kaluas Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Προσωπικη επιθεση επειδη εκανα λογικό συνειρμο; Το οτι ειναι αντι microsoft μπορει να το ψαξει ο καθενας, μεχρι και την οθόνη του 710 εβγαλε sub par γιατι πρασινιζει λεει οτον το κοιτας υπο γωνία. Θα δεχομουν ανετα την προσωπικη άποψη αν ειχε δουλεψει το λειτουργικο ο ιδιος σε καποιο tablet. Γιατι εκει αλλαζει κατα πολυ ο τροπος διάδρασης με το UI μιας και τα swipes ειναι φυσικες κινησεις που σου δινουν την δυνατοτητα να ελεγχεις τα παντα. Νταξ, παλικαρ' μ'; :rolleyes: Προσωπική επίθεση εμπεριέχει και λογικό συνειρμό ομορφάντρα μου μου, το ένα δεν αναιρεί το άλλο .. Εμμένω στην άποψή μου, ούτως ή άλλως ακόμα και στην περίπτωση όπου όντως είναι ο συγγραφέας "αντι-MS" από τα posts του, είσαι και εσύ εδώ που είσαι "MS KissAss" από τα posts σου, συνεπώς κάπως αντισταθμίζονται οι απόψεις ... Η διαφορά κρίνεται στα επιχειρήματα λοιπόν .... Για να δούμε και τι λένε και οι ουδέτεροι, σε αυτή την υποθετική περίπτωση .... :rolleyes: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Εγώ ξέρω μόνο ότι όλοι εσείς που κρίνετε το λειτουργικό θετικά η αρνητικά είσαστε μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού για την microsoft και προφανώς σας έχει "γραμμένους" γιατί την ενδιαφέρουν αυτοί που δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές και προσπαθεί με τον τρόπο της να τους κερδίσει. Εγώ πιστεύω ότι πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Εγώ ξέρω μόνο ότι όλοι εσείς που κρίνετε το λειτουργικό θετικά η αρνητικά είσαστε μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού για την microsoft και προφανώς σας έχει "γραμμένους" γιατί την ενδιαφέρουν αυτοί που δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές και προσπαθεί με τον τρόπο της να τους κερδίσει. Εγώ πιστεύω ότι πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής καλα απο αυτους εδω μεσα που κραζουν, αμφιβάλλω αν εχει αγορασει κανεις ποτε τους αυθεντικα windows :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Προσωπικη επιθεση επειδη εκανα λογικό συνειρμο; Το οτι ειναι αντι microsoft μπορει να το ψαξει ο καθενας, μεχρι και την οθόνη του 710 εβγαλε sub par γιατι πρασινιζει λεει οτον το κοιτας υπο γωνία. Θα δεχομουν ανετα την προσωπικη άποψη αν ειχε δουλεψει το λειτουργικο ο ιδιος σε καποιο tablet. Γιατι εκει αλλαζει κατα πολυ ο τροπος διάδρασης με το UI μιας και τα swipes ειναι φυσικες κινησεις που σου δινουν την δυνατοτητα να ελεγχεις τα παντα. Νταξ, παλικαρ' μ'; :rolleyes: Νομίζω ότι το όλο άρθρο αναφέρεται σε desktop και όχι σε tablets... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RunTimeError Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Όλοι νομίζω οτι καταλάβαμε γιατί έφυγε από την Microsoft.... 1ον.... Το Metro Ui ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση φτιαγμένο για να λειτουργεί με το ποντίκι και ούτε χρειάζεται γιατί ο Desktop User το 98% του χρόνου του θα έχει Desktop mode. 2ον.... Είμαστε σε μια εποχή όπου σε λίγο καιρό θα δούμε 4πύρηνα tablet... Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά μέσα στη χρονιά θα υπάρχει tablet ισχυρότερο από πολλά PC της αγοράς. 3ον... Όσα περιέγραψε ο τύπος μου φαίνονται απολύτως λογικά και θα ήταν η πρώτη μου σκέψη ως χρήστης. ΟΚ ας πουμε οτι είμαι "Power User"... 4ον... Η "κουρτίνα" του Android στην αρχική οθόνη σε πόσους από εσάς φάνηκε δύσχρηστη. Η θεία μου πάντως την έμαθε περιεργάζοντας το κινητό της για 1 ώρα περίπου 5ον.. ΟΚ αν είναι κάποιος τόοοοσο εκτός τεχνολογίας θα δυσκολευτεί. ε και; Ας μείνει ο άνθρωπος με τα XP δεν τρέχει τίποτα... Εγώ βρίσκω υπέροχη την λειτουργικότητα των Win8. Συμφωνώ ότι λειτουργεί καλύτερα σε tablet αλλά θεωρώ επίσης οτι αν μεταφερθούν σημαντικές εφαρμογές των PC όπως (Photoshop,Dreamweaver,Office,Γλώσσες προγραμματισμού) σε tablet τότε BYE BYE PC! Το tablet είναι το μέλλον. Είναι μια συσκευή που ξαπλάρεις στο κρεβάτι σου και βλέπεις. Το ενώνεις με καλώδιο HDMI στην FullHD τηλεόρασή σου και το λειτουργείς ως πληκτρολόγιο σε μια 42 οθόνη με ευκολία. Το μεταφέρεις όπου θες πολύ ευκολότερα από οτι τα δύσχρηστα laptops. Δεν κάνει σαν τοστιέρα αφού οι επεξεργαστές των tablet δεν λειτουργούν όπως οι δεινόσαυροι της Intel... Πραγματικά δεν μπορώ να βρω ένα μειονέκτημα... Τα σημαντικά και βαριά αρχεία (ταινίες,μουσική κλπ) τα έχεις σε ένα PC αποθήκη σπίτι σου και όλα τα λειτουργείς σε δίκτυο.... Μακάρι και η Apple να μας παρουσίαζε ένα λειτουργικό που να μπορεί να λειτουργεί όπως ο iMac της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Προσωπική επίθεση εμπεριέχει και λογικό συνειρμό ομορφάντρα μου μου, το ένα δεν αναιρεί το άλλο .. Εμμένω στην άποψή μου, ούτως ή άλλως ακόμα και στην περίπτωση όπου όντως είναι ο συγγραφέας "αντι-MS" από τα posts του, είσαι και εσύ εδώ που είσαι "MS KissAss" από τα posts σου, συνεπώς κάπως αντισταθμίζονται οι απόψεις ... Η διαφορά κρίνεται στα επιχειρήματα λοιπόν .... Για να δούμε και τι λένε και οι ουδέτεροι, σε αυτή την υποθετική περίπτωση .... :rolleyes: Την τελευταια φορα που κοιταξα προσωπικη επιθεση ειναι οταν βριζεις καποιον. Αν πλεον θεωρείται και η απλη υπόδειξη οτι καποιος μεταφραστης ειναι biased, τοτε παω πασο λουκανικουμπα μ' :lol: Νομίζω ότι το όλο άρθρο αναφέρεται σε desktop και όχι σε tablets... sorry αλλα οποιος τρεχει Metro UI σε desktop ειναι καλυτερα να μεινει στα XP. Το Metro UI ειναι touch orientated.- Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfragi Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ήλπιζα ότι με την έλευση των win8 θα είχαμε επιτελους τη μεγάλη ανατροπή και στα wp, και θα αποκτούσαν επιτέλους τις αυτονόητες λειτουργίες που δε νοήται να μην έχει ένα σύγχρονο smartphone ( εκτός κι αν ένα λειτουργικό λεγεται "έξυπνο" όταν έχει καλή εφαρμογή για το facebook και το twiter και ταυτόχρονα είναι και smooth), αλλά κατά τ' άλλα δεν μπορούμε να δούμε το file manager του. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα; Απλά την προηγούμενη βδομάδα δοκίμασα τα win8 και τελικά κατέληξα στο ότι για να γίνουν όλα "smooth" η microsoft αφαίρεσε λειτουργίες και λειτουργικότητα από τη νέα έκδοση των win ( εννοώ στην εκδοχή για τάμπλετ). Αυτό τι σημαίνει; ότι ούτε και η κινητή έκδοση θα αποκτήσει τα αυτονόητα. Δεν μπόρεσα να τα αντέξω πάνω από 24ώρο. Με κούρασε υπερβολικά αυτή η εναλλαγή από τα tiles στο κλασσικό desktop.Αυτονόητα πράγματα για να γίνουν πρέπει να περάσουμε το γεφύρι της Άρτας. Μπορεί σε ταμπλετ να είναι καλύτερη η κατάσταση αλλά για desktop, θα είναι μεγάλο το πρόβλημα. Και απ' ότι έχει πεί η microsoft η τελική έκδοση δε θα έχει μεγάλες διαφορές τουλάχιστον σε ui,(αυτό σημαίνει ότι κατα πάσα πιθανότητα θα θα εναλλασόμαστε μεταξύ metro και desktop όπως τώρα και δε θα υπάρχει προεπιλλογή), αλλά κυρίως σε θέματα σταθερότητας. Κατά συνέπεια δύσκολα τα πράγματα και μακάρι να βγω ψεύτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 (edited) Φίλε runtimeerror σε όλα συμφωνώ εκτός από ένα. Οτι αυτός που δεν έχει σχέση με τη τεχνολογία θα μείνει στα XP. Δυστυχώς XP δεν υπάρχουν πια ειδικά για τους μη έχοντες σχέση με τη τεχνολογία και επιπλέον θυμάμαι πως τα σVista μπήκαν σε κάθε σπίτι μη έχοντα σχέση με τη τεχνολογία αλλά τρέχοντα να πάρει το καινούριο designατο laptop και μαζί τα χειρότερα windows ever....... Edited March 14, 2012 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Την τελευταια φορα που κοιταξα προσωπικη επιθεση ειναι οταν βριζεις καποιον. Αν πλεον θεωρείται και η απλη υπόδειξη οτι καποιος μεταφραστης ειναι biased, τοτε παω πασο λουκανικουμπα μ' :lol: Προσωπική επίθεση είπα, όχι βιασμός ... Προσωπική επίθεση είναι και η υποβάθμιση της αξιοπιστίας που έχει ένα άτομο από κάποιον άλλο ... Και αν αξίζει από την μία να είμαστε προκατελλειμένοι απέναντι σε κάποιον λόγω των μηνυμάτων του, τότε θα πρέπει να είμαστε όλοι προκατελλειμένοι με όλους, για αυτό λέω ρόλο παίζουν τα επιχειρήματα και όχι το κακό μπλα μπλα που έγραψες στο πρώτο σου μήνυμα ... Κουράστικα με τα σοφίσματά σου ... Εγώ το κλείνω εδώ, ότι είχα να πω το είπα .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε γιατί υπάρχει το metro ui και τι σκεφτόταν η MS όταν ανέπτυσσε τα "8" :ενοποίηση tablet/desktop/smartphone (αλα apple) κανένα πρόβλημα νομίζω και μπράβο που ξύπνησε (ας βάλει και ένα itunes να βάλουμε και εμείς linux) :lol: :lol: :lol: Όμως επειδή και 16-core tablets να βγουν μην μου πει κανείς οτι θα προτιμήσει να κάνει photoshop/dreamweaver από μια οθόνη 7"-10" αντί να πάει στην 20"άρα (και άνω) οθόνη του desktop! γιαυτό λοιπόν και πρέπει να σκεφτεί και τους desktop-users και δεν λέω να αλλάξει κάτι τραγικό, μια τέτοια προσθήκη ας πούμε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ας μην αποκλειουμε το ενδεχομενο σε μερικα χρονακια οι οθονες των pc μας να ειναι touch enabled. εκει πιστευω το παει η ms. δεν εδειχνε για πλακα οταν παρουσιασε τα windows 8 CP να τρεχουν σε τεραστιες οθονες αφης... το σεναριο να εχω ενα laptop το οποιο εχει touch screen ειναι ιδανικο και θα καθιστουσε τα widows 8 στο καλυτερο λειτουργικο για pc. Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 ας μην αποκλειουμε το ενδεχομενο σε μερικα χρονακια οι οθονες των pc μας να ειναι touch enabled. εκει πιστευω το παει η ms. δεν εδειχνε για πλακα οταν παρουσιασε τα windows 8 CP να τρεχουν σε τεραστιες οθονες αφης... το σεναριο να εχω ενα laptop το οποιο εχει touch screen ειναι ιδανικο και θα καθιστουσε τα widows 8 στο καλυτερο λειτουργικο για pc. αυτο ειναι τομονο σιγουρο οτι ολες οι οθονες θα ειναι αφης, σε λαπτοπ, σε δεσκτοπ ,οπως επισης θα μπουν οθονες και σε συσκευες που δεν φανταζομαστε πχ τραπεζι σαλονιου( να ειναι ολοκληρο οθονη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 sorry αλλα οποιος τρεχει Metro UI σε desktop ειναι καλυτερα να μεινει στα XP. Το Metro UI ειναι touch orientated.- Και επαναλαμβάνω, το όλο θέμα είναι ότι η ms ακόμη και στα desktop έχει προεπιλεγμένο το metro ui, χωρίς την δυνατότητα επιλογής του κλασικού περιβάλλοντος μια και καλή... Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Και επαναλαμβάνω, το όλο θέμα είναι ότι η ms ακόμη και στα desktop έχει προεπιλεγμένο το metro ui, χωρίς την δυνατότητα επιλογής του κλασικού περιβάλλοντος μια και καλή... Θα μπορει να αλλαξει η προεπιλογη. Το consumer preview ειναι απλα beta. Μεχρι το RTM εχουμε αρκετα builds ακομα Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 @mobile_hacker αυτό που λες δε γίνεται να συμβαίνει στη τελική έκδοση η οποία σε desktop mode προφανώς δε θα διαφέρει αρκετά από τα 7. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. March 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 (edited) windows key+Ι και εισαι αμεσως στα settings Απο εκει μετα power και shut down Φαινεται οτι τα εχεις δουλεψει πολυ :wacko: Ο χρήστης θα μυρίσει τα δαχτυλά του για αυτή τη συντόμευση, που και πάλι περιλαμβάνει περισσότερα βήματα από πριν. Τα οποία είναι και άγνωστα σε σχέση με αυτό που γνωρίζει χρόνια τώρα. Πολύ θα χαρεί για αυτήν την πολύ χρήσιμη αλλαγή. Χρησιμοποιώ την dev edition ως πρώτο λειτουργικό από τη δεύτερη μέρα που παρουσιάστηκε... Edited March 14, 2012 by Stratosnen Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. March 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 (edited) 1) Ενα απλο search στα post σου το δειχνει ξεκάθαρα. Και αυτο θα φανει και στο εγγυς μελλον. Περιμενω επιλεκτικη θεματολογια μεταφράσεων ειτε Symbian lover ειτε Microsoft hater. 2)To δήλωσε ο ιδιος ο Stevn Sinofsky προσφατα, απλα δεν μπορω να θυμηθω την περισταση. Το Metro UI ειναι η πρώτη προσπαθεια να κανει τα Windows λειτουργικα σε περιβάλλον touch και να ενοποιησει το mobile κομματι του sw/OS 1. (...) [spoiλer]Απο την αλλη καταλαβαινω οτι ο μεταφραστης του κειμένου, ο οποιος εχει δεδηλωμένη αντιπαθεια για all things windows, ιδιως μετα την Elop εποχη, γιατι επέλεξε να μεταφράσει - και να υποστηριξει μετα, ενα τετοιοα αρθρο.[/spoiλer] Ξέρεις τί θα πεί δεδηλωμένη; Βρές το κάπου ή ζήτα συγνώμη. Ή μείνε ψεύτης και συκοφάντης. 2. Την πηγή τη ξέχασες μάλλον... Edited March 14, 2012 by Stratosnen Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 1. Ξέρεις τί θα πεί δεδηλωμένη; Βρές το κάπου ή ζήτα συγνώμη. Ή μείνε ψεύτης και συκοφάντης. 2. Την πηγή τη ξέχασες μάλλον... Εμενω στα λεγομενα μου. Κανε μου μηνυση. Για τα υπολοιπα μελη ας δουνε τα μηνυματα σου διαχρονιακα απο το 1ο σου ποστ. Τσαγια Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 @mobile_hacker αυτό που λες δε γίνεται να συμβαίνει στη τελική έκδοση η οποία σε desktop mode προφανώς δε θα διαφέρει αρκετά από τα 7. Διάβασε πάλι το αρχικό ποστ, ακριβώς αυτό το πράμα λέει, είναι ας πούμε συμβουλές προς την ms για την τελική έκδοση και στην ουσία λέει ότι θα πρέπει να δώσει αυτή την επιλογή... Το μόνο που είπα εγώ είναι ότι αν και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, θα πρέπει να δώσει αυτή την επιλογή στους χρήστες.. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 (edited) Να δούμε την τελική έκδοση Edited March 14, 2012 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ο χρήστης θα μυρίσει τα δαχτυλά του για αυτή τη συντόμευση, που και πάλι περιλαμβάνει περισσότερα βήματα από πριν. Τα οποία είναι και άγνωστα σε σχέση με αυτό που γνωρίζει χρόνια τώρα. Πολύ θα χαρεί για αυτήν την πολύ χρήσιμη αλλαγή. Χρησιμοποιώ την dev edition ως πρώτο λειτουργικό από τη δεύτερη μέρα που παρουσιάστηκε... τελείωσες με τα edit? Να ξέρουμε και ποτέ να απαντήσουμε Όσο για το πως θα μάθει αυτή την απλή η συντόμευση ο χρήστης? Όπως την μάθαμε όλοι εμείς που ασχοληθήκαμε λίγο σοβαρά με το νέο αυτό λειτουργικό. Λίγο ψαξιμο διάβασμα δεν κάνει κακό οταν χρησιμοποιείς κάτι καινούργιο http://windowsteamblog.com/windows/b/windowsexperience/archive/2012/03/08/getting-around-in-windows-8.aspx Αν το ειχες κανει θα την ηξερες. Δεν είναι κανένα μυστικο αλλωστε ότι στα win8 θα παίζουν πολύ τα keyboard shortcuts. Στην τελικη έκδοση δεν το βλέπω απίθανο οταν πρώτο ξεκινάνε τα windows να παίζει κάποιο βιντεάκι με τα νεα χαρακτηριστικα/δυνατοτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Τα win8 ήρθαν. Ζήτω τα Windows 7! Ζητω τα Windows XP εγω θα λεγα.. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ζητω τα Windows XP εγω θα λεγα.. :P Εκπληκτικα τα XP αλλα εχει ερθει το πληρωμα του χρονου πια : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. March 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 (edited) τελείωσες με τα edit? Να ξέρουμε και ποτέ να απαντήσουμε Όσο για το πως θα μάθει αυτή την απλή η συντόμευση ο χρήστης? Όπως την μάθαμε όλοι εμείς που ασχοληθήκαμε λίγο σοβαρά με το νέο αυτό λειτουργικό. Λίγο ψαξιμο διάβασμα δεν κάνει κακό οταν χρησιμοποιείς κάτι καινούργιο http://windowsteamblog.com/windows/b/windowsexperience/archive/2012/03/08/getting-around-in-windows-8.aspx Αν το ειχες κανει θα την ηξερες. Δεν είναι κανένα μυστικο αλλωστε ότι στα win8 θα παίζουν πολύ τα keyboard shortcuts. Στην τελικη έκδοση δεν το βλέπω απίθανο οταν πρώτο ξεκινάνε τα windows να παίζει κάποιο βιντεάκι με τα νεα χαρακτηριστικα/δυνατοτητες. Ψάξιμο διάβασμα για το πώς τερματίζει ο υπολογιστής... Μάλιστα... Και μετά απομνημόνευση ενός συνδιασμού κουμπιών που δεν χρησιμοποιούνταν ποτέ πριν... Ωραία... Και ακουλούθως τα δύο κλικ, να μη ξεχνιόμαστε... Βέβαια παλιά είχε μόνο δύο κλικ. Τα οποία γνώριζαν όλοι και κανείς δεν χρειάζονταν εκπαίδευση σε κάθε νέα έκδοση του Windows. Λές για βίντεοπαρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών/δυνατοτήτων στην έναρξη χρήσης. Η νέα διαδικασία τερματισμού τί είναι για σένα; Νέο χαρακτηριστικό ή νέα δυνατότητα; ;) Υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά και νέες δυνατότητες και είναι τόσο μπροστά από το Windows 7 που θα ήταν επαρκής λόγος για να σταματήσει η διάθεση κάθε προηγούμενης έκδοσης. Το Metro Ui είναι κάτι άλλο. Δε λέγεται δυνατότητα γιατί δεν σου προσφέρει κάτι καινούριο ή περισσότερο. Δε λέγεται χαρακτηριστικό γιατί δεν είναι ένα κομμάτι του OS με χρηστική αξία. Το ακριβώς αντίθετο είναι. Περιοριστικό και ανούσιο. Συνεπώς ένα εισαγωγικό βίντεο (πέρα από πολύ μικρής διάρκεια για να χωρέσει όλα όσα πρέπει να ξέρει ο νέος χρήστης για άνετη πλοήγηση) δεν απαντάει στο βασικό ερώτημα. Γιατί να υποστώ το Metro Ui; Έστω ότι βλέπω μία εκτενή παρουσίαση και καταλαβαίνω τί παίζει. Έστω ότι έχω το χρόνο και τη διάθεση να το μάθω. Για ποιο λόγο όμως;; Σε αυτό το ερώτημα κάποιοι απαντάνε για tablet και οθόνες αφής. Μα δεν έχω tablet! Είναι λογικό να τρώω στη μάπα ένα Ui που είναι ακατάλληλο για desktop; Αυτή είναι η πρόταση της Microsoft, μέχρι στιγμής: "Επειδή κάνω ενοποίηση με τις συσκευές αφής, φάε στη μάπα κι εσύ το Metro Ui". Οκ για την MS έχει νόημα. Για τον χρήστη Desktop; Είναι εμπάθεια να λέμε ότι υπάρχουν προβλήματα και δε βολεύει καθόλου το λειτουργικό (προφανώς στην έκδοση που είναι τώρα διαθέσιμη) τους χρήστες Desktop; Θα πρέπει να πούμε ευχαριστώ που απλές καθημερινές διαδικασίες έγιναν χρονοβόρες και επίπονες; Κάποιοι άλλοι λένε ότι θα αλλάξουν πολλά μέχρι την τελική παρουσίαση του προϊόντος, στο Ui. Μακάρι. Πολύ θα ήθελα οι περιορισμοί των συσκευών αφής να μην μπλεχτούν στα πόδια μου - ως χρήστη Desktop. Αλλά δε βλέπω πώς μπορούν να γίνουν τόσες αλλαγές στην σχεδιαστική γλώσσα του OS στο τελευταίο στάδιο εξέλιξής του, ώστε τελικά να προκύψει ένα προϊόν που θα αξίζει την αναβάθμιση... Edited March 14, 2012 by Stratosnen Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 @rs71 Φυσικά και δεν πάει έτσι. Όταν τα Linuxοειδη κατηγορούνται ότι αποτυγχάνουν γιατί δεν είναι τόσο απλά ώστε "να μπορεί και η γιαγιά μου να τα χρησιμοποιήσει" δεν μπορεί να έρχεται o κάτοχος του 85% και να ζητάει να αποστηθίσω το manual για να μάθω να κλείνω το PC. Μου πήρε μια μέρα να μάθω στον πατέρα μου να κλείνει τον υπολογιστή από την έναρξη (όπου λέγεται έναρξη γιατί ότι θέλεις να κανείς ξεκινάς από εκεί), για φαντάσου να του πω να μάθει την συντόμευση... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts