Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φίλε για screenshot πατάς pwr button και vol - ταυτόχρονα
Σε ευχαριστω αλλα ετσι δεν κανει κατι.Μηπως ειναι αλλος ο συνδιασμος?Το ωραιο ειναι οτι εχθες κατι πατησα τυχαια και εβγαλε screenshot αλλα δεν ειχα αγγιξει το power button

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτός είναι ο συνδυασμός. πατάς ταυτόχρονα και κρατάς πατημένα το pwr button και το vol down μέχρι να ακούσεις τον ήχο. υπάρχει και δεύτερος τρόπος μέσω του quick memo.
When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

Eγώ με JellyBean beta, και root, 5300 στο Quadrant μόλις...

Δεν κακό...

Δεν ειναι και καλο.Με σωστη jb και σωστα μονταρισμενο κερνελ θα πρεπει να μη πιστευετε στα ματια σας με αυτα που θα βγαζει ;) Υπομονη μεχρι το update να δουμε τι θα κανει η Lg...

αυτός είναι ο συνδυασμός. πατάς ταυτόχρονα και κρατάς πατημένα το pwr button και το vol down μέχρι να ακούσεις τον ήχο. υπάρχει και δεύτερος τρόπος μέσω του quick memo.
Σε ευχαριστω,δουλεψε :)

Πιστευω οτι απο πλευρας hardware to 4x ειναι μπροστα.ειδικα μολις βγει το jellybean θα απογειωθει.τωρα το sony εχει μικροτερη οθονη και κουμπια πανω της με αποτελεσμα να τη μικραινουν ακομη περισσοτερο.παρ ολα αυτα μου αρεσει πολυ το t ,εχει φινετσα!!

σε τι τιμη τα βρισκεις?

Το 4x παιζει 260-280 το T εκει περα καπου λιγο πιο πανω...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556488&sid=1

http://www.shop4u.gr/products.php?12735&cPath=128_142_305

Τι λέτε? Ποια να πάρω από τις 2? Ή μήπως να κοιτάξω για 16άρα?

Edited by christoforas

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Προσωπικα την kingston την εχω τιμησει αρκετες φορες και με εχει αφησει ικανοποιημενο.

Αν και τωρα εχω μια 32αρα class10 της samsung (ειχα προσφορα και την πηρα εδω Ιταλια,δεν ειχα σκοπο -τοτε,πριν 2 μηνες περιπου- να δωσω 30 ευρω κοντα που κοστιζουν αν θυμαμαι καλα), προσωπικα θα επαιρνα την kingston.

Απλως και μονο επειδη οπως σου ειπα την εχω δοκιμασει σαν εταιρεια.

Και με 16 giga παντως να ξερεις δυσκολα τα γεμιζεις.Εκτος και αν τραβας πολλα βιντεο, φωτο κτλ και δεν τα βγαζεις απο το κινητο.Δεν τα μεταφερεις δηλαδη στο πισι.Που και παλι σου λεω ειναι μια χαρα τα 16.

Σιγουρα ομως με 32giga εισαι πιο χαλαρος γιατι ο,τι και να βαλεις στο κινητο θα εχεις χωρο και για κατι ακομα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556488&sid=1

http://www.shop4u.gr/products.php?12735&cPath=128_142_305

Δεν θα σου ελεγα να παρεις καμια απο τις 2.ειναι class4. ακετα αργες.εγω πειρα πριν απο 2 κυριακες απο το e shop καρτουλα 16giga class 10 με 10 ευρωπουλακια.καλυτερα να περιμενεις για καποια αλλη ευκαιρια.

Εγώ πάντως έχω πάρει μια sandisk 32gb class 10 και νομίζω οτι είναι μια χαρά.

Τσέκαρε άμα θες ενδεικτικά από ebay:

Αγγλία και Χονγκ Κονγκ

Ελλάδα εδώ αλλά ανεβαίνεις: Skroutz

Εγω που εχω class 4 , δεν εχω δει να υστερει σε κατι μεχρι τωρα και τοτε που την πηρα δε θα εδινα αλλα 10€ για να την παρω σε class 10 .

Καινούριος κάτοχος του κινητού και εγώ ,το οποίο αν εξαιρέσεις την Μπαταρία πετάει .....είναι το μονο αρνητικό που βρίσκω ερχόμενος απ το εξαιρετικό Ascend P1.
Perfection has no age.....

Άλλος ένας νέος κάτοχος του κινητού (χθες αγοράστηκε). Να ρωτήσω: μου φαίνεται ότι αργεί λόγο να ανοίξει η εφαρμογή τηλεφώνου (πατάω το κουμπί και δεν εμφανίζεται αμέσως). Επίσης χρησιμοποιώντας το live wallpaper Nexus, οι γραμμές πού και πού κολλάνε. Είναι φυσιολογικά; Δεδομένου του 4/νου επεξεργαστή και της μνήμης θα περίμενα να μη συμβαίνουν αυτά (το κινητό τρέχει τη stock ICS).

Ευχαριστώ!

Καινούριος κάτοχος του κινητού και εγώ ,το οποίο αν εξαιρέσεις την Μπαταρία πετάει .....είναι το μονο αρνητικό που βρίσκω ερχόμενος απ το εξαιρετικό Ascend P1.

Ακούω συνέχεια παράπονα για την μπαταρία και έχω χαζέψει!

Μα καλά μπορείτε να μου πείτε τί χρήση κάνετε και έχετε τέτοιο θέμα?

Έβγαλα το 4x απο τον φορτιστή την Παρασκευή στις 7 το πρωί - όλη μέρα μιλούσα - έμπαινα ίντερνετ μέσω 3G - δούλευα gps (καμιά ώρα στο τηλέφωνο σίγουρα και άλλη μία ώρα sygic). Tο Σαββάτο λίγα τηλέφωνα και αρκετό ίντερνετ (wifi) και Κυριακή πρωί στις 10 ήταν στο 30%....Τί άλλο να πώ?

Εdit: Απο το πρωί δεν το χρησιμοποίησα και τώρα που το είδα είναι στο 24% - Υπόψιν ότι έχω να το φορτίσω απο Πέπτη βράδυ

Edited by samniotis
LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Άλλος ένας νέος κάτοχος του κινητού (χθες αγοράστηκε). Να ρωτήσω: μου φαίνεται ότι αργεί λόγο να ανοίξει η εφαρμογή τηλεφώνου (πατάω το κουμπί και δεν εμφανίζεται αμέσως). Επίσης χρησιμοποιώντας το live wallpaper Nexus, οι γραμμές πού και πού κολλάνε. Είναι φυσιολογικά; Δεδομένου του 4/νου επεξεργαστή και της μνήμης θα περίμενα να μη συμβαίνουν αυτά (το κινητό τρέχει τη stock ICS).

Ευχαριστώ!

Καινουριο το εχεις παρει η μεταχειρισμενο?Σε ρωταω γιατι με στοκ ics η εφαρμογη του dialer που αναφερεις κανονικα ανοιγει σφαιρα (στην κυριολεξια).Για τα live wallpapers που λες ειναι σχετικο,αλλα δουλευουν σωστα,αλλα κολλανε και πολλα <σου ρημαζουν> το κινητο και πας για hard reset ;)

Ακούω συνέχεια παράπονα για την μπαταρία και έχω χαζέψει!

Μα καλά μπορείτε να μου πείτε τί χρήση κάνετε και έχετε τέτοιο θέμα?

Έβγαλα το 4x απο τον φορτιστή την Παρασκευή στις 7 το πρωί - όλη μέρα μιλούσα - έμπαινα ίντερνετ μέσω 3G - δούλευα gps (καμιά ώρα στο τηλέφωνο σίγουρα και άλλη μία ώρα sygic). Tο Σαββάτο λίγα τηλέφωνα και αρκετό ίντερνετ (wifi) και Κυριακή πρωί στις 10 ήταν στο 30%....Τί άλλο να πώ?

Εdit: Απο το πρωί δεν το χρησιμοποίησα και τώρα που το είδα είναι στο 24% - Υπόψιν ότι έχω να το φορτίσω απο Πέπτη βράδυ

Κι εγω την μπαταρια του την βλεπω σε καλα επιπεδα,το σκιζει ο μικρος απο το πρωι ως το βραδυ και βλεπω οτι παει μια χαρα.Τα μονα μειον που εχω δει ως τωρα ειναι στην μετριοτητα του gps αν δεν του δωσεις data και στην καμερα.Σε ολα τα αλλα ειναι πραγματικα πολυ καλο :happy: Edited by truckman

Ευχαριστώ!

Καλορίζικο :) Θα εκτιμήσεις πάρα πολύ το κινητό:dance:

Ναι και εγώ έχω αναφέρει ότι αργεί σχετικά να ανοίξει η εφαρμογή του dial ( όταν πρωτοανοίγει )αλλά αυτό το παρατήρησα στη beta jelly bean και όχι στην ics.Aν σου τη σπάει αυτή η μικρή αργοπορία κατέβασε τον exDialer & Contacts που είναι πιο γρήγορος.

Όσο για τα live wallpapers τα περισσότερα είναι κακογραμμένα και γι' αυτό κολλάνε.Δεν φταίει ο επεξεργαστής.Γι' αυτό το λόγο και λόγω κατανάλωσης μπαταρίας, η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών android δεν χρησιμοποιούν live wallpapers αν κοιτάξεις στα forums και στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Eρωτηση προς ολους οεσους εχουν παρει θηκη/bumper κτλ για το κινητο.

Αν αφησουμε στην ακρη τις θηκες τυπου "πουγκι" και παμε αποκλειστηκα σε αυτες που κουμπωνουν στο κινητο επανω, ειναι καλυτερα καποιος να παρει "hard case" ή καποια σε ελαστικο υφους και μαλακη "soft case".

Πιο πολυ ρωταω οχι για το θεμα προστασιας σε πτωση αλλα ΕΑΝ οι hard case θηκες, υπαρχει πιθανοτητα να χλασουν το μεταλικο φινιρισμα που εχει το κινητο περιμετρικα.:confused:

Καινουριο το εχεις παρει η μεταχειρισμενο?Σε ρωταω γιατι με στοκ ics η εφαρμογη του dialer που αναφερεις κανονικα ανοιγει σφαιρα (στην κυριολεξια).Για τα live wallpapers που λες ειναι σχετικο,αλλα δουλευουν σωστα,αλλα κολλανε και πολλα <σου ρημαζουν> το κινητο και πας για hard reset ;)

Καλορίζικο :) Θα εκτιμήσεις πάρα πολύ το κινητό:dance:

Ναι και εγώ έχω αναφέρει ότι αργεί σχετικά να ανοίξει η εφαρμογή του dial ( όταν πρωτοανοίγει )αλλά αυτό το παρατήρησα στη beta jelly bean και όχι στην ics.Aν σου τη σπάει αυτή η μικρή αργοπορία κατέβασε τον exDialer & Contacts που είναι πιο γρήγορος.

Όσο για τα live wallpapers τα περισσότερα είναι κακογραμμένα και γι' αυτό κολλάνε.Δεν φταίει ο επεξεργαστής.Γι' αυτό το λόγο και λόγω κατανάλωσης μπαταρίας, η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών android δεν χρησιμοποιούν live wallpapers αν κοιτάξεις στα forums και στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Ευχαριστώ πολύ για τις ταχύτατες απαντήσεις! Είναι πολύ καθησυχαστικό να υπάρχει τόσο άμεση απόκριση. Το κινητό αγοράστηκε μεταχειρισμένο και τρέχει stock ICS. Χθες έκανα reset και νομίζω ότι βελτιώθηκε η κατάσταση του dialer. Όσο αφορά στα live wallpapers, περισσότερο από περιέργεια τα έβαλα...

Περιμένω -κι εγώ- εναγωνίως την επίσημη αναβάθμιση που θα φέρει και το ξεκλείδωμα του bootloader. Νομίζω ότι το hardware είναι πολλά υποσχόμενο!

Eρωτηση προς ολους οεσους εχουν παρει θηκη/bumper κτλ για το κινητο.

Αν αφησουμε στην ακρη τις θηκες τυπου "πουγκι" και παμε αποκλειστηκα σε αυτες που κουμπωνουν στο κινητο επανω, ειναι καλυτερα καποιος να παρει "hard case" ή καποια σε ελαστικο υφους και μαλακη "soft case".

Πιο πολυ ρωταω οχι για το θεμα προστασιας σε πτωση αλλα ΕΑΝ οι hard case θηκες, υπαρχει πιθανοτητα να χλασουν το μεταλικο φινιρισμα που εχει το κινητο περιμετρικα.:confused:

Eυτυχως εμενα με τοσο βαλε βγαλε την πλαστικη δεν εχει παθει τιποτα.Για προστασια οι καλυτερες ειναι οι ελαστικες που πιανουν μεχρι πανω το τηλεφωνο.Στις πλαστικες το πανω και κατω μερος απο την πλευρα της οθονης , εκτιθεται και δεν ειναι δυσκολο να παθει εκει ζημια.Εγω προτιμω ελαστικη και ας εχω και την διαφανη πλαστικη.

γεια σε ολους.προσπαθω εδω και ωρες να κανω downgrage σε ics με τον οδηγο του xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179126 αλλα τιποτα φτανω στο σημειο που βγαζεις και ξαναβαζεις το τηλ και το πορτ παραμενει ready.εχω βελει τους drives ξανα και ξανα αλλα τιποτα.υπαρχει αλλος τροπος downgrade?

γεια σε ολους.προσπαθω εδω και ωρες να κανω downgrage σε ics με τον οδηγο του xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179126 αλλα τιποτα φτανω στο σημειο που βγαζεις και ξαναβαζεις το τηλ και το πορτ παραμενει ready.εχω βελει τους drives ξανα και ξανα αλλα τιποτα.υπαρχει αλλος τροπος downgrade?

πριν δύο μέρες περίπου έκανα ποστ και έγραψα ότι για να πετύχει πρέπει να ανοίγεις όλα τα προγράμματα που χρειάζονται ως ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, αλλιώς δεν κάνεις τίποτα. Επίσης Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για downgrade.

frastgr

Ειπα να το δοκιμασω και εγω αλλα καμια 10αρια φορες , παει στο 10% και στο μισο λεπτο που μετραει βγαζει FAIL .

και τι γινετε αν καποιος θελει να κανει downgrade?αν φλασασω με το kdz την 10h σαν να θελω να κανω αναβ/ση τι θα γινει? το εχει δοκιμασει κανεις?

Δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει κανει παντως λεγεται οτι δεν γινεται λογω αλλου bootloader. Γιατι θελεις να κανεις downgrade ; Ειδικα τωρα που απο μερα σε μερα περιμενουμε την επισημη εκδοση ; Απο οποιαδηποτε ics μπορεις να πας σε αλλη μεσω του KDZ οποτε παρολες τις αλλαγες το ιδιο θα ισχυει και για τις JB εκδοσεις.

Για αυτο θεωρω πως οταν βγει η εκδοση με ενα KDZ θα την περασουμε σαν να μην τρεχει τιποτα.

Δοκιμασα επισης μεσω του LG Update tool , απο το μενου εξυπηρετηση πελατων , την διαδικασια επαναφορας αλλα μετα τα 30ΜΒ που κατεβαζε την v10h , αρχισε να σερνεται και βαρεθηκα και το εκλεισα.Δεν ξερω αν γινεται και ετσι.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)