ap1986 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Είμαι με stock JB 4.1.2 rooted, έχω αφαιρέσει κάποιες system εφαρμογές. Flashάρω με odin, και το κινητό είναι όπως πριν, με εγκατεστημένες τις εφαρμογές μου, ρυθμίσεις κτλ. Πως μπορώ να το κάνω, σαν την 1η φορά που άνοιξε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων. Ευχαριστώ, αυτό ήταν..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Γιατί το kies δεν αναγνωρίζει αναβάθμιση σε 2.3.6? Τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Έχω βάλει την cm10.2 πάνω από mg2. Όλα καλά εκτός από 2 πράγματα. Καταρχάς έχω κάνει swap storages και τα προβλήματα είναι ότι μετά από restart τα apps στο homepage φαίνονται σαν url , π.χ. αντί για angrybirds com.rovio.angrybirls και συχνά πυκνά όταν συνδέω με mtp σύνδεση το τηλέφωνο στο pc δεν βλέπω όλα τα αρχεία και αναγκάζομαι να καθαρίσω τα data στο media storage και να κάνω restart για να τα δω.. Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Γιατί το kies δεν αναγνωρίζει αναβάθμιση σε 2.3.6? Τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει.? Κάποια απάντηση σε αυτό παιδιά.,? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_Mitsaras Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Εκανα ροοτ στο κινητο μου και θελω να μου πειτε την οποιαδηποτε εφαρμογη για να το βελτιωσω! Να σας πω οτι εχω την στοκ ρομ 4.1.2 και τρωει αρκετα κολληματα στο youtube και σε πολλες ακομα εφαρμογες οπως στην καμερα!! Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnotherBrick Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Βγήκε ο Chrono Kernel 2.4. Για να κάνω εγκατάσταση τον Chrono kernel πάω στο CWM recovery και κάνω εγκατάσταση το .zip μόνο ή χρειάζομαι να κάνω και τίποτα wipe/format; Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παιδια βοηθεια...εχω την NB1 4.1.2 και εχω ενα θεμα με το σβησιμο της οθονης. Μετα απο screen off η οθονη πολλες φορες δεν επανέρχετε ειναι μαυρη οπως και επισης και οταν με καλουν εμφανιζεται μαυρη οθονη.Πρεπει να πατησω το power on για να αναψει.Καμια λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Η καλύτερη λύση είναι να μπεις στη διαδικασία να αλλαξεις σε CM, η 11 που χρησιμοποιώ εγώ είναι μια χαρά, bug free τελείως απο οτι λένε είναι η 10.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Η καλύτερη λύση είναι να μπεις στη διαδικασία να αλλαξεις σε CM, η 11 που χρησιμοποιώ εγώ είναι μια χαρά, bug free τελείως απο οτι λένε είναι η 10.2 Ναι καποια στιγμη θα το κανω και ελπιζω να μην hardware προβλημα....10.2 ή 11... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Θα βγει κάποια ROM με γλειφιτζούρι για το κινητό άραγε ή σταμάτησε στην KitKat? Έχουν γίνει port άλλα λειτουργικά για το Ace 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Bug free σύμφωνα με τον ace2nutzer είναι και η 11. Απλά πλέον βελτιώνει τον κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnotherBrick Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Μόλις είδα αυτό. Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Κατέβασα αυτή την έκδοση http://fs1.d-h.st/download...IAL-codina.zip στον υπολογιστή μου για να κάνω root στο κινητό επειδή το τελευταίο διάστημα είναι πολύ αργό,κολλάει συνέχεια, αργεί να γράψει κλπ. Υπάρχει κάποιος οδηγός με τα βήματα που πρέπει να γίνουν ενα προς ενα για να περάσω τη νέα έκδοση στο κινητό χωρίς προβλήματα επειδή κάνω root για πρώτη φορά? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Κατέβασα αυτή την έκδοση http://fs1.d-h.st/download...IAL-codina.zip στον υπολογιστή μου για να κάνω root στο κινητό επειδή το τελευταίο διάστημα είναι πολύ αργό,κολλάει συνέχεια, αργεί να γράψει κλπ. Υπάρχει κάποιος οδηγός με τα βήματα που πρέπει να γίνουν ενα προς ενα για να περάσω τη νέα έκδοση στο κινητό χωρίς προβλήματα επειδή κάνω root για πρώτη φορά? Ευχαριστώ Ξεκινα να διαβάζεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006183 από εκει χρειάζεσαι το update_su.zip, και στην τελευταια σελιδα post 164 από fluffi444 θα βρεις νομιζω temp cwm ή kernel αναλογα σε ποια εκδοση android είσαι ώστε να κανεις το root Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Ξεκινα να διαβάζεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006183 από εκει χρειάζεσαι το update_su.zip, και στην τελευταια σελιδα post 164 από fluffi444 θα βρεις νομιζω temp cwm ή kernel αναλογα σε ποια εκδοση android είσαι ώστε να κανεις το root Eυχαριστώ,τρέχω ήδη τη διαδικασία. Μετά το root θα έχει αναβαθμιστεί σε jb και είμαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Eυχαριστώ,τρέχω ήδη τη διαδικασία. Μετά το root θα έχει αναβαθμιστεί σε jb και είμαι οκ? Δεν εχει να κανειο το root με την αναβάθμιση, σου προτεινω να διαβάσεις γενικά τα topic του xda για το ace 2 και να αποφασισεις τι θα κάνεις Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer1989 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Έχω το κινητό εδώ και 3 χρόνια και πέρυσι έβαλα την έκδοση android 4.1.2 KYRILLOSv9_JB_XXMG2 και έκανα και αναβάθμιση την RAM απο 480 σε 624...Το κινητό ψιλοσέρνεται...Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ, μήπως μπορεί να μου κάποιος αν έχει βγει κάτι πιο καινούριο που να αξίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Χμ... νομιζω ο μονος που συνεχιζει σοβαρα ειναι ο ace2nutzer. Μπες xda, δες το θρεντ για τον κερνελ 3xxx εκει εχει την τελευταια του ρομ και κερνελ. Καθολου ασχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ασχολείται και ο ChronoMonochrome με kernel. Από εκει και πέρα από ότι έχω καταλάβει αν περιμένουμε κάτι είναι από τους Πολωνούς οι οποίοι πλέον αχολόνται με την CM12 (Lollipop 5.0.2) Εγω χρησιμοποιώ εδω και περίπου 2 μήνες την Carbon - KitKat edition rom + chrono kernel μιας που μετά την φυγή του ROX η CM11 σταμάτησε να αναπτύσεται. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα όλα αυτά θα τα βρεις στο xda Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Πριν λίγο καιρό πέρασα στο 8160P μου, την CM12 ROM που έχει κυκλοφορήσει. Αρκετά καλή ROM, αλλά με δεδομένο ότι έχει ακόμα δουλίτσα για γίνει stable, αποφάσισα να γυρίσω πίσω στη ROM του ac2nutzer. Κατεβάζω κομπλέ την έκδοση για codinap, πάω να κάνω install, αλλά μου πετάει error ότι έχω κατβάσει λάθος έκδοση. Για κάποιο λόγο, με το που flash-αρα την CM12, το κινητό αναγνωρίζεται ως 8160 και όχι ως 8160P. Την ROM για codina (8160) την πήρε κανονικά. Μπορώ με κάποιο τρόπο να επαναφέρω το κινητό για να αναγνωρίζεται σαν 8160P; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer1989 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Υπάρχει τρόπος να κάνω τις δύο μνήνες που έχει το κινητό μια;;; Αν ναι πως; Edited January 29, 2015 by dreamer1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer1989 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Έκανα εγκατάσταση της 4.4.4 Cyanogenmod 11.0 όπως περιγράφεται εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555021... Μπορώ τώρα να κάνω κάνω εγκατάσταση του Kernel http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-develop/kernel-ace2nutzer-kernel-20141027-t2920365 ή θα πρέπει να ξαναβάλω το Cyanogenmod απο την αρχή; Edited January 30, 2015 by dreamer1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Έκανα εγκατάσταση της 4.4.4 Cyanogenmod 11.0 όπως περιγράφεται εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555021... Μπορώ τώρα να κάνω κάνω εγκατάσταση του Kernel http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace/ace-2-develop/kernel-ace2nutzer-kernel-20141027-t2920365 ή θα πρέπει να ξαναβάλω το Cyanogenmod απο την αρχή; Οχι δεν χριαζεται να περάσεις πάλι την CM11, απλά φλασάρεις τον Κερνελ Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts