djdim13 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Έβαλα κ εγώ την .211 μετά την .200 και την πάτησα και ένα root. Έβαλα επιτέλους και το Greenify που ήθελα για να παγώνει τις άχρηστες εφαρμογές και από αύριο μεθάυριο που θα βρω χρόνο θα ξεκινήσω τις απεγκαταστάσεις άχρηστων εφαρμογών. Γενικά η μπαταρία 2 24ωρα μου βγάζει με κανονική λειτουργία (airoplane mode 6 ώρες το βράδυ). Αυτά από μένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Όσοι περάσατε την 211, είδατε ότι όντως διορθώθηκαν τα bug της 200; Αν την περάσω με flashtool θα σβηστούν όλα πάλι; Με τρώει να την περάσω, να κάνω και το root να τελειώνω, αλλά βαριέμαι να το ξανα στήνω δεύτερη φορά.. :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Όσοι περάσατε την 211, είδατε ότι όντως διορθώθηκαν τα bug της 200; Αν την περάσω με flashtool θα σβηστούν όλα πάλι; Με τρώει να την περάσω, να κάνω και το root να τελειώνω, αλλά βαριέμαι να το ξανα στήνω δεύτερη φορά.. :worry: Εγω που την έχω περάσει και με root δεν εχω κανένα απολύτως bug, αλλα εγω είχα πατήσει wipe data ωστε να μπει καθαρά αλλά δεν μου το εκανε!Ετσι δεν εχασα τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Aαα ωραία.. Αυτή του Λιβάνου έχετε περάσει όλοι; ή έχει βγει FTF κι από άλλη χώρα; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εγώ πέρασα αυτήν: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2271613. pre-rooted είναι και πέρασα και CWM εύκολα με 2 κλικ. Τουλάχιστον είναι μαύρο το background στα μηνύματα κτλ. Τώρα για bugs δεν πρόσεξα κάτι. Αν θέλει κάποιος κάτι συγκεκριμένο μπορώ να δοκιμάσω και να σας πω. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 (edited) με flashtool την πέρασα (λίβανου) απλά πρόσεχε να μην τσεκάρεις το "Wipe Data". μου τα κράτησε όλα έτσι. Τώρα σε bugs (lag κάμερας ας πούμε) ναι δεν διορθώθηκε τίποτα. το έκανα μόνο και μόνο για το root. Edited June 25, 2013 by djdim13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ροοτ στην. 211 πως κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Mάλλον έτσι..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327473 Περιμένω να τελειώσει το φλασάρισμα και θα το δοκιμάσω.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 όπως λέει ο @halo. 2 κλίκ κάνεις και σε 5 λεπτά ξεμπέρδεψες. Καλό φλασάρισμα @halo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Done!! όλα κομπλέ! rooted .211! :D Ευχαριστώ παιδιά.. :happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εκανα ροοτ και βαζω τους χαρτες και το Fb στην sd. Και μολις κανω restart σαν να γινεται unistall στις εφαρμογες αυτες!! Σε παλιοτερη εκδοση δεν μου το εκανε αυτο.Μηπως ξερετε γιατι γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Όταν πατάτε το on/off για να ξεκλειδώσετε το κινητό, σας βγάζει συνέχεια το slide up/down; Εμένα μου το βγάζει τις δύο-τρεις πρώτες φορές μετά από κάτι κλείσιμο του κινητού, και μετά όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Μερικές φορές, όταν κλείσει από μόνη της η οθόνη και πατήσεις το power button, για μερικά δευτερόλεπτα περιθώριο, θα ανάψει η οθόνη χωρίς το slide lock. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Μερικές φορές, όταν κλείσει από μόνη της η οθόνη και πατήσεις το power button, για μερικά δευτερόλεπτα περιθώριο, θα ανάψει η οθόνη χωρίς το slide lock. Ναι ναι, δεν λέω αυτό. Η οθόνη έχει κλειδώσει κανονικά, απλά δεν βγάζει την "οδηγία" πώς να ξεκλειδώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ναι ναι, δεν λέω αυτό. Η οθόνη έχει κλειδώσει κανονικά, απλά δεν βγάζει την "οδηγία" πώς να ξεκλειδώσεις. Ναι και σε μενα συμβαινει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ναι και σε μενα συμβαινει αυτο. Α, οκ, άρα δεν είναι θέμα του κινητού μου! Θενξ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Έβαλα σήμερα την 211 και είχε προεγκατεστημένο το Moxier Pro.Ξέρει κανείς τι είναι αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Έβαλα σήμερα την 211 και είχε προεγκατεστημένο το Moxier Pro.Ξέρει κανείς τι είναι αυτό ? Ειναι ενα προγραμμα για mail αν εχω καταλαβει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εγω που την έχω περάσει και με root δεν εχω κανένα απολύτως bug, αλλα εγω είχα πατήσει wipe data ωστε να μπει καθαρά αλλά δεν μου το εκανε!Ετσι δεν εχασα τίποτα. Ξερεις αν και ποτε θα βγει επισημα η 211 κ οχι απο xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εγώ σήμερα διάβαζα πως θα βγει νέα αναβάθμιση τον Ιούλιο.. οπότε μηπως δεν βγει επίσημα η. 211 και πάμε κατευθείαν στην καινούρια; θα δείξει.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ξερεις αν και ποτε θα βγει επισημα η 211 κ οχι απο xda? Εγώ σήμερα διάβαζα πως θα βγει νέα αναβάθμιση τον Ιούλιο.. οπότε μηπως δεν βγει επίσημα η. 211 και πάμε κατευθείαν στην καινούρια; θα δείξει.. Επίσημη δεν είναι η 211 ? Τι εννοείτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ξερεις αν και ποτε θα βγει επισημα η 211 κ οχι απο xda? επίσημη είναι αλλά ακόμα εδώ στην Ελλάδα η 200 δεν έχει έρθει, και επειδή είχα μερικά bugs την πέρασα άπω XDA και τώρα είμαι κομπλέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Την όμορφη μου καλημέρα σε όλη την παρέα!!! Ποιος καλός άνθρωπος έχει το adblock.apk για της διαφημίσεις... Διότι με έχει σπάσει τα νεύρα!!! ski69line@hotmail.com Εδώ αν σας είναι εύκολο να με το στείλετε... Ευχαριστώ πολύ πολύ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 λογικά αυτό λες http://adblockplus.org/en/android-install Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν και στο store αλλά η Google αποφάσισε να το βγάλει για τον λόγο ότι κόβει τις διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 λογικά αυτό λες http://adblockplus.org/en/android-install Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν και στο store αλλά η Google αποφάσισε να το βγάλει για τον λόγο ότι κόβει τις διαφημίσεις. Ναι ναι αυτό λέω!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts