tommybertsen Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Για free, πολύ καλό , αν και δουλεύω με solid explorer :) Thanx και εγώ! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Χαίρομαι που σας αρέσει. Φαίνεται χρήσιμη και για δωρεάν είναι δώρο! Μην ξεχάσετε να την βαθμολογήσετε. Νομίζω είναι ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 (edited) Άκυρο, να διαγραφεί Edited May 8, 2018 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αυτός ο Giga file manager φαίνεται καλός και μοιάζει με τον Es explorer κάπως. Για περάστε: http://www.app-sales.net/sales/9259 Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 :lol: , όλη τη σελίδα αυτή και λίγο στην προηγούμενη για αυτόν λέμε :P Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Δωρεάν το Monument Valley στο Play store! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Δωρεάν το Monument Valley στο Play store! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!! :D Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 πωωωω καψιμο. και το 8χρονο ανηψακι διπλα μου Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Budget Blitz for Android Budget Blitz for Android is used for accounting and planning: • personal finances; • very small business finances; • small business finances. (Ακόμα δεν έχει Ελληνικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Δωρεάν το Monument Valley στο Play store! Τέλεια!!! Το ήθελα το συγκεκριμένο παιχνίδι! Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Πάντως το Giga File Manager έχει απίστευτες διαφημίσεις, δεν έχω δει άλλη εφαρμογή κάθε φορά που χρειάζεται να κάνεις delete ένα αρχείο να πρέπει να κλείσεις πρώτα την διαφήμιση. Ωραία εφαρμογή, δεν λέω, αλλά καλύτερα κάποια με 1-2 δολάρια και να κάνεις την δουλειά σου ανθρώπινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Πάντως το Giga File Manager έχει απίστευτες διαφημίσεις, δεν έχω δει άλλη εφαρμογή κάθε φορά που χρειάζεται να κάνεις delete ένα αρχείο να πρέπει να κλείσεις πρώτα την διαφήμιση. Ωραία εφαρμογή, δεν λέω, αλλά καλύτερα κάποια με 1-2 δολάρια και να κάνεις την δουλειά σου ανθρώπινα. Εγώ δεν βλέπω διαφημίσεις! Μάλλον κατέβασες την μη - premium έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Εγώ δεν βλέπω διαφημίσεις! Μάλλον κατέβασες την μη - premium έκδοση. Έχεις δίκιο, κατέβασα την premium και τώρα είναι όλα καλά, χωρίς διαφημίσεις - ζητάω συγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Εγώ δεν βλέπω διαφημίσεις! Μάλλον κατέβασες την μη - premium έκδοση. Τώρα μόλις στην Premium,πέταξε διαφήμιση. :mad: http://s1.bild.me/bilder/110417/thumb_4702693Screenshot_2018-05-12-17-29-46-534_com.gigatools.files.explorer.premium.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Τώρα μόλις στην Premium,πέταξε διαφήμιση. :mad: http://s1.bild.me/bilder/110417/thumb_4702693Screenshot_2018-05-12-17-29-46-534_com.gigatools.files.explorer.premium.png Περίεργο! Εγώ θα έστελνα μήνυμα στον προγραμματιστή. Αφού πήρα δωρεάν την Pro έκδοση γιατί να βλέπω διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Ξέρουμε κάποια εφαρμογή για μουσική που να βρίσκει τραγούδια που έχουμε διπλοτυπα ή με σχεδόν ίδιο τίτλο και να μπορούμε να τα διαγράψουμε; Στάλθηκε από το HTC U11 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Προσφορά 3D Earth Pro - Weather Forecast, Radar & Alerts UK . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Προσφορά 3D Earth Pro - Weather Forecast, Radar & Alerts UK . Φοβερό, να είσαι καλά φίλε μου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Φοβερό, να είσαι καλά φίλε μου. Για αυτό το ανέβασα,το δοκίμασα πρώτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Δίνει πληροφορίες και για Ελλάδα; Ρωτάω επειδή γράφει "UK". Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Δίνει πληροφορίες και για Ελλάδα; Ρωτάω επειδή γράφει "UK". Φυσικά και δίνει... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Πολύ καλή εφαρμογή! Thanx για την ενημέρωση! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Πολύ καλή εφαρμογή! Thanx για την ενημέρωση! Να'σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Τπ περιβοητο arc pro σημερα δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Τπ περιβοητο arc pro σημερα δωρεαν δώσε αν θες το link μιας και δεν έχω καταφέρει να το βρω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Μάλλον αυτό εννοεί https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tohsoft.call.autocallrecorder.red.pro Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts