menes Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μετά από δύο χρόνια συμβίωσης με το 4x ήρθε η ώρα της αλλαγής καθώς βρήκα σε ευκαιρία (και με χρήση επιδότησης) το Note-3 οπότε το πήρα για 200 ευρώπουλα. Μετά από δύο χρόνια αυτό που έχω να πω για το τηλέφωνο είναι πως αν και τον τελευταίο καιρό έδειχνε την ηλικία του, τα λεφτά του τα έβγαλε πλήρως. Τώρα θα μπει στο κουτάκι του στο οποίο θα μείνει ως αναπληρωματική συσκευή σε περίπτωση περιπετειών με το νέο τερατάκι από τη Samsung. Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους (και ειδικά τον leolipop) για τη βοήθεια και τη συνδρομή σας σε αυτό το τόπικ αυτά τα δύο χρόνια. A tout aller! Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παίδες έχω τη Beantalk 4.4.4 και δοκίμασα να περάσω Mahdi 2.7 αλλά το κινητό κολλάει στο logo της LG κατά την εκκίνηση. Έχω CWM 6.0.4.5. Τι μπορεί να φταίει, φαντάζεστε τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παίδες έχω τη Beantalk 4.4.4 και δοκίμασα να περάσω Mahdi 2.7 αλλά το κινητό κολλάει στο logo της LG κατά την εκκίνηση. Έχω CWM 6.0.4.5. Τι μπορεί να φταίει, φαντάζεστε τίποτα? δοκίμασε να αλλάξεις κερνελ μου είχε συμβεί και μένα με άλλη ρομ. Επίσης όταν περνάς άλλη ρομ πρέπει να έχεις κάνει full wipe τα πάντα δεν ξέρω αν το έχεις κάνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Συμφωνω 100% οταν ερχεσαι απο αλλη ρομ , το wipe ειναι υποχρεωτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsa Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Κοντά δύο χρόνια χρήση. Δεν το έχω ρουτάρει, δεν το έχω πειράξει. Τωρινή κατάσταση: Είναι "μαμά" με την τελευταία έκδοση 4.1.2 V20b Τον τελευταίο μήνα μου κάνει όλο και πιο συχνά το εξής (δεν το έκανε μέχρι τώρα) Από κατάσταση standby μόλις πατάω το κουμπί power για να ενεργοποιηθεί η οθόνη, σβήνουν τα πάντα δεν καταλαβαίνει τίποτα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του αφαιρέσω την μπαταρία και να την ξανατοποθετήσω για να κάνει επανεκκίνηση. Δεν το κάνει κάθε φορά, αλλά η συχνότητα εμφάνισης του φαινομένου αυξάνεται Πριν καταλήξω στην Procordia, Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Κοντά δύο χρόνια χρήση. Δεν το έχω ρουτάρει, δεν το έχω πειράξει. Τωρινή κατάσταση: Είναι "μαμά" με την τελευταία έκδοση 4.1.2 V20b Τον τελευταίο μήνα μου κάνει όλο και πιο συχνά το εξής (δεν το έκανε μέχρι τώρα) Από κατάσταση standby μόλις πατάω το κουμπί power για να ενεργοποιηθεί η οθόνη, σβήνουν τα πάντα δεν καταλαβαίνει τίποτα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του αφαιρέσω την μπαταρία και να την ξανατοποθετήσω για να κάνει επανεκκίνηση. Δεν το κάνει κάθε φορά, αλλά η συχνότητα εμφάνισης του φαινομένου αυξάνεται Πριν καταλήξω στην Procordia, Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω. Το ίδιο έκανε και το δικό μου, τον τελευταίο μήνα (5-6 φορές συνολικά). Αλλά εδώ και μια βδομάδα περίπου δεν το ξαναπαρουσίασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagokaf Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γεια σας παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε με ενα προβλημα που εχω. Καταλαθος εσβησα το play store. Το κατεβαζω κανονικα και οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει σφαλμα. Εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παλι τιποτα. Σας παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γεια σας παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε με ενα προβλημα που εχω. Καταλαθος εσβησα το play store. Το κατεβαζω κανονικα και οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει σφαλμα. Εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παλι τιποτα. Σας παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει. για να το εσβησες μαλλον εισαι root.. μηπως εχεις κανει κανα backup την rom σου? αν οχι τοτε κανε αυτο:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλημέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ.Βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο τρόπο το κινητό να μην κολλάει απο πλευράς launcher εννοώ τα redraws που παρατηρούνται συχνά.Σε όλες τις stock based roms της συσκευής παρατηρούνται redraws με λίγα κολλήματα κ lag σε μερικές περιπτώσεις. Βρήκα την οριστική λύση, αν θέλετε να με ακούσετε εγκαταστήστε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gagan.free.xram&hl=el ..Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Φίλε από τότε που έβαλα custom ... no problems.... :) (Launcher της εκλογής σου!) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Γεια σας παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε με ενα προβλημα που εχω. Καταλαθος εσβησα το play store. Το κατεβαζω κανονικα και οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει σφαλμα. Εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παλι τιποτα. Σας παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει. Oπως το εσβησες πρεπει να το περασεις , βρες το σε apk αλλα μην το κανεις εγκατασταση , πρεπει μεσω file manager να το πας στον φακελο system/app να το αφησεις εκει μεσα και μετα να αλλαξεις τα δικαιωματα σε rw r r (permisions) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλησπερα σε ολους, Μου εφερε ο θειος μου το τηλεφωνο του(4χ) που το εχει με στοκ και παραπονιεται για διαφορα,οπως αυτο που πε ο jspa και προβληματα το wifi κτλ.. Εχετε να προτεινειται καμια ρομ να του βαλω;Για καθημερινη χρηση ,τηλεφωνα,καμερα,gps ,οποτε να μην εχει προβληματα με αυτα.. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Διάβασε λίγο πιο πάνω και θα δεις πως έχουν βρει την υγεία τους οι περισσότεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ege Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 καλημερα!!!το κινητακι μετραει ηδη ενα χρονο αλλα εχω θεμα...πρωτον: βαζω ξυπνητηρι και αρκετες ειναι οι φορες που δεν χτυπησε...λετε να φταιει που το εχω συνεχως ανοιχτο το κινητο??? δευτερον:το μικροφωνο μου κανει διαφορα...παιρνω τηλεφωνο και δεν ακουγομαι αν ξαναπαρω ειναι οκ.... τριτον:το κλασσικο θεμα της μπαταριας..εχετε να προτεινε κατι?γτ το κινητο πρεπει να το φορτιζω 2 φορες τη μερα(ειμαι ροοτ αλλα εχω τη στοκ μεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 καλημερα!!!το κινητακι μετραει ηδη ενα χρονο αλλα εχω θεμα...πρωτον: βαζω ξυπνητηρι και αρκετες ειναι οι φορες που δεν χτυπησε...λετε να φταιει που το εχω συνεχως ανοιχτο το κινητο??? δευτερον:το μικροφωνο μου κανει διαφορα...παιρνω τηλεφωνο και δεν ακουγομαι αν ξαναπαρω ειναι οκ.... τριτον:το κλασσικο θεμα της μπαταριας..εχετε να προτεινε κατι?γτ το κινητο πρεπει να το φορτιζω 2 φορες τη μερα(ειμαι ροοτ αλλα εχω τη στοκ μεσα) 1) για το ξυπνητήρι έλεγξε μήπως για κάποιες μέρες της εβδομάδας δεν το έχεις τσεκάρει κ γι αυτό δεν χτυπάει 2) - 3) για τη μπαταρία εγώ έχω δει βελτίωση με χρήση greenify σε εφαρμογές όπως fb, viber κτλ και σβήνοντας όλο το bloatware της LG.Φυσικά αυτά θα βελτιώσουν απλά το χρόνο αναμονής της συσκευής. Με την οθόνη ανοιχτή δυστυχώς δεν μπορεί να σε σώσει τπτ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 παιδια να ρωτησω μεχρι ποσο θα μπορουσε να πουληθει το κινητακι μας πλεον ? εννοητε να ειναι αριστη κατασταση και με εγγυηση/αποδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 παιδια να ρωτησω μεχρι ποσο θα μπορουσε να πουληθει το κινητακι μας πλεον ? εννοητε να ειναι αριστη κατασταση και με εγγυηση/αποδειξη. Εγω το πουλησα στα 150€ πριν 2 μηνες. Καπου εκει πιστευω θα παιζει η τιμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Διάβασε λίγο πιο πάνω και θα δεις πως έχουν βρει την υγεία τους οι περισσότεροι. Αν σου πω οτι δεν κατληξα σε καποια ρομ θα με πιστεψεις; :P Επισης στο xda εχει τοσες πολλες που δε ξερεις πια να διαλεξεις και οι πιο πολλες φαινονται να μην εχουν προβλημα,ή απλα δεν το αναφερουν... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Απ' όσες είχα δοκιμάσει, zaiben και mokee μου άρεσαν περισσότερο. Δοκίμασα λίγο και τη liquidsmooth του mourta. Πολύ καλή,γρήγορη αλλά δεν τη γούσταρε ο κάτοχος του κινητού. ps Και η Beanstalk λένε ότι είναι καλή! Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλημέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ.Βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο τρόπο το κινητό να μην κολλάει απο πλευράς launcher εννοώ τα redraws που παρατηρούνται συχνά.Σε όλες τις stock based roms της συσκευής παρατηρούνται redraws με λίγα κολλήματα κ lag σε μερικές περιπτώσεις. Βρήκα την οριστική λύση, αν θέλετε να με ακούσετε εγκαταστήστε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gagan.free.xram&hl=el ..Ελπίζω να βοήθησα. λοιπον το προγραματακι ειναι απαιχτο οντως φιλε μου. και γω με stock 4.1.2 ειμαι και ειχα πολλα redraws και κολληματα τωρα πλεον τιποτα το χω βαλει και λειτουργει σε multitasking mode. το free εβαλα απτο playstore το μονο που χρειαζεται ειναι να ειναι root το κινητο. δοκιμαστε το.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μη νομίζετε, και εγώ που έβαλα την πληρωμένη έκδοση, δεν είδα διάφορα από την δωρεάν. Ίδια δουλειά κάνει και το ram manager pro που έχω.Αλλά με ποιο πολλές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ege Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 παιδια βοηθεια!!!!εκανα φορματ στο κινητο και ειχα κανει back up διαφορα μεσω του titanium back up..τωρα δεν το βρισκω αυτο ..τα εχασα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 παιδια βοηθεια!!!!εκανα φορματ στο κινητο και ειχα κανει back up διαφορα μεσω του titanium back up..τωρα δεν το βρισκω αυτο ..τα εχασα? Αν έκανες φορμάτ και την εσωτερική κάρτα μνήμης λογικό δεν είναι ότι θα σβήσει τα πάντα; Δεν το είχες περάσει στον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αν δεν έκανες φορματ το data partition τότε θα είναι ακόμα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ege Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αν δεν έκανες φορματ το data partition τότε θα είναι ακόμα εκεί.[/quote ολα πρεπει να τα εκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts