DeJaVu Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει ποια ρύθμιση να απενεργοποιήσω από το juice defender (το free έχω) ώστε κάθε φορά που κλειδώνει να μην κλείνει την κίνηση δεδομένων και να την ανοίγει μόλις ξεκλειδώνει;; Λόγο του ότι χρησιμοποιώ πολύ το ίντερνετέ από τον πάροχο κινητής πλέον είναι πολύ σπαστικό να το ξεκλειδώνω για να ελέγχω μηνύματα (vicer, whatsapp, mail)! Μου χει σπάσει τα νεύρα κυριολεκτικά! Έχω απενεργοποιήσει κι αυτό που λέει enable after unlock, το έχω δοκιμάσει και ενεργοποιημένο! Το αποτέλεσμα το ίδιο! Μπορείτε να μου προτείνετε και άλλη εφαρμογή αρκεί να είναι καλή και αξιόπιστη! Επιλέγεις το "customize" από το Profile, πηγαίνεις στα Settings και κάνεις disabled το Mobile data (αν θυμάμαι σωστά). Βέβαια αυτό σημαίνει πως αν το έχεις ρυθμίσει από το 3G Watchdog να κλείνει αυτόματα, με την παραπάνω επιλογή ουσιαστικά το ακυρώνεις. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Γειά χαρά Έχω rooted xperia neo-v 2.3.4 4.0.2.A.0.42 και δεν μπορω με τπτ να κανω τo xparts να δουλεψει. Οταν ανοιγει η εφαρμογη παίρνει δικαιωματα superuser, μετα στο tab "install" αυτοματα επιλεγει το cwm 5.0.2.7 _ r2 που ειναι για GB, πατάω install CWM , γραφει install complete, Πηγαινω tools και παταω την δευτερη επιλογή "reboot to recovery" κάνει reboot και μετά ξαναμπαίνει στο λειτουργικο android. Κάνω κάτι λάθος στο τέλος? θελει να πατησω καποιο συνδυασμό κουμπιών για να μπεί στο recovery? Edited December 11, 2012 by summit1_1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 οταν κανει επανεκκινηση και σου βγαζει το logo της Sony (ericsson) πατας πολλες φορες το volume down 'η αλλιως χτυπας την οθονη πολλες φορες πανω sony ericsson και τοτε σε βαζει στο cwm. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 οταν κανει επανεκκινηση και σου βγαζει το logo της Sony (ericsson) πατας πολλες φορες το volume down 'η αλλιως χτυπας την οθονη πολλες φορες πανω sony ericsson και τοτε σε βαζει στο cwm. 1000 ευχαριστω, δουλεψε με πατημα πανω στην οθονη. Είχα δοκιμασει με πολλα πατηματα στο πληκτρο "back" νομιζω ετσι δουλευε σε ενα x8 Που είχα παλια. Αυτό που με μπέρδευε εντελως απο το προγραμμα ήταν οτι στο Tools εδινε 4 επιλογες opou πχ κανει απλο reboot, η reboot και τρεχει recovery αυτοματα, μεχρι και αυτοματο backup εχει επιλογη να σου κανει. Τουλαχιστον σε εμενα δε δουλευεουν οι αυτοματισμοπι αυτοι. Με "tap" πανω στην οθονη οταν βγεί το σημα της sony ericsson Ολα μια χαρα!! Και παλι ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Ηδη έκανα ένα Backup Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Αυτό λες; Αυτό δεν είναι όταν υπερβεί το όριο που έχω θέσει;; Έκανα αυτό που μου είπες και υποθέτω πως όλα οκ τώρα θα φανεί στη χρήση! Σ ευχαριστώ! Ναι αυτό έλεγα, αλλά από την στιγμή που έχεις επιλέξει το 3G watchdog να κάνει αυτή την δουλειά δεν θα έχεις πρόβλημα. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 έχω baseband -72.Είμαι με Xperia Ultimate HD 2.0.1 και λέω να βάλω το -77.Βοηθάει σε τπτ και πως το θα το κάνω??(υποψιάζομαι ότι πρέπει να φορέσω την εργοστασιακή....) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_greta Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Μια βοηθεια απο καποιον να ρουταρω ενα xperia neo v με 4.0.4 και εκδοση 4.1.Β.0.587. Sony Sole Sony Ericsson Neo v Galaxy 3 Qteck S-200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Κι ομως χθες εκλεινε μονο του οταν κλειδωνε!!! Το αλλαξα τωρα απο το juice defender οπως μου ειπες και βλεπουμε! :P Η συγκεκριμένη επιλογή από το watchdog κάνει αυτό που είπες: απενεργοποιεί τα δεδομένα μόλις φτάσεις το όριο που έχεις ορίσει. Αν είχες από κάτω επιλεγμένο το JD, κάνοντας disable το Mobile data από τις ρυθμίσεις του juice defender πολύ απλά όταν θα έφτασες το όριο δεν θα σου έκλεινε τα δεδομένα αυτόματα. Ελπίζω να ήμουν πιο κατανοητός τώρα :-P Με τις ρυθμίσεις που έχεις τώρα είσαι ΟΚ. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 έχω baseband -72.Είμαι με Xperia Ultimate HD 2.0.1 και λέω να βάλω το -77.Βοηθάει σε τπτ και πως το θα το κάνω??(υποψιάζομαι ότι πρέπει να φορέσω την εργοστασιακή....) Δε μπορω να καταλαβω τι παθαινετε μερικοι και δεν διαβαζετε ΠΟΤΕ τις οδηγιες εγκαταστασης μιας Rom.Στο Thread του XDA της Ultimate το λεει καθαρα οτι ειναι βασισμενη στην .587 που εχει baseband 77....Η 431 εχει bb 72 αρα προφανως για να το λεει ο developer κατι θα ξερει. Μια βοηθεια απο καποιον να ρουταρω ενα xperia neo v με 4.0.4 και εκδοση 4.1.Β.0.587. εδω εισαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Μια βοηθεια απο καποιον να ρουταρω ενα xperia neo v με 4.0.4 και εκδοση 4.1.Β.0.587. Ο δικός μου οδηγός που βοήθησε αρκετούς...απλός,με λεπτομέριες και κατανοητός. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4385173#post4385173 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Δε μπορω να καταλαβω τι παθαινετε μερικοι και δεν διαβαζετε ΠΟΤΕ τις οδηγιες εγκαταστασης μιας Rom.Στο Thread του XDA της Ultimate το λεει καθαρα οτι ειναι βασισμενη στην .587 που εχει baseband 77....Η 431 εχει bb 72 αρα προφανως για να το λεει ο developer κατι θα ξερει Είμαι με unlocked BL με εγκατεστημένη την Xperia Ultimate HD™ ROM | « 2.0.1 και BB -72.Και ρωτάω το γιατί..Για να δουλεύει άψογα η ROM πάει να πεί ότι προφανώς διάβασα τις οδηγίες εγκατάστασης.Άμα μπορείς να με βοηθήσεις σε ευχαριστώ.Αν απλώς θέλεις να συνεχίσεις στο στυλ το παραπάνω κάντο καλύτερα με Pm :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Είμαι με unlocked BL με εγκατεστημένη την Xperia Ultimate HD™ ROM | « 2.0.1 και BB -72.Και ρωτάω το γιατί..Για να δουλεύει άψογα η ROM πάει να πεί ότι προφανώς διάβασα τις οδηγίες εγκατάστασης.Άμα μπορείς να με βοηθήσεις σε ευχαριστώ.Αν απλώς θέλεις να συνεχίσεις στο στυλ το παραπάνω κάντο καλύτερα με Pm :) Οχι φιλε μου παει να πει οτι ΔΕΝ τις διαβασες γιατι αν τις διαβαζες θα εβλεπες οτι ο dev γραφει αυτο που λεω.Και προφανως για να το λεει ο dev κατι θα ξερει.Και εγω Ultimate εχω με ξεκλειδωτο BL και BB77...Δεν μπορω να σου πω διαφορες με BB72 αφου δεν το δοκιμασα αλλα σου λεω,για να το λεει ο dev που την εφτιαξε κατι παραπανω δεν θα γνωριζει?Τωρα για το στυλ αστο,μεσω πληκτρολογιου αλλιως το γραφω αλλιως το καταλαβαινεις αλλιως τα βλεπει αλλος κλπ.Προς Θεου δεν ηθελα να σε θιξω και sorry αν το εκανα;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ο Dev λέει ότι είναι με -77 το.Σε εμένα γιατί το baseband λέει 72?Αυτό ρωτάω..και πως μπορώ να την αναβαθμίσω.Ξαναλέω ότι την φοράω την ROM ήδη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Μηπως ειχες την 431 πριν περασεις την Ultimate?Αλλιως πρεπει να ξαναφλασαρεις το τελευταιο firmware το οποιο ειναι το .587 για να εχεις και baseband 77 και μετα να ξαναπερασεις Ultimate....Ψιλοταλαιπωρια μου ακουγεται,αν δε βαριεσαι καντο να μας πεις και διαφορες που τυχον εντοπισες... Ερωτηση σε οσους εχουν Ultimate.Παρατηρησα οτι στην αρχικη εγκατασταση της Rom,στο Titanium Backup ειχα ROM συστηματος κανονικα 419mb με τα 100 ελευθερα,και μετα απο περασμα καποιων zip με το CWM π.χ. το Walkman του ThilinaC και κατι αλλα παρεμφερη η Rom του συστηματος επεσε στα 10,1mb!!!!!Προφανως απο επιλογη τα zip αρχεια εφαρμογων εγκαθιστανται σαν εφαρμογες συστηματος ή μονο σε μενα το κανει?Και με root explorer μπηκα στον φακελο system/apps και οντως εχει περασει αρκετες εφαρμογες μονο του εκει...Γιαααααααααα τσεκαρετε λιγο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Είχα την JELLY SANDWICH 8.5.Και ποιο πριν είχα gb Codename και κάποια εποχή ακολουθούσα την εξέλιξη της Pureness..Αυτό φοβόμουνα γιαυτό το έγραψα και στο Post που πρωτορώτησα..thnx έχω baseband -72.Είμαι με Xperia Ultimate HD 2.0.1 και λέω να βάλω το -77.Βοηθάει σε τπτ και πως το θα το κάνω??(υποψιάζομαι ότι πρέπει να φορέσω την εργοστασιακή....) Xmm πληροφοριακά βγήκε καινούργιο New firmware (4.1.B.1.13) certified for 2011 Xperia handsets (σορυ άμα υπόθηκε ποιο πριν) Edited December 12, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Μία άλλου είδους απορία... Αλήθεια αφού έχει μπροστινή κάμερα γίατι δεν επιτρέπει βιντεοκλησεις μέσω δικτύου κινητής? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Γιατί υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές και χρήσεις της μπροστινής κάμερας πχ Skype. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 @BloodDonor89 Δεν βρήκα κάποιο log απο τις αλλαγές.Κάποια σχόλια ευελπιστούσαν και για την έλευση τριάρι κέρνελ..θα δείξει..Όσο για το BB όντως θα περιμένω την 3 αφού φαίνεται να είναι κοντά. Ευχαριστώ για τα info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Θέλω να πάρω από ebay όλο το πακέτο των εξωτερικών πλαστικών. Γνωρίζετε αν στην πρόσοψη γενικότερα περιλαμβάνεται και το digitizer; Ή θα πρέπει να κρατήσω το παλιό κ με κάποιο τρόπο να το κολλήσω στη νέα πρόσοψη; Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Έχει κανείς κάποια από αυτές τις θήκες: 1)http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52456 2)http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54068 3)http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7417 4)http://www.e-finder.gr/p.THiki-hard-case-gia-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-Neo-V-Black.683736.html Ποια είναι η καλύτερη; Υπάρχει κάποια άλλη που προτείνετε; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefis Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Έχει κανείς κάποια από αυτές τις θήκες: 1)http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52456 2)http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54068 3)http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7417 4)http://www.e-finder.gr/p.THiki-hard-case-gia-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-Neo-V-Black.683736.html Ποια είναι η καλύτερη; Υπάρχει κάποια άλλη που προτείνετε; εχω την πρωτη εδω και ενα χρονο αγορασμενη απο ebay 1euro. πολυ ευχαριστημενος και δεν την αλλαζω με καμια. Για την ιστορια το κιν το πατησε αυτοκινητο το καλοκαιρι και δεν καταλαβε τιποτα. οχι οτι φταιει η θηκη .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_greta Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Kαλησπέρα.. μια ερωτηση... εαν περασω costom rom χανω ρουτ και ρεκοβερυ? Sony Sole Sony Ericsson Neo v Galaxy 3 Qteck S-200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Kαλησπέρα.. μια ερωτηση... εαν περασω costom rom χανω ρουτ και ρεκοβερυ? Όχι γιατί συνήθως είναι pre rooted και όλες έχουν cwm.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 δοκιμασατε καποιο προγραμμα εξοικονομισης ενεργειας γι'αυτο το κινιτο και να μεινατε ευχαριστιμενοι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_greta Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Όχι γιατί συνήθως είναι pre rooted και όλες έχουν cwm.. Ευχαριστώ Κώστα!!!!!:) Sony Sole Sony Ericsson Neo v Galaxy 3 Qteck S-200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts