papagp Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) απο το sus οταν σου λεει οτι εχεις το τελευταιο λογισμικο δεν σου εχει επιλογη "εγκατασταση" για να συνεχισεις? οπως εδω? http://i46.tinypic.com/29ql7h2.png Οχι, εχει μονο την επιλογη 'Εξοδος' Οχι, εχει μονο την επιλογη 'Εξοδος' Εκανα downgrade σε 2.3.4 με flashtool και ξεκινησα απο την αρχη... Ευχαριστω Edited November 22, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Μια χαρά είσαι παλικάρι μου! Αν θες απλά να παίξεις και να πειραματιστείς τότε μαζί σου. Κάντο! Αν το θες για να δεις το κάτι παραπάνω τότε δεν νομίζω ότι αξίζει. Ειδικά τώρα που όπως αναφέρεις είσαι 90% ικανοποιημένος πολύ δύσκολα θα φτάσεις στο 95% ή στο 97%. Ίσως και να το πετύχεις αλλά ο κόπος και χρόνος που θα χρειαστεί δεν αξίζει. Έπειτα είναι και το άλλο. Έχεις πειρορισμούς από το hardware. Τα 512ΜΒ μνήμης (300 κάτι για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους) δεν φτάνουν, κακά τα ψέματα. Μαζι σου αλλα μαλλον θα προχωρησω γιατι με τρωει η περιεργεια.Ετσι και αλλιως Δκεμβρη βγαινει επιδοτηση και το Neo V θα παει στη γυναικα οποτε ας παιξω οσο προλαβαινω:lol: Μηπως ξερεις τι παιζει με Shazam και Drm keys?Θα δουλευει οταν ξεκλειδωσω bootloader (επισημα παντα) ή εχει να κανει μονο με εφαρμογες της SE?Πραγματικα μονο αυτο με κολλαει γιατι το χρειαζομαι:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Εγώ παιδιά έχοντας την js εδώ και κάνα 2 εβδομάδες έχω να πω πως με τη μπαταρία δεν είμαι ευχαριστημένος ενώ σε αντίθεση έχει καλή διαχείριση της ram..το άλλο σπαστικό με τη μπαταρία είναι ότι δίπλα από τη μπάρα δείχνει και πόσο % έχεις το οποίο είναι "αγχωτικο"μήπως αλλάζει αυτό στην 8.2? Λοιπόν ακούω τη γνώμη σας!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Προσπαθώντας να συνδέσω το κινητό στην TV με HDMI, και ενώ παρακολουθώ κανονικά youtube, μου "κόβει"το wifi. Τι χαζομάρα είναι αυτή; Μήπως έχει βάλει η SONY το χεράκι της για να αγοράσουμε όλοι τηλεοράσεις με internet; To έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ή είναι θέμα κάποιας ρύθμισης; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Προσπαθώντας να συνδέσω το κινητό στην TV με HDMI, και ενώ παρακολουθώ κανονικά youtube, μου "κόβει"το wifi. Τι χαζομάρα είναι αυτή; Μήπως έχει βάλει η SONY το χεράκι της για να αγοράσουμε όλοι τηλεοράσεις με internet; To έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ή είναι θέμα κάποιας ρύθμισης; Ευχαριστώ. οντως περεργο,αλλα χωρις να θελω να σε βαλω σε εξοδα, εχει αλλη χαρη να πατας προβολη στην TV απο τον καναπε σου, και να το ριχνει κατευθειαν μεσω wifi (απο κινητο-->ρουτερ-->TV ) στην TV σου :p:p :lol: Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 iPhone; Μην αλλάζεις κανάλι, Αποκλήρωσε τον ξάδερφο!!! :p:p Έχουμε σε φιλικα πλαίσια αρπαχτει,αλλά δε βγάζεις άκρη:p Πιο εύκολα θα αλλάξει router:) Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 1000 pages !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 1000 pages !!!!!!!!!!! Εμένα 999 μου βγάζει ακόμα :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Εγώ παιδιά έχοντας την js εδώ και κάνα 2 εβδομάδες έχω να πω πως με τη μπαταρία δεν είμαι ευχαριστημένος ενώ σε αντίθεση έχει καλή διαχείριση της ram..το άλλο σπαστικό με τη μπαταρία είναι ότι δίπλα από τη μπάρα δείχνει και πόσο % έχεις το οποίο είναι "αγχωτικο"μήπως αλλάζει αυτό στην 8.2? Λοιπόν ακούω τη γνώμη σας!! Εγω απο χθες εχω την 8.2, που υπαρχει ο μετρητης της μπαταριας και ηθελα και εγω να το γραψω οτι ειναι αγχωτικο :P με την μπαταρια και εγω κατι τετοιο βλεπω οτι δεν τα παει πολυ καλα παντως τωρα ειμαι στο 18 και περιμενω να το δω και μετα απο πληρη φορτιση...< 1000 pages !!!!!!!!!!! Τις χιλιασα :D (τουλαχιστον ετσι βγαζει εδω :D ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 1000 pages !!!!!!!!!!! ΟΚ, είναι ένα αρκετά σημαντικό γεγονός αλλά δεν χρειάζεται να σπαμάρουμε το forum! Το αφήνω για λίγο αλλά σύντομα θα αφαιρεθούν για να έχουμε ένα καθαρό forum. Σημείωση: Το πόσες σελίδες βλέπει ο κάθε χρήστης εξαρτάται από τις προσωπικές του ρυθμίσεις και συγκεκριμένα από το πόσα post έχει επιλέξει να εμφανίζονται σε κάθε σελίδα. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stathoboy Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς σας καμία rom?? οι πιο πολλές έχουν ακόμα κάποια προβληματάκια (για κλειδωμενο bootloader κυριως) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 με την 4.0.3 και την 2.3.4. δεν ειχα καποιο θεμα αλλα με την 4.0.4 συχνα πυκνα χανει το σημα το κινητο και καμια φορα οταν μιλαω και στο τηλ.να φανταστω επισημα δεν παιζει να γινει κανα update ε?περιμενουμε τροπο να βαλουμε 4.1 απλα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagp Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Περασα την jelly sandwich 8.0 και θελω να κανω τις αναβαθμισεις 8.1 και 8.2 αλλα δεν βρηκα πως γινεται. Που τοποθετω στην SD Card το update? σε καποιον φακελο (ΟΤΑ-Update ?) ή απλα στην SD Card? Πρεπει το update να εχει καποια συγκεκριμενη ονομασια? Στο CWM που πηγαινω? applay update from sdcard? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 flashtool και ξανα root και ξεκολλησε τελικα ενω το Σεους ελεγε πως δεν εβρισκε κατι νεοτερο. αγχωτικη η μπαταρια στο ultimate οντως, πολυ καλο σε ραμ, ταχυτατο (μειωσα και το overclocking γιατι ελυωνε την μπαταρια)\ ομως.. 70 χαρακτηρες στα μηνυματα.. εχει καποιος καμια ιδεα πως να το αλλαξω αυτο? επισης στις ρυθμισεις του ultimate system updates βγαζει διαθεσιμο και ενω μου λεει "θα αναβαθμισει τη ΡΟΜ σε εκδοση 2.01" τελικα γραφει MD5 μη εγκυρο στοιχειο.. τι ειναι αυτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Οκ, το έφτιαξα. Άλλαξα το κανάλι στο ρούτερ και είναι κομπλέ, μια χαρά συνδέεται πλέον. :D Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 καλησπερα σε ολους.εχω την 4.1.Α.0.562 με root και θελω να περασω την ultimate hd 2 rom.ποια ειναι η διαδικασια ,θα χασω το root,και τελικα αξιζει η αλλαγη? ειναι pre -root αυτη η ρομ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 οντως περεργο,αλλα χωρις να θελω να σε βαλω σε εξοδα, εχει αλλη χαρη να πατας προβολη στην TV απο τον καναπε σου, και να το ριχνει κατευθειαν μεσω wifi (απο κινητο-->ρουτερ-->TV ) στην TV σου :p:p :lol: Βεβαίως φίλε μου, οι ευκολίες στοιχίζουν, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά προς το παρόν δε σκοπεύω να διαθέσω για αγορά άλλης TV. Δεκτές πάντως και άλλες γνώμες από κατόχους Xperia Neo V που ίσως έχουν το ίδιο πρόβλημα.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1982 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Θελω να περασω την jelly sandwich 8.0.Γνωριζει κανεις με ποιον custom kernel ειναι συμβατη;Ευχαριστω εκ των προτερων! ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 flashtool και ξανα root και ξεκολλησε τελικα ενω το Σεους ελεγε πως δεν εβρισκε κατι νεοτερο. αγχωτικη η μπαταρια στο ultimate οντως, πολυ καλο σε ραμ, ταχυτατο (μειωσα και το overclocking γιατι ελυωνε την μπαταρια)\ ομως.. 70 χαρακτηρες στα μηνυματα.. εχει καποιος καμια ιδεα πως να το αλλαξω αυτο?... Για δοκίμασε αυτό μπας και... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4003691#post4003691 Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 flashtool και ξανα root και ξεκολλησε τελικα ενω το Σεους ελεγε πως δεν εβρισκε κατι νεοτερο. αγχωτικη η μπαταρια στο ultimate οντως, πολυ καλο σε ραμ, ταχυτατο (μειωσα και το overclocking γιατι ελυωνε την μπαταρια)\ ομως.. 70 χαρακτηρες στα μηνυματα.. εχει καποιος καμια ιδεα πως να το αλλαξω αυτο? επισης στις ρυθμισεις του ultimate system updates βγαζει διαθεσιμο και ενω μου λεει "θα αναβαθμισει τη ΡΟΜ σε εκδοση 2.01" τελικα γραφει MD5 μη εγκυρο στοιχειο.. τι ειναι αυτα? Κοίτα και στον οδηγό του ζχρ το ίδιο λέει το δοκίμασα και εγώ σε ultimate και δουλεύει κανονικά. Ξαναδοκιμασε να κατεβάσεις τοupdate,απλά μετά θα το κάνειςinstall μέσω cwm με wipe dalvik k cache.οπότε βάλτε πρώτα το update και μετά κάνε το tip για τα μηνύματα γιατί θα πρέπει να το ξαναπεράσεις αν κάνεις wipe cache.εγώ ειμαι με suave στο 1,4 ghz και το κινητό πάει σφαίρα πάντως. Άξιζε τον κόπο τελικά το ξεκλειδωμα του bootloader!μόνο το sygic μου ψιλό κολλάει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Βεβαίως φίλε μου, οι ευκολίες στοιχίζουν, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά προς το παρόν δε σκοπεύω να διαθέσω για αγορά άλλης TV. Δεκτές πάντως και άλλες γνώμες από κατόχους Xperia Neo V που ίσως έχουν το ίδιο πρόβλημα.:) ποια εκδοση λογισμικου εχεις? με την 2.3.4 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα,μολις πηγα στην 4.0.4 δεν το ξανακανε (και γενικα το σημα ειναι πολυ καλυτερο) ομως.. 70 χαρακτηρες στα μηνυματα.. εχει καποιος καμια ιδεα πως να το αλλαξω αυτο? οπως σου ειπαν τα παιδια ή αλλιως κατεβασε απο το playstore handcentsms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου στείλει το Apk από τα μηνύματα της ics? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου στείλει το Apk από τα μηνύματα της ics? Ορίστε http://www.sendspace.com/file/f1tveh Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να επεξεργαστώ το αρχείο SystemUI.apk ? Δοκίμασα με το Apktool αλλά δεν λειτουργεί επειδή είναι μόνο για stock roms (έχω την Pureness 14). Θέλω να αλλάξω το ρολόι της status bar από άσπρο σε μπλε. My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 ποια εκδοση λογισμικου εχεις? με την 2.3.4 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα,μολις πηγα στην 4.0.4 δεν το ξανακανε (και γενικα το σημα ειναι πολυ καλυτερο) Δυστυχώς, έχω την προβληματική 2.3.4 και είμαι root, αλλά τουλάχιστο τώρα ξέρω τι φταίει. Γενικά με την 4.0.4 είσαι περισσότερο ικανοποιημένος από την ταχύτητα του κινητού και τη συμβατότητα των εφαρμογών σε σχέση με τη ver. 2; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts