Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τζιφος

δε γινεται τιποτα

Ti να σου πω σπάνια δεν μπαινει σε download mode ειναι περιεργο, επεμηνε το λιγο και κρατα πατημενο για οσο μπορεις τονσυνδιασμο τνω κουμπιων

Cubot Dinosaur

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι εγω μπαινω σε download mode και εχω δοκιμασει αλλες δυο φορες να περασω την ιδια.τωρα κατεβαζω την seb mod οπως λενε στο xda μονο που κατεβαινει παρα πολυ αργα. 18 kb/s. οταν κατεβει θα το δοκιμασω

δε πρεπει να περασεις αυτην με το ενα αρχειο μονο αλλα με τα τρια αλλιως παθαινεις αυτο που επαθες εσυ. κατεβασε την εκδοση με τα τρια αρχεια ,ψαξτην στο γκουγλ και βαλε αυτη. μετα απο πανω περνας οποια θες. κανε το κοπο και κοιτα λιγα μηνυματα πιο πισω εχω γραψει πως το κανα εγω στο δικο μου

δε πρεπει να περασεις αυτην με το ενα αρχειο μονο αλλα με τα τρια αλλιως παθαινεις αυτο που επαθες εσυ. κατεβασε την εκδοση με τα τρια αρχεια ,ψαξτην στο γκουγλ και βαλε αυτη. μετα απο πανω περνας οποια θες. κανε το κοπο και κοιτα λιγα μηνυματα πιο πισω εχω γραψει πως το κανα εγω στο δικο μου

Αυτή που κατεβάζει πρέπει να είναι με τα τρία αρχεια, έτσι αναφέρεται στο νήμα

Cubot Dinosaur

Δοκιμάστε αν μπαίνει download mode πατόντας Vol down+ Home + Power και μετα να ακολουθήσετε αυτο που λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930 και μετα από συτό θα μπορε'ίτε να περάσετε τηνελληνικη GB

πειτε μου αν μπορείτε νατο πρωχορίσετε ετσι

και εγω ρε παιδια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930 ετσι την εχω επαναφερει 4,5 φορες κανονικα.κατι κανετε λαθος.και μετα αν θελετε περνατε την ελληνικη 2.3.6 απο πανω(http://live.samsung-updates.com/details/6612/Galaxy_Ace_2/GT-I8160/EUR/I8160XXLL2.html)

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! τελικα τα καταφερα χθες το βραδυ να γυρισω στην 2.3 . Το κινητο δεν ειναι για 4.1 ,πολυ λαγκ κυριως στο ιντερνετ και στους χαρτες ειχα εγω. ο οδηγος που μου εστειλες ειναι λιγο λαθος παντως, για την ακριβεια ελλιπεις.

για οσους θελουν να ξαναγυρισουν σε 2.3 πρεπει να κατεβασετε και να φλασαρετε την ρωσικη εκδοση πρωτα με τα 3 αρχεια.μονο αυτη θα δουλεψει οχι αλλη. μετα βαλτε οποια θελετε αλλα χωρις ρεπαρτιτιον. μετα factory reset wipedata wipe chache και τελος να αλλαξετε το region code με ενα προγραμματακι απο το μαρκετ.

ολοκληρη διαδικασια για να βαλεις μια ρομ. λιγο πιο ευκολο δε μπορουσε να το κανει η σαμσουγκ?

οποτε εφοσον περασω την ρωσικη μετα περναω την ελληνικη χωρις re-partition.τα factory reset ,wipe data , wipe cache ποτε τα κανω ακριβως?? ποιο ειναι το προγραμμα για να αλλαξω το region code??

οποτε εφοσον περασω την ρωσικη μετα περναω την ελληνικη χωρις re-partition.τα factory reset ,wipe data , wipe cache ποτε τα κανω ακριβως?? ποιο ειναι το προγραμμα για να αλλαξω το region code??

Μόλις περάσεις την ελληνική και είναι όλα οκ, τότε κάνε ένα factory reset/wipe data.

Για να αλλάξεις το CSC άνοιξε τον dialer (που πληκτρολογείς τους αριθμούς για να πάρεις τηλέφωνο) και πάτα *#272*και_εδω_το_ιμει_σου#, και επέλεξε το EUR. Το ιμει σου το βλέπεις με τον κωδικό *#06#.

Μόλις περάσεις την ελληνική και είναι όλα οκ, τότε κάνε ένα factory reset/wipe data.

Για να αλλάξεις το CSC άνοιξε τον dialer (που πληκτρολογείς τους αριθμούς για να πάρεις τηλέφωνο) και πάτα *#272*και_εδω_το_ιμει_σου#, και επέλεξε το EUR. Το ιμει σου το βλέπεις με τον κωδικό *#06#.

μου εμφανιζει εναν 15ψηφιο αριθμο / 01 .γινεται να μου εξηγησετε πιο αναλυτικα τι κανω μετα?

μου εμφανιζει εναν 15ψηφιο αριθμο / 01 .γινεται να μου εξηγησετε πιο αναλυτικα τι κανω μετα?

Σημείωσε κάπου αυτόν τον αριθμό και μετά πληκτρολόγησε *#272*και_εδώ_τον_αριθμο_που_σημείωσες# (πχ *#272*111112222233333#), και μετά επέλεξε EUR. Τι να σου εξηγήσω πιο αναλυτικά?

τζιφος

δε γινεται τιποτα

Βάλτο να φορτίσει, πολύ πιθανό να είναι άδεια η μπαταρία.

Edited by kyrillos13

παραθετω τις σημειωσεις που ακουλουθησα εγω.

1) Download and implement USB Driver for Samsung Galaxy Ace 2 on a computer.

2) Ensure that USB Debugging Mode is enabled on a phone to bond it with a mechanism and use Android SDK with it. [Press Menu Settings Applications. From there navigate and click on Development choice and safeguard a USB Debugging Mode is incited on.]

3) Create a backup of all information of a phone. If a device is carrying tradition liberation such as ClockworkMod/TWRP commissioned already afterwards behind adult all information regulating a same given it emanate a finish picture of a existent inscription set up.

4) The battery of a Galaxy Ace 2 should have assign above 80 per cent.

5) The phone should be unbarred and not sealed to a sold carrier.

6) The firmware record as good as a educational next work usually on a Samsung Galaxy Ace 2 I8160 regulating on Android 4.1.2 Jelly Bean. Applying these methods to any improper various competence section a device. Therefore, determine a indication series of a device by navigating to Settings About Phone Model Number.

Steps to hillside Samsung Galaxy Ace 2 from Android 4.1.2 Jelly Bean to Gingerbread

1) Download Gingerbread firmware I8160XXLK6.Rar ( mono to rwsiko me ta 3 arxeia douleyei) for Galaxy Ace 2 to a computer

2) Download Odin3_v1.83.zip (h kapoia allh ekdosh pou mporeis na xrhsimopoihseis oles tis leitourgeies )

3) Power off a Galaxy Ace 2 and afterwards foot into Download Mode. Press and reason Volume Down, Home and Power buttons together for a few seconds until a warning shade appears. Then press a Volume Up symbol to continue to enter Download Mode

4) Open a Odin folder and run a Odin3_v1.83.exe as administrator

5) Connect a phone to a mechanism regulating USB wire while it is in a Download Mode. Wait for few seconds until a ID:COM pier during a Odin turns yellow indicating a device is successfully connected to a computer

6) Now open a extracted firmware folder that will have 3 files as follows

a) CODE_GT-I8160XXLK6_CL1211243_REV00_SEC_KEY_LK6-4G.tar.md5

b) CSC_GT-I8160-MULTI-CSC-0XELF1_SEC_KEY_4G.tar.md5

c) GT-I8160_EUR_XX_4G.pit

7) In Odin safeguard that Re-Partition, Auto Reboot and F Reset Time options are selected

8) Click on PDA button and name a CODE_GT-I8160XXLK6_CL1211243_REV00_SEC_KEY_LK6-4G.tar.md5 file

9) Click on CSC button and name a CSC_GT-I8160-MULTI-CSC-0XELF1_SEC_KEY_4G.tar.md5 file

10) Click on PIT button and name a GT-I8160_EUR_XX_4G.pit record

11) Double check all and afterwards click a Start button in Odin. The designation routine will start now and would take a few mins to complete

12) When a designation routine is completed, a phone will reboot automatically

αρα ως εδω εχεις βαλει τη ρωρικη εκδοση. τωρα κανεις ακριβως τα ιδια μονο που περνας οποια εκδοση θες. πχ εγω ειχα τη πολωνικη οποτε περασα αυτη παλι για λογους εγγυησης. οι μονες διαφορες ειναι οτι δε κανεις ρεπαρτιτιον αυτη τη φορα,στο οντιν το ξετικαρεις δηλαδη, και πρεπει το καλωδιο usb να πηγαινει πανω στον υπολογιστη κ οχι σε επεκταση αλλιως δε θα το βλεπει το οντιν το κινητο.

μετα αλλαζεις το region code me to Galaxy S/S2/S3 CSC (από το market,ειναι ενα προγραμμα) και βαζεις το κωδικο της εκδοσης που εβαλες τη δευτερη φορα αυτη που θες δηλαδη.

Αν θες κανε wipe data/factory reset kai wipe cache patwntas vol up +home+power buttons και σου μπαινει σε ενα μενου που θα τα δεις αυτα, ΑΦΟΥ περασεις την εκδοση που θες και ΠΡΙΝ βαλεις το region code me to Galaxy S/S2/S3 CSC .

ετσι τα κανα εγω και ειμαι μια χαρα τωρα. το μονο κακο ειναι οτι θα δυσκολευτεις να βρεις την ρωσικη με τα τρια αρχεια γιατι οταν το ψαξα στο γκουγκλ εβρισκα καποιες που λεγανε οτι ειναι 3 αρχεια αλλα μετα το ζιπ ηταν ενα μονο. θελει λιγο ψαξιμο στο γκουγκλ ωσπου να βρεις ενα σαιτ που να εχει αυτη με τα τρια αρχεια.

παραθετω τις σημειωσεις που ακουλουθησα εγω.

1) Download and implement USB Driver for Samsung Galaxy Ace 2 on a computer.

2) Ensure that USB Debugging Mode is enabled on a phone to bond it with a mechanism and use Android SDK with it. [Press Menu Settings Applications. From there navigate and click on Development choice and safeguard a USB Debugging Mode is incited on.]

3) Create a backup of all information of a phone. If a device is carrying tradition liberation such as ClockworkMod/TWRP commissioned already afterwards behind adult all information regulating a same given it emanate a finish picture of a existent inscription set up.

4) The battery of a Galaxy Ace 2 should have assign above 80 per cent.

5) The phone should be unbarred and not sealed to a sold carrier.

6) The firmware record as good as a educational next work usually on a Samsung Galaxy Ace 2 I8160 regulating on Android 4.1.2 Jelly Bean. Applying these methods to any improper various competence section a device. Therefore, determine a indication series of a device by navigating to Settings About Phone Model Number.

Steps to hillside Samsung Galaxy Ace 2 from Android 4.1.2 Jelly Bean to Gingerbread

1) Download Gingerbread firmware I8160XXLK6.Rar ( mono to rwsiko me ta 3 arxeia douleyei) for Galaxy Ace 2 to a computer

2) Download Odin3_v1.83.zip (h kapoia allh ekdosh pou mporeis na xrhsimopoihseis oles tis leitourgeies )

3) Power off a Galaxy Ace 2 and afterwards foot into Download Mode. Press and reason Volume Down, Home and Power buttons together for a few seconds until a warning shade appears. Then press a Volume Up symbol to continue to enter Download Mode

4) Open a Odin folder and run a Odin3_v1.83.exe as administrator

5) Connect a phone to a mechanism regulating USB wire while it is in a Download Mode. Wait for few seconds until a ID:COM pier during a Odin turns yellow indicating a device is successfully connected to a computer

6) Now open a extracted firmware folder that will have 3 files as follows

a) CODE_GT-I8160XXLK6_CL1211243_REV00_SEC_KEY_LK6-4G.tar.md5

b) CSC_GT-I8160-MULTI-CSC-0XELF1_SEC_KEY_4G.tar.md5

c) GT-I8160_EUR_XX_4G.pit

7) In Odin safeguard that Re-Partition, Auto Reboot and F Reset Time options are selected

8) Click on PDA button and name a CODE_GT-I8160XXLK6_CL1211243_REV00_SEC_KEY_LK6-4G.tar.md5 file

9) Click on CSC button and name a CSC_GT-I8160-MULTI-CSC-0XELF1_SEC_KEY_4G.tar.md5 file

10) Click on PIT button and name a GT-I8160_EUR_XX_4G.pit record

11) Double check all and afterwards click a Start button in Odin. The designation routine will start now and would take a few mins to complete

12) When a designation routine is completed, a phone will reboot automatically

αρα ως εδω εχεις βαλει τη ρωρικη εκδοση. τωρα κανεις ακριβως τα ιδια μονο που περνας οποια εκδοση θες. πχ εγω ειχα τη πολωνικη οποτε περασα αυτη παλι για λογους εγγυησης. οι μονες διαφορες ειναι οτι δε κανεις ρεπαρτιτιον αυτη τη φορα,στο οντιν το ξετικαρεις δηλαδη, και πρεπει το καλωδιο usb να πηγαινει πανω στον υπολογιστη κ οχι σε επεκταση αλλιως δε θα το βλεπει το οντιν το κινητο.

μετα αλλαζεις το region code me to Galaxy S/S2/S3 CSC (από το market,ειναι ενα προγραμμα) και βαζεις το κωδικο της εκδοσης που εβαλες τη δευτερη φορα αυτη που θες δηλαδη.

Αν θες κανε wipe data/factory reset kai wipe cache patwntas vol up +home+power buttons και σου μπαινει σε ενα μενου που θα τα δεις αυτα, ΑΦΟΥ περασεις την εκδοση που θες και ΠΡΙΝ βαλεις το region code me to Galaxy S/S2/S3 CSC .

ετσι τα κανα εγω και ειμαι μια χαρα τωρα. το μονο κακο ειναι οτι θα δυσκολευτεις να βρεις την ρωσικη με τα τρια αρχεια γιατι οταν το ψαξα στο γκουγκλ εβρισκα καποιες που λεγανε οτι ειναι 3 αρχεια αλλα μετα το ζιπ ηταν ενα μονο. θελει λιγο ψαξιμο στο γκουγκλ ωσπου να βρεις ενα σαιτ που να εχει αυτη με τα τρια αρχεια.

τα εκανα ολα κ τωρα ειμαι σε GB. αρκετα μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα απο οτι με την JB. ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια. οταν το κιν δεν ανοιγε στην αρχη ειχα ψιλο απογοητευτει οτι δεν θα το επανεφερα..τωρα θελω να ψαξω αν γινεται να περναω τις εφαρμογες στην καρτα sd χωρις root. οταν ημουν σε jb ειχα βρει στο xda ενα modded voldfstab αλλα δεν δουλευε παντα. μια στις δυο επανακινησεις του κινητου δεν αναγνωριζε την καρτα

Εντυπώσεις μετά από 20 περίπου μέρες με Cyanogenmod 10.1

Στην αρχή ζορίστηκα γιατί έλλειπαν κάποια μικρά μπιχλιμπίδια που τα είχα συνηθίσει όπως ταχεία κλήση, ραδιόφωνο και άλλα.

Μετά από εγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων τα προβλήματα λύθηκαν.

Το κινητό πετάει....... πραγματικά.

Κανένα lag. και η μπαταρία απίστευτη. Με αρκετή χρήση όλη την ημέρα (wifi, gps, bluetooth συνέχεια ανοιχτά) έχει κατέβει γύρω στο 50 - 60 %

Ξέρει κανείς αν θα πάρουμε την kit kat???

http://www.truexense.com/2013/09/samsung-galaxy-devices-will-soon-get.html

Τωρα το ποτε μια Samsung το ξερει :P

LeEco Lemax 2 X820

Εντυπώσεις μετά από 20 περίπου μέρες με Cyanogenmod 10.1

Στην αρχή ζορίστηκα γιατί έλλειπαν κάποια μικρά μπιχλιμπίδια που τα είχα συνηθίσει όπως ταχεία κλήση, ραδιόφωνο και άλλα.

Μετά από εγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων τα προβλήματα λύθηκαν.

Το κινητό πετάει....... πραγματικά.

Κανένα lag. και η μπαταρία απίστευτη. Με αρκετή χρήση όλη την ημέρα (wifi, gps, bluetooth συνέχεια ανοιχτά) έχει κατέβει γύρω στο 50 - 60 %

Ξέρει κανείς αν θα πάρουμε την kit kat???

KitKat από τη Samsung το νωρίτερο το καλοκαίρι, ΑΝ. Τώρα Cyanogenmod δεν ξέρω αλλά αν όλα πάνε καλά Ιανουάριο-Φεβρουάριο...

Που να δεις πόσο γρήγορη είναι η CM10.2 (με προβληματάκια όμως ακόμα)...

καλημέρα παιδιά.Μια βοήθεια γιατί είμαι λίγο άσχετος απο android.Κοιτάζω στις ρυθμίσεις που γράφει για τον χώρο αποθήκευσης και λέει χώρος αποθήκευσης συστήματος,συσκευή αποθήκευσης usb και κάρτα sd.Τον χώρο αποθήκευσης συστήματος και την κάρτα sd τα καταλαβαίνω αλλά η συσκευή αποθήκευσης usb τι είναι και γιατί γεμίζει; Και πώς μπορώ να αδειάζω χώρο γιατί λέει 762 ΜΒ/1,10 GB. Ελπίζω να μην σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου.

Παίδες μου έδωσαν ένα ace2 με 2.3.6, έκδοση I8160XXLH3 ...

Τι λέτε να βάλω απο rom; Θέλω κάτι καλό και αν γίνεται χωρίς τις αηδίες της Samsung. Κανένας καλός οδηγός για αρχάριο; Το κινητό είναι stock και πρώτη φορά ασχολούμαι με Samsung...

Τι λέτε να βάλω απο rom; Θέλω κάτι καλό και αν γίνεται χωρίς τις αηδίες της Samsung. Κανένας καλός οδηγός για αρχάριο; Το κινητό είναι stock και πρώτη φορά ασχολούμαι με Samsung...

αστο ετσι απλα κανε root και αφαιρεσε τις αηδιες.

προσπαθησα να κανω swap συμφωνα με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2274974 αλλα οταν εγκαθιστω το update.zip για Mediatek mt6577 devices μου εμφανιζει Ε:failed to verify whole-file signature .κανω κατι λαθος η αυτη η μεθοδος δεν ειναι για το συγκεριμενο κινητο χωρις ροοτ??

προσπαθησα να κανω swap συμφωνα με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2274974 αλλα οταν εγκαθιστω το update.zip για Mediatek mt6577 devices μου εμφανιζει Ε:failed to verify whole-file signature .κανω κατι λαθος η αυτη η μεθοδος δεν ειναι για το συγκεριμενο κινητο χωρις ροοτ??

τι rom εχεις; jb ή GB;

Αν θέλεις να φύγεις απο 2.3.6 και να πας παραπανω τότε με αυτά που ζητάς ειναι μονοδρομος και ονομάζεται CM, διάβασε προς ταα πίσω μερικές σελίδες και θα δεις

Cubot Dinosaur

τι rom εχεις; jb ή GB;

σε gb ειμαι

για δες και αυτό αλλα κράτα backup από το αρχειο που θα αντικαταστήσεις, δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ σε GB

Cubot Dinosaur

sorry ξεχασα να βάλω το link

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113896

και τι ακριβως πρεπει να κανω? που να περασω το vold.fstab κ τι να κανω μετα??

και τι ακριβως πρεπει να κανω? που να περασω το vold.fstab κ τι να κανω μετα??

Το γράφει με κοκκινα γραμματα τι πρέπει να κάνεις, μονο να κρατήσεις το κανονικο αρχειο αυτό δεν το γράφει.

Φυσικά πρέπει να εισαι root

Cubot Dinosaur

Το γράφει με κοκκινα γραμματα τι πρέπει να κάνεις, μονο να κρατήσεις το κανονικο αρχειο αυτό δεν το γράφει.

Φυσικά πρέπει να εισαι root

Μπράβο ρε Νικόλα! Γειά όντως δεν γράφει να κρατήσεις το κανονικό και εγώ το είχα κάνει overwrite και κόλλησε το τηλέφωνο.

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)