Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)


aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

leolipop,υπαρχουν τετοια καταστηματα,τα οποια θα το κανουν στο τσακ μπαμ?Στην αττικη εννοω,δεν κανουμε διαφημηση,αλλα πρεπει να δινουμε απτες,πραγματικες λυσεις στα προβληματα των μελων!!!
Link to comment
Share on other sites

Ο καθενας το κανει μονος του για τον απλο λογο οτι σε θεωρητικο επιπεδο θετει σε κινδυνο τη συσκευη (πλεον σχεδον απιθανο μιας και εχει γινει απο πολυ κοσμο χωρις προβληματα) τα οποια προβληματα προκαλουνται απο τον ιδιο το χρηστη που συνηθως δεν ακολουθει σωστα τη διαδικασια.Εχω γραψει εγω θεματα εδω σχετικα με τη διαδικασια που ειναι απαραιτητη.
Link to comment
Share on other sites

το ειδα τον αναλυτικο σου οδηγο,ομως εγω δεν ξερω να το κανω!Εστειλα mail σε ενα μαγαζι του ειπα εαν γινεται και μου απαντησε οτι απο την στιγμη που δεν εχει στειλει την αναβαθμιση η εταιρεια δεν την σηκωνει η συσκευη μου!!!Εγω ειχα αγορασει το κινητο απο καποιο παιδι,δεν το αγορασα απο μαγαζι,(δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο) και πρεπει να εχει ics ή και κατι αρχαιοτερο.Γινεται να το κανει καποιος επαγγελματιας ή ειναι χαμενος χρονο?Ευχαριστω
Link to comment
Share on other sites

To τηλεφωνο μπορει να σηκωσει και εχουν βγαλει για αυτο χρηστες , μεχρι 5.1.1 https://forum.xda-developers.com/optimus-4x-hd/development/rom-resurrectionremix-5-4-0-t3070656 η θα το κανεις μονη/μονος η θα βρεις καποιον με μετριες γνωσεις να το κανει.Ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι περιμενει ο καθενας.
Link to comment
Share on other sites

θα βρω καποιον με μετριες γνωσεις για αυτο αφου το λες.Ομως τι ακριβως να του ζητησω(εσυ καταλαβες) ωστε να καταλαβει και εκεινος τι ζηταω??Επισης ποιον browser?? θα μου συστηνες αντι του chrome google,που ειναι λιγο βαρυς για την συσκευη μου...Ευχαριστω πολυ!
Link to comment
Share on other sites

Να του ζητησεις να σου πει αν καταλαβαινει τις οδηγιες που εχω γραψει.Για browser δοκιμασε doplhin mini η opera mini.
Link to comment
Share on other sites

Eβαλα την euphoria 5.1 αλλα δεν λειτουργεί το wifi hotspot. Εχει βγει aosp εκδοση 6 και 7 αλλα δεν το εχω δοκιμασει.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
ΠΑΙΔΙΑΑΑ,το αγαπημενο μου lg 4x νομιζω με αφησε...ενω φορτιζει,ανοιγει,βγαζει την ενδειξη του wifi κανονικα....γ@μωτο η οθονη δεν ανταποκρινεται σε τπτ ουτε στα χαδια ουτε σε πιο δυνατες επαφες...νεκρωσε η αφη....υπενθυμιζω ειδικα σε σενα leolipop οτι οταν σου ειχα πει καποτε για το λειτουργικο αναφωνησες ο χριστος και η μανα του..ειναι τοσο παλιο...Υπαρχει κατι που μπορω να κανω,κατι που κανει την καρδουλα να χτυπησει..η πρεπει να το θαψω στο συρταρι μια για παντα!Please help me!
Link to comment
Share on other sites

Κανεις full επαναφορα μεσω recovery μηπως μια στο εκατομμυριο ειναι θεμα λογισμικου.Αν μετα την επαναφορα δεν αλλαξει κατι τοτε ειναι θεμα υλικου και δεν αξιζει να ασχοληθεις για κατι τετοιο.
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...