zalaros Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Το ξέρω αυτό. Άλλο θέλω να ξέρω και θέλω να δω αν γίνεται. Να ξέρω την ώρα που παραδόθηκε, όχι απλά αν παραδόθηκε. Αυτό γίνεται? Δοκίμασε αυτήν την εφαρμογή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4407082#post4407082 αλλά διάβασε λίγο το θέμα για να μάθεις ακριβώς τι κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή ;) Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 I.C.S 4.0.4 Θα κανω ΟΤΑ update, αλλα πρεπει να κανω και wipe οπως λενε καποιοι για να γινει καθαρη εγκατασταση; Αν πρεπει, πως κανω wipe;(Μεσω της επαναφορας εργοστ. ρυθμισεων; )Επισης με wipe θα χαθουν τα παντα οποτε πειραζει να δεν κανω wipe; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miralex Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδιά αποφάσισα να δουλέψω το κινητό χωρίς sim.ξέρει κάνεις όμως γιατί δείχνει ότι έχω σήμα δικτύου αφού δεν υπάρχει sim μέσα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδιά αποφάσισα να δουλέψω το κινητό χωρίς sim.ξέρει κάνεις όμως γιατί δείχνει ότι έχω σήμα δικτύου αφού δεν υπάρχει sim μέσα; Σου δείχνει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου, σε περίπτωση που χρειαστεί να πραγματοποιήσεις κλήση έκτακτης ανάγκης. 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδιά αποφάσισα να δουλέψω το κινητό χωρίς sim.ξέρει κάνεις όμως γιατί δείχνει ότι έχω σήμα δικτύου αφού δεν υπάρχει sim μέσα; Αφού έχεις αποφασίσει να το δουλέψεις χωρίς sim βάλτο σε flight mode για να απενεργοποιηθεί ο δέκτης gsm ώστε να μην καταναλώνει μπαταρία. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miralex Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.γενικά πάντως έχω παρατηρήσει στο κινητό πολύ περίεργη συμπεριφορά.υπάρχει περίπτωση κάποιος να το ελέγχει ακόμα και μετά από επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων ή μήπως έχει ανάγκη από αναβάθμιση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Θα κανω ΟΤΑ update, αλλα πρεπει να κανω και wipe οπως λενε καποιοι για να γινει καθαρη εγκατασταση; Αν πρεπει, πως κανω wipe;(Μεσω της επαναφορας εργοστ. ρυθμισεων; )Επισης με wipe θα χαθουν τα παντα οποτε πειραζει να δεν κανω wipe; πολλοι που δεν εκαναν αναβαθμηση με επαναφορα,ειπαν οτι η συσκευη ειχε μεγαλο lag και εστρωνε αφου το ξανακαναν,με επαναφορα αυτη τη φορα υπάρχει περίπτωση κάποιος να το ελέγχει ακόμα και μετά από επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων ή μήπως έχει ανάγκη από αναβάθμιση; τι ενοεις να το ελεγχει?αν συμπεριφερετε περιεργα και δεν μπορεις να το διορθωσεις,κρατας backup οτι χρειαζεσαι,και κανεις μια επαναφορα περνας και ενα sus και εισαι καινουριος ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Έβαλα jelly bean (custom rom) στο κινητό χθες και τα σπάει.. Τρομερά smooth και πολύ καλή ανταπόκριση. Θα το κάνω ένα crash test και επανέρχομαι με περισσότερες πληροφορίες :D Ποιά ρομ? Δώσε κάποιο link !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gois996 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Για ηχογράφηση εξωτερικών ήχων δες το Tape-a-talk. Για ηχογράφηση κλήσεων δυστυχώς δεν έχω υπόψη μου κάποιο αξιόπιστο μιας και κανένα από όσα δοκίμασα δεν έκανε καλά τη δουλειά του. για να ηχογραφισω πχ μια συζητηση πρεπει να ειμαι στο συνδεδεμενος στο ιντερνετ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Το Google talk Πως το κάνω εγκατάσταση? Που το βρίσκω? Λογικά είναι εφαρμογή του Google +? Edited February 10, 2013 by agriniopk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 τα καταφερα και μεταφερα ολα τα αρχεια με το "EASEUS Partition Maste" απο την καρτα των 8 στην καρτα τον 16gb, αλλα μενει ελευθερο 7.13gb, πως γινετε να τα βαλω με το υπολοιπο fat32 6gb χωρις να χαθουν τα αρχεια στο υπάρχον διαμερισμα, και χωρις να πειραχτει φυσικα και το διαμερισμα του ext3. ξερεις κανεις να με βοηθησει; ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Οταν βλεπουμε τα κινητα στα καταστηματα βλεπουμε να παιζει ενα βιντεο demo πανω σ'αυτα! Βλεπω πως η εφαρμογη αυτη υπαρχει αλλα δεν ξερω πως ανοιγει... Ξερει κανεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 πως κανουμε ROOT σε xperia neο V (MT11i) με εκδοση Android 2.3.4 αριθμο εκδοσης 4.0.2.A.0.62 εκδοση Kernel 2.6.32.9-perf ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 γινέται να κάνω root το xperia u μου για να αφαιρέσω εφαρμογές που δεν γίνεται αλλιώς?θέλω να το ελαφρύνω αλλά όχι να αλλάξω firmware,προτιμώ την stock 2.3.7,γίνεται αυτό που λέω η όχι? μπορείτε να δώσετε κάποια πληροφορία?γιατί χάθηκα στο ψάξιμο και δεν βγάζω άκρη!δεν έχω ξανακάνει και root ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Γιατι δε το κανεις πρωτα μια αναβαθμιση?Αφου παιρνει μεχρι την 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Γιατι δε το κανεις πρωτα μια αναβαθμιση?Αφου παιρνει μεχρι την 4.0.4 γιατι δεν ξερω κατα ποσο μπορει να την 'τρεξει απροβληματιστα' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 για να ηχογραφισω πχ μια συζητηση πρεπει να ειμαι στο συνδεδεμενος στο ιντερνετ? Όχι δεν απαιτείται. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 γιατι δεν ξερω κατα ποσο μπορει να την 'τρεξει απροβληματιστα' Το φορτώνεις πολλές εφαρμογές; Εγώ που έβαλα την στοκ 4.0 με αρκετές εφαρμογές δε με ενθουσίασε,τώρα το χει η γυναίκα μου με ελάχιστες εφαρμογές κ χωρίς root κ πάει πολύ καλά!Οπότε αν το φορτωσεις με εφαρμογές κάτσε με 2.3 Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 πως κανουμε ROOT σε xperia neο V (MT11i) με εκδοση Android 2.3.4 αριθμο εκδοσης 4.0.2.A.0.62 εκδοση Kernel 2.6.32.9-perf ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 γιατι δεν ξερω κατα ποσο μπορει να την 'τρεξει απροβληματιστα' Από την δική μου εμπειρία, αν το κάνεις rout, ξεφορτωθείς μερικά άχρηστα καλούδια και μεταφέρεις κάποια στην sd μέσω ειδικής εφαρμογής πάει αρκετά καλά!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Έχει ασχοληθεί κανένας με roms που να βασίζονται σε Jelly Bean; Έχετε να προτείνετε κάποια; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μια ερώτηση...και στην ULTIMATE HD 2 & στην 2.3 μου κάνει κάποιο νούμερο με το wifi...Ενώ συνδέεται κανονικά στο ασύρματο του σπιτιού μου και το λειτουργώ κανονικά...μετά απο κανα 3-4 μέρες λειτουργίας ξαφνικά ενώ συνδέεται κανονικά στο router μου δείχνει να κάνει μόνο upload,δηλαδή το βελάκι δείχνει μόνο προς τα πάνω και όσες επανεκκινήσεις και αν κάνω το τηλέφωνο και fix permissions πάλι τα ίδια. Mόνο με restore απο το cwm σε προηγούμενο backup λειτουργεί...ξέρει κανείς? Και το router είναι ρυθμισμένο στο channel 11. Κάποιος τα φώτα του.......:geek::help: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickval Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλησπέρα! Έχω "παρατημένο" το κινητό μου εδώ και αρκετό καιρό κ θα ήθελα την βοήθειά σας: Έχω περασμένη την 4,03 με την 4.1.Α.0.562 rootαρισμένη. Την 4.1.Β.0,431 δεν με αφήνει να την περάσω, μάλλον λόγω root. Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε επιγραμματικά τα βήματα ώστε να ξεπεράσω το θέμα αυτό. Ευχαριστώ GOD FORGIVES, I DO NOT............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Το Google talk Πως το κάνω εγκατάσταση? Που το βρίσκω? Λογικά είναι εφαρμογή του Google +? το Gtalk ειναι εφαρμογη προεγκατεστημενη σε android κινητο απλα εσυ βαζεις τα στοιχεια σου Από την δική μου εμπειρία, αν το κάνεις rout, ξεφορτωθείς μερικά άχρηστα καλούδια και μεταφέρεις κάποια στην sd μέσω ειδικής εφαρμογής πάει αρκετά καλά!:) σωστο!!!! αυτο εχω κανει κι εγω..... Καλησπέρα! Έχω "παρατημένο" το κινητό μου εδώ και αρκετό καιρό κ θα ήθελα την βοήθειά σας: Έχω περασμένη την 4,03 με την 4.1.Α.0.562 rootαρισμένη. Την 4.1.Β.0,431 δεν με αφήνει να την περάσω, μάλλον λόγω root. Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε επιγραμματικά τα βήματα ώστε να ξεπεράσω το θέμα αυτό. Ευχαριστώ μα απο οτι θυμαμαι η 562 ειναι ξεκλειδωτη , αυτη περασαμε πρωτα και μετα βαλαμε την 431 γιατι δεν σ αφηνει? περνα την 587 που ειναι η πιο προσφατη κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4288470#post4288470 Edited February 12, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Πως μπορω να κανω unroot ρε παιδια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts