vagelakos Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εμείς πότε θα πάρουμε ζελεδακια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Καλώς τον.. Καλή χρονιά και σε σένα... Το κινητό το αγόρασες καινούριο ή μεταχειρισμένο; Πόσο καιρό το έχεις; Αν το πήρες μεταχειρισμένο είναι πιθανό ο προηγούμενος να είχε περάσει ένα άλλο λογισμικό από το official rom του και να μην μπορείς να κάνεις το update μέσω KIES. Ή ίσως να έχεις όντως την official, αν το πήρες καινούριο, αλλά να είναι κάποιας χώρας που δεν έχει βγει ακόμα το επίσημο update 4.0.3 ή 4.0.4 (όχι και τόσο πιθανό). Έχεις την τελευταία έκδοση KIES; Δοκίμασες να κάνεις update στο πρόγραμμα στο PC σου και να ξαναπροσπαθήσεις, μήπως είναι παλιό το KIES; Μπορείς να περάσεις την 4.0.4 μέσω ODIN αλλά αφού θες να περάσεις official λογισμικό και έχει βγει για το 90% των χωρών, καλό είναι να εξαντλήσεις όλες τις πιθανότητες μέσω KIES για να μην έχεις θέματα με την εγγύηση... Και αν δεν τα καταφέρεις την κάνεις την αναβάθμιση μέσω ODIN.... :D Αν θες βοήθεια εδώ είμαστε... Καινούργιο το πήρα. Το έχω 6 μήνες περίπου. Μέχρι πριν από λίγο καιρό μου έβγαζε στο Kies στο πεδίο την αναβάθμισης, ένα κωδικό της έκδοσης λογισμικού που έχω. και ταυτόχρονα ότι δεν έχω καμιά διαθέσιμη αναβάθμιση. Τώρα ξαφνικά... είναι κενό εκείνο το πεδίο :mad:. Το Kies το έχω φρεσκοαναβαθμισμένο. Να δοκιμάσω σε άλλο pc? Πριν 3 μήνες το έστειλα για αλλαγή οθόνης αφού ο μικρός μου μου τη χτύπησε και βγήκε off. Όταν επέστρεψε το κινητό δεν είχε καμλια αλλάγη. Τα προγράμματα, τα εικονίδια και όλα τα υπόλοιπα ήταν ίδια. Λέτε από εκεί να έγινε καμιά αλλαγή...? Το είχα στείλει στο ebw. Edited January 24, 2013 by geopip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Παιδιά... τώρα παρατήρησα ότι όταν συδέω το κινητό στο PC μου βγάζει ένα εικονίδιο από το windows update. Το αποτέλεσμα είναι η εγκατάσταση του USB MTP failed. Υποπτεύομαι ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Ξέρει κάνεις πως να το λύσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Γειά και από εμένα. Έχω μπει σε σκέψεις να το πάρω μέσα στη βδομάδα. Έχω διαβάσει πάρα πολλές κριτικές και στο συγκεκριμένο topic και ακουω τα καλύτερα. Μπορούν να αναφερθούν κάποια αρνητικά που δεν σας άρεσαν ώς χρήστες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THORf Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Παιδιά... τώρα παρατήρησα ότι όταν συδέω το κινητό στο PC μου βγάζει ένα εικονίδιο από το windows update. Το αποτέλεσμα είναι η εγκατάσταση του USB MTP failed. Υποπτεύομαι ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Ξέρει κάνεις πως να το λύσω; Βασικά υπαρχει περίπτωση να βρήκαν τα Windows το σχετικό driver για επικοινωνία με το κινητό σου και να σου ζητάνε να το κατεβάσεις μέσω windows update... Μπορεί να ακούγεται κουφό, αλλά εμένα στα windows 7 το έκαναν αυτό για μια άλλη συσκευή... Νομίζω πρέπει να εγκαταστήσεις πάντως ξανά το KIES μήπως έχουν θέμα οι drivers της επικοινωνίας με το PC. Κάνει ένα uninstall και μετά ένα clean install και δες τότε αν το βλέπει το κινητό σου το PC.. Γειά και από εμένα. Έχω μπει σε σκέψεις να το πάρω μέσα στη βδομάδα. Έχω διαβάσει πάρα πολλές κριτικές και στο συγκεκριμένο topic και ακουω τα καλύτερα. Μπορούν να αναφερθούν κάποια αρνητικά που δεν σας άρεσαν ώς χρήστες??? Εμένα το μόνο που δεν μου αρέσει στο κινητό είναι πως στην 4.0.4 η RAM μειώνεται στα 687Mb ενώ η ονομαστική του είναι 1 Gb (0,92 Gb έβγαζε στην 2.3.6). Κατα τ'αλλα το κινητό είναι μια χαρά... Δεν θερμαίνεται πολύ ποτέ, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, αρκετα γρήγορο, δεν κολλάει ποτέ ούτε κοκκαλώνει να πρέπει να βγάλεις την μπαταρία.. Θα πάρουμε σε λίγο καιρο και Jelly Bean 4.1.2 ελπίζω και θα είναι super... :) Ελπίζω με τη 4.1.2 να διορθώσουν και το θέμα με τη RAM (αν και δεν το νομίζω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :p )... Edited January 31, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Όσο ζω μαθαίνω... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdim13 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Εμένα το μόνο που δεν μου αρέσει στο κινητό είναι πως στην 4.0.4 η RAM μειώνεται στα 687Mb ενώ η ονομαστική του είναι 1 Gb (0,92 Gb έβγαζε στην 2.3.6). Κατα τ'αλλα το κινητό είναι μια χαρά... Δεν θερμαίνεται πολύ ποτέ, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, αρκετα γρήγορο, δεν κολλάει ποτέ ούτε κοκκαλώνει να πρέπει να βγάλεις την μπαταρία.. Θα πάρουμε σε λίγο καιρο και Jelly Bean 4.1.2 ελπίζω και θα είναι super... :) Ελπίζω με τη 4.1.2 να διορθώσουν και το θέμα με τη RAM (αν και δεν το νομίζω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :p )... ευχαριστώ πολύ THORf! Η αγορά θα γίνει απότι βλέπω και θα επιστρέψω με εντυπώσεις από βδομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Νομίζω πρέπει να εγκαταστήσεις πάντως ξανά το KIES μήπως έχουν θέμα οι drivers της επικοινωνίας με το PC. Κάνει ένα uninstall και μετά ένα clean install και δες τότε αν το βλέπει το κινητό σου το PC.. Το ξήλωσα με το Total uninstall και το ξαναεγκατέστησα. Η φρέσκια εγκατάσταση παρατήρησα ότι εγκατέστησε drivers για αρκετή ώρα. Εγκατέστησε και το usb MTP. Το πρόβλημα παραμένει, να μην εμφανίνει τίποτα απολύτως στο Kies. (διαθέσιμη αναβάθμιση ή το τρέχον λειτουργικό) παρόλο που το αναγνωρίζει το κινητό μου, το δείχνει πάνω αριστερά ότι συνδέθηκε με αυτό. Τα Windows τώρα μου βγάζουν κάτω δεξιά όταν συνδέω το κινητό ένα μηνημα που λέει: Λείπει το αναγνωριστικό υλικού Τα Windows δεν είναι δυνατό να αναγνωρίσουν τη συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο "SAMSUNG Mobile USB Composite Device". Για βοήθεια, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υλικού. Μήπως του έχει συμβεί κάτι παρόμιο κανενός? αυτό το κουφό να τη βλέπει αλλά να μη την αναγνωρίζει... Edited February 2, 2013 by geopip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoraki Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 δοκιμασες το Odin307? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoraki Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Παντως και τα ισπανικα ζελεδακια μια χαρα ειναι αν βιαζεσαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παντως και τα ισπανικα ζελεδακια μια χαρα ειναι αν βιαζεσαι ;) Υπάρχει ζελεδάκι για το κινητό μας; που θα το βρω και πως θα το περάσω μίας και δε βγάζω άκρη με το Kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Υπάρχει ζελεδάκι για το κινητό μας; που θα το βρω και πως θα το περάσω μίας και δε βγάζω άκρη με το Kies. Ζελές για το G δεν έχει βγει ακόμα είτε leaked είτε επίσημο.... Edited February 3, 2013 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THORf Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Το ξήλωσα με το Total uninstall και το ξαναεγκατέστησα. Η φρέσκια εγκατάσταση παρατήρησα ότι εγκατέστησε drivers για αρκετή ώρα. Εγκατέστησε και το usb MTP. Το πρόβλημα παραμένει, να μην εμφανίνει τίποτα απολύτως στο Kies. (διαθέσιμη αναβάθμιση ή το τρέχον λειτουργικό) παρόλο που το αναγνωρίζει το κινητό μου, το δείχνει πάνω αριστερά ότι συνδέθηκε με αυτό. Τα Windows τώρα μου βγάζουν κάτω δεξιά όταν συνδέω το κινητό ένα μηνημα που λέει: Λείπει το αναγνωριστικό υλικού Τα Windows δεν είναι δυνατό να αναγνωρίσουν τη συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο "SAMSUNG Mobile USB Composite Device". Για βοήθεια, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υλικού. Μήπως του έχει συμβεί κάτι παρόμιο κανενός? αυτό το κουφό να τη βλέπει αλλά να μη την αναγνωρίζει... Περίεργο πολύ πάντως... Μάλλον σου έκαναν κάτι στο service. Οπότε ή το γυρνάς πίσω στο service με τη δικαιολογία "από τότε που το πήρα πίσω δεν συνδέεται με PC και δεν μπορώ να κάνω update στην 4.0.4 και επίσης δεν το βλέπει το KIES που είναι επίσημο λογισμικό της Samsung." Ή γυρνάς σε εργοστασιακές ρυθμίσεις (υπάρχει μια πιθανότητα να φτιάξει έτσι αλλά εννοείται πως χάνεις όλα τα δεδομένα σου....) To ODIN δυστυχώς δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα γιατί δεν αναγνωρίζουν οι drivers το κινητό σου ακόμα και δεν συνδέεται σωστά με το KIES. Αν μπορούσες, θα έλεγα να περάσεις την 4.0.4 με το ODIN και να ξεμπέρδευες... Αλλά νομίζω μετά θα έχεις θέμα με την εγγύηση... Παράθεση Όσο ζω μαθαίνω... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THORf Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Πάντως στην 4.0.4 φαίνεται ότι έχουν φτιάξει και το θέμα με τον επεξεργαστή που στο 2.3.6 ήταν χρονισμένος στα 1008 MHz ενώ έχει δυνατότητα για 1200MHz από κατασκευής του. Και στο CPU Spy αλλά και σε ένα Antutu τεστ που έκανα σήμερα βρήκε μέγιστη ταχύτητα 1200MHz, οπότε σε αυτό το σημείο είμαστε στο ίδιο σημείο με το I9100. Σε ένα βίντεο που πέτυχα τυχαία στο youtube συγκρίνονται τα δύο κινητά στο 2.3.6 και το I9100G βγάζει μέγιστη συχνότητα επεξεργαστή 1008MHz. Έτσι κάνει overclocking τον επεξεργαστή στα 1200 MHz (που πάει άνετα από κατασκευής του) και φέρνει μετά πολύ κοντινό σκορ.. Σήμερα δοκίμασα στο Ι9100G το Antutu... Και ο επεξεργαστής ήταν από μόνος του στα 1200 MHz.. Δεν χρειάστηκε να πειράξω τίποτα... http://www.youtube.com/watch?v=TzHIUc-3GO4 Άλλος ένας λόγος λοιπόν για να κάνετε upgrade σε 4.0.4... Και περιμένουμε και ζελεδάκια.... Παράθεση Όσο ζω μαθαίνω... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THORf Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Σας έχω καλά νέα... Εμφανίστηκε Επίσημο JellyBean (4.1.2) και για εμάς... Ι9100G, για να μην ξεχνιόμαστε. Προς το παρόν έχει βγει ένα επίσημο Γαλλικό... Δείτε εδώ το πρώτο πρώτο λογισμικό.... http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9100G Δείτε και σχετικό άρθρο εδώ: http://www.sammobile.com/2013/02/08/samsung-starts-android-4-1-2-jelly-bean-update-for-the-galaxy-s-ii-gt-i9100g/ Όπως και εδώ για το νέο λογισμικό (αν βάλετε στο search I9100G βγαίνει πάλι πρώτο πρώτο): http://www.sammobile.com/firmware/ Επιτέλους! Και για όσους θέλουν και root στην 4.1.2 δείτε το παρακάτω link: http://www.androidegis.com/how-to/how-to-root-galaxy-s2-i9100g-android-4-1-2-jelly-bean-firmware/ Edited February 8, 2013 by THORf Παράθεση Όσο ζω μαθαίνω... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ή γυρνάς σε εργοστασιακές ρυθμίσεις (υπάρχει μια πιθανότητα να φτιάξει έτσι αλλά εννοείται πως χάνεις όλα τα δεδομένα σου....) To ODIN δυστυχώς δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα γιατί δεν αναγνωρίζουν οι drivers το κινητό σου ακόμα και δεν συνδέεται σωστά με το KIES. Αν μπορούσες, θα έλεγα να περάσεις την 4.0.4 με το ODIN και να ξεμπέρδευες... Αλλά νομίζω μετά θα έχεις θέμα με την εγγύηση... Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από : Ρυθμίσεις --> Απόρρητο --> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων χωρίς να διαγράψω τα δεδομένα από τη usb Το αποτέλεσμα ίδιο... :confused: Πήρα τηλ στο Service που το είχα στείλει και μου είπαν ότι είναι αδύνατο να πείραξαν το λειτουργικό για επισκευή όθόνης. Αυτό το καταλαβαίνω αλλά στο τέλος μου είπε αυτός στο τηλέφωνο ότι μπορεί να μη παίρνει αναβάθμιση το κινητό μου επειδη είναι στη πρώιμη φουρνιά. :cry: Τι είναι αυτό? Μου είπε ακόμη να πάρω τηλ στην ARVATO για υποστήρηξη. Τεσπα... Με το odin πως θα το κάνω? Μπορείτε να μου δώσετε link με οδηγό? Η official με αυτή που θα περάσω εγω με odin, έχουν διαφορές? Αυτό το ζελεδάκι που είδα λίγο πιο πάνω μπορώ να το δοκιμάσω ή να πάω στη 4.0.4?? Ελληνικά έχει? Ευχαριστώ πάντως για την όποια βοήθεια σας και την ΥΠΟΣΤΉΡΗΞΗ σας... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THORf Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Για τη διαδικασία μέσω ODIN δες στο post#46 αυτού του thread, από το χρήστη powerulez (σελίδα 4). Εσύ επιλέγεις ποια από τις δύο θα περάσεις 4.0.4 ή 4.1.2 Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και σε άλλο PC με εγκατεστημένο KIES πριν πας στο ODIN γιατί παίζει να έχει φάει κόλλημα το PC σου με το κινητό. Αυτή η γαλλική rom είναι επίσημη της Samsung και είναι αρκετά κοντά σε αυτήν που κάποια στιγμή θα βγει στο KIES. Βέβαια πρέπει να ξέρεις πως, αν δεν κάνω λάθος, με το να περάσεις με ODIN μόνος σουτο software νομίζω παραβιάζεται έτσι η εγγύηση. Ελληνικά λογικά έχει.. Άλλωστε και αυτή που του έχω φορέσει τώρα εγώ πχ είναι Γερμανική επίσημη και έχει κανονικά Ελληνικά. edit: Βρήκα και λινκ στα αγγλικά για αναβάθμιση του Ι9100G σε 4.1.2. Link: http://www.theandroidsoul.com/android-4-1-2-jelly-bean-update-rollout-begins-for-galaxy-s2-i9100g-guide/ Παίδες εγκατέστησα την επίσημη γαλλική 4.1.2 με την παραπάνω διαδικασία που έστειλα για το Ι9100G http://www.theandroidsoul.com/android-4-1-2-jelly-bean-update-rollout-begins-for-galaxy-s2-i9100g-guide/ Πρώτα σχόλια: 1) Η RAM γίνεται πλέον 769 Mb έναντι των 687Mb στο ICS(4.0.4 και 4.0.3). :D :D :D 2) Έχει ελληνικά κανονικότατα.. Αυτά προς το παρόν.. Edited February 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Όσο ζω μαθαίνω... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 3η μερα σημερα με jelly bean κ το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι τελεια. Ανωτερη απο 4.0.4 κ .3 που ειχα παλιοτερα κ σε εμφανιση αλλα κ γενικα σε λειτουργια. Μενει να δω αν θα κρασαρει καθολου γιατι με τις 4αρες δεν ειχα βγαλει καμια φορα μπαταρια για κανεναν λογο Τωρα σε σχεση με την cm10 stable που φοραγα που μονο σταθερη δεν ηταν γιατι εβγαζα μια φορα την μερα μπαταρία δεν ειναι τοσο ομορφη αλλα ειναι ικανοποιητικη και ουτε τοσο εξυπνη σε μερικα σημεια οσο η cm Σε γενικες γραμμες ομως αξιζει και η καμερα εστιαζει αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loom_23 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Γειά σας. Εγκατέστησα κι εγώ, το Σάββατο (9-02-2013), με την διαδικασία που περιέγραψε παραπάνω ο "THORf", με το "odin", την επίσημη Γαλλική έκδοση 4.1.2. Επίσης το έκανα και "root" σε δευτερόλεπτα και εντελώς απλά, με την διαδικασία που περιγράφεται στον σύνδεσμο που πρότεινε ο "THORf". Η συσκευή μεταμορφώθηκε σε κάτι άλλο! Ολα τέλεια μέχρι τώρα! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του site και τον "THORf" για τις πολύτιμες πληροφορίες που ήταν ο οδηγός μου. Το πιό περίεργο (για μένα πάντα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας) ήταν πως ενώ μετά το Γερμανικό 4.0.4 που είχα εγκαταστήσει τον Αύγουστο 2012 μέσα από το "Kies" το κινητό δεν αναγνωριζόταν από το "Kies" σε κανέναν από τους Η/Υ μου πλέον, με την εγκατάσταση της Γαλλικής 4.1.2 το κινητό -θαύμα ανερμήνευτο- αναγνωρίζεται πλέον σε όλους τους Η/Υ μου κανονικά ΚΑΙ από το "Kies":) Edited February 11, 2013 by loom_23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Χαιρετώ τη παρέα... Τελικά δεν άντεξα να τη ψαξω άλλο με το Kies και έβαλα και εγώ τη 4.1.2. Δε μπορώ να σας πω εντυπώσεις σε σχέση με τη 4.0.4. γιατι είχα GB. Το μόνο που παρατήρησα μια μέρα περίπου είναι η μπαταρία που σαν να κρατάει περισσότερο. Από εμφάνιση και διάφορες λειτουργίες έχω πάθει... πολύ όμορφη. Ευχαριστώ το THORF για τη βοήθεια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loom_23 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (...) Το μόνο που παρατήρησα μια μέρα περίπου είναι η μπαταρία που σαν να κρατάει περισσότερο. (...) Χμμμ αυτό με την μπαταρία ξέχασα να το αναφέρω κι εγώ! Παρατηρώ μια πολύ καλή συμπεριφορά της μπαταρίας! Σίγουρα έχει βελτιωθεί αισθητά η απόδοσή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1304 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 χθες το βράδυ, δεν περνούσε η ώρα, είχα και χρόνο, είπα να ακολουθήσω τα βήματα και να εγκαταστήσω το jb σύμφωνα με τις οδηγίες που διάβασα παραπάνω(μου διαφεύγει το όνομα του χρήστη). Πρώτη φορά θα έμπαινα στην διαδικασία να αναβαθμίσω τη συσκευή μου, μέσω odin. Δεν το είχα ξανακάνει. Δεν ήξερα καν τι είναι! :) Έκανα το απαραίτητο backup για να είμαι σίγουρος αλλά και για να μην παιδεύομαι. Στη συνέχεια και πριν ξεκινήσω την διαδικασία έκανα factory reset. Ακολούθησα τις οδηγίες, δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα, άνοιξα τη συσκευή και πριν ξεκινήσω το "στήσιμο" της συσκευής με τις εφαρμογές κλπ, έκανα ξανά factory reset(τη δεύτερη φορά θα σας σβήσει κάποιες εφαρμογές, περιττές για μένα που συνοδεύονταν από την έκδοση 4.1.2). Μπορεί αυτή η διαδικασία να ήταν περιττή, δεν ξέρω! Ήθελα όμως να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Τα γράφω όλα αυτά για κάποιους σαν εμένα, που διστάζουν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση μέσω odin. Πολύ εύκολη διαδικασία. Μην την φοβάστε. Η συσκευή μου ήταν από την γερμανική αγορά. Θα αργούσε πολύ η αναβάθμιση. Έτσι πήρα την απόφαση. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ λίγες ώρες πέρασαν, αλλά φαίνεται ότι πολύ βελτιωμένη η συσκευή. -αααα φροντίστε να κατεβάσετε και το flash player από πριν, βρήκα link και οδηγίες στο youtube (έγραψα flash player for android 4.1.2 και μου έβγαλε πολλά αποτελέσματα). ---> χρησιμοποιούσα τον dolphin browser, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλέον συμβατός με το flash player, οπότε ή θα κρατήσω τον εργοστασιακό browser που είναι πολύ γρήγορος ή θα εγκαταστήσω κάποιο άλλο! -Για τη μπαταρία δεν μπορώ να εκφέρω άποψη ακόμη, δεν πέρασαν ούτε 12 ώρες. - Δεν μου άρεσε μόνο το πληκτρολόγιο της sumsung, έχει πιο μικρούς χαρακτήρες, αλλά διορθώνεται πιστεύω αυτό με την εγκατάσταση κάποιου άλλου από το market. - Δεν βρήκα την εφαρμογή social hub που είχε η έκδοση 4.0.4, ίσως και να υπάρχει και να μην την είδα. Με βόλευε η αλήθεια. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι την συνήθισα. Προσαρμόστηκα πιο εύκολα στη νέα έκδοση (4.1.2) παρά στην προηγούμενη, προερχόμενος από την 2.3.6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loom_23 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Κυκλοφόρησε ήδη και η Κινέζικη εκδοχή του 4.1.2 για το κινητό μας. Προσωπικά κρατάω την Γαλλική, μιας και το κινητό μου σκίζει σε όλα... Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Γαλλική! Χωρίς factory reset και χωρίς απώλεια δεδομένων μέσω του "odin" πανεύκολα θα δείτε μεγάλη διαφορά σε σχέση με το 4.0.4. Μην περιμένετε άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Κυκλοφόρησε και SuperNexus Android 4.2.2 ROM for Galaxy S2! [GT-i9100/GT-i9100G/SGH-i777]. Την κατεβάζω και θα δω!. EDIT: Η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής. Λαμβάνω ένα μήνυμα E:Error in/tmp/sideloader/package.zip(status7) Τους έστειλα σχόλιο, να δω τι θα απαντήσουν. Edited March 2, 2013 by parisal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Είχες κανένα νέο?? Και εγώ ήθελα να την δοκιμάσω (έχω συνηθίσει στο pure android από το Nexus 7) αλλά δεν κατεβαίνει...Μου απάντησε "Use The Siya-v3.4.2 Kernel" , αλλά δεν έχω εμπειρία σε τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Παιδιά μία ερώτηση να κανω?Μέχρι τώρα εκανα buck up τις επαφέσ μου στο outlook μεσω android sync.Διαπιστωσα όμωσ ΄΄οτι οι επαφέσ μου που εχουν αρκετά τηλέφωνα , δεν μεταφέρονταν αντίσοιχα στο outlook.Με ποιον τρόπο μπορώ να μεταφέρω αυτούσιες τισ επαφές μου και όπως εγώ τισ χαρακτιρίζω μεσω του κινητού μου?(δηλ. σε μια επαφή μπορεί να έχω πέντε τηλέφωνα και να τις έχω ονομάσει από εργασια 1 εωσ εργασία 5).το outlook εχει συγκεκτριμένες κατηγορίες (εργασία-οικία κ.λ.π):O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts