kosgav Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Δοκίμασα με την εύρεση και δεν το βρήκε. Θα πάω από nokia collection Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Το cinemagraph είναι στο Nokia Collection... Για 7.8 force update να τελειώνετε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vreel Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Το cinemagraph είναι στο Nokia Collection... Για 7.8 force update να τελειώνετε... Τα 7.8 τα περνάει μεν μια χαρά με force update, το firmware ομως το τελευταιο όχι. Οποτε και για αυτό σε πολλούς δεν βρίσκει ή δεν δουλευουν εφαρμογές όπως το Bluetooth share κλπ. (ίσως και το cinemagraph) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Το κατέβασα τελικά.. Αλλά μόνο αυτό κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zabou_1 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Το κατέβασα τελικά.. Αλλά μόνο αυτό κάνει; Τι εννοείς "Αλλά μόνο αυτό κάνει;"; Το πρόβλημα είναι ότι (μάλλον λόγω πνευματικών δικαιωμάτων) πρέπει να περνάνε όλα τα cinemagraph μέσω της Νοκια. Δεν ξέρω αν γίνεται ή πως γίνεται αυτές να τις βλέπω και στον Η/Υ μου χωρίς να χρειάζεται browser. Θα το ψάξω λίγο ακόμη... Οποιος ξέρει κάτι ή το έχει ψάξει ήδη ας βοηθήσει λίγο να δούμε τι δυνατότητες έχει αυτή η εφαρμογή... Άλλο ένα εύκολο αλλά ωραίο: http://memories.nokia.com/r/images/35eed1f2-2df0-4a44-b875-7ab8424bbf20 Edited April 11, 2013 by zabou_1 προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Εμένα μου ήρθε η αναβάθμιση προχθές το βράδυ και την έχω απο χθες το πρωί. Μια χαρά όχι ότι βλέπω κάτι σημαντικό εκτός απο τα εικονίδια. Εγινε κ λίγο πιο αργή η απόκριση. Ούτε το wifi να μπορεί να μείνει ανοιχτό ούτε τίποτα. Τρομερά update.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 georgegr3, να ρωτήσω κάτι. Τι εννοείς λέγοντας "Ούτε το wifi να μπορεί να μείνει ανοιχτό ούτε τίποτα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Οτι δεν προσθεσαν την επιλογη να μενει το wifi ανοιχτο οταν κλειδωνει η οθονη σαν τα 8. Απλα ειμαι στεναχωρημενος καθως εκτος απο τα εικονιδια και το bing image of the day δεν υπηρξε τιποτα αλλο ποσο μαλλον κατι σημαντικο οπως το wifi. Επι της ευκαιριας βρηκα και αυτο αλλα δεν εχει εμφανιστει νεο λογισμικο ακομα. http://wmpoweruser.com/updated-wp-7-8-firmware-for-the-nokia-lumia-505-510-610-and-800-wp7-8-new-firmware-8862-now-on-navifirm/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Αυτό δεν μπορώ να αντιληφθώ. Γιατί να μείνει ανοικτό το wifi αφού δεν το χρησιμοποιείς; Πάντως, όπως έχω ξαναπεί, email κατεβαίνουν και με κλειδωμένη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Για εφαρμογες που χρησιμοποιω οπως viber, tango, fim και chat στο skype. Ισως και πολλοι απο μας. Απλα στα 8 μπηκε επιλογη αν θελεις να μενει ανοιχτο οταν κλειδωνεις στην οθονη, οπως και στα αλλα λειτουργικα. Ειδικα οταν μιλαω μεσω ιντερνετ πρεπει να εχω το νου μου καθε μισο λεπτο να ακουμπαω την οθονη και να μενει ανοιχτη γιατι αλλιως πεφτει η συνδεση.. Εχω και ipad και βλεπω πως ειναι και εκει. Edited April 16, 2013 by georgegr3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Ωπ, είχα μείνει πίσω. Νόμιζα πως αυτές οι εφαρμογές είχαν μόνο μηνύματα στο 610. Τώρα κατάλαβα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelarasvolos Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλησπερα σε ολα τα παιδια!!!!εχω μια ερωτηση σχετικα με το θεμα του lumia 610.εχω καποια βιντεακια στον υπολογιστη μου απο αλλες συσκευες που τα εχω αποθηκευμενα στο pc μου.το θεμα ειναι οτι οταν συνχρονιζω το κινητο με το zune τα βιντεακια δεν περνανε απο τον υπολογιστη στο κινητο παρα μονο οι εικονες!!!πως θα γινει να περασω τα βιντεακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Καλο πασχα .δεν ξερω αν ρωταω σωστα εδω,και σορρυ αν εχει απαντηθει,αλλα εχει βγει jailbrek για το κινητο με τα win 7,8 που χει τωρα;και επισης για να μεταφερεις βιντεος στο λουμνια θα πρεπει να τα κανεις μετατροπη οπως στο αιφον με τα itunes ας πουμε; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Όχι στο πρώτο, αν και μπορεί να παίζουν custom firmwares, ναι στο δεύτερο, μέσα απ το Zune !!! Χρόνια πολλά :) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Μια βοηθεια. Πρωτη φορα πηρα Windows Phone και κατι δεν μπορω να βρω. Εχω τις επαφες μου στο Gmail. Κανω ολες τις επαφες export csv αρχειο και μετα πηγαινω στο Outlook και τις κανω import. Ολες μου τις βγαζει με ερωτηματικα. Το ιδιο και στην συσκευη αφου τις εκανε συγχρονισμο. Τις επαφες εννοειται τις ειχα ολες στα Ελληνικα. Τι γινεται δεν τα αναγνωριζει? Πως μπορω να περασω τις επαφες? Αρχικα τις εχω στο iPhone αλλα εκανα ολη αυτη τη μεταφορα απο iPhone σε Gmail και μετα σε Outlook αλλα δεν βγαινει νοημα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Μια βοηθεια. Πρωτη φορα πηρα Windows Phone και κατι δεν μπορω να βρω. Εχω τις επαφες μου στο Gmail. Κανω ολες τις επαφες export csv αρχειο και μετα πηγαινω στο Outlook και τις κανω import. Ολες μου τις βγαζει με ερωτηματικα. Το ιδιο και στην συσκευη αφου τις εκανε συγχρονισμο. Τις επαφες εννοειται τις ειχα ολες στα Ελληνικα. Τι γινεται δεν τα αναγνωριζει? Πως μπορω να περασω τις επαφες? Αρχικα τις εχω στο iPhone αλλα εκανα ολη αυτη τη μεταφορα απο iPhone σε Gmail και μετα σε Outlook αλλα δεν βγαινει νοημα. Γιατί μπέρδεψες το outlook? Έναν απλό συγχρονισμό κάνεις το gmail και είσαι εντάξει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Πρώτα το Gmail έβαλα αλλά δεν περνάει τις επαφές ούτε έχει επιλογή για συγχρονισμό επαφών. Εβαλα τωρα το Gmail μεσω Exchange και τις περασε κανονικα και εσβησα απο το Outlook αλλα στο Viber παλι μου τις βγαζει με ερωτηματικα ενω στην συσκευη κανονικα με Ελληνικα Edited May 12, 2013 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Τι ακριβως γίνεται με το multitasking ρε παιδιά; Δεν κλείνω το cover ας πούμε αλλά κάθε φορα που το ανοίγω κάνει αρκετή ώρα να ανοίξει και είναι σπαστικό. Γενικα δεν βλέπω να έχει πραγματικο multitasking. Μόνο για το εφέ. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Έτσι είναι... Πραγματικό multitasking έχουν τα 8αρια και αυτό σε επιλεγμένες εφαρμογές νομίζω... Το ότι αργεί να κάνει resume την εφαρμογή φταίει πιο πολύ το hardware της συσκευής... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Έτσι είναι... Πραγματικό multitasking έχουν τα 8αρια και αυτό σε επιλεγμένες εφαρμογές νομίζω... Το ότι αργεί να κάνει resume την εφαρμογή φταίει πιο πολύ το hardware της συσκευής... καταλαβα. ενταξει δεν ειναι και η top συσκευη αλλα νομιζω και μια αλλη συσκευη με 7.8 με καλυτερα χαρακτηριστικα παλι θα κανει κατι παρομοιο δεν θα ειναι κανονικο multitask οπως ειπες οπως σε αλλα λειτουργικα συστηματα. Σκεφτομαι να φυγω απο το 4S και να παω σε Windows 8 αλλα απο το 7.8 δεν ειμαι ευχαριστημενος προς το παρων. Θα βρω και καμια συσκευη με 8 να δουλεψω και θα αποφασισω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 καταλαβα. ενταξει δεν ειναι και η top συσκευη αλλα νομιζω και μια αλλη συσκευη με 7.8 με καλυτερα χαρακτηριστικα παλι θα κανει κατι παρομοιο δεν θα ειναι κανονικο multitask οπως ειπες οπως σε αλλα λειτουργικα συστηματα. Σκεφτομαι να φυγω απο το 4S και να παω σε Windows 8 αλλα απο το 7.8 δεν ειμαι ευχαριστημενος προς το παρων. Θα βρω και καμια συσκευη με 8 να δουλεψω και θα αποφασισω. Επειδή τυχαίνει να δουλεύω και τα τρία λειτουργικά θα σου πω ότι σε θέμα multitasking υπερτερεί το android. Το χειρότερο το έχει το λειτουργικό της Microsoft. Η διαφορά στα wph8 είναι ότι αντί για 5 εφαρμογές κρατά 8. Πληροφοριακά, συζήτηση κάνουμε. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgav Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καινούρια οθόνη αφής. Nokia care 70€ Παραγγελία από κατάστημα για αγορά 35,50€ και από ebay από 15€ μέχρι 25€ μαζί με το πλαίσιο... Να την βάλω μόνος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλύτερα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μια ερωτηση γιατι το εχω ψαξει με εναν φιλο που εχει το 610 και δεν μπορουμε να το βρουμε...το ραδιο παιζει απο το ηχειο?:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sax Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Φιλοι τα φωτα σας,εχω το λουμια 610 και εχω το εξεις προβλημα.οταν παω να κανω κληση πχ εχω καρτοκινητο και περνω το 1314 για να μπω να βαλω τα νουμερα τις καρτας το κινητο σβηνει η οθονη του ενω ακουω τις οδηγιες του τηλ κεντρου για να πατησω τα νουμερα δεν εχω touch screen οστε να ανοιξει ο φωτισμος και να πατησω τα νουμερα.ελπιζω να καταλαβατε το προβλημα και ελπιζω για μια λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts