές σειρές και ότι είναι αμερικανικές, να το ξέρει από την αρχή. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkπαιδιά μην μαλωνετε ηρεμία... μην ασχολείσαι φιλε μου Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Έτσι είχαν πει θα το κάνουν. Κάτι σαν True detective η το Fargo. Μεμονωμένες ιστορίες τρόμου. Εννοείται θα δούμε και την δεύτερη σεζόν η πρώτη είχε τρομερή ατμόσφαιρα. περιμενουμε και τέταρτη σαιζον στο fargo :D Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 περιμενουμε και τέταρτη σαιζον στο fargo :D Για 2020 λένε έχουμε καιρό ακόμα. Από τις αγαπημένες σειρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Αγγλική αστυνομική, το Happy Valley δεν του φαίνεται, αλλά είναι εξαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Δεν το εχω παρακολουθησει, το βαζω στο πρόγραμμα. Εχω δει: Broadchurch Line of duty Luther Ολες πολύ καλες για τα γουστα μου. Εχουν πλοκη και ανατροπες και δεν είναι αμερικανιες. Να διευκρινίσω εδώ ότι ενδιαφέρομαι για παραγωγες Αγγλιας και όχι γενικα αγγλόφωνες. Αν καποιος εχει παρακολουθησει καποια από τις αναφερομενες θα καταλαβει τι εννοω.The Peaky Blinders Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Αγγλική αστυνομική, το Happy Valley δεν του φαίνεται, αλλά είναι εξαιρετικό. Διαμάντι το είχα προτείνει παλιότερα. Μαζί με το utopia από τις αγγλικές σειρές που δεν τις ξέρει ο κόσμος ενώ είναι εξαιρετικές. Και το cardinal θα έλεγα την έχει στο ote tv δεν είναι αγγλική αλλά άγνωστη στην πλειοψηφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeZTR Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Είδα το Leftovers και απλά εξαιρετικό, όμως αρκετά βαρύ για τον μέσο θεατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Είδα το Leftovers και απλά εξαιρετικό, όμως αρκετά βαρύ για τον μέσο θεατή. Πολυ περιεργη σειρα. Εχω αφησει τα τελευταια 3 επεισοδια της τελευταιας σεζον εδω και 1 χρονο και απλα δεν. Πολυ βαρια και καπου χανετε με την θρησκεια εχει και λιγο sci fi μεσα και πολυ μυστηριο. Θα τα δω καποια στιγμη μπας και εξηγει οτι ειδαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 ο ανθρωπος ζητησε αγγλικη κ του προτεινουν αμερικανικη.. αν ειναι ετσι να πω κ εγω το αριστουργημα Bron/Broen. δυστυχως ο κοσμος εχει λατρεια με τις αμερικανιες σε ταινιες κ σειρες. Για εμενα η αγαπημενη μου βρετανικη αστυνομικη Endeavour. Sherlock, Unforgotten, Happy Valley, Shetland, Foyle's War, Vera.Luther και Peaky Blinders :pΜπορώ να βρώ κάπου το Foley's war με υπότιτλους; Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeZTR Δημ. September 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2019 Πολυ περιεργη σειρα. Εχω αφησει τα τελευταια 3 επεισοδια της τελευταιας σεζον εδω και 1 χρονο και απλα δεν. Πολυ βαρια και καπου χανετε με την θρησκεια εχει και λιγο sci fi μεσα και πολυ μυστηριο. Θα τα δω καποια στιγμη μπας και εξηγει οτι ειδαμε. Ε δες τα ντε, είδες 3 σεζόν και αφήνεις τα 3 τελευταία; Από περιέργεια μόνο :p Είναι ιδιαίτερη γιατί η εξαφάνιση δεν έχει καμία εξήγηση και σε αυτό βασίζεται όλη η σειρά, δεν μπαίνει στο πως και γιατί εξαφανίστηκαν άρα σε scifi μονοπάτια. Πως αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι τον χαμό από εντελώς άγνωστα αίτια προσωπικά (καρκίνος πχ που δεν είναι συγκεκριμένο πως προκαλείται και δεν προβλέπεται) αλλά και όταν γίνεται μαζικά αυτό (πόλεμος χωρίς σοβαρή αιτία, 1ος ΠΠ πχ). Τι πρόβλημα ψυχικά και σωματικά προκαλεί ο χαμός, κτλ. Τεχνικά είναι αρτιότατη με ήχο, φωτογραφία, σκηνοθεσία και ηθοποιούς εξαιρετικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Ευχαριστω για την προταση. Θα δοκιμασω σημερα. Ερχεται και χειμωνας...:) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το τσεκαρα στο imdb και βλεπω καλη κριτικη. Μπηκε στη λιστα.:) Επίσης κορυφαίο το "Cracker". https://m.imdb.com/title/tt0105977/?ref_=m_nv_sr_1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Είδα το Leftovers και απλά εξαιρετικό, όμως αρκετά βαρύ για τον μέσο θεατή. Εξαιρετική σειρά. Είχα να ενθουσιαστώ τόσο με σειρά από το Six Feet Under. Επίσης, εξαιρετικές ερμηνείες (ιδιαίτερα η Carrie Coon και η Ann Dowd ειναι έγκλημα που δε βραβεύτηκαν για αυτές τις ερμηνείες) και πολύ ωραία μουσική. Το βιβλίο στο οποίο βασίζεται, αν και η σχέση του με τη σειρά τελειώνει περίπου στο τέλος της πρώτης σεζόν, επίσης πολύ καλό Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Το καινούριο American Horror story το είδε κανείς; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Εχουμε προτασεις για σειρα μυστηριου/θριλερ με ωραια ατμοσφαιρα τυπου True Detective season 1? Δεν περιμενω κατι τοσο καλο γιατι αυτη η σεζον ειναι απιαστη αλλα κατι σε τετοιο στυλ. Ειδα προσφατα Mindhunter και The Sinner στο νετφλιξ, πολυ ωραιες και οι δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Εχουμε προτασεις για σειρα μυστηριου/θριλερ με ωραια ατμοσφαιρα τυπου True Detective season 1? Δεν περιμενω κατι τοσο καλο γιατι αυτη η σεζον ειναι απιαστη αλλα κατι σε τετοιο στυλ. Ειδα προσφατα Mindhunter και The Sinner στο νετφλιξ, πολυ ωραιες και οι δυο. the night of Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Σήμερα βγήκε 4ος κύκλος στο Netflix Vis a vis (locked up) πάω στο 2ο επεισόδιο,πραγματικά οι Ισπανοί δεν υπάρχουν άρχισα να τους αγαπώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Το καινούριο American Horror story το είδε κανείς; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Νομίζω είναι η πιο self aware σεζόν.. μοιάζει με παρωδία αλλά είναι must για τους fans των 80ς και των τότε slashers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 (edited) Είδα την 5η σεζόν του peaky blinders. Παραμένει σε υψηλά επίπεδα με αμείωτο το ενδιαφέρον, αλλά νομίζω ήταν λίγο υποτονική όσον αφορά δράση και εξελίξεις σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο αποζημιώνει όμως πλήρως! Και μας αφήνει σε αναμμένα κάρβουνα για το τι ακολουθεί! Ξέρουμε πότε βγαίνει η 6η σεζόν? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited September 26, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Είδα την 5η σεζόν του peaky blinders. Παραμένει σε υψηλά επίπεδα με αμείωτο το ενδιαφέρον, αλλά νομίζω ήταν λίγο υποτονική όσον αφορά δράση και εξελίξεις σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο αποζημιώνει όμως πλήρως! Και μας αφήνει σε αναμμένα κάρβουνα για το τι ακολουθεί! Ξέρουμε πότε βγαίνει η 6η σεζόν? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Φοβερή σεζόν, ειδικά το τελευταίο επεισόδιο όλα τα λεφτά. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη έχω την εντύπωση όποτε αν είμαστε τυχεροί μέσα στο 2020 θα βγει η 6η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts