koloko Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 XAXAA δεν ειναι θεμα το ιδιο κανω και εγω με τα βηματα κανονικα απλα η εγκατασταση ειχε προβληματα και πιστευω οτι το πσ μου φταιει γιαυτο μολισ το κανω με το λαπτοπ και δεν δω χαϊρι το κανουμε ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ασχετο, άλλα πολύ σκυλί το κινητό μας, η κόρη μου (2 χρονών) το έχει κάνει κυριολεκτικά μπάλα, τι το πετάει κάτω, τι το πετάει στον τοίχο, τι της πέφτει από τα χέρια, τι το βάζει κάτω και πηδάει πάνω του...πέρα από κάτι μικρές γρατζουνίτσες δεν έχει πάθει τίποτα, όλα λειτουργούν άψογα....το μόνο που φοβάμαι είναι αν χαλάσει τελικά, τι κινητό να πάρω που να μπορεί να αντέχει τέτοια μεταχείριση......έχω κινητά από το 1998 έχοντας αλλάξει δεκάδες μοντέλα, άλλα θα είναι η πρώτη φορά που αν αλλάξω κινητό θα στεναχωρηθώ τόσο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ασχετο, άλλα πολύ σκυλί το κινητό μας, η κόρη μου (2 χρονών) το έχει κάνει κυριολεκτικά μπάλα, τι το πετάει κάτω, τι το πετάει στον τοίχο, τι της πέφτει από τα χέρια, τι το βάζει κάτω και πηδάει πάνω του...πέρα από κάτι μικρές γρατζουνίτσες δεν έχει πάθει τίποτα, όλα λειτουργούν άψογα....το μόνο που φοβάμαι είναι αν χαλάσει τελικά, τι κινητό να πάρω που να μπορεί να αντέχει τέτοια μεταχείριση......έχω κινητά από το 1998 έχοντας αλλάξει δεκάδες μοντέλα, άλλα θα είναι η πρώτη φορά που αν αλλάξω κινητό θα στεναχωρηθώ τόσο.... Η ποιότητα κατασκευής το 808 αλλά και του N8 παλαιότερα είναι απίστευτη. Δεν ξέρω αλλά αν ήθελα κάτι να παίζει η ανιψιά και ο ανιψιός μου θα έπερνα ένα φθηνό κινέζικο ή αργότερα ένα φθηνό tablet... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Η ποιότητα κατασκευής το 808 αλλά και του N8 παλαιότερα είναι απίστευτη. Δεν ξέρω αλλά αν ήθελα κάτι να παίζει η ανιψιά και ο ανιψιός μου θα έπερνα ένα φθηνό κινέζικο ή αργότερα ένα φθηνό tablet... Για του Ν8 δεν θα το έλεγα. Και τα 2 που έχω στην άκρη με προσεκτική χρήση 2 ετών έχει φύγει το χρόμα σε πολά σημία και έχουν σπάσει τα πλαστικά στο on και στο htmi και δεν υπάρχουν. Για το 808 συμφωνώ απολύτως !!! ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Τρομερή ποιότητα πλαστικού. Στιβαρό κινητό όσο λίγα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Η ποιότητα κατασκευής το 808 αλλά και του N8 παλαιότερα είναι απίστευτη. Δεν ξέρω αλλά αν ήθελα κάτι να παίζει η ανιψιά και ο ανιψιός μου θα έπερνα ένα φθηνό κινέζικο ή αργότερα ένα φθηνό tablet... Βασικά δεν τις το δίνω να παίξει, άλλα π.χ. γυρνάω σπίτι το αφήνω στο τραπεζάκι και μέχρι να πληθώ κλπ το έχει πάρει και το έχει κάνει τόπι....συνήθως το κρύβω άλλα υπάρχουν φορές που κατά λαθος το αφήνω κάπου εύκολα προσβάσιμα... Πάντως δεν υπάρχει αυτό το κινητό, ενώ για άλλη μια φορά θα εκθειάσω την οθόνη του και την θέαση κάτω από τον ήλιο, μα πως το κάνανε αυτό??? Κοιτάς την οθόνη κάτω από οποιοδήποτε φωτισμό και σχεδόν δεν αλλοιώνετε τίποτα....Προσωπικά όσα κινητά έχω δει κανένα δεν πλησιάζει το 808 σε αυτό το σημείο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Βασικά δεν τις το δίνω να παίξει, άλλα π.χ. γυρνάω σπίτι το αφήνω στο τραπεζάκι και μέχρι να πληθώ κλπ το έχει πάρει και το έχει κάνει τόπι....συνήθως το κρύβω άλλα υπάρχουν φορές που κατά λαθος το αφήνω κάπου εύκολα προσβάσιμα... Πάντως δεν υπάρχει αυτό το κινητό, ενώ για άλλη μια φορά θα εκθειάσω την οθόνη του και την θέαση κάτω από τον ήλιο, μα πως το κάνανε αυτό??? Κοιτάς την οθόνη κάτω από οποιοδήποτε φωτισμό και σχεδόν δεν αλλοιώνετε τίποτα....Προσωπικά όσα κινητά έχω δει κανένα δεν πλησιάζει το 808 σε αυτό το σημείο..... το μαυρο του κινητού είναι μοναδικό και το εννοώ. Κανένα κινητό δεν δίνει τέτοιο βαθύ αδιαπέραστο μαύρο. Δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις από το μαύρο πλαίσιο!! Ότι έχω δει iphone, galaxy κτλ κανένα δε φτάνει το μαύρο του 808. Τα πιο πολλά γκριζάρουν στο μαύρο. Αυτό το καλό μαύρο από μόνο του κάνει τα χρώματα καταπληκτικά. Είναι χάρμα να βλέπεις φωτογραφίες σε αυτό. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 κινηταρα απλα εγω ειμαι και αγοραστης νεων τεχνολογιων δεν το αλλαζω με τιποτα.... και ας με εχει κουρασει λιγο με αυτα που κανει. πηρα τωρα καινουργια μπαταρια να δω μην μετα απο 1 χρονο και 9 μηνες εχασε της ιδιοτητες της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπερα παιδια,το βρηκα 200 ευρω σε μαγαζι,αξιζει το κοπο να το παρω?δε με ενδιαφερει το browsing,σαν τηλεφωνο με ενδιαφερει με καλη μπαταρια,να τσεκαρω μαιλ και να βγαζω φωτος τα πιτσιρικια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 200 ισως ειναι λιγο πολλα, αν και δειχνει να καλυπτει τις αναγκες σου... Για του Ν8 δεν θα το έλεγα. Και τα 2 που έχω στην άκρη με προσεκτική χρήση 2 ετών έχει φύγει το χρόμα σε πολά σημία και έχουν σπάσει τα πλαστικά στο on και στο htmi και δεν υπάρχουν. Εχει μετρια πλαστικα επανω, κανει ευκολα σημαδια αλλα δε χαλαει με τιποτα το ατιμο :p Οχι το δικο μου, ενος φιλου :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ξερω οτι ειναι παρατημενο το symbian και επισημα αλλα τα βασικα φανταζομαι δεν εχουν θεμα.επισης αν δεν ειναι αναβαθμισμενο στο τελευταιο update belle fp2 θα μου εμφανιστει να γινει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπερα παιδια,το βρηκα 200 ευρω σε μαγαζι,αξιζει το κοπο να το παρω?δε με ενδιαφερει το browsing,σαν τηλεφωνο με ενδιαφερει με καλη μπαταρια,να τσεκαρω μαιλ και να βγαζω φωτος τα πιτσιρικια μου Αν σε ενδιαφέρουν οι φώτος αρκετά σοβαρά τότε σου κάνει μια χαρά....και εγώ τα παιδιά βγάζω φώτος με το 808, με την μηχανή του να έχει γράψει πάνω από 6.000 φώτος και βίντεος και πιστευω θα περάσω τις 10.000 λύψεις....ουσιαστικά με τα νεα και ακριβά κινητά θα έχεις ποιο γρήγορο browser και ποιο πολλές εφαρμογές...σε ολα τα άλλα μια χαρά στέκεται το 808, μην σου πω ότι ξεπερνάει σε κάποια πράγματα άλλα ακριβότερα κινητα....φοεβρή φωτογραφική μηχανή, πολύ καλό βίντεο, άριστη ηχογράφιση, xenon flash, εξαιρετική απεικόνιση των χρωμάτων της οθόνης με απιστευτο κοντράστ και θέαση στον ήλιο, δωρεαν παγκόσμιο gps, εξαιρετική ποιοτικά κατασκευή, καλή μπαταρία, έχει wifi, blutooth, 3g, nfc κλπ...έξοδο hdmi, ραδιο με fm transmitter, usb on the go, έχει το glance που είναι όλα τα λεφτά καθώς κρατάει κάποια pixels της οθόνης ανοιχτά όλη την ώρα για να βλέπεις την ώρα και π.χ. χαμένες κλήσεις...εξαιρετικό μικρόφωνο, ποιότητα ομιλίας και σήμα....σταθερό λειτουργικό όπου υπάρχουν και κάμποσες εφαρμογές ακόμα.....γρήγορος dialler...παίρνει κάρτα μνήμης....δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τα σημερινά κινητά.....τώρα αν σε ενδιαφέρουν παιχνίδια, internet, hd οθόνες ε τότε πας κάπου αλλου....για μένα φοβερό κινητό και κρίμα που το εγκατέλειψε η nokia... αν έλεγε apple επάνω στην συσκευή θα γράφονταν σελίδες επί σελίδων για αυτή την συσκευή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλησπερα παιδια,το βρηκα 200 ευρω σε μαγαζι,αξιζει το κοπο να το παρω?δε με ενδιαφερει το browsing,σαν τηλεφωνο με ενδιαφερει με καλη μπαταρια,να τσεκαρω μαιλ και να βγαζω φωτος τα πιτσιρικια μου Καινουριο? Αν δε το παρεις τελικα πες μου πιο μαγαζι ειναι να το παρω εγω. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Δύο πράγματα δε θα ξεπεραστούν εύκολα με αυτή τη συσκευή, κάμερα και.... :lol: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Θα σας πώ τον πόνο μου και όποιος ξέρει ας βοηθήσει. Εχω την cfw του Lagoskon στο 808 μου, Εδώ και ενα μήνα αρνείται πεισματικά να συνδεθεί σε άγνωστα wi-fi ,δεν μπαίνει καν στον κόπο να ελένξει τους κωδικούς που του δίνω. Αντίθετα στα αποθηκευμένα πηγαίνει σφαίρα. Σημειώστε -αν έχει σημασία-εχω αποθηκευμένα περι τα 50 σημεία ενώ στο Ν8 (πάλι με Lagoskon ) είχα πάνω απο 100 χωρίς κανένα πρόβλημα:angry::devil::worry::!: ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 εμενα εκει που για κανα 15ημερο ηταν ολα καλα δυο φορες οταν το κλεινω το βραδυ ξεριθμίζεται η ημερομηνια και η ωρα και δεν ξυπναω για να παω για δουλεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 εμενα εκει που για κανα 15ημερο ηταν ολα καλα δυο φορες οταν το κλεινω το βραδυ ξεριθμίζεται η ημερομηνια και η ωρα και δεν ξυπναω για να παω για δουλεια :) Κάντου ένα ρεσέτ με το συνδιασμό κουμπιών μέχρι να γίνουν οι 3 δονήσεις. Δε χάνεις τίποτα έτσι μη σε ανησυχεί. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δύο πράγματα δε θα ξεπεραστούν εύκολα με αυτή τη συσκευή, κάμερα και.... :lol: Αυτό είναι αλήθεια, άλλα το Note 3 που το έχω δει κάτω από τον ήλιο και σε σύγκριση με το δικό μας 808...δεν το λες και χειρότερο...πάνω κάτω την ίδια θέαση έχουν....επίσης όσο υψηλότερη ανάλυση έχουμε τόσο ποιο δύσκολο είναι να έχουμε καλό contrast, φωτεινότητα, θέαση κάτω από τον ήλιο κλπ....οπότε είναι άδικο να συγκρίνουμε την οθόνη με μόλις 640 χ 360 με οθόνες 1920 χ1080....μιλάμε για σχεδόν 10πλα pixel στην οθόνη!!!! Δεν είναι και επίσης τυχαίο ότι κανένα κινητό της Nokia μετά από το 808 δεν έπιασε αυτά τα νούμερα.....αν μου έδινες ένα κινητό με οθόνη 1080p και το contrast/θέαση κάτω από τον ήλιο σε επίπεδα 808 θα το παραδεχόμουνα....δεν θάβω το 808 άλλα συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα....καλό και χρυσό το 808 άλλα αν δεις την οθόνη π.χ. του note 3....ε παθαίνεις να πω την αλήθεια ένα πολιτισμικό σοκ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 χτες τραβηξα αρκετες φωτογραφιες με δανεικη canon powershot sx50 κι εκανα συγκριτικο μιλαμε για συντριβη των nokia 808 και galaxy s4...σε αλλο επιπεδο οι φωτο της canon εχουν δρομο ακομα τα κινητα για να πλησιασουν τις φωτογραφικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) χτες τραβηξα αρκετες φωτογραφιες με δανεικη canon powershot sx50 κι εκανα συγκριτικο μιλαμε για συντριβη των nokia 808 και galaxy s4...σε αλλο επιπεδο οι φωτο της canon εχουν δρομο ακομα τα κινητα για να πλησιασουν τις φωτογραφικες Μα ναι δεν συγκρίνουμε το 808 με φωτογραφικές Προσωπικά έχω αυτή την στιγμή στην κατοχή μου την Nikon D7100 με 6 φακούς, samsung nx300 και nx30 με 8 φακούς και την Compact sony rx100 III....ακόμα και η Sony που έχει αισθητήρα 1 ίντσας ισοπεδώνει το 808.....καλά η Nikon D7100 είναι από άλλο πλανήτη.....Αν έβαζα βαθμολογίες σε ποιότητα εικόνας με άριστα το 10 και βάζοντας 10 στην Nikon θα είχα τα εξής: Nikon D7100 10 Sansung nx30 9,5 Samsung nx300 9 Sony rx100 III 7 Nokia 808 4 Οι διαφορές είναι κάπου εκει....καλά τα άλλα κινητά π.χ. galaxy s4 που το έχω δοκιμάσει εκτενός θα του έβαζα 2 το πολύ...και αν πάμε και σε FF μηχανές τότε η ψαλίδα ανοίγει και άλλο..... Αν ασχολείσαι σοβαρά με την φωτογραφία δεν στηρίζεσαι σε καμία κάμερα κανενός κινητού....τα κινητά ακόμα και το 808 είναι απλά για snapshots και άντε κάποιες καλές φώτος εδώ και εκει και τέρμα...αν θέλεις σοβαρή ποιότητα παίρνεις μια mirorless ή dslr.... Sorry για το Off topic...απλά έχει καταντήση λίγο αστείο το φαινόμενο να συγκρίνουμε κινητά με φωτογραφικές μηχανές....απέχουν έτη φωτός και όσο και αν βελτιωθούν τα κινητά δεν πρόκειται να φτάσουν της μηχανές για ένα απλό λόγο...δεν έχουν επαρκή χώρο να ενσωματόσουν μεγάλους αισθητήρες και τους αντίστοιχους φακούς.....απλά με πατέντες κλπ με τα χρόνια έχουνε κάνει κάποια μικρά βήματα προόδου άλλα ακόμα δεν....είναι σαν από το 0,5-1 στα 10 να πήγανε στα 1,5-2....εκεί είναι η ποιότητα τους των περισσοτέρων σε σχέση με μια mirroless/dslr..... Φαντάσου ότι με μηχανή σαν την Canon sx50 με τον κούτσικο αισθητήρα και τεχνολογία αρχαία για τα σημερινά δεδομένα ισοπεδώνεις τα 808/s4....που να πας και σε mirrorless να δεις τι έχει να γίνει.... Edited September 26, 2014 by karamela693 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 χτες τραβηξα αρκετες φωτογραφιες με δανεικη canon powershot sx50 κι εκανα συγκριτικο μιλαμε για συντριβη των nokia 808 και galaxy s4...σε αλλο επιπεδο οι φωτο της canon εχουν δρομο ακομα τα κινητα για να πλησιασουν τις φωτογραφικες Μα σκοπός της παραγωγής του 808, πέρα από επίδειξη υπεροχής της Νόκια έναντι άλλων κινητών, ήταν να βγάζει ο κόσμος όσο γίνεται πιο επαγγελματικές φωτογραφίες στην κλίμακα 2-8 MP με την τεχνολογία Pureview. Αυτή είναι η δύναμη του αισθητήρα του. Άμα πας σε καλές ψηφιακές, μπορείς να πετύχεις την ίδια ή καλύτερη καθαρότητα ακόμη και στα 20-40 MP, γιατί έχουν μεγαλύτερους αισθητήρες + ένα σωρό άλλους παράγοντες που συνοδεύουν τις φωτογραφικές. Πρακτικά όμως με το 808 μπορείς να βγάζεις εξαιρετικές φωτογραφίες, την κάθε στιγμή, χωρίς να έχεις την ανάγκη μιας μηχανής συνέχεια μαζί σου. Σαφώς και μια κορυφαία DSLR, όπως η Nikon D800 βγάζει καθαρά επαγγελματικές φωτογραφίες, αλλά ακόμη κι αν μπορείς να αγοράσεις όλο τον εξοπλισμό, δεν γίνεται να τον κουβαλάς όπου πας μαζί σου... Γι αυτό το 808 σου λύνει τα χέρια... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια απλή σύγκριση αισθητήρων για να καταλάβουμε τις δυνατότητες του S4, 808, RX-100 και Nikon D800. Το 808 ήταν το μόνο κινητό που κάτι πήγε να κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο (μένει να δούμε και το Panasonic CM1) http://cameraimagesensor.com/size/#236,237,190,163,24,a Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 karamela το αδικεις λιγο το rx100.. στα αλλα συμφωνω..εδω,σε καποιο αλλο θρεντ καθονται και γραφουν σελιδες αν ειναι καλυτερο το samsung zoom η το lumia 1020 και μιλανε για iso,nd filter και ορους που δεν εχει νοημα να πολυασχολεισαι αν μιλας για κινητα και οχι για φωτογραφικες τελος,νομιζω οτι η προοδος στην καμερα των κινητων εχει πιασει σχεδον κορυφη..και λεω κινητα,γιατι το πανασονικ cm και το samsung zoom δεν τα θεωρω κινητα..καλυτερα,να βγαλει η νοκια κινητο με 50 mp κι απο εκει να κανεις ζουμ παρα να εχεις συσκευη που να πεταγεται το μακριναρι εξω ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα σκοπός της παραγωγής του 808, πέρα από επίδειξη υπεροχής της Νόκια έναντι άλλων κινητών, ήταν να βγάζει ο κόσμος όσο γίνεται πιο επαγγελματικές φωτογραφίες στην κλίμακα 2-8 MP με την τεχνολογία Pureview ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ,αλλα ειχε φαει τρελο promotion οταν βγηκε,το εκαναν συγκριση με πανακριβες μηχανες...καποιοι ανοητοι εξακολουθουν να κανουν τετοιες συγκρισεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 karamela το αδικεις λιγο το rx100.. στα αλλα συμφωνω..εδω,σε καποιο αλλο θρεντ καθονται και γραφουν σελιδες αν ειναι καλυτερο το samsung zoom η το lumia 1020 και μιλανε για iso,nd filter και ορους που δεν εχει νοημα να πολυασχολεισαι αν μιλας για κινητα και οχι για φωτογραφικες τελος,νομιζω οτι η προοδος στην καμερα των κινητων εχει πιασει σχεδον κορυφη..και λεω κινητα,γιατι το πανασονικ cm και το samsung zoom δεν τα θεωρω κινητα..καλυτερα,να βγαλει η νοκια κινητο με 50 mp κι απο εκει να κανεις ζουμ παρα να εχεις συσκευη που να πεταγεται το μακριναρι εξω ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ,αλλα ειχε φαει τρελο promotion οταν βγηκε,το εκαναν συγκριση με πανακριβες μηχανες...καποιοι ανοητοι εξακολουθουν να κανουν τετοιες συγκρισεις.. Φίλε δεν αδικώ την rx100, είναι πολύ καλή μηχανή...άλλα δεν μπορεί απέναντι σε mirrorless/dslr με αισθητήρα που είναι πάνω από 2 φορές μεγλύτερος...είναι αξιοπρεπής..άλλα αν δεις το dynamic range Και τον θόρυβο σε iso 3200 από την Nx300 (δεν συζητάω καν για D7100) τότε θα καταλάβεις....είναι πολύ καλή μηχανούλα για να την έχεις πάντα μαζί σου (όπως και κάνω και δεν βγάζω πλέον πολλές φώτος με το 808)...άλλα δεν μπορεί να συγκριθεί με dslr/mirroless....και μιλάω πάντα για συγκρίσεις με απλούς κιτ φακούς ζουμ...αν βάλω και στο παιχνίδι ''γρήγορους'' σταθερούς φακούς η ψαλίδα ανοίγει και άλλο από την rx100....Στο θέμα μας πάλι...πράγματι δεν μπορείς να κουβαλάς μια dslr/mirroless παντού μαζί σου...άλλα πιστέψτε με είναι εύκολο να έχεις πάνω σου μια μηχανή σαν την rx100 που είναι πολύ καλύτερη σαν μηχανή από το 808 και κάθε κινητό εκεί έξω....θα την έχεις άνετα 4 χρονάκια και θα βγάλεις φώτος που δνε θα μπορείς με κανένα κινητό ούτε σε 10 χρόνια...και είναι μικρή και βολική και χωράει σε κάθε τσέπη......είναι θέμα τι απαιτήσεις έχει ο καθένας.......εδώ οι περισσότεροι βγάζουν φώτος με το iphone και λένε ότι είναι ''απίστευτες''' τι να πεις τώρα.....δυστυχώς ο κόσμος που αγοράζει κινητά έχει άλλες προτεραιτότητες και όχι την φωτογραφική μηχανή του κινητού... για αυτό βλέπεις να σφάζονται για ποιο κινητό έχει καλύτερο antutu σκορ, πόση ram έχει κλπ...άλλα σπάνια βλέπεις κάποιον να διαμαρτύρεται γιατί το κινητό έχει αισθητήρα μια σταλιά π.χ. 1/3 της ίντσας....βγαίνει το note 4 και όλοι στέκονται ότι δεν έχει 4gb ram...άλλα διάβασες κανένα σχόλιο για τον μικρό αισθητήρα της κάμερας????? φυσικά όχι γιατί το κοινό αυτών των κινητών απλά καλύπτονται από την κάμερα ή απλά δεν τους νοιάζει η φωτογραφία...εμεις οι υπόλοιποι που νοιαζόμαστε παίρνουμε 808, 1020 και όποιο άλλο βγει που να δίνει βάση στην φωτογραφική.....απλά δυστχώς είμαστε η μειονότητα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Φίλε δεν αδικώ την rx100, είναι πολύ καλή μηχανή...άλλα δεν μπορεί απέναντι σε mirrorless/dslr με αισθητήρα που είναι πάνω από 2 φορές μεγλύτερος...είναι αξιοπρεπής..άλλα αν δεις το dynamic range Και τον θόρυβο σε iso 3200 από την Nx300 (δεν συζητάω καν για D7100) τότε θα καταλάβεις....είναι πολύ καλή μηχανούλα για να την έχεις πάντα μαζί σου (όπως και κάνω και δεν βγάζω πλέον πολλές φώτος με το 808)...άλλα δεν μπορεί να συγκριθεί με dslr/mirroless....και μιλάω πάντα για συγκρίσεις με απλούς κιτ φακούς ζουμ...αν βάλω και στο παιχνίδι ''γρήγορους'' σταθερούς φακούς η ψαλίδα ανοίγει και άλλο από την rx100....Στο θέμα μας πάλι...πράγματι δεν μπορείς να κουβαλάς μια dslr/mirroless παντού μαζί σου...άλλα πιστέψτε με είναι εύκολο να έχεις πάνω σου μια μηχανή σαν την rx100 που είναι πολύ καλύτερη σαν μηχανή από το 808 και κάθε κινητό εκεί έξω....θα την έχεις άνετα 4 χρονάκια και θα βγάλεις φώτος που δνε θα μπορείς με κανένα κινητό ούτε σε 10 χρόνια...και είναι μικρή και βολική και χωράει σε κάθε τσέπη......είναι θέμα τι απαιτήσεις έχει ο καθένας.......εδώ οι περισσότεροι βγάζουν φώτος με το iphone και λένε ότι είναι ''απίστευτες''' τι να πεις τώρα.....δυστυχώς ο κόσμος που αγοράζει κινητά έχει άλλες προτεραιτότητες και όχι την φωτογραφική μηχανή του κινητού... για αυτό βλέπεις να σφάζονται για ποιο κινητό έχει καλύτερο antutu σκορ, πόση ram έχει κλπ...άλλα σπάνια βλέπεις κάποιον να διαμαρτύρεται γιατί το κινητό έχει αισθητήρα μια σταλιά π.χ. 1/3 της ίντσας....βγαίνει το note 4 και όλοι στέκονται ότι δεν έχει 4gb ram...άλλα διάβασες κανένα σχόλιο για τον μικρό αισθητήρα της κάμερας????? φυσικά όχι γιατί το κοινό αυτών των κινητών απλά καλύπτονται από την κάμερα ή απλά δεν τους νοιάζει η φωτογραφία...εμεις οι υπόλοιποι που νοιαζόμαστε παίρνουμε 808, 1020 και όποιο άλλο βγει που να δίνει βάση στην φωτογραφική.....απλά δυστχώς είμαστε η μειονότητα.... Συμφωνώ ότι οι πιο πολλοί θέλουν κινητό-υπολογιστή κυρίως και ας έχει και μια κάμερα να βρίσκεται... Οι λίγοι που μείναμε και θέλουμε ένα αξιόπιστο κινητό κάμερα (+ πλοήγηση, ποιότητα κατασκευής, μπαταρία κοκ, ως adventure ή έστω καλλιτεχνικό κοινό), δεν είμαστε αρκετοί για να βγουν καλύτερες συσκευές από το 808 ή έστω το 1020... Και για τον διάδοχο, 1030, χλωμό το βλέπω... Κι αν βγει μετά από ένα χρόνο θα έχει απλά βελτιώσεις του 1030, όχι την επανάσταση του 808... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 ειμαι σε διαδικασια του να το παρω,απο τον φιλο skiros. αρχικα ηταν να το παρει ενας φιλος αλλα τελικα εκανε πισω. κι οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης. εγω το θελω μονο για δευτερο τηλεφωνο για μια whats up,με δελεαζει απλα και μονο λογω φωτογραφικης. αξιζει ομως? με ενδιαφερει να εχει καλυτερη ποιοτητα απο s5 g3 930 αντε να ειναι σαν το 1020,θα με καλυψει σε αυτο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts