ipred Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλή σας μέρα! Πόση ram έχει ελεύθερη για τον χρήστη σε στοκ κατάσταση ; Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα με "καλή" τιμή; Με ICS θα έχεις περίπου 500 ελεύθερη αρχικά και θα κατεβαίνει γύρω στα 350 με φορτωμένα widgets και όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου.Με JB τα αντίστοιχα νούμερα θα είναι περίπου 400 και 250 αντίστοιχα. Όσο για την άλλη ερώτηση : http://www.birdphone.gr/gr/prdid/433a005416bf46e19cc697128cbd7c18/productinfo.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Και εγω απο birdphone το πηρα..σε 1 μερα ηρθε.. Ερωτηση : Ουσιαστικα παιδια το 'προβλημα' με την μπαταρια λυνεται με το root και Greenify ή με το στοκαρισμα στην Rom που λενε μερικοι ? και εαν λυνεται κατα ποσο λυνεται και ποση διαρκεια κερδιζουμε παραπανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 βγηκε νεο update απο την lg αλλα ειναι παλι V20Β.. εχει δοκιμασει καποιος το νεο update? τη διαφορα εχει? αν εχει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εκανα μια ανζητηση στο τοπικ και δε βρηκα καπου να λεει για android 4.3.Ειδα στο xda πολλες ρομ με 4.3 και σκεφτηκα μηπως εχει δοκιμασει κανενας καποια να μου προτεινει...Ευχαριστω πολυ Δεν εχω δοκιμασει πολλες παρα μονο δυο αυτη στην υπογραφη μου και την eternity project tου iodak. Προτεινω λοιπον την rom και τον kernel της υπογραφης μου. Πιστευω αρκετα συντομα θα βγει μια σταθερη για jelly bean 4.3 αν και αυτη που εχω περασει ( 2 Οκτωβριου) δεν εχω βρει καποια bugs , αν και ειμαι σιγουρος οτι ολο και κατι θα εχει μεχρι να βγει η σταθερη. Παντως η αυτονομια μου εχει ανεβει κατακορυφα και ενω το εχω κανει underclocking το κινητο παει σφαιρα. Πραγματικα πιστευω οτι οι custom roms ειναι μονοδρομος για να παρουμε το καλυτερο απο το κινητακι μας. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δεν εχω δοκιμασει πολλες παρα μονο δυο αυτη στην υπογραφη μου και την eternity project tου iodak. Προτεινω λοιπον την rom και τον kernel της υπογραφης μου. Πιστευω αρκετα συντομα θα βγει μια σταθερη για jelly bean 4.3 αν και αυτη που εχω περασει ( 2 Οκτωβριου) δεν εχω βρει καποια bugs , αν και ειμαι σιγουρος οτι ολο και κατι θα εχει μεχρι να βγει η σταθερη. Παντως η αυτονομια μου εχει ανεβει κατακορυφα και ενω το εχω κανει underclocking το κινητο παει σφαιρα. Πραγματικα πιστευω οτι οι custom roms ειναι μονοδρομος για να παρουμε το καλυτερο απο το κινητακι μας. Πως θα βαλω το την rom της υπογραφης σου streetwise ? θελω μεγιστη αποδοση μπαταριας αν μπορεις συμβουλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 βγηκε νεο update απο την lg αλλα ειναι παλι V20Β.. εχει δοκιμασει καποιος το νεο update? τη διαφορα εχει? αν εχει:p σου εδειξε ενημερωση στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 σου εδειξε ενημερωση στο κινητο? οχι το ειδα απο το site εδω:http://www.lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εκανα μια ανζητηση στο τοπικ και δε βρηκα καπου να λεει για android 4.3.Ειδα στο xda πολλες ρομ με 4.3 και σκεφτηκα μηπως εχει δοκιμασει κανενας καποια να μου προτεινει...Ευχαριστω πολυ Μπορεις να δοκιμασεις πολλες και να πειραματιστεις. Εγω προτιμω τις Rom και τους kernels που βγαζει ο demetris_l γιατι καθονται καλα πανω στο κινητο και δεν εχω προβλημα με wakelocks και τετοια. Κατεληψα σε αυτες υστερα απο πολυ ψαξιμο τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες που εχουν βγει στο xda αλλα για μενα (παντα σε προσωπικο επιπεδο μιλαω) οι πιο καλες ειναι η Carbon και η SlimBean σε συνδυασμο με τους Optimus Play kernels. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Υπαρχει οδηγος - guide παιδια πως θα βαλουμε custom roms στο κινητο μας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Πρώτα πρέπει να ακολουθήσεις τους οδηγούς root,ξεκλειδώματος του bootloader και εγκατάστασης CWM recovery ( υπάρχουν οι οδηγοί στο f.a.q) και μετά να φλασάρεις την custom rom.Για το πως θα φλασάρεις την custom rom δες εδώ πχ ένα οδηγό για την 4.3 Cyanogenmod 10.2 : http://androidlegend.com/install-android-4-3-cyanogenmod10-2-on-lg-optimus-4x-hd-p880-cm10-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Εχω αφαιρεσει καποιες εφαρμογες συστηματος αλλα δεν ειδα σοβαρη βελτιωση στην αυτονομια.Βρηκα 2 κινεζικες μπαταριες με 4.7e ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 καλησπερα παρεα.τωρα κατεβαζω την zaiben.μιας και κοιμηθηκα το μεσημερι και δεν εχω υπνο τωρα λεω να πειραξω λιγω το κινητακι.δεν βρηκα πως αλλαζουμε κερνελ.καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 καλησπερα παρεα.τωρα κατεβαζω την zaiben.μιας και κοιμηθηκα το μεσημερι και δεν εχω υπνο τωρα λεω να πειραξω λιγω το κινητακι.δεν βρηκα πως αλλαζουμε κερνελ.καμια βοηθεια? Με τον ιδιο τροπο που αλλαζουμε και Rom. Wipe Cache Partition, Wipe dalvik cache, και κανεις εγκατασταση τον kernel :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδια μου εκανε ενα προβλημα το κινητο..εκει που ημουν στο ιντερνετ κ σερφαρα με δεδομενα κινητης ξαφνικα χανεται το σημα βγαζει απο πανω εκει που δειχνει το σημα το κλασσικο κοκκινο χ κ μετα απο λιγο βρισκει παλι σημα..απο εκεινη την ωρα ενω εχς ανοικτα τα δεδομενα κινητης δεν μου δειχνει το σηματακι με τα βελακια κ το h ή το 3g που εδειχνε και δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ με δεδομενα κινητης...πηγαινω στις ρυθμισεις,στα δικτυα κινητης αλλα και ενω μου εχει ανοικτα τα δεδομενα κινητης δεν συνδεεται πουθενα..δεν ξερω για ποιο λογω γινεται αυτο..ξαναφλασαρα την ρομ παλι τα ιδια..φοραω την zaiben,η οποια ειναι απροβληματιστη εδω κ 4+ μηνες που την εχω και παει το κινητο σφαιρα..μηπως δεν φταιει το κινητο και εχω θεμα με την καρτα sim τπτ??για να δοκιμασω σε αλλη συκσευη την σιμ δεν πρεπει να εχει το κινητο τις ρυθμισεις ιντερνετ μεσα για καθε εναν παροχο που χρησιμοποιει??οποιαδηποτε συμβουλη θα μου φανει πολυ χρησιμη...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Φιλε μολις τωρα φλασαρα την zaiben και δεν ειχα ιντερνετ με δεδομενα.εκανα μια επανεκκινηση και ολα καλα.αλλα πρωτη φορα που ανοιξα το κινητο με zaiben.μπορει να ηταν τυχαιο.τωρα το δικο μου ερωτημα ειναι.ποιος ο λογος που εβαλα την zaiben?ποια η διαφορα?εγω νομιζα οτι θα ηταν πιο ελαφρια σε θεμα ραμ απο την στοκ.αλλα δεν βλεπω κατι τετοιο.θα εχω βελτιωση μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 @Νickozzz,για δοκίμασε το εξής : Ρυθμίσεις -> περισσότερα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> δεξί hard key -> Eπαναφορά προεπιλογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 @Νickozzz,για δοκίμασε το εξής : Ρυθμίσεις -> περισσότερα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> δεξί hard key -> Eπαναφορά προεπιλογών Σ'ευχαριστω φιλε ipred λυθηκε το προβλημα το οποιο ηταν απο την κοσμοτε κατα 99%..πατησα την επιλογη δικτυου στο αυτοματο κ δεν αλλαξε κατι αλλα μολις πηγε η ωρα 12 ακριβως ως δια μαγειας το κινητο ηταν οπως κ πριν χωρις θεμα αν συνδεεται με δεδομενα κινητης τγλεφωνιας..αυτο με εκανε να καταλαβω οτι εφταιγε η εταιρια του παροχου μου.. Υ.Γ: ειχα κανει 2-3 φορες αλλαγη φορεα κινητης στην αυτοματη επιλογη δλδ αλλα τιποτε,το προβλημα συνεχιζοταν με το που περασε η ωρα κ πηγε 12 το κινητο εφιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Υπαρχει διαφορα αν κατεβασω μια ρομ στον υοπολογιστη και αο εκει την μεταφερω στην μνημη του κινητου με το να την κατεβασω στο κινητο κατευθειαν και να την φλασαρω απο εκει?επειδη κατεβασα στο κινητο την slimbean 4.3 την φλασαρω αλλα δεν μπουταρει.τι φταιει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Υπαρχει διαφορα αν κατεβασω μια ρομ στον υοπολογιστη και αο εκει την μεταφερω στην μνημη του κινητου με το να την κατεβασω στο κινητο κατευθειαν και να την φλασαρω απο εκει?επειδη κατεβασα στο κινητο την slimbean 4.3 την φλασαρω αλλα δεν μπουταρει.τι φταιει?? Τι Rom ειχες πριν βαλεις την Slimbean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Την zaiben Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Την zaiben Κανε Wipe factory data, wipe cache partition kai advanced > wipe dalvik cache και ξαναδοκιμασε και πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ναι ρε παιχταρα.αυτο ηθελε.πλεον με slimbean! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ναι ρε παιχταρα.αυτο ηθελε.πλεον με slimbean! Γενικα να ξερεις καθε φορα που αλλαζεις Rom να κανεις αυτα που σου ειπα. Οταν απλα βγαζουν μια καινουργια εκδοση της ιδιας Rom δεν χρειαζεται Wipe Factory Data. Απλα wipe cache partition kai wipe dalvik. Την Carbon την εχεις δοκιμασει? Αν οχι δοκιμασε την εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Με τη SlimBean μου βγηκαν τα ματια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Ναι οντως.πολυ μικρα ολα.και δεν βρισκω και play store!αυτη η ρομ θελει ροοτ απο την αρχη γιατι δεν εχω τα δικαιωματα.επισης κατεβασα την καρμπον αλλα δεν μπορω να την φλασαρω.ενω κανω wipe τα παντα οπως ειπαμε πριν.μετα την σλιμ ξαναφλασαρα την ζαιμπεν επειδη δεν ειχα playstore me thn slim.και προσπαθησα μετα να φλασαρω την καρμπον αλλα δεν φλασαρετε.system aborted η κατι τετοιο μου εβγαζε τελος παντων.ξαναπροσπαθησα την σλιμ τιποτα.τι κανω λαθος?τωρα εχω μεινει με την ζαιμπεν.οχι οτι με χαλαει.αλλα αφου μου μπηκε το μικροβια της αλλαγης να το ψαξω λιγο Edited October 7, 2013 by agrimis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Το βραδυ ερχεται, η καμερα του optimus 4x φευγει, απλα για γελια:lol: οι φωτο που τραβαει το βραδυ με ή χωρις φλας συγκρινομενο με galaxy s3 που ειχε πεσει παλιοτερα στα χερια μου και με s4 που η καμερα του κανει τη νυχτα μερα που επεσε στα χερια μου αποψε. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts