Jump to content

Ξένες Σειρές - Προτάσεις

PARGINOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Manifest[season 1]

https-s3-ap-southeast-2-amazonaws-com-vms-tv-images-prod-2018.jpg

https://www.imdb.com/title/tt8421350/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1

Σειρα τυπου Lost. Ενα αεροπλανο εξαφανιζεται και επιστρεφει 5 χρονια μετα στον κανονικο κοσμο. Οι επιβατες νομιζουν οτι περασαν ελαχιστες ωρες αλλα στην πραγματικοτητα περασαν 5 χρονια. Επειτα ξεκινανε τα "καλεσματα" τα οποια ειναι φωνες που ακουνε στο κεφαλι τους λεγοντας τους το μελλον και πως να προστατευσουν καποιους αλλους. Η σειρα κραταει το μυστηριο της σε ολα τα επεισοδια αλλα αναλωνετε αρκετα και με τις ζωες οσων επεστρεψαν και κατανταει λιγο κουραστικη. Θα μπουρουσε να ειναι 10 επεισοδια και να κραταει ενα πολυ καλυτερο επιπεδο. Οι ηθοποιοι ειναι αρκετα μετριοι. Τα τελευταια 10 λεπτα του 16 επεισοδιου εδεσαν αρκετα τα υπολοιπα 15 επεισοδια και ανυπομονω για τη νεα σεζον. Τελειωνει με cliffhanger. 7.5/10

Αυτό που συμβαίνει με το Gifted δεν έχει προηγούμενο. Πρωτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη αλλαγή από σαιζόν σε σαιζόν. Απο σειρά του 3 έχει πάει στο 8!!

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

Λες;

Το έχω παρατήσει στα 3 πρώτα επεισόδια της δεύτερης Σεζόν.

Θα το ξαναπιασω.

Το S.W.A.T. το βλέπει κανείς;

Πολύ ωραίοι οι χαρακτήρες και μου αρέσει που είναι τόσο δεμένοι σαν οικογένεια μεταξύ τους.

Πολύ καλό το επεισόδιο με την σχολική βία που στο τέλος οι συντελεστές δίνουν συμβουλές για αποφυγή επεισοδίων με εκτελέσεις στα σχολεία.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Russian Doll

Πολύ καλή και διαφορετική από τα συνηθισμένα σειρά. Πολύ ωραίοι διάλογοι, νόημα, ερμηνεία από τη πρωταγωνιστρια

• 2 weeks later...

Τελείωσα το UMBRELLA ACADEMY.

Πόσο αχωνευτη είναι αυτή η Ellen Page.

Σαν αγόρι περπατάει,.χάλια σώμα για γυναίκα και παίζει μια χαρά τον πραγματικό της εαυτό ως ανδρογυναικο.

Η σειρά πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική.

Amazon Fire stick 4k max

Τελείωσα το UMBRELLA ACADEMY.

Πόσο αχωνευτη είναι αυτή η Ellen Page.

Σαν αγόρι περπατάει,.χάλια σώμα για γυναίκα και παίζει μια χαρά τον πραγματικό της εαυτό ως ανδρογυναικο.

Η σειρά πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική.

δεν είναι καλο να νευριαζουμε μαζι της κ να έχουμε ψυχολογικά...εχει κ αυτή το ρολο της... καλύτερα να δω power rangers ειναι πιο ευχάριστο

IPhone 15 Pro 

Τελείωσα και εγώ το 'Umbrella Academy'.

Ταπεινή μου άποψη...

Μείνετε μακριά.

Ότι χειρότερο έχω δει σε σειρά.

3/10

Τώρα βλέπω την 4η του Brooklyn Nine-Nine. Απολαυστικό!!!

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Τελείωσα και εγώ το 'Umbrella Academy'.

Ταπεινή μου άποψη...

Μείνετε μακριά.

Ότι χειρότερο έχω δει σε σειρά.

3/10

Τώρα βλέπω την 4η του Brooklyn Nine-Nine. Απολαυστικό!!!

Εγώ ξεκίνησα το umbrella academy και άντεξα να δω μόνο το πρώτο επεισόδιο. Μετά ξεκίνησα το sense8, άντεξα τρία επεισόδια, και πολλά είδα. Μετά ξεκίνησα το misfits, άντεξα τέσσερα(αν και αυτό ψιλόαξίζει ίσως θα το βλέπω αραιά και που). Σειρά που δεν μπαίνεις στο τρυπάκι να δεις αμέσως το επόμενο επεισόδιο για εμένα απορρίπτεται, εκτός και αν πρόκειται για αυτοτελή επεισόδια.

Αξιόλογη σειρά είναι το casa de papel για όποιον δεν το έχει δει, αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν την έχει δει. Μου έχουν προτείνει ως επίσης αξιόλογη το suburra:blood on Rome και λέω να το ξεκινήσω. Έχει κανείς άποψη για να μην χάνουμε τζάμπα την ώρα μας? Αυτό και το homeland είναι στα υπόψιν.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

To UMBRELLA είναι πολύ ιδιαίτερη.

Δεν θεωρώ ότι είναι κορυφή, αλλά έχει πολύ ωραίους χαρακτήρες. Επίσης τη συστήνω όχι ότι είναι για όλους, αλλά έχει πολύ διαφορετικό κομικ στυλ.

Για μένα άξιζε τον χρόνο της.

Amazon Fire stick 4k max

Ξεκινησε και ο έκτος κύκλος του εκπληκτικου Endeavour

suburra:blood on Rome και λέω να το ξεκινήσω. Έχει κανείς άποψη για να μην χάνουμε τζάμπα την ώρα μας?

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Έχω δει το πρώτο κύκλο, του Suburra: blood of Rome, εξαιρετικό, περιμένω την γυναίκα μου να δει περιληπτικά τον πρώτο κύκλο για να δούμε μαζί τον δεύτερο. Καλές ερμηνείες, σενάριο, σκηνοθεσία (πρώτος κύκλος, δεν μπορώ να μιλήσω για τον δεύτερο).

Επίσης κάποια από netflix που με κράτησαν χωρίς να τα έχω τελειώσει:

The Losers - ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ, το πρώτο και το τρίτο από τα τρια που έχω δει εξαιρετικά.

After Life - πολύ καλό ,με τον Ricky Gervais να είναι ξινός για τα πάντα, το παράτησα στο δεύτερο επεισόδιο για να το απολαύσω με παρέα.

Edited by harrispas

Από subura άντεξα 3-4 επεισόδια και αυτά γιατί ήμουν σε φάση επιρροής από narcos αλλά καμία σχέση...

Για το umbrella academy μόλις είδα τον πίθηκο που μίλαγε και το διαφημιστικό προσπέρασα με τη μια

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 4 weeks later...
Είναι διαθέσιμος ο β΄κύκλός του chilling adventures of sabrina!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Cobra Kai[season 1]

cobra-kai-series-Still-and-posters.jpg

https://www.imdb.com/title/tt7221388/?ref_=fn_al_tt_1

Σειραρα. Υμνος στις ταινιες Karate Kid στον κυριο Μιγιαγκι και στα 80s. Υπεροχοι οι 2 πρωταγωνιστες απο τα παλια οπως και η νεα γενια. Ο καθενας πηρε τον δρομο που πιστευαμε οτι θα παρει απο τοτε. Το ολο story αν και απλοϊκο καταφερνει να δημιουργησει τα μεγιστα στα συναισθηματα χωρις να κανει κοιλια καμια στιγμη. Η μουσικη υποκρουση δεν θα μπορουσε να ηταν καλυτερη. Η τελευταια σκηνη προϊδεαζει για πολυ μεγαλη δευτερη σεζον που ερχεται σε λιγες μερες. Απλα δειτε την ανεβαζει 10 επιπεδα πανω τις πρωτες ταινιες. 9/10

''«Βικτώρια» – Νέα εξαιρετική βιογραφική-ιστορική σειρά εποχής στην ΕΡΤ2 13 & 14.04.2019''

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Τη νέα εξαιρετικά δημοφιλή, βιογραφική–ιστορική σειρά εποχής «Βικτώρια» (Victoria), παραγωγής Αγγλίας 2016-2018, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.Πρωταγωνιστούν: Τζένα Κόουλμαν, Τομ Χιουζ, Ρούφους Σιούελ, Έιντριαν Σίλερ, Πίτερ Μπόουλς, Κάθριν Φλέμινγκ, Μάργκαρετ Κλούνι, Ντανιέλα Χολτζ, Νελ Χάντσον, Φέρντιναντ Κίνγκσλεϊ, Τόμι Νάιτ, Νάιτζελ Λίντσεϊ, Ιβ Μάιλς, Ντέιβιντ Όουκς, Πολ Ρις, Πίτερ Φερθ, Άλεξ Τζένινγκς, Τζόρνταν Γουόλερ, Άννα-Γουίλσον Τζόουνς, Ντέιβιντ Μπάμπερ, Σαμάνθα Κόλεϊ.Στον πρώτο κύκλο της σειράς παρακολουθούμε τα πρώτα βήματα της βασίλισσας Βικτώριας και την άνοδό της στο θρόνο σε ηλικία δεκαοκτώ ετών.

Η πεισματάρα Βικτώρια κάνει λάθη στην προσπάθειά της να αποδείξει στους εχθρούς της ότι είναι ικανή να γίνει βασίλισσα. Ο σοφός λόρδος Μέλμπουρν αποτελεί τον μοναδικό πυλώνα σταθερότητας για τη Βικτώρια, απέναντι στις μηχανορραφίες που καλείται εκείνη να αντιμετωπίσει. Ωστόσο, παρά τα συναισθήματα που τρέφει για τον πιστό της συνεργάτη, η Βικτώρια αρχίζει να νιώθει έλξη για τον πρίγκιπα Αλβέρτο, η οποία καταλήγει σε γάμο.Ο Αλβέρτος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή και να εδραιώσει την παρουσία του, μέχρι που με έναν ένθερμο λόγο κατά της δουλείας, κερδίζει την αναγνώριση όλων και η Βικτώρια αναλογίζεται την προοπτική να τον ορίσει αντιβασιλέα. Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας, που αναδεικνύει τις συνωμοσίες εναντίον της, προτεραιότητα της βασίλισσας είναι η ίδια της η χώρα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στις 21:00

Eπεισόδιο 1ο. Η ζωή της 18άχρονης Αλεξαντρίνα αλλάζει ριζικά, όταν γίνεται βασίλισσα. Σταματά πια να κρύβεται στο παλάτι του Κένσινγκτον, όπου βίωνε την καταπίεση του συμβούλου της μητέρας της, σερ Τζον Κονρόι, αλλάζει το όνομά της σε «Βικτώρια» και απολαμβάνει τη νέα ελευθερία της μαζί με τον χαρισματικό πρωθυπουργό Μέλμπουρν. Όμως, η απειρία της Βικτώρια την κάνει επιρρεπή σε σφάλματα και, εν τέλει, σε σκάνδαλα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις 21:00

Eπεισόδιο 2ο. Μετά την παραίτηση του Μέλμπουρν από το αξίωμα του πρωθυπουργού, η Βικτώρια είναι συντετριμμένη. Καθώς ο φιλόδοξος σερ Τζον Κονρόι και ο θείος της, δούκας Κάμπερλαντ, συνωμοτούν εναντίον της, η ευάλωτη βασίλισσα θέτει σε εφαρμογή ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο για να φέρει πίσω τον Μέλμπουρν. Όμως, το πείσμα της απειλεί να καταστρέψει τα θεμέλια της μοναρχίας.

FIF2F71.jpg

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Είδε κανείς το twilight zone να πει την γνώμη του;;αξίζει;;

Σκέφτομαι να το ξεκινήσω.

Μπραβο στην ΕΡΤ.

Φερνει αξιολογες βρετανικες σειρες που ο κοσμος τις σνομπαρει(φαινεται κ σε αυτο το φορουμ) και προτιμαει μονο αμερικανιες και οτι κανει hype(τυπου la casa de papel).

Μπραβο στην ΕΡΤ.

Φερνει αξιολογες βρετανικες σειρες που ο κοσμος τις σνομπαρει(φαινεται κ σε αυτο το φορουμ) και προτιμαει μονο αμερικανιες και οτι κανει hype(τυπου la casa de papel).

Δεν ξέρω αν ισχύει ότι ο κόσμος τις σνομπάρει γενικά... απλά δεν έχει την ευκαιρία να τις δει μιας και κανένα κανάλι (ιδιωτικό) δεν τις βάζει...αλλά αν σκεφτείς ότι στην ΕΡΤ κάνουν 5% τότε έχεις δίκιο...

BLACK.SUMMER

To νέο zombie series το βλέπει κανείς στο Netflix;

Amazon Fire stick 4k max

Άντε να θυμηθούμε τι έγινε στις προηγούμενες σεζόν όμως......

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 3 weeks later...

Cobra Kai[season 1]

cobra-kai-series-Still-and-posters.jpg

https://www.imdb.com/title/tt7221388/?ref_=fn_al_tt_1

Σειραρα. Υμνος στις ταινιες Karate Kid στον κυριο Μιγιαγκι και στα 80s. Υπεροχοι οι 2 πρωταγωνιστες απο τα παλια οπως και η νεα γενια. Ο καθενας πηρε τον δρομο που πιστευαμε οτι θα παρει απο τοτε. Το ολο story αν και απλοϊκο καταφερνει να δημιουργησει τα μεγιστα στα συναισθηματα χωρις να κανει κοιλια καμια στιγμη. Η μουσικη υποκρουση δεν θα μπορουσε να ηταν καλυτερη. Η τελευταια σκηνη προϊδεαζει για πολυ μεγαλη δευτερη σεζον που ερχεται σε λιγες μερες. Απλα δειτε την ανεβαζει 10 επιπεδα πανω τις πρωτες ταινιες. 9/10

Είδα την δεύτερη σεζόν. Πολύ καλή. Και φυσικά πάμε και για τρίτη

Είδε κανείς το twilight zone να πει την γνώμη του;;αξίζει;;

Σκέφτομαι να το ξεκινήσω.

Δεν ξέρω αν θα φτάνει το ορίτζιναλ αλλά δεν γνώριζα ότι το παλεύουν ξανά. Θα το αρχίσω κάποια στιγμή όταν έχω χρόνο. Thanks :)

Δεν ξέρω αν θα φτάνει το ορίτζιναλ αλλά δεν γνώριζα ότι το παλεύουν ξανά. Θα το αρχίσω κάποια στιγμή όταν έχω χρόνο. Thanks :)
ειδα το πρωτο επεισοδιο.τιποτα ιδιεταιρο και προβλεψιμο φιναλε.ο παρουσιαστης δεν φτανει μια στον αημνιστο στερλινγ.ο φορεστ οχι ο γκαμπ:lol: ηταν καλυτερος στο ριμεικ του 2000.

δεν πτοησα να δω τα υπολοιπα,αλλα παλι δεν νομιζω,πως θα βγαλει αυτην την ατμοσφαιρα που βγαζε η σειρα των 60ς που ταν αρκετα κριπι,και των 80ς που την εβλεπα τοτε παιδακι,και χεζομουν πανω μου,μονο και μονο με την αρχη τιτλων.

ιδωμεν

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.