Belaki Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Καλημερα στην παρεα. Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Ενω το κινητο ειναι σε κατασταση αναμονης κλειδωνει η Sim και μου βγαζει καθε τοσο να βαλω το Pin με αποτελεσμα να χανω τα παντα μηνυματα,κλησεις. Εχει αντιμετωπισει καποιος το ιδιο προβλημα. Εχω βγαλει Sim καθαριστηκε τα παντα ολα ξανα περασμα την Rom ( 2-3 εχω δοκιμασει ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelospot Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 LG 4x L880 Όταν με παίρνουν τηλέφωνο δε μπορούν να με ακούσουν ενώ εγώ τους ακούω, αυτό δε συμβαίνει όλες της φόρες. Γνωρίζει κάποιος κάτι γιαυτό. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Αν έχεις καστομ ρομ Ίσως να φταίει αυτό είχε ξανασυμβεί αυτό πριν κάνα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelospot Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Δεν έχω καστομ ρομ όπως το είχα αγοράσει έτσι το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ege Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 παιδια καινουργια sd πως μπορω απο τη παλια να μεταφερω ο.τι εχω στη καινουργια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παιδια καινουργια sd πως μπορω απο τη παλια να μεταφερω ο.τι εχω στη καινουργια? Ο πιο εύκολος τρόπος είναι σε υπολογιστή με card reader. Δημιουργείς ένα φάκελο στον σκληρό του υπολογιστή, βάζεις την παλιά κάρτα στον card reader και αντιγράφεις όλα τα αρχεία της στον φάκελο αυτό. Στη συνέχεια βάζεις την καινουρια κάρτα στον card reader και αντιγράφεις από τον φάκελο στην κάρτα. Αν δεν έχεις card reader υπάρχουν διάφορες εφαρμογές στο play (πχ SyncMe) που μέσω wifi μεταφέρουν αρχεία μεταξύ τηλεφώνου και υπολογιστή, αλλά πολύ πιο αργά από ενα card reader. Άλλος τρόπος είναι να μεταφέρεις τα αρχεία μέσω της εσωτερικής sd του τηλεφώνου, αρκεί να υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος σε αυτή. Και τέλος υπάρχει και η λύση του cloud, πχ google drive, dropbox κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλησπερα στην παρεα. Θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω ιδιο ανταπτορα(αυτο που μπαινει το usb και μετα στην πριζα) με αυτο που ειχε στο κουτι του?????? Δηλαδη να ειναι ιδια Output δεν θυμαμαι ποσο ηταν. Και αν μπορει να μου πει και μαγαζι Θεσσαλονικη ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 2 amper είναι η έξοδος του γνήσιου.Παντού μπορείς να βρεις τέτοιον Ίσως και με απευθείας καλώδιο για να μην χρειάζεται να ακουμπήσεις το usb.κοίτα στο Σκρουτζ πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 ο δικος του ειναι 1.2 ampere οπως βλεπω, απλα με 2 ampere θα φορτιζει πιο γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Mαλλον μπερδευτηκα με τον φορτιστη του nexus 7 ... Ναι θα φορτιζει πιο γρηγορα με οποιονδηποτε απο 1.5 εως 2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glt Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά, περιμένω να παραλάβω από το service το τηλέφωνο και θέλω να το χειρουργήσω. :lol: Είναι stock, jb. Ποια rom δουλεύει καλύτερα και χωρίς κολλήματα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο;; Stock ή κάποια Cyanongenmod ; Κάποιο mod για να πηγαίνει σφαίρα;; Τα φώτα σας παρακαλώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glt Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά, περιμένω να παραλάβω από το service το τηλέφωνο και θέλω να το χειρουργήσω. :lol: Είναι stock, jb. Ποια rom δουλεύει καλύτερα και χωρίς κολλήματα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο;; Stock ή κάποια Cyanongenmod ; Κάποιο mod για να πηγαίνει σφαίρα;; Τα φώτα σας παρακαλώ.. Ούτε ένας να απαντήσει;;;;;; Έλεος..! Καλύτερα κλείστε το το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 ROM: MoKee Karnel:Mourta-Kernel-3.4 βαλε αυτον τον συνδυασμό και σαν δωρο βαλε και αυτο Mother of All AD-BLOCKING μετα δεν θα το αναγνωριζεις το p880,να ειναι καλα ο Mourta το ατομο κανει θαυματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glt Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 ROM: MoKee Karnel:Mourta-Kernel-3.4 βαλε αυτον τον συνδυασμό και σαν δωρο βαλε και αυτο Mother of All AD-BLOCKING μετα δεν θα το αναγνωριζεις το p880,να ειναι καλα ο Mourta το ατομο κανει θαυματα!!! Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 μια ερωτηση λοιπον μεσω του LG pc suite εκανα back up τις επαφες μου και μου τις εσωσε ετσι Contact.ecbk γνωριζει κανεις πως μπορω να τις διαβασω και να τις μεταφερω σε αλλο τηλ ?? οχι lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Θα ηθελα να ρωτησω αμα ξερει καποιος και αμα του εχει τυχει το συγκεκριμενο θεμα με το κινητο. Μετα το 20% της μπαταριας αρχιζει και μου κανει ενα κουλο θεμα. Χανεται το σημα και μου πεταει την οθονη την αρχικη με το Pin (δεν κανει επανεκιννηση) και πρεπει να πληκτρολογω για να ξαναμπω στο κινητο. Αυτο το κανει μετα το 20% της μπαταριας. Του εχω βαλει Mokee Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) καλησπερα εκανα την πατατα μαλλον πηγα να βαλω 4.4 με το All-In-One-Toolkit v1.4.1και τωραοταν ανοιγω το τηλ μου βγαζει το λογοτηπο της lg 2 κοκκινες γραμμες με γραμματα επανω που δεν μπορω να διαβασω γιατι ειναι πολυ μικρα και μετα κλεινει ανοιγω ξανα τα ιδια παταω power vol down τα ιδια τη πατατα εχω κανει; αυτο που γραφει ειναι [LGE _SECURITY]error: boot image signature [LGE _SECURITY]5 seconds after power is turned off for power saving λοιπον καταφερα να το επαναφερω απο xda σε v10h και android 4.0.3 μπορει καποιοσ να μου πει πως βαζω 4.4 ευχαριστω Edited December 28, 2014 by bells Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 ΦΙΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 4.0.3 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ JELLY B. EXΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ICE CREAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 ΦΙΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ 4.0.3 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ JELLY B. EXΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ICE CREAM απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179126&highlight=roll+back Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 πες μου κατι ακομα ,στο επανεφέρει οπως ηταν εργοστασιακα ειναι επισημη lg rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Μπορεί να βοηθησει καποιος χρησιμοποιησα το lg flash tools & assessories για να επιστρεψω σε i.c.s και ενω εκανα ολη τη διαδικασια (θελω να πιστευω) στο τελος οταν πηγε να φορτωση την παλια rom V10h στο 10% σταματαει η διαδικασια βγαζοντας ενδειξη download fail!!(0) σημεωτεοNοτι φοραω την τελευταια rom V20B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 ROM: MoKee Karnel:Mourta-Kernel-3.4 βαλε αυτον τον συνδυασμό και σαν δωρο βαλε και αυτο Mother of All AD-BLOCKING μετα δεν θα το αναγνωριζεις το p880,να ειναι καλα ο Mourta το ατομο κανει θαυματα!!! Λοιπον κατεβασα : MK44.4-p880-141223-RELEASE.zip mourta-kernel-3.4-11-27.zip LATEST_MoaAB_ADBlocking_08December2014_R2_CWM.zip Κατεβασα τα σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Οποιος γνωρίζει βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Τα σωστά κατέβασες νομίζω Νομιζω πρεπει να κανεις unlock bootloader και να βαλεις CWM , δες το τοπικ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359655 Edited January 6, 2015 by CHIEF Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_bee Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!!!! Σαν αρχαριος χρηστης στο android θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και παρακαλω τους διαχειριστες να με βαλουν στο σωστο topic. Ευχαριστω. Lg optimus 4x με cyanogenmod 11-20141223-NIGHTLY-p880 (2014), android 4.4.4, επεσε στα χερια μου. Δν το εκανα εγω customization rom. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης : Απο την μεση της οθονηςκαι πανω δεν αντιδραει καλα η αφη. Κατεβασα μια εφαρμογη για καλιμπραρισμα της αφης αλλα τιποτα. Και εδω η ερωτηση μου, ειναι θεμα της συγκεκριμενης rom η του digitizer? Θα ηταν καλο να το γυρισω στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να δω αν εκει δουλευει κανονικα η υπαρχει καποιος αλλος σιγουρος τροπος να το τσεκαρω? Ευχαριστω προκαταβολικα ολους και συγνωμη για το μεγαλο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts