Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο δρομο ειναι,ερχεται μαζι με την <αναπτυξη>,το εκαναν ετσι για εχουμε διπλη χαρα :lol: :lol:

καταλαβα θα την παρουμε και θα εχει προβληματα και μετα θα θελουμε να γυρισουμε στην προηγουμενη,γιατι αν περιμενουμε μετα το νεο update θα παρει ενα χρονο ισως και καθολου, ελπιζω να μην μας απογοητευσει η lg γιατι μετα μαλλον δεν θα ξαναπαρω :( κριμα γιατι βγαζει ομορφα κινητα και ποιοτικα με καλα χαρακτηριστικα.ωραιο το g αλλα απο οτι βλεπω με τα update και αυτο θα εχει τα ιδια προβληματα κατι που με κανει να στραφω σε καποιο αλλο κινητο-εταιρια....ελεγα το ζ αλλα και αυτο εχει πολλα προβληματα ειπα το σ3 η 4 αλλα μονο που το βλεπω ανακατευομαι μονοδρομος τελικα για μενα...:(

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομιζω να εχει προβληματα η τελικη εκδοση και θελω να πιστευω πως και κατι να ειναι λαθος θα διορθωθει απο την εταιρια .

Αν η LG βαριεται η δεν την ενδιαφερει να βγαζει ενημερωσεις ,τοτε ας προσλαβει 3-4 ατομα απο cyanogen να της κανουν την δουλεια...Δε θα πεσει εξω οικονομικα και θα χτισει και ονομα ετσι (λεμε τωρα...)

Κατα τα αλλα οπως λεει και ο φιλος....τι να παρεις μετα . Θελουν ολα 2 μισθους πλεον με καθε κινητο να εχει και απο καποιο ψεγαδι. Εμενα δε θα με χαλασει το G , ισα ισα οταν σε κανα τριμηνο ερθει η ωρα να ανανεωσω τα 2 νουμερα που εχω στην βονταφον , θα ζητησω το G σε πολυ προνομιακη τιμη για να μην φυγω απο το δικτυο μετα απο τοσα χρονια...Να δωσω το 2Χ για την διαφορα χρηματων αν υπαρξει και να δωσω το 4Χ στη γυναικα μου...

Ετσι το παιρνω, και δε θα παραπαπονεθω για αναβαθμισεις , αν ομως τα σκας χοντρα , δικαιωμα του καθενος ειναι να θελει εστω μια καλη ενημερωση σε φυσιολογικα χρονικα πλαισια και οχι 1 χρονο μετα απο την ανακοινωση της εκαστοτε εκδοσης.

@gutis

Mα φιλε μου υπαρχει λυση αν θελεις το design της lg με γρηγορες αναβαθμισεις και ακουει στο ονομα nexus 4....

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Για εμενα καλυτερα G...σα συσκευη , σα μπαταρια...γενικα mid range μου φαινεται το Ν4 ...δε θα το παιρνα με τιποτα.

Τι να πω ρε φιλε.Χαλια μπαταρια , μονο 16GB , μετρια καμερα...Δεν το λες και δυνατο....Εγω τουλαχιστον δεν το λεω ετσι.Δε με καλυπτει .Για εμενα μιλαω παντα.Σε σχεση με μακραν παλιοτερες συσκευες δεν εχει κατι τρομερο να δειξει περα απο το αναβαθμησιμο android.

Μπορει καποιος με ics να μας πει τι κερνελ εχει ;

Νομιζω η αιτια των καθυστερησεων και των οποιων θεματων ειναι η NVidia και οι drivers της. Προσωπικη διαισθηση.

Ενδεχομενως γι αυτο η LG αλλαξε προμηθευτη στα επομενα 3 κορυφαια της κινητα (G, G Pro και το τελευταιο με τον 800 Qualcomm). Tα L7, L9 τι SOC φορανε......? ;)

To L7 εχει MSM7227A Snapdragon με Α5 cpu Και το L9 TI OMAP 4430 με Α9 .

Μακαρι ομως να εχει παρει οτι θελει απο nvidia οπως εκανε και η HTC .

2.6.39

Νομιζω η αιτια των καθυστερησεων και των οποιων θεματων ειναι η NVidia και οι drivers της. Προσωπικη διαισθηση.

Ενδεχομενως γι αυτο η LG αλλαξε προμηθευτη στα επομενα 3 κορυφαια της κινητα (G, G Pro και το τελευταιο με τον 800 Qualcomm). Tα L7, L9 τι SOC φορανε......? ;)

Δεν παιζει αυτο.Η nvidia εχει δωσει τους drivers για τον tegra3 εδω και κατι μηνες,τους εχει ενσωματωσει η htc στο hox με το update που ειχε κανει σε jb και μαλιστα με τελεια υλοποιηση.Η π@π@ρια ειναι της Lg.

Aρα η V20a εχει νεοτερο χωρις βεβαια καποια ουσιαστικη αλλαγη σε καποιο τομεα μιας και ακομα OTGδεν εχουμε , περαν των αλλων.

2.6.39.4 ......

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Καλησπέρα στην παρέα!

Αποφάσισα να κάνω (άλλο ένα, ξέρω!) συγκριτικό στις φωτογραφικές δυνατότητες του LG O4X που έχουμε όλοι μας εδώ και ενός άλλου κινητού που έχω, του Xperia Ray. Θα εκφέρω τη γνώμη μου, μετά τη δική σας γιατί δεν θέλω να προκαταλάβω κανέναν, αλλά θα συνιστούσα την προσοχή σας στις λεπτομέρειες. Η φωτό με το όνομα CAM00129 είναι του LG O4X και η DSC_003 είναι του SE Xperia Ray.

Edited by Feregorn

Tι λεπτομεριες λες εσυ ....τετοια διαφορα στην απεικονιση χρωματων δεν την περιμενα και ειλικρινα δυσκολευομαι να ξεχωρισω ποια ανταποκρινεται περισσοτερο στην πραγματικοτητα .Το μονο κοινο που βλεπω ειναι το μωβ φυτο στο βαθος....κατα τα αλλα θα ελεγα οτι τραβηχτηκε η μια το μεσημερι και η αλλη πριν βραδιασει.

Δεν είμαι έξω αυτή στιγμή για να βγάλω κι εγώ μια με ics όπως είχα κάνει μερικές σελίδες πριν με jelly bean beta ( είχε βγει πολύ καλύτερη από την παραπάνω που τράβηξες :

Click to enlarge:

http://s8.postimg.org/p56n0afvl/CAM00001.jpg

Και οι 2 που ποστάρεις είναι πολύ κακές με ανώτερη του Ray ( όχι λόγω των κορεσμένων χρωμάτων).Η του 4Χ φαίνεται ανετάριστη και κουνημένη.( έκανες focus στα ξεροκλάδια μπροστά? )

Eπίσης υπάρχει διαφορά στην ανάλυση ( μικρή βέβαια ) μεταξύ αυτής που τράβηξα εγώ με το 4Χ και εκείνης που τράβηξες εσύ πάλι με το 4Χ :

http://s3.postimg.org/7evme23an/001.jpg

http://s1.postimg.org/qavuad3pn/002.jpg

ICS φοράς?

Edited by ipred

Sorry για την διαφορετικη αναφορα αλλα εβαλα και CRT εφε στο σβησιμο της οθονης.

Aπλη διαδικασια και πολυ ωραιο στο ματι ;)

Edited by Leolipop

To LG μου το έχω ακόμα με ICS Γιάννη. Και οι 2 φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ίδια στιγμή και μετά τις εκτύπωσα σε έναν Canon MP760 φωτογραφικό με 6 μελάνια. Στο χαρτί διαστάσεων 10χ15 οι διαφορές στη λεπτομέρεια δεν είναι τόσο μεγάλες υπέρ του Ray, αλλά αυτές του 4Χ, ειδικά σε κάποια σημεία φαίνονται εμφανώς πιο θολές με λιγότερη ευκρίνεια. Σε καμμία φωτογραφία δεν ζούμαρα. Αυτή του LG επιλέχτηκε ανάμεσα σε άλλες που τράβηξα γιατί ήταν καλύτερη, οι άλλες ήταν πολύ πιο θαμπές/θολές. Αυτή του Xperia Ray πέρα από τα πιο ζωντανά-saturated χρώματα, ιδιαίτερα στο γρασίδι, διατηρεί σε οποιοδήποτε σημείο περισσότερη λεπτομέρεια με λιγότερο θόρυβο. Το 4X υπερτερεί μονάχα στο εύρος του φακού, άμα προσέξετε ο φακός του 4Χ έχει μεγαλύτερο "άνοιγμα". Στο 4Χ εστίασα με το δάκτυλο στο κέντρο για να μπορέσει να εστιάσει, ενώ στο Ray δεν έκανα touch focus, εστίασε από μόνο του. Το ray δεν φημίζεται για τις φωτογραφικές του δυνατότητες, αλλά μεταξύ τους υπερέχει αρκετά.

Και τα 2 κινητά διαθέτουν 8αρες κάμερες και αυτό το συγκριτικό που έκανα μου επιβεβαιώνει το μεγαλύτερο του μειονέκτημα, την κάμερα. Η μπαταρία μετά από στρώσιμο, σωστό calibration και 2-3 tweaks είναι μια χαρά, εμένα σε γεμάτες μέρες με πολύ χρήση μου βγάζει 4,5 ώρες οθόνης ανοικτής στο 40% φωτεινότητα. Η κάμερα όμως είναι πολύ μέτρια, ακόμα και σε σύγκριση με την 5αρα του iphone4 που είχα "ξεσκίσει" σε φωτογραφίες κάθε είδους. Το 4Χ πάσχει πολύ σε φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους, σε τεχνητό φως, σε κοντινές φωτογραφήσεις κειμένου, γενικά αυτό που διαπιστώνω είναι ότι του λείπει η ευκρίνεια. Όσο περνάει ο καιρός, το συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο και αυτό με ενοχλεί αρκετά. Μπορεί το κινητό να είναι γενικά πολύ καλό και δυνατό, αλλά ο φωτογραφικός του τομέας πάσχει αρκετά και τα reviews που είχα διαβάσει δεν το τόνιζαν αυτό. Υπάρχει στο xda ένα tweak που βελτιώνει την ευκρίνεια της κάμερας αλλά αυξάνει παράλληλα και άλλο το θόρυβο.

Εσείς που πήγατε σε JB παρατηρήσατε βελτίωση στην κάμερα; Και πόση;

Edited by Feregorn

θα δώσω και εγώ δείγματα αύριο να δεις επειδή είσαι λίγο ψαγμένος...για δες λίγο τι τρέχει στο xda γιατί είδα ευρωπαϊκή 20b ....

To LG μου το έχω ακόμα με ICS Λεωνίδα. Και οι 2 φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ίδια στιγμή και μετά τις εκτύπωσα σε έναν Canon MP760 φωτογραφικό με 6 μελάνια. Στο χαρτί διαστάσεω 10χ15 οι διαφορές στη λεπτομέρεια δεν είναι τόσο μεγάλες υπέρ του Ray, αλλά αυτές του 4Χ, ειδικά σε κάποια σημεία φαίνονται εμφανώς πιο θολές με λιγότερη ευκρίνεια. Σε καμμία φωτογραφία δεν ζούμαρα. Αυτή του LG επιλέχτηκε ανάμεσα σε άλλες που τράβηξα γιατί ήταν καλύτερη, οι άλλες ήταν πολύ πιο θαμπές/θολές. Αυτή του Xperia Ray πέρα από τα πιο ζωντανά-saturated, ιδιαίτερα στο γρασίδι, χρώματα διατηρεί σε οποιοδήποτε σημείο περισσότερη λεπτομέρεια με λιγότερο θόρυβο. Το 4X υπερτερεί μονάχα στο εύρος του φακού, άμα προσέξετε ο φακός του 4Χ έχει μεγαλύτερο "άνοιγμα". Στο 4Χ εστίασα με το δάκτυλο στο κέντρο για να μπορέσει να εστιάσει, ενώ στο Ray δεν έκανα touch focus, εστίασε από μόνο του. Το ray δεν φημίζεται για τις φωτογραφικές του δυνατότητες, αλλά μεταξύ τους υπερέχει αρκετά.

Και τα 2 κινητά διαθέτους 8αρες κάμερες και αυτό το συγκριτικό που έκανα μου επιβεβαιώνει το μεγαλύτερο του μειονέκτημα, την κάμερα. Η μπαταρία μετά από στρώσιμο, σωστό calibration και 2-3 tweaks είναι μια χαρά, εμένα σε γεμάτες μέρες με πολύ χρήση μου βγάζει 4,5 ώρες οθόνης ανοικτής στο 40% φωτεινότητα. Η κάμερα όμως είναι πολύ μέτρια, ακόμα και σε σύγκριση με την 5αρα του iphone4 που είχα "ξεσκίσει" σε φωτογραφίες κάθε είδους. Το 4Χ πάσχει πολύ σε φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους, σε τεχνητό φως, σε κοντινές φωτογραφήσεις κειμένου, γενικά αυτό που διαπιστώνω είναι ότι του λείπει η ευκρίνεια. Όσο περνάει ο καιρός, το συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο και αυτό με ενοχλεί αρκετά. Μπορεί το κινητό να είναι γενικά πολύ καλό και δυνατό, αλλά ο φωτογραφικός του τομέας πάσχει αρκετά και τα reviews που είχα διαβάσει δεν το τόνιζαν αυτό. Υπάρχει στο xda ένα tweak που βελτιώνει την ευκρίνεια της κάμερας αλλά αυξάνει παράλληλα και άλλο το θόρυβο.

Εσείς που πήγατε σε JB παρατηρήσατε βελτίωση στην κάμερα; Και πόση;

αυτο παρατηρησα και εγω δεν εχει καλη ευκρινεια τραβηξα 6 φωτο.και οι 4 βγηκαν θολες,δοκιμασα ολες της ρυθμισεις δεν εμεινα ικανοποιοημενος απο το τελικο αποτελεσμα ετσι κ ετσι.ειναι θεμα καμερας η ειναι θεμα λογισμικου?και για το βιντεο ισχυει περιπου το ιδιο.ναι ας μας πει καποιος με 4.0.4 αν εχει τουλαχιστον καποια βελτιωση

To LG μου το έχω ακόμα με ICS Λεωνίδα. Και οι 2 φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ίδια στιγμή και μετά τις εκτύπωσα σε έναν Canon MP760 φωτογραφικό με 6 μελάνια.

Μάλλον σε μένα θα απάντησες ( Γιάννης ).:) Δεν βλέπεις εμφανή διαφορά μεταξύ αυτής που τράβηξα εγώ με jellybean σε σχέση με αυτή που τράβηξες εσύ με ics? Eγώ βλέπω μεγάλη και όπως σου είπα τις άνοιξα στο photoshop στο 100% τους.Μην απογοητεύεσαι λοιπόν,η αναβάθμιση της κάμερας έρχεται στις 2 Απρίλη :) ( δεν είχα πιστέψει το 26 Μάρτη αλλά το 2 Απρίλη το πιστεύω ):)

Μάλλον σε μένα θα απάντησες ( Γιάννης ).:) Δεν βλέπεις εμφανή διαφορά μεταξύ αυτής που τράβηξα εγώ με jellybean σε σχέση με αυτή που τράβηξες εσύ με ics? Eγώ βλέπω μεγάλη και όπως σου είπα τις άνοιξα στο photoshop στο 100% τους.Μην απογοητεύεσαι λοιπόν,η αναβάθμιση της κάμερας έρχεται στις 2 Απρίλη :) ( δεν είχα πιστέψει το 26 Μάρτη αλλά το 2 Απρίλη το πιστεύω ):)

Σε εσένα αναφερόμουν Γιάννη, αλλά μπερδεύτηκα. Διορθώθηκε το λάθος μου. (Κωνσταντίνος εδώ)

Διακρίνω αρκετή διαφορά, αλλά η φωτογραφία που ανέβασες δεν είναι πλήρους μεγέθους και έχει τραβηχτεί υπό διαφορετικές συνθήκες, δεν μπορώ να τις συγκρίνω άμεσα, αλλά μπορώ να δω πως η ευκρίνεια είναι κατά πολύ βελτιωμένη. Μπορεί ωστόσο και να τη "βελτίωσες" λιγο, γιατί από είδα έχεις το Photoshop5:p. 2 Απριλίου μου φαίνεται πολύ νωρίς για την LG, ώστε να έχει ενσωματώσει τις ανανεώσεις στον κερνελ που έβγαλε η Nvidia για Tegra3. Ίδωμεν....

Λεωνίδα περιμένω και τις δικές σου φωτό. Την είδα που βγήκε η 20Β, αλλά δεν θέλω να την περάσω και να είναι ημιτελής ή κουτσουρεμένη ή "μπαταρικά" πεσμένη. Θα περιμένω την τελική έκδοση.

Διακρίνω αρκετή διαφορά, αλλά η φωτογραφία που ανέβασες δεν είναι πλήρους μεγέθους και έχει τραβηχτεί υπό διαφορετικές συνθήκες, δεν μπορώ να τις συγκρίνω άμεσα, αλλά μπορώ να δω πως η ευκρίνεια είναι κατά πολύ βελτιωμένη. Μπορεί ωστόσο και να τη "βελτίωσες" λιγο, γιατί από είδα έχεις το Photoshop5:p.

Αν και είμαι χρήστης του photoshop για επαγγελματικούς λόγους ( αυτο χρησιμοποιώ και Κυριακάτικα 6:30 το πρωί! ) , όχι δεν έχω βελτιώσει καθόλου τη φωτό.Ούτε το μέγεθος της έχω πειράξει απλά το image upload που την ανέβασα ίσως να το άλλαξε.Στα screenshots που παρέθεσα φαίνεται εξάλλου το μέγεθος:) Τη φορτώνω και σε file sharing για να την κατεβάσεις:) :

http://www.mediafire.com/view/?eiwf6331um6mzbh

Όπως είχα πει και όταν την είχα πρωτοανεβάσει πριν κάτι μέρες, στο πραγματικό της μέγεθος χάνει αλλά σε μικρότερο μέγεθος φαίνεται μια χαρά.

Edited by ipred

http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/apo%20kinhto/th_CAM00003_zps3ccfb934.jpg http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/apo%20kinhto/th_CAM00012_zpsebf3d762.jpg http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/apo%20kinhto/th_IMG_20130331_113859_zpsa4e96370.jpg http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/apo%20kinhto/th_CAM00015_zps7a6992e7.jpg http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/apo%20kinhto/th_IMG_20130331_113912_zps21659f90.jpg http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/apo%20kinhto/th_CAM00009_zps29df1368.jpg http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/apo%20kinhto/th_IMG_20130331_113919_zps7d33359c.jpg

Εβγαλα και με στοκ αλλα και με την 4.2 καμερα.Εναλλαξ , εκτος απο το δεντρο η πρωτη ειναι με στοκ καμερα και η 2η με 4.2 καμερα.Ολες οι ρυθμισεις σε αυτοματες και η εστιαση επισης .Δεν εκανα καμια τροποποιηση εκτος απο το οτι στις 4.2 φωτο ειχε βγαλει λιγο ηλιο.

Επισης :

1)Πλεον η ημερομηνια την οθονη κλειδωματος του G ειναι λειτουργικη , εβαλα το νεο apk και ειναι μια χαρα.

2)Εβαλα την καμερα απο 4.2 που εχει και photosphere επισης πληρως λειτουργικη και εχω να παρατηρησω πως εχει αισθητη διαφορα στον φωτισμο στο βιντεο.Οποτε ειναι θεμα LG και λογισμικου να βελτιωσει αυτο , που με ενοχλει προσωπικα.

Edited by Leolipop

To ότι η κάμερα στην 4.2 τραβάει καλύτερα φαίνεται ιδίως στη φωτό με το σιέλ αυτοκίνητο.Τα φύλλα του δέντρου που βρίσκονται πάνω από το σιέλ αυτοκίνητο έχουν αρκετά περισσότερο sharpness σε σχέση με την ICS.:)

Στην φωτο με το σιελ ειναι με στοκ καμερα .Εκει που λειπει το σιελ ειναι με 4.2 , εκτος αν αναφεροσουν σε αυτη ετσι και αλλιως.

Σε αυτή αναφερόμουν,δεν τις μπέρδεψα.:) Να και ένα κοντινό όπου φαίνεται η θολούρα της ics έναντι της sharpness της jb :

http://rapidhdd.com/thumbnail/1060600000.jpg

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)