Moralas Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 χαχα όχι δεν είναι, ποιό το νόημα άλλωστε! Είναι της κοπέλας μου, της αδερφής μου και του πατέρα μου αυτά. Το δικό μου βγάζει τη φωτογραφία! Επίσης παραθέτω και δύο φωτογραφίες με τα νέα widget: καθρέφτης, φακός και χρονόμετρο στο ένα που μας έδωσε η nokia προχθες (πολύ χρήσιμα, ειδικά για γυμναστήριο πχ το χρονόμετρο) [ATTACH]31928[/ATTACH] και στην άλλη είναι το weather clock moded από τον cleener στο daily mob. forum. [ATTACH]31929[/ATTACH] θεωρώ ότι είναι καλύτερο από το μαμίσιο και καταναλώνει σαφώς λιγότερη ενέργεια. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 41x3=123 Mp! +41 αυτό που τραβάει τις φωτογραφίες = 164! Άντε ποιός έχεις πιο πολλά Mp σπίτι του?? :lol: Το κόκκινο τα σπάει παιδιά, θα το έπαιρνα άνετα και για εμένα, είναι πανέμορφο πραγματικά. 63 ευρώ μαζί με τη δουλειά-αλλαγής στο nokia care Παλαιού Φαλήρου. το κοκκινο με σημα του θρυλου απο πισω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 το κόκκινο είναι τέλειο!!! κάτι άλλο, εκεί που το έχω σε αναμονή και πατάω το κουμπί της κάμερας,ενώ πιο παλιά μου άνοιγε κανονικά τώρα ανοίγει μεν η κάμερα αλλά δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη παρα μόνο ότι δείχνει ο φακός αλλά χωρίς άλλα στοιχεία και πρέπει να την κλείσω και να γυρίσω το κινητό οριζόντια για να δουλέψει κανονικά ..Περίεργα πράγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 41x3=123 Mp! +41 αυτό που τραβάει τις φωτογραφίες = 164! Άντε ποιός έχεις πιο πολλά Mp σπίτι του?? :lol: Το κόκκινο τα σπάει παιδιά, θα το έπαιρνα άνετα και για εμένα, είναι πανέμορφο πραγματικά. 63 ευρώ μαζί με τη δουλειά-αλλαγής στο nokia care Παλαιού Φαλήρου. Εμενα γιατι θα μου αρεσε ενα ασπρο η κοκκινο αλλα με μαυρη πλατη; δηλαδη σαν να εχει ενα ασπρο η κοκκινο περίγραμμα ; :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 χαχα όχι δεν είναι, ποιό το νόημα άλλωστε! Είναι της κοπέλας μου, της αδερφής μου και του πατέρα μου αυτά. Το δικό μου βγάζει τη φωτογραφία! Επίσης παραθέτω και δύο φωτογραφίες με τα νέα widget: καθρέφτης, φακός και χρονόμετρο στο ένα που μας έδωσε η nokia προχθες (πολύ χρήσιμα, ειδικά για γυμναστήριο πχ το χρονόμετρο) [ATTACH]31928[/ATTACH] και στην άλλη είναι το weather clock moded από τον cleener στο daily mob. forum. [ATTACH]31929[/ATTACH] θεωρώ ότι είναι καλύτερο από το μαμίσιο και καταναλώνει σαφώς λιγότερη ενέργεια. Το widget που εμφανίζει 4 γεγονότα ημερολογίου ποιό είναι??? Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλημέρα , υπάρχει τρόπος να ενεργοποιείται η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας νωρίτερα (πχ στο 20% της μπαταρίας) ?:bear: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά έχω και εγώ το κόκκινο και πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακό!! Τραβάει ποιο πολύ τα βλέματα και από galaxy s3 ή Iphone!!! χαχα. Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό πάντως... Βέβαια όσοι βλέπουν ότι είναι Nokia οι μισοί ξενίζουν και άλλοι μισοί δεν το έχουν καν ξανακούσει...χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλημέρα , υπάρχει τρόπος να ενεργοποιείται η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας νωρίτερα (πχ στο 20% της μπαταρίας) ?:bear: Mόνο με app. Ψάξε στο ovi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Το widget που εμφανίζει 4 γεγονότα ημερολογίου ποιό είναι??? coming next από nokia store. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 :w00t: κόκκινο ! Τέλειο ! ! ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 θα ήθελα να επιβεβαιωθεί αν στο 808 η μπαταρία του γράφει τα εξής bv-4d 3.8 v γιατί πρέπει να μπερδεύτηκαν με του 610 η όχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 BV-4D 3.8V 1400 mAh, όπως το έγραψες. :) Υ.Γ. Στην πρώτη σελίδα της κάθε συσκευής υπάρχουν επίσημοι σύνδεσμοι, ένας από αυτούς παραπέμπει και στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Στο daily κυκλοφορεί 3G Fix update με πολύ θετικά σχόλια. Για δοκιμάστε το όσοι είχατε θέμα με το 3.5G ... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παρεληφθη σημερα το πρωι...σε μαυρακι που νομιζω του πηγαινει παρα πολυ...imei 5051(μου φυγε ενα μεγαλο βαρος με αυτα που διαβαζα) και μαλλον ηταν για Ρωσια η συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μια χαρά σε βρίσκω. Αν και το 5050 είναι λίγο παρεξηγιμένο γιατί δεν υφίσταται σε όλες τις συσκευές. Άσε που έβγαλε προχθες update με διόρθωση στο 3g bug όπως έγραψε και ο lagoskon. Αν το χαρείς λίγο στην αρχή και το δουλέψεις και σε βολέψει οκ, αν θες το κάτι παραπάνω εννοείται cfw lagoskon. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μια χαρά σε βρίσκω. Αν και το 5050 είναι λίγο παρεξηγιμένο γιατί δεν υφίσταται σε όλες τις συσκευές. Άσε που έβγαλε προχθες update με διόρθωση στο 3g bug όπως έγραψε και ο lagoskon. Αν το χαρείς λίγο στην αρχή και το δουλέψεις και σε βολέψει οκ, αν θες το κάτι παραπάνω εννοείται cfw lagoskon. Ευχαριστω πολυ...Θα το δουλεψω Σαββατοκυριακο λιγο να το θυμηθω και απο βδομαδα διαβασμα...Ειναι λιγο σπαστικα τα Αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Χαίρομαι που βγήκε διόρθωση για το 3g bug. Πάντως το δικό μου (χωρίς πρόβλημα) πάει θαυμάσια και έχω ευχαριστηθεί την φωτογραφική του πάρα πολύ. Νύχτα μέρα. Ούτε καν cfw δεν έβαλα. Το έχω όσο ελαφρύ γίνεται και ας μην έχει ανάγκη. To μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν βρήκα ζελατίνα που να καλύπτει όλη την οθόνη (είναι στενότερες κατά σχεδόν 3 χιλ σε κάθε πλευρά!). Βρίσκω κάποιες αλλά κολλάνε μόνο με νερό. Και φυσικά νερό απλά δεν θα βάλω στη συσκευή.- Edited April 28, 2013 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 χαχα όχι δεν είναι, ποιό το νόημα άλλωστε! Είναι της κοπέλας μου, της αδερφής μου και του πατέρα μου αυτά. Το δικό μου βγάζει τη φωτογραφία! Επίσης παραθέτω και δύο φωτογραφίες με τα νέα widget: καθρέφτης, φακός και χρονόμετρο στο ένα που μας έδωσε η nokia προχθες (πολύ χρήσιμα, ειδικά για γυμναστήριο πχ το χρονόμετρο) [ATTACH]31928[/ATTACH] και στην άλλη είναι το weather clock moded από τον cleener στο daily mob. forum. [ATTACH]31929[/ATTACH] θεωρώ ότι είναι καλύτερο από το μαμίσιο και καταναλώνει σαφώς λιγότερη ενέργεια. αυτό το φακό και ο καθρέπτης που τα βρήκες? Στο :ovi έφαγα τον κόσμο και δεν τα βρήκα. Ενας καθρέφτης που βρήκα δεν κατεβαίνει, και ο φακός δεν καταλαβαίνω πιο app είναι.. :( έχεις Link να δώσεις? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Αν δε στα βγάζει στο nokia suite σαν updates ή μέσω του τηλεφώνου στο αναβάθμιση λογισμικού, ή κάνεις υπομονή, ή πας εδώ ή και εδώ σαν ξεχωριστά αρχεία sis. Είναι νέα updates της nokia. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 To μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν βρήκα ζελατίνα που να καλύπτει όλη την οθόνη (είναι στενότερες κατά σχεδόν 3 χιλ σε κάθε πλευρά!). Βρίσκω κάποιες αλλά κολλάνε μόνο με νερό. Και φυσικά νερό απλά δεν θα βάλω στη συσκευή.- http://rover.ebay.com/rover/0/e11401.m1842.l3160/7?euid=cf2cf641165c48879c66ae1a30fa87f0&loc=http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem%26item%3D190721000229%26ssPageName%3DADME:L:OU:US:3160 Αυτές είναι από άκρη σε άκρη. :) Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 http://rover.ebay.com/rover/0/e11401.m1842.l3160/7?euid=cf2cf641165c48879c66ae1a30fa87f0&loc=http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem%26item%3D190721000229%26ssPageName%3DADME:L:OU:US:3160 Αυτές είναι από άκρη σε άκρη. :) εξαιρετικός! επιτέλους !!!! το 3g bug fix είναι official ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 http://rover.ebay.com/rover/0/e11401.m1842.l3160/7?euid=cf2cf641165c48879c66ae1a30fa87f0&loc=http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem%26item%3D190721000229%26ssPageName%3DADME:L:OU:US:3160 Αυτές είναι από άκρη σε άκρη. :) Να είσαι καλά! Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 το 3g bug fix είναι official ? Ναι και νομίζω κάνει δουλειά. Πολύ καλά σχόλια. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους...Ηθελα να ρωτησω το CAF (autofocus) στο βιντεο λειτουργει ? η κανω κατι λαθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 απο τοτε που το πηγα στην arvato για αναβαθμιση μου εχει γυρισει το κινητο και κανει ολα τα δικα του κολλαει κανει ρεσταρτ καμια φορα . μηπως υπαρχει περιπτωση να μην μου βαλαν μια σταθερη εκδοση λογισμικου ? θα προσπαθησω οποτε βρω χρονο για να βαλω του logoson αλλα τα νευρα μου εχουν σπασει ! εσεις τι λετε να το γυρισω η τσαμπα κοπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts