king2009 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 (edited) Budget εκατομμυρίων με σενάριο από τα lidl στυλ lost ειδικά οι 2 τελευταίες σεζόν με φθηνά τρικ για τον ενθουσιασμό του θεατή Game of thrones βαθμολογίες με εκατομμύρια φανς που το έθαψαν Μικρότερο budget με σφιχτό σενάριο με προσωπικότητα και συναίσθημα Cobra kai βαθμολογίες με χιλιάδες φανς ευχαριστημένους με αυτό που δίνει η σειρά. Να τα βράσω τα εκατομμύρια αν θέλω εφε χωρίς νόημα βλέπω transformers η avengers. Edited June 1, 2019 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 "τα μπατζετ δε παιζουν μπαλα" :p Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Καλά δείτε cobra εσείς χαχαχα γελάν και οι πέτρες λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Καλά δείτε cobra εσείς χαχαχα γελάν και οι πέτρες λολΚαλά σε όσους άρεσαν τα καράτε kid ή νιώθουν τη νοσταλγία, άρεσε σε όλους η σειρά σε όσους την πρότεινα... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για αφορισμούς και χαρακτηρισμους. Είναι αρκετά καλοφτιαγμενη και δεμένη με τις ταινίες όπως πρέπει, με την εξέλιξη να έχει όλο και περισσότερο δέσιμο. Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Ναι δεν σε αμφισβητώ, σίγουρα θα είναι, δεν την έχω δει βέβαια αλλά για μένα δεν τίθεται σύγκριση, το GOT είναι κάπου αλλού και θα είναι για πάντα και δεν με ενδιαφέρουν βαθμολογίες που είχαν να κάνουν ξεκάθαρα με το θυμικο πολλών χρηστών του imdb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Καλά ότι να ναι τώρα. Χωρίς να δεις μια σειρά ξεκινάς τις προσβολές. Εγώ που έχω δει όλο το game of thrones και όλο το cobra kai και ακόμα 250 σειρές άσε με να έχω τη δική μου γνώμη. Από εκεί και πέρα δεν χρειάζονται προσβολές ειδικά όταν δεν έχεις καν άποψη εφόσον δεν έχεις δει τη σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Υπάρχει μια λέξη. Γούστα. Τζάμπα μαλωνετε. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Αλλο το δεν μου αρεσει κατι, και αλλο το γελανε και οι πετρες με εσας που σας αρεσει αυτο το κατι. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 σταματηστε να κανετε συγκρισεις στη ζωη σας. σχεδον παντα ειναι ανουσιες.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 σταματηστε να κανετε συγκρισεις στη ζωη σας. σχεδον παντα ειναι ανουσιες..Θες να πεις δηλαδή στον Potasass ότι το GOT δεν είναι η επικοτερη σειρά που υπάρχει; Ή στον king ότι το Cobra kai δεν είναι καλύτερο του GOT; Πώς τολμάς; Θα παρεξηγηθούν τα παιδιά Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Έκανα το cobra μου έκανε κακό... Με έπιασε μια μελαγχολία πως γερνάει ο άνθρωπος :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalidis Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Άσχετο με το ποστ παιδιά αλλά μήπως γνωρίζει καποιος αν οι άλλοι παραγωγοί οπως η HBO έχουν δίκη τους πλατφόρμα οπως το Netflix;;Και αν ναι έχουν και υπότιτλους;;Με λίγα λόγια κατι παρόμοιο με Netflix;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Sent from my iPad using Tapatalk Το Prime Video αλλά σε λίγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Προσφατα απεκτησα συνδρομη στο netflix και ψαχνω προτασεις για νεες σειρες.Ηδη αρχισα το la casa de papel και σκευτομαι να αρχισω και το stranger things.Ενδιαφερομαι κυριως για σειρες μυστηριου και κωμωδιες.Υπαρχει τιποτα αλλο καλο απο netflix original series? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Προσφατα απεκτησα συνδρομη στο netflix και ψαχνω προτασεις για νεες σειρες.Ηδη αρχισα το la casa de papel και σκευτομαι να αρχισω και το stranger things.Ενδιαφερομαι κυριως για σειρες μυστηριου και κωμωδιες.Υπαρχει τιποτα αλλο καλο απο netflix original series?Αν σου αρέσουν οι πραγματικές ιστορίες, το καινούργιο "when they see us" καθώς και τα narcos είναι όλα τα λεφτά Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ιδιαίτερο και το dogs of berlin... αστυνομικό.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 If i hadnt met you μια απο τις καλυτερες σειρες απ την ισπανια και Νετφλιξ ,γυρω απ το ταιμ τραβελ. και Butterfly effect Eνας αντρας μετα απο μια απιστευτη τραγωδια θα γνωρισει μια αμερικανιδα επιστημονα που θα τον οδηγησει σε μια πορτα με παραλληλους κοσμους η σειρα δεν ειναι τοσο κριπι και αν περιμενετε να δειτε ατελιωτη δραση η γκορ ξεχαστε το.Θα την χαρακτηριζα σαν ρομαντικη σειρα φαντασιας, και αρκετα δραματικη, αλλα και συγκινητικη .οι ερμηνειες ειναι απλα υπεροχες.H κοπελα στη σειρα τυφλα να χει η τοκιο :lol:,και ειπαρχει μια ανατροπη αν και λιγο προβλεψιμη. Σε καπια σημεια φερνει λιγο το Fridge, και αλλα λιγο απο Back to the future αλλα στο πιο σοβαρο του υφος. απλα δειτε την.θελω να δω τι θα γινει στη σεζον 2 αν υπαρξει Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Ειδα οτι απο σημερα ανεβηκε στο Netflix και η 5η σεζον του Black mirror,αλλα δυστυχως εχει μονο 3 επεισοδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemonade Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Ιδιαίτερο και το dogs of berlin... αστυνομικό.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk θα το βαλω στη λιστα φαινεται δυνατο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 (edited) Ειδα οτι απο σημερα ανεβηκε στο Netflix και η 5η σεζον του Black mirror,αλλα δυστυχως εχει μονο 3 επεισοδιαΤο πρώτο επεισόδιο είναι απογοήτευση. Πάμε για το δεύτερο. Και το δεύτερο πατάτα. Αυτό δεν είναι Μαύρος Καθρέπτης. Πολύ απογοητεύτηκα.. Βαρετό και το τρίτο. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 6, 2019 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 To πρωτο που ειδα θυμιζει εντονα 2 προηγουμενα επεισοδια(Playtest,USS Calister) αφου και παλι ειχαν ως θεμα τα παιχνιδια εικονικης πραγματικοτητας με καταστροφικο αποτελεσμα στο τελος(στο πρωτο νομιζω ο πρωταγωνιστης πεθανε κατα την δοκιμη του παιχνιδιου ενω στο 2ο ειχε εγκλωβιστει για παντα στην εικονικη πραγματικοτητα του παιχνιδιου και εγινε "φυτο" στην πραγματικη ζωη).Τα αλλα 2 δεν τα εχω δει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemonade Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Βγήκε designated survivor 3η σεζόν, για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Στο τρίτο του καινούριου Black Mirror έχουν στηριχθεί σε γνωστή εκνευριστική ξένη μικρή τραγουδίστρια λες και της κάνουν προώθηση. Απορώ πόσα τους έδωσε Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemonade Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Στο τρίτο του καινούριου Black Mirror έχουν στηριχθεί σε γνωστή εκνευριστική ξένη μικρή τραγουδίστρια λες και της κάνουν προώθηση. Απορώ πόσα τους έδωσε Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΑπορώ που το σχολιαζεις, παντού γίνονται αυτά. Λες και είσαι πρωτάρης κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Απορώ που το σχολιαζεις, παντού γίνονται αυτά. Λες και είσαι πρωτάρης κανεις.Όχι στο Black Mirror όμως που θεωρείται αντισυμβατική σειρά και καυτηριάζει πολλά θέματα της τεχνολογίας και κοινωνίας. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemonade Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Όχι στο Black Mirror όμως που θεωρείται αντισυμβατική σειρά και καυτηριάζει πολλά θέματα της τεχνολογίας και κοινωνίας. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΌλα στη θεωρία είναι αυτά, όλοι τα παίρνουν ετσι λειτουργεί ο τροχός, ξυπνάτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts