Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια να ρωτησω τους κατοχους της συσκευης

1.Αν υπαρχει καποιο προγραμμα για αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας στη συσκευη

2.Ισχυει οντως η μικρη γραμματοσειρα κατα την πλοηγησει στο ιντερνετ και γενικα στο λευκο και με υψηλη φωτεινοτητα δεν διακρινονται σελιδες κατα την πλοηγηση τοσο καλα

3 Το MW 600 της SE συνεργαζεται αψογα με το τηλεφωνο χωρις διακοπες η' κολληματα

4.Απο ποιοτητα κατασκευης και πως καθεται στο χερι πως ειναι.

Και γενικα καποια πραγματα απο τη καθημερινη χρηση της συσκευης που να σας ενοχλουν,στα θετικα δεν χρειαζεται αναφορα:p,ευχαριστω

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λοιπον αγορασα την παρασκευη το xperia s λευκο και ενα εχω να πω...........ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ απλα θελω να μαθω αμα ξερει καποιος μπορει να γινει root?θελω να περασω διαφορα οπως superuser και κατι αλλα που ειναι remove ads και τετοια ξερει καποιος ?http://www.zenilshroff.com/how-to-easily-root-sony-xperia-s/ <-----------αυτο παιζει η μουφες? Edited by Rosbou

Παιδια να ρωτησω τους κατοχους της συσκευης

1.Αν υπαρχει καποιο προγραμμα για αυτοματη ρυθμιση φωτεινοτητας στη συσκευη

2.Ισχυει οντως η μικρη γραμματοσειρα κατα την πλοηγησει στο ιντερνετ και γενικα στο λευκο και με υψηλη φωτεινοτητα δεν διακρινονται σελιδες κατα την πλοηγηση τοσο καλα

3 Το MW 600 της SE συνεργαζεται αψογα με το τηλεφωνο χωρις διακοπες η' κολληματα

4.Απο ποιοτητα κατασκευης και πως καθεται στο χερι πως ειναι.

Και γενικα καποια πραγματα απο τη καθημερινη χρηση της συσκευης που να σας ενοχλουν,στα θετικα δεν χρειαζεται αναφορα:p,ευχαριστω

1. Έχει αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας που δε μπορείς να την απενεργοποιήσεις, απλώς ορίζεις το ελάχιστο που θες και από εκεί και πέρα τη δυναμώνει ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό.

2. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, μια χαρά μου φαίνονται οι γραμματοσειρές, το πολύ πολύ αν σε κουράζει κάνεις zoom in

3. Ναι, τις 4-5 ώρες που το χρησιμοποίησα δε μου έκανε καμία διακοπή. Το κακό είναι ότι δεν υποστηρίζεται η εμφάνιση του αριθμού που σε καλεί ή του τραγουδιού που παίζει (ισχύει για όλα τα android τηλέφωνα όχι μόνο για το xperia S)

4. Δεν εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα κατασκευής, έχω τριξίματα σε ένα σημείο στο πίσω καπάκι και μπροστά κάτω από τη διαφανή λωρίδα. Στο χέρι μου φαίνεται λίγο μεγάλο αλλά αυτό λόγω του ότι μέχρι τώρα είχα κινητό με 3.5" οθόνη οπότε είχα συνηθίσει σε μικρό μέγεθος.

1. Έχει αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας που δε μπορείς να την απενεργοποιήσεις, απλώς ορίζεις το ελάχιστο που θες και από εκεί και πέρα τη δυναμώνει ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό.

2. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, μια χαρά μου φαίνονται οι γραμματοσειρές, το πολύ πολύ αν σε κουράζει κάνεις zoom in

3. Ναι, τις 4-5 ώρες που το χρησιμοποίησα δε μου έκανε καμία διακοπή. Το κακό είναι ότι δεν υποστηρίζεται η εμφάνιση του αριθμού που σε καλεί ή του τραγουδιού που παίζει (ισχύει για όλα τα android τηλέφωνα όχι μόνο για το xperia S)

4. Δεν εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα κατασκευής, έχω τριξίματα σε ένα σημείο στο πίσω καπάκι και μπροστά κάτω από τη διαφανή λωρίδα. Στο χέρι μου φαίνεται λίγο μεγάλο αλλά αυτό λόγω του ότι μέχρι τώρα είχα κινητό με 3.5" οθόνη οπότε είχα συνηθίσει σε μικρό μέγεθος.

Οσον αφορα το MW 600 σιγουρα δεν σου εμφανιζει τον αριθμο που σε καλει,γιατι στο xperia arc και mini που ειχα παλια το εμφανιζε κανονικα μου κανει εντυπωσει:worry:το τραγουδι που παιζει η' την ωρα οντως δεν τα εμφανιζει λογω android βεβαια οπως λες.

Οσον αφορα τα τρεξιματα χρειαζεται προφανος θηκη για προστασια ετσι οπως ακουω,προφανος δεν εχει βελτιωθει στο καπακι οπως και στο xperia arc που επισης δεν ηταν απολυτα σταθερο .

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

λοιπον αγορασα την παρασκευη το xperia s λευκο και ενα εχω να πω...........ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ απλα θελω να μαθω αμα ξερει καποιος μπορει να γινει root?θελω να περασω διαφορα οπως superuser και κατι αλλα που ειναι remove ads και τετοια ξερει καποιος ?http://www.zenilshroff.com/how-to-easily-root-sony-xperia-s/ <-----------αυτο παιζει η μουφες?

Γραφει : The procedure of rooting will work only if the device is on the Unlocked Boot Loaders and is installed on a computer

Για το BootLoaders δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1527159 και εδω http://unlockbootloader.sonymobile.com/ οπου γραφει Please note that you may void the warranty of your phone and/or any warranty from your operator if you unlock the boot loader. Sony Ericsson can then no longer guarantee the full functionality of your phone, and will not be responsible for any unsigned custom software being flashed to the phone after the boot loader is unlocked.

Certain content on your phone may also be inaccessible due to the removal of DRM security keys and the secure user data partition while unlocking the boot loader. υπαρχει ομως και ο αντιλογος (οχι επισημος) στο ποστ # 12 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1527159&page=2

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Απλα μου φαινεται παραξενο πως εγω με την ,67 εχω νεοτερες εκδοσεις απο σενα με την ,73 στα

ETS Software Version ,Customization Version & Active Customization ,ολα τα αλλα ειναι ιδια εκτος File System Version που εσυ εχεις την ,73 κι εγω την ,67

Δεν ειναι παραξενο ..?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4078220#post4078220

ε?και εχεις την 67?πως το εκανες αυτο ρε φιλε?χαχαχαχαχαχαχα για την 73 δεν σου την εβγαλε ακομα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν υπαρχει καποιος "ευκολος" οδηγος κατι?σαν να μπερδευτηκα..........αξιζει τον κοπο η οχι?

Υπαρχουν οδηγοι, πρεπει να βαλεις καποιο αλλο Firmware(που να υπαρχει τροπος για root) και για να κανεις root πρεπει να ξεκλειδωσεις το bootloader.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1599303

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Κανείς με root και πως ?

δεν υπαρχει καποιος "ευκολος" οδηγος κατι?σαν να μπερδευτηκα..........αξιζει τον κοπο η οχι?

Για να κανείς root πρεπει να ξεκλιδώσεις τον bootloader που αυτο σημενει χανεις την εγγυηση και να κάνεις flash ενα pre-root system.. Αν διαβασεις λιγο ειναι πανευκολο αλλα αν εισαι απλος user το root ειναι περιτο πιστευω...

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...

Μωρό μου....

ε?και εχεις την 67?πως το εκανες αυτο ρε φιλε?χαχαχαχαχαχαχα για την 73 δεν σου την εβγαλε ακομα?

Ουτε κιχ για την 73..προ 3 -4 ημερων εκανα επιδιρθωση με το seus και πιστευω οτι ετσι περαστηκαν τα νεα system files απλα δεν αλλαξε την εκδοση απο 67 σε 73

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Ουτε κιχ για την 73..προ 3 -4 ημερων εκανα επιδιρθωση με το seus και πιστευω οτι ετσι περαστηκαν τα νεα system files απλα δεν αλλαξε την εκδοση απο 67 σε 73

Μην σκας.... σε βλεπω να παιρνεις πρωτος το παγωτο :lol:

ο μονος λογος για να θελω να μπει η 73 ειναι για να μου φυγει η απορια για την μπαταρια και κατα ποσο αυξανει την αυτονομια της σε σχεση με την 67!! κατα τα αλλα σοβαρη και πιο ουσιαστικη διαφορα θα δουμε το ψιλοκαλοκαιρακι με το παγωτακι αγκαλια!!
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

@argyris21 για κανε αυτο μπας και σου ερθει

ρυθμισεις > εφαρμογες > διαχειριση εφαρμογων > βρες το update center , επελεξε το και πατα ''εκκαθαριση δεδομενων'' συνδεσου καπως στο ιντερνετ και επελεξε ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > ενημερωση λογισμικου, μπας και...

Απο κατω ενα τεστ για τη μπαταρια το οποιο ειναι απο αρχες μαρτιου. :whistle:

@argyris21 για κανε αυτο μπας και σου ερθει

ρυθμισεις > εφαρμογες > διαχειριση εφαρμογων > βρες το update center , επελεξε το και πατα ''εκκαθαριση δεδομενων'' συνδεσου καπως στο ιντερνετ και επελεξε ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > ενημερωση λογισμικου, μπας και...

Απο κατω ενα τεστ για τη μπαταρια το οποιο ειναι απο αρχες μαρτιου. :whistle:

θα το κοιταξω αλλα δεν νομιζω να δω διαφορα! ευχαριστω παντως

πατησα εκκαθαριση ειδοποιησεων στο update center αλλα και παλι τζιφος δεν βγαζει τιποτα :mad: καλα κρασα!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Eδώ και μια εβδομάδα παρέλαβα τα 4 tags του μάυρου xperia s μου και την γνήσια θήκη του. Πέρασα και την αναβάθμιση και πλέον το σοβαρότερο μειονέκτημα του, η διάρκεια της μπαταρίας, έχει βελτιωθεί σημαντικά!

Φυσικά άλλα μειονεκτήματα όπως η μέτρια αντοχή των πλαστικών σε γρατσουνιές... το άχρηστο πίσω καπάκι που εμφάνισε τριξίματα....και η έλλειψη κάποιων δυνατοτήτων όπως βιντεοκλήση...πρόβλημα εστίασης...δυνατότητα αυτόματου καθορισμού φωτινότητας...και ένας proximity sensor όχι στα καλύτερα του....παραμένουν...:mad:

10 years myphone member !!!:rolleyes:

Εγώ όλες τις αγορές μου στο μάρκετ , τις κάνω με μία προπληρωμένη κάρτα της Αγροτικής τράπεζας. Νομίζω πρέπει να είναι visa ,χωρίς να είμαι σίγουρος.

Ευχαριστώ για την απάντηση Γιάννη αλλά κάποιος άλλος δεν ξέρει αν τελικά μπορώ να χρησιμοποιήσω προπληρωμένες κάρτες στυλ ps3 με €10 για να αγοράσω εφαρμογές;

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση,μου αναβωσβινη συνεχεια η οθονη οταν δεν δουλευω το τηλεφωνο,παραδειγμα οταν το εχω πανω στο τραπεζι.τι μπορω να κανω με αυτο το θεμα γιατι τρωει και μπαταρια ετσι οπως κανει.ευχαριστω

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση,μου αναβωσβινη συνεχεια η οθονη οταν δεν δουλευω το τηλεφωνο,παραδειγμα οταν το εχω πανω στο τραπεζι.τι μπορω να κανω με αυτο το θεμα γιατι τρωει και μπαταρια ετσι οπως κανει.ευχαριστω

ε?πρωτη φορα το ακουω αυτο! ποτε στο κανει δηλαδη? κανε ενα update μπας και ειναι καποιο bug. μπορει να λυθει αν το κανεις ενα update

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση,μου αναβωσβινη συνεχεια η οθονη οταν δεν δουλευω το τηλεφωνο,παραδειγμα οταν το εχω πανω στο τραπεζι.τι μπορω να κανω με αυτο το θεμα γιατι τρωει και μπαταρια ετσι οπως κανει.ευχαριστω[/Q

αυτο μου το εκανε το galaxy s2 και ηταν απο τις δωρεαν εφαρμογες του marketplace οι οποιες τρωγανε κολληματα και αναβοσβηνε η οθονη απο μονη της. σβησε τα ολα και ενα ενα που θα περνας τσεκαρε το:!:

ποσοι ειμαστε με την 67 ακομα οεο??? ελπιζω να μην εμεινα μοναχος!!:ninja::ninja:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Φιλε μου argyri 21 κι εγω την 67 εχω το πηρα απο τον Γερμανο πριν απο 5 ημερες.να σβησω ολες της εφαρμογες που κατεβασα απο το Μαρκετ μηπως γινει γιατι μου το κανει συνεχεια και τρωει πολυ μπαταρια.

Φιλε μου argyri 21 κι εγω την 67 εχω το πηρα απο τον Γερμανο πριν απο 5 ημερες.να σβησω ολες της εφαρμογες που κατεβασα απο το Μαρκετ μηπως γινει γιατι μου το κανει συνεχεια και τρωει πολυ μπαταρια.

εγω το χω γυρω στισ 2,5 βδομαδες και αν εξαιρεσεις την μπαταρια που ρουφαει σαν τρελο σε ολα τα αλλα ειναι πολυ καλο! δοκιμασε να σβησεις οτι εχεις περασει απο το market για να διορθωθει το προβλημα σου. τα δωρεαν που εχει μεσα απο εικονες μεχρι εφαρμογες ειναι μεσα στις διαφημισεις και κολλαει το κινητο, ετσι την πατησα με το galaxy. ειχε γινει disco ball!!!!

μηπως εχεις βαλει το go locker;

δοκιμασε να σβησεις για αρχη τις εφαρμογες που περασες προσφατα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, πριν λίγες μέρες παράτησα και γω την κιτρινιλα στην οθόνη μετα απο 3-4 ωρες gaming death rally.

Οσοι το έχετε στείλει πισω εχουν όντως αλλάξει την οθόνη ? Έχετε παρατηρήσει παλι το ίδιο ? Σκέφτομαι να το στειλω και γω πίσω όντως αλλάζουν οθόνη ?

Και πόσες μέρες χρειάζεται ?

Edited by bpapad81

Καλημέρα, πριν λίγες μέρες παράτησα και γω την κιτρινιλα στην οθόνη μετα απο 3-4 ωρες gaming death rally.

Οσοι το έχετε στείλει πισω εχουν όντως αλλάξει την οθόνη ? Έχετε παρατηρήσει παλι το ίδιο ? Σκέφτομαι να το στειλω και γω πίσω όντως αλλάζουν οθόνη ?

Και πόσες μέρες χρειάζεται ?

Αφου στο έβγαλε το πρόβλημα να το πας αν δε θες να το δώσεις.

Ναι έχει τύχει κι έχει ξαναβγαλει πρόβλημα αλλαγμενο κινητο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• The title was changed to Sony Xperia S