Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο που θελω ειναι εγκαταστησω το cwm recovery χωρις να κανω root η να αυξησω flash counter για να περασω ενα αρχειο που θα κανει swap το οποιο δεν μπορω να περασω με το stock recovery. θα μπορεσω η παραλειπω κατι?

Κάνε ροοτ, βάλε recovery, rom, τοστιέρα, ότι θες, πήγαινε το counter στα ύψη και μετά το ξανακατεβάζεις πανεύκολα στο 0..

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάνε ροοτ, βάλε recovery, rom, τοστιέρα, ότι θες, πήγαινε το counter στα ύψη και μετά το ξανακατεβάζεις πανεύκολα στο 0..

Mε το triangle away να φανταστώ;

κατι προσωρινο cwm recovery για GB υπαρχει? οποτε παω να περασω καποιο οπως αθτο απο εδω http://samsunggalaxyace2-gt-i8160.blogspot.gr/ παιρνω το το ιδιο μηνυμα failed to verify whole file signature.. πρεπει να κανω κατι προτου το φλασαρω απο το stock recovery?πχ unlock bootloader??

CM10.1 εχεις η προχώρισες στην CM10.2?
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την 10.1 για την ώρα. Τρώει κάτι άκυρα, πχ 15 μέρες χωρίς πρόβλημα, μετά δεν θυμάμαι τι κόλλησε και έκανα επανεκκίνηση και 2 μέρες μετά έκανε κάποιο battery drain με ένοχο το "λειτουργικό σύστημα". Με το στοκ λειτουργικό είχα φτάσει πάνω από 40 μέρες συνεχούς λειτουργίας. Δεν το θεωρώ σημαντικό, είναι στο κουβέντα να γίνεται... Περιμένω να στρώσουν και τα μικρά χαζά που έχει η 10.2 πριν την βάλω, πράγμα που φαίνεται πως θα γίνει σύντομα. Edited by amyroukai

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την 10.1 για την ώρα. Τρώει κάτι άκυρα, πχ 15 μέρες χωρίς πρόβλημα, μετά δεν θυμάμαι τι κόλλησε και έκανα επανεκκίνηση και 2 μέρες μετά έκανε κάποιο battery drain με ένοχο το "λειτουργικό σύστημα". Με το στοκ λειτουργικό είχα φτάσει πάνω από 40 μέρες συνεχούς λειτουργίας. Δεν το θεωρώ σημαντικό, είναι στο κουβέντα να γίνεται... Περιμένω να στρώσουν και τα μικρά χαζά που έχει η 10.2 πριν την βάλω, πράγμα που φαίνεται πως θα γίνει σύντομα.

Ε αφου περίμενες μέχρι τώρα κάνε λιγάκι παραπάνω υπομονή να πας κατευθείαν CM11, το υποσχεθηκε ήδη ο Rox οτι θα πάει εκει μόλις στρώσει το GPS στην CM10.2

Cubot Dinosaur

Ε αφου περίμενες μέχρι τώρα κάνε λιγάκι παραπάνω υπομονή να πας κατευθείαν CM11, το υποσχεθηκε ήδη ο Rox οτι θα πάει εκει μόλις στρώσει το GPS στην CM10.2

Έχω και για κάμποσες μέρες με Cm 10.1..απόλυτα ικανοποιημενος... Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα... Όταν με καλούν η οθόνη δεν ανάβει παραμένει σβηστή και δεν ξέρω ποιος με καλεί... Σας έχει συμβεί? Έχετε κάποια λύση,?

Mε το triangle away να φανταστώ;

Triangle Away ή μέσω Terminal Emulator που δουλεύει και σε GB και σε JB.

κατι προσωρινο cwm recovery για GB υπαρχει? οποτε παω να περασω καποιο οπως αθτο απο εδω http://samsunggalaxyace2-gt-i8160.blogspot.gr/ παιρνω το το ιδιο μηνυμα failed to verify whole file signature.. πρεπει να κανω κατι προτου το φλασαρω απο το stock recovery?πχ unlock bootloader??

Όχι. Η Samsung δεν κλειδώνει τους bootloaders οπότε δεν χρειάζεται unlock. Για CWM Recovery πέρνα αυτόν τον κέρνελ μέ Odin. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072872

Edited by kyrillos13

Όταν με καλούν η οθόνη δεν ανάβει παραμένει σβηστή και δεν ξέρω ποιος με καλεί... Σας έχει συμβεί? Έχετε κάποια λύση,?

Συμβαίνει και σε μένα μερικές φορές. Πατάω το κεντρικό κουμπί και ανάβει.

Όταν με καλούν η οθόνη δεν ανάβει παραμένει σβηστή και δεν ξέρω ποιος με καλεί... Σας έχει συμβεί? Έχετε κάποια λύση,?

Εχω και εγω CM 10.1 και παρουσιαστηκε ακριβως το ιδιο προβλημα τις τελευταιες μερες αλλα νομιζα οτι κατι πειραξα εγω και το επαθε.:wacko:

παιδες την εβαλα και εγω την cm10.1 αλλα ειχα παρομοια προβληματα.οπως και με 4.1.2!δυστυχως η 2.3.6 ειναι μονοδρομος για το κινητακι μας.το εχω πει 3,4 φορες αλλα το εχω διαπιστωσει οσες φορες και αν τολμησα να φυγω απο GB.αν βγαλουν κατι σταθερο βλεπουμε.εκτος αν κανω εγω κατι λαθος στο φλασαρισμα

παιδες την εβαλα και εγω την cm10.1 αλλα ειχα παρομοια προβληματα.οπως και με 4.1.2!δυστυχως η 2.3.6 ειναι μονοδρομος για το κινητακι μας.το εχω πει 3,4 φορες αλλα το εχω διαπιστωσει οσες φορες και αν τολμησα να φυγω απο GB.αν βγαλουν κατι σταθερο βλεπουμε.εκτος αν κανω εγω κατι λαθος στο φλασαρισμα

Πως είχες κάνει την εγκατάσταση, έκανες factory reset φανταζομαι. μετά επανεφερες τπτ back up από titanium;

Εχω και εγω CM 10.1 και παρουσιαστηκε ακριβως το ιδιο προβλημα τις τελευταιες μερες αλλα νομιζα οτι κατι πειραξα εγω και το επαθε.:wacko:

Χρησιμοποιήται κανένα tweak (π.χ. twin turbo engine), εμενα δεν μου είχε συμβεί από οσο θυμαμαι γιατι τώρα είμαι στην CM10.2.

Μπορείτε πάντως να δοκιμάσετε να κάνετε wipe cache kai wipe dalvik μήπως και βοηθήσει, προσοχή ΟΧΙ wipe DATA

Cubot Dinosaur

Φιλοι μου εχω μια ερωτηση. Οταν γραφω στο κινητό συνηθως χρησιμοποιω το κλασικο πληκτρολογιο 9x3 με Τ9. Δεν βρισκω ομως πως να προσθεσω λεξεις στο λεξιλογιο διοτι υπαρχουν λεξεις τις οποιες χρησιμοποιω και δεν ειναι στο λεξιλογιο της συσκευης. Μπορει καποιος να με βοηθησει;
SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1

Πως είχες κάνει την εγκατάσταση, έκανες factory reset φανταζομαι. μετά επανεφερες τπτ back up από titanium;

Όχι titanium δεν χρησιμοποιησα αλλά δεν πρέπει να έκανα επαναφορά. Παίζει τόσο πολύ σημαντικό ρόλο;

Όχι. Η Samsung δεν κλειδώνει τους bootloaders οπότε δεν χρειάζεται unlock. Για CWM Recovery πέρνα αυτόν τον κέρνελ μέ Odin. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072872

αν θελησω να γυρισω σε stock recovery?

Όχι titanium δεν χρησιμοποιησα αλλά δεν πρέπει να έκανα επαναφορά. Παίζει τόσο πολύ σημαντικό ρόλο;

Κοίτα όταν πάς από JB σε CM νομίζω ότι είναι must το wipe data/factory reset

αν θελησω να γυρισω σε stock recovery?

Μέσω odin οποτε θες νομίζω επανερχεσε πάλι σε stock

Cubot Dinosaur

Φιλοι μου εχω μια ερωτηση. Οταν γραφω στο κινητό συνηθως χρησιμοποιω το κλασικο πληκτρολογιο 9x3 με Τ9. Δεν βρισκω ομως πως να προσθεσω λεξεις στο λεξιλογιο διοτι υπαρχουν λεξεις τις οποιες χρησιμοποιω και δεν ειναι στο λεξιλογιο της συσκευης. Μπορει καποιος να με βοηθησει;

Στο πληκτρολόγιο της cm πατάς τη λέξη που μόλις έγραψες, λέει άγγιξε ξανά για αποθήκευση, τέλος.

Αυτό με την μαύρη οθόνη το κάνει και σε εμένα. Και κάποιες φορές "αρνείται" να κλειδώσει την οθόνη. Πατάς το πλήκτρο και δεν βγαίνει η lockscreen.

Χρησιμοποιήται κανένα tweak (π.χ. twin turbo engine), εμενα δεν μου είχε συμβεί από οσο θυμαμαι γιατι τώρα είμαι στην CM10.2.

Μπορείτε πάντως να δοκιμάσετε να κάνετε wipe cache kai wipe dalvik μήπως και βοηθήσει, προσοχή ΟΧΙ wipe DATA

Δεν χρησιμοποιω καποιο tweak περα απο το fix για τα low calls και στο xda οσο κοιταξα δεν ειδα καποιος να αναφερει κατι παρομοιο

Δεν χρησιμοποιω καποιο tweak περα απο το fix για τα low calls και στο xda οσο κοιταξα δεν ειδα καποιος να αναφερει κατι παρομοιο

Και εγώ τα ίδια.... Τι μυστήριο είναι αυτό με την σβηστή οθόνη

Edited by simon74

Όσοι έχετε τη cm10.2 χρησιμοποιείτε άλλο θέμα από το stock? Γιατί εγώ μόλις βάλω και μου κάνει reboot κολλάει στον κύκλο που γυρνάει(bootloop δεν το λένε αυτό; )
Φιλικά, Κατερίνα

αν περασω την ελληνικη gb δηλαδη μονο το .tar θα επανερθει χωρις να μου διαγραψει τα αρχεια?

Άλλο ένα αστείο με την 10.1 που παρατήρησα: "κολλάει" στο flight mode και δεν ξεκολλάει παρά μόνο με reboot. Χτες έγινε την ώρα που ήταν το Bluetooth συνδεδεμένο, δεν θυμάμαι και την προηγούμενη φορά που το έκανε αν είχα το BT. Επίσης με κάθε επανεκκίνηση, ενώ βάζω το να μην έχει το κουμπί της φωνητικής πληκτρολόγησης στο πληκτρολόγιο, αυτό επανέρχεται.

Όσοι έχετε τη cm10.2 χρησιμοποιείτε άλλο θέμα από το stock? Γιατί εγώ μόλις βάλω και μου κάνει reboot κολλάει στον κύκλο που γυρνάει(bootloop δεν το λένε αυτό; )

Εγώ δεν έχω τετοιο πρόβλημα, χρησιμοποιώ το kit kat θέμα, μήπως αυτό που χρησιμοποιείς είναι για προηγούμενες CM

αν περασω την ελληνικη gb δηλαδη μονο το .tar θα επανερθει χωρις να μου διαγραψει τα αρχεια?

ΟΧΙ και ΟΧΙ

Τι εννοείς αρχεία, σήγουρα καμια απο αυτες τις ενέργιες δεν πηράζει την εξωτερική SD card, αλλά σίγουρα χάνονται εφαρμογές, τηλέφωνα και ότι άλλο έχεις εσωτερικά, οπότε πάντα σε τετοιες περιπτώσεις πέρνεις ένα backup με titanium ή helium για τα δεδομένα των εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει και τα τηλέφωνά σου μπορείς να τα συγρονίσεις με το gmail σου ώστε να τα επαναφέρεις.

Οσο αφορά την επαναφορά gb μέσω odin πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδηγίες, γιατί με αλλο τρόπο πας από gb σε gb και με άλλο από jb σε gb, όλα αυτά βαβαια υπάρχουν στο xda με λιγο ψαξιμο τα βρήσκεις.

Cubot Dinosaur

Εγώ δεν έχω τετοιο πρόβλημα, χρησιμοποιώ το kit kat θέμα, μήπως αυτό που χρησιμοποιείς είναι για προηγούμενες CM

Νικόλα ποιο θέμα λες ακριβώς;

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)