Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πληροφοριακά να πω πως για να πάρετε μια στιγμιαία φωτογραφία της οθόνης του κινητού σας ή αλλιώς σε απλά ελληνικά "a screen shot" , πατάτε ταυτόχρονα το πάνω κουμπί "ON" και το κάτω της έντασης ήχου ! :happy:

Η φωτογραφία αποθηκεύεται στη μνήμη του κινητού και δημιουργεί νέο φάκελο "Screenshots" μέσα στο φάκελο "Pictures" !

Για κάποιους , που ίσως δεν το γνώριζαν... ! :X

Πρεπει να ειναι root για να το κανει;Στο δικο μου δεν γινεται αυτο που λες...

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Eιναι δυνατοτητα της συσκευης και δεν θελει root για να γινει. Συντονισε καλυτερα τα δαχτυλα σου.

Αυτο γινεται σε ολες τις συσκευες μετα την ICS.

Προσπαθησε να τα πατησεις ταυτοχρονα και κρατα τα λιγο πατημενα

Οπως ειπε ο agekalp τα κρατας για λιγο πατημενα.

Οχι στιγμιαια.

Σκιζει η νεα μου hard θηκη ;;

Αν σκίζει λέει; Καλορίζικη...ΠΑΡΑ πολύ ωραία!!!! :ninja:

Από που αν επιτρέπεται; Μια τέτοια θέλω κι εγώ :)

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Αυτο μου αρεσει και εμενα φαινονται και νικελ λεπτομερειες και δειχνει πολυ.Πιο λεπτο απο αλλες θηκες.

Οπως ειπε ο agekalp τα κρατας για λιγο πατημενα.

Οχι στιγμιαια.

Ok εγινε....

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Launcher 8 full λειτουργικός

Ρολαρει σουπερ!

Θα μεινει αρκετο καιρο στο 4Χ μου απο τι βλεπω, και θα κανει παρεα με εναλαγες στο βασικο UI

Παρε ενα windows phone να τελοιωνεις :p

Χαχα καλο....:)

Γιατι να παρω win phone οταν με το android μπορω να κανω κατα καιρους το 4Χ μου οπως μου αρεσει? ;)

Σε πειραζω βρε..! :p Αντε να μας ερθει η jelly bean να φτιαξει λιγο η μπαταρια..

Ναι , κι εγώ το απόγευμα που έπαιζα 3-4 ώρες "NFS Most Wanted" , "Asphalt 7" και "Real Racing 2" από το 85% πήγε στο 35% :(

Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.... , μήπως φταίει η 4,7 οθόνη με ανάλυση 1280x720 , μήπως οι 4 πυρήνες , ο Tegra 3 , το Wi-Fi ??!! :worry: :(

Τί να πω... ?! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

μαγκες εγκατεστησα το juice defender ultimate,δειχνει να φερνει αποτελεσμα στην εξοικονομηση ενεργειας,σχεδον διπλασιασμο,περισσοτερες εντυπωσεις τις επομενες μερες που θα το εχω τσεκαρει πιο καλα...

Το εγκατέστησα κι εγώ,αλλα καλο θα ήταν να δούμε ποιες ειναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για καλύτερη αυτονομία.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

λοιπον,η αληθεια ειναι οτι εχει παρα πολλες ρυθμισεις,θελει αρκετο ψαξιμο και να περασουν και μερικες μερες ωστε να φανει αν εχει αποτελεσμα.Εγω 2 μερες το εχω κ ειδα καποια διαφορα,1,30 φορες αυξηθηκε η ζωη της μπαταριας συμφωνα με τα στατιστικα της εφαρμογης.Στο profile το εβαλα aggressive,configure apps το εβαλα interactive.Και βλεπουμε... :)

λοιπον,η αληθεια ειναι οτι εχει παρα πολλες ρυθμισεις,θελει αρκετο ψαξιμο και να περασουν και μερικες μερες ωστε να φανει αν εχει αποτελεσμα.Εγω 2 μερες το εχω κ ειδα καποια διαφορα,1,30 φορες αυξηθηκε η ζωη της μπαταριας συμφωνα με τα στατιστικα της εφαρμογης.Στο profile το εβαλα aggressive,configure apps το εβαλα interactive.Και βλεπουμε... :)

Το εκανα ετσι και βλεπουμε.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)