lemo13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μόλις το πήρα από mediamarkt. Πάω σπίτι να το ανοίξω. Λέτε να το ρουταρω κατευθείαν για να βάλω μετα τα πράγματα που θέλω η να δω πως πάει και μετά? Δώστε καμία γενική οδηγία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μεγεια! Δε καταλαβαίνω τη φύση της ερώτησης πραγματικά. Τι να δεις πως θα πάει και μετά? Χρειάζεσαι προγράμματα που να απαιτούν δικαιώματα superuser? Τι περιμένεις να δεις με root? Αν δουλεύεις προγράμματα που απαιτούν superuser δικαιώματα (titanium backup,adfree κτλ) κάνεις root, αν όχι είναι άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Εννοείται ότι χρησιμοποιω εφαρμογές που ζητούν δικαίωματα superuser. Απλώς έλεγα μήπως περίμενα μερικές μέρες μήπως κάτι δε πάει Καλά με το κινητό και το γυρίσω πίσω. Μόνο για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Έχω την έκδοση v10h Nov-19-2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Tην τελευταια μεχρι στιγμης. Ειτε root θες να κανεις , ειτε να το φλασαρεις stock, και στις 2 περιπτωσεις εχω κανει guides για το καθε τι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Tην τελευταια μεχρι στιγμης. Ειτε root θες να κανεις , ειτε να το φλασαρεις stock, και στις 2 περιπτωσεις εχω κανει guides για το καθε τι. το έκανα ήδη root, ευχαριστώ Λεωνίδα για τον οδηγό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Χαιρομαι αν σε βοηθησε. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 εφαρμογές που εχω στο παλιό τηλέφωνο πως τις παιρνω? εχω πάρει backup με titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Τότε εγκαθιστας στο τηλέφωνο το τιτανιουμ και επαναφέρεις το backup που έχεις κρατήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 τιποτα θήκη και μεμβρανη απο ebay έχετε να μου πείτε για να παραγγείλω, γιατι δυσκολα θα αντέξει χωρίς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Άν είσαι απο Αθήνα έχω και από τα 2 να σου δώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Άν είσαι απο Αθήνα έχω και από τα 2 να σου δώσω... απο θεσσαλονικη ειμαι, να σαι καλά πάντως τώρα βλέπω ebay βρήκα μια gel με 1,75usd και 6 μεβράνες άλλα τόσα, θα τα παραγγείλω να ρθούν μια , και μετα βλέπω για κάτι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του 4x και θα χρειαστώ βοήθεια. Κατ αρχήν για κάρτα μνήμης. SanDisk Ultra MicroSDHC Class 10 with SDadapter (16GB) αυτή θα είναι ok; και δεν λέω για χωρητικότητα, μπορεί να πάω στην 32gb. Για επιδόσεις θα είμαι εντάξει; Και κάτι άλλο, υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των εφαρμογών στην κάρτα χωρίς την βοήθεια κάποιας εφαρμογής; αν δεν γίνεται, ποια εφαρμογή προτείνετε; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του 4x και θα χρειαστώ βοήθεια. Κατ αρχήν για κάρτα μνήμης. SanDisk Ultra MicroSDHC Class 10 with SDadapter (16GB) αυτή θα είναι ok; και δεν λέω για χωρητικότητα, μπορεί να πάω στην 32gb. Για επιδόσεις θα είμαι εντάξει; Και κάτι άλλο, υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των εφαρμογών στην κάρτα χωρίς την βοήθεια κάποιας εφαρμογής; αν δεν γίνεται, ποια εφαρμογή προτείνετε;Η κάρτα είναι υπέρ αρκετή ,να σκεφτείς ότι εγώ είμαι με class 4. Όσο για εφαρμογές ,δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους.Προσπάθησε να μην γεμίσεις τα 11,5gb που σου δίνει η συσκευή για αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του 4x και θα χρειαστώ βοήθεια. Κατ αρχήν για κάρτα μνήμης. SanDisk Ultra MicroSDHC Class 10 with SDadapter (16GB) αυτή θα είναι ok; και δεν λέω για χωρητικότητα, μπορεί να πάω στην 32gb. Για επιδόσεις θα είμαι εντάξει; Φίλε εγώ έχω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552496 και πάει σφαίρα !!! :happy: Και αν την άλλαζα πάλι αυτή θα αγόραζα. Αν δεν σου περισσεύουν τα ευρώπουλα πάρε αυτή που έχω κι εγώ , την συστήνω ανεπυφύλακτα !!! :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλημέρα. δε μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομένα, γιατί? εχω βάλει apn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Δεν μπορώ να βοηθήσω γιατι ποτέ δεν ασχολήθηκα με ρυθμίσεις ,πάντα υπήρχαν μονές τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Δεν μπορώ να βοηθήσω γιατι ποτέ δεν ασχολήθηκα με ρυθμίσεις ,πάντα υπήρχαν μονές τους . Και μένα υπήρχαν από μονές τους αλλά δε μπορώ να συνδεθώ. Μετά τα ξαναεβαλα χειροκίνητα αλλά και πάλι όχι. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που εμποδίζει τη σύνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Who might be joking??? :worry:Αυτοι ρε συ.Δεν αμφισβητω εσενα και δεν το ειπα κακοπροαιρετα φυσικα. Αλλωστε ξερουμε εμεις εδω στην Ελλαδα οτι δεν ειναι να παιρνεις στα σοβαρα μερικα πραγματα. Στο 2Χ ελεγαν για Μαιο πχ και φτασαμε Δεκεμβρη. Αυτο ευχομαι και ελπιζω να μην γινει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Η κάρτα είναι υπέρ αρκετή ,να σκεφτείς ότι εγώ είμαι με class 4. Όσο για εφαρμογές ,δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους.Προσπάθησε να μην γεμίσεις τα 11,5gb που σου δίνει η συσκευή για αυτή τη δουλειά. Φίλε εγώ έχω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552496 και πάει σφαίρα !!! :happy: Και αν την άλλαζα πάλι αυτή θα αγόραζα. Αν δεν σου περισσεύουν τα ευρώπουλα πάρε αυτή που έχω κι εγώ , την συστήνω ανεπυφύλακτα !!! :cool: Αδερφέ μου δεν κοίταξα αυτήν επειδή μου περισσεύουν, απλά νόμιζα ότι θέλει μεγάλες ταχύτητες. Λόγω του hdvideo και των πολλαπλών φωτογραφιών. Άρα με μια class4 θα είμαι εντάξει. Και κάτι άλλο, πως μπορώ να ορίσω δικό μου ήχο για το ξυπνητήρι και για τα εισερχόμενα μηνύματα; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εγω συνεχιζω να μη μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα. Καμια ιδεα ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εγω συνεχιζω να μη μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα. Καμια ιδεα ρε παιδια? Ρυθμίσεις>Ασύργματο και Δίκτυα>Χρήση Δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 τα εχω κάνει αυτά. στο apn είχε το κινητό εγκατεστημενες τις ρυθμίσεις, εβαλα νέο apn με τις ρυθμίσεις wind αλλα δε μπορω να το επιλέξω μένει επιλεγμένο το προ εγκατεστημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Και κάτι άλλο, πως μπορώ να ορίσω δικό μου ήχο για το ξυπνητήρι και για τα εισερχόμενα μηνύματα;Για ηχο τηλεφωνου και μηνυματων , πηγαινε στις ρυθμισεις -> ηχος και αλλαξε τα.Για το ξυπνητηρι πας στην εφαρμογη του τηλεφωνου Αφυπνιση/Ρολοι και οταν κανεις ωρα για αφυπνιση θα σου βγαλει ρυθμισεις για τις μερες που το θες κλπ.Λιγο πιο κατω εχει για ορισμο ηχου. Για οσους κανατε παραπονα οτι δεν μπορειτε να στειλετε μηνυμα με 160 χαρακτηρες με το LG πληκτρολογιο τσεκαρετε κατι. Συγκεκριμενα πηγαινετε στα μηνυματα , πατηστε το πληκτρο επιλογων και μετα ρυθμισεις.Βρειτε μια επιλογη που λεει " κωδικοποιηση χαρακτηρων " και δειτε τι επιλογη εχει. Εμενα ειναι προεπιλεγμενο η αλφαβητος και οχι το αυτοματο.Για δειτε και πειραματιστειτε με αυτο μηπως ειναι οκ μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Οντως ισχυει αυτο που λες , το αλλαξα και εμφανιστηκε η ενδειξη για 160 χαρακτηρες...:wink::wink: Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts