kyrillos13 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Πηγε φιλος πριν 5 λεπτα να παρει το Ace 2 απο εταιρεια κινητης και του ειπαν οτι η Samsung το κατηργησε το κινητο γιατι θα βγαλει νεο μοντελο. Ξερει κανεις κατι? Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το μοντέλο υπάρχει κανονικά και σε λίγο καιρό θα υπάρξει και αναβάθμιση (λογισμικού). Μάλλον για παρεξήγηση πρόκειται. Μπορεί να εννούσε το Galaxy Ace, όχι το 2 αφού είναι καινούριο. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παρεξηγηση δεν εγινε γιατι με πηρε απο το καταστημα και του ειπα οτι το Ace 2 ειναι 4 μηνων, αποκλειεται να αποσυρθηκε. Του τονισα οχι το ACE, οχι το ACE Plus αλλα το 2. Ξαναρωτησε (τον ακουγα απο το κινητο) και του ειπαν οτι καταργηθηκε. Τελος παντων, πηρε αλλη συσκευη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Παρεξηγηση δεν εγινε γιατι με πηρε απο το καταστημα και του ειπα οτι το Ace 2 ειναι 4 μηνων, αποκλειεται να αποσυρθηκε. Του τονισα οχι το ACE, οχι το ACE Plus αλλα το 2. Ξαναρωτησε (τον ακουγα απο το κινητο) και του ειπαν οτι καταργηθηκε. Τελος παντων, πηρε αλλη συσκευη:) Κρίμα και είναι ωραίο κινητό, ανίκανοι υπάλληλοι έλεος. Αντί να πούνε δεν το χουμε λένε καταργήθηκε. Γιατί δεν πήγε σε άλλο κατάστημα? Εγώ αν βάλω στόχο κάτι γυρνάω όλη την αθήνα για να το βρώ :p Τέλος πάντων καλορίζικο! Edited October 24, 2012 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archi Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Κρίμα και είναι ωραίο κινητό, ανίκανοι υπάλληλοι έλεος. Αντί να πούνε δεν το χουμε λένε καταργήθηκε. Γιατί δεν πήγε σε άλλο κατάστημα? Εγώ αν βάλω στόχο κάτι γυρνάω όλη την αθήνα για να το βρώ :p Τέλος πάντων καλορίζικο! και εγώ. Πήγε συγγενικό μου πρόσωπο σε κατάστημα για να το πάρει τη Δευτέρα. του είπαν το ίδιο. μίλησα τηλεφωνικά με τον υπάλληλο και μου είπε τις ίδιες μπαρούφες. Τελικά το πήρα από άλλο γειτονικό κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ρε παιδιά το ίδιο συνέβηκε και με φίλο μου,.....πήγε σε κατάστημα εδω στην Λάρνακα και του είπαν ότι σταμάτησαν να το φέρνουν:!: Μήπως είναι επειδή ανακοίνωσαν τα δύο νέα μοντέλα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ρε παιδιά το ίδιο συνέβηκε και με φίλο μου,.....πήγε σε κατάστημα εδω στην Λάρνακα και του είπαν ότι σταμάτησαν να το φέρνουν:!: Μήπως είναι επειδή ανακοίνωσαν τα δύο νέα μοντέλα?? Αν θυμαμαι καλα το κινητο ανακοινωθηκε τον Φεβρουαριο του 2012 και ηρθε στην Ελλαδα τον Ιούνιο (αν δε κάνω λάθος). Πότε πρόλαβαν να βγαλουν μοντέλο προς αντικατάσταση του Ace 2 και ποιο είναι αυτο το μοντέλο ή τα δύο μοντέλα; Παιδια είμαστε σίγουροι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ούτε και εγω δεν ξέρω τι να υποθέσω.....ίσως επειδή κυκλοφόρισε το Galaxy SIII Mini??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Γεια σας παλι παιδες. Δεν εχω προβλημα με το κινητο, απλά σήμερα διαπίστωσα τυχαία ότι ανοίγοντας τις εφαρμογες, (συνηθως δεν τον χρησιμοποιω αυτον τον τροπο, λόγω των συντομευσεων) και πηγαίνοντας στην δευτερη οθονη των εφαρμογων, λείπε το γωνιακό κάτω δεξιά εικονίδιο (δεξια από την Διαχειριση εφαρμογων και κάτω από την αριθμομηχανη). Κατ αρχην δεν ξερω ποιο εικομνίδιο ήταν εκεί πριν "χαθεί" και θα ήθελα να με βοηθησετε να μου πειτε ποιο ειναι και μετα θα δω γιατι χαθηκε. Οι εφαρμογες μου ειναι 4 οθονες, αρα δεν θα έπρεπε η 2η οθονη να εχει κενο. Το κινητο μου ειναι ελληνικής εισαγωγης, (χωρις Cosmote και Vodafone κλπ) αρα λογικα η σειρα των εφαρμογων (που δεν την πειραξα) ειναι όπως και τα δικα σας αντιστοιχα, αν δεν τα εχετε "πειραξει". Ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) Όχι δεν χάνεις την εγγύηση για αλλαγή firmware (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την περίπτωση της cosmote, αλλά αφού μπορείς να το πας στη samsung για service δεν θα σου πουν τίποτα για την cosmote). Μετά από το πέρασμα της βάζεις το EUR code. Backup μπορείς να κάνεις μέσω samsung kies τα μηνύματα τις επαφές και κάποια άλλα. Φωτογραφίες, βίντεο απλά αντιγραφή στον υπολογιστή. Αν κάνεις root (χάνεις την εγγύηση) γίνεται και με άλλους τρόπους και κρατάς και saves και τέτοια αλλά μιας και θες την εγγύηση μην κάνεις root. καλημερα λεω να ξεκινησω σε λιγο να βαλω την xxli2 αλλα δεν ξερω πως να βαλω το euro code... για δωστε μια βοηθεια...:O GT-I8160 - Nordic countries ... help!! μου βγαζει οτι ειναι corrupt το αρχειο της ρομ οταν το κανω extract!!το εχω κατεβασει 2 φορες ηδη και τις 2 το ιδιο!παιζει να το κατεβασω απο καπου αλλου? Edited October 27, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 καλημερα λεω να ξεκινησω σε λιγο να βαλω την xxli2 αλλα δεν ξερω πως να βαλω το euro code... για δωστε μια βοηθεια...:O help!! μου βγαζει οτι ειναι corrupt το αρχειο της ρομ οταν το κανω extract!!το εχω κατεβασει 2 φορες ηδη και τις 2 το ιδιο!παιζει να το κατεβασω απο καπου αλλου? Το εχω ανεβασει και εγω καπου θα σου στειλω λινκ σε λιγο. Το EUR λογικα θα μπει μονο τιυ αυτοματα αλλα ακομα και αν δεν μπει ειναι διαδικασια 2 λεπτων. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Το εχω ανεβασει και εγω καπου θα σου στειλω λινκ σε λιγο. Το EUR λογικα θα μπει μονο τιυ αυτοματα αλλα ακομα και αν δεν μπει ειναι διαδικασια 2 λεπτων. Όποτε μπορέσεις στείλε μου το λινκ για να κάνω την αλλαγή.όταν λές αυτόματα εννοείς ότι δεν κάνω κάτι εγώ κ μπαίνει μόνο του;κ πώς θα το ξέρω;αν χρειαστεί να το βάλω εγώ, ποια έιναι η διαδικασία; ευχαριστώ κ συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos_ Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Παίδες έβαλα τήν xxl12-ανοίγω το kies κι εκεί πού λέει γιά το λογισμικό,μου γράφει "η συσκευή σάς δέν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies...Όταν είχα τήν εργοστασιακή xxld8 έλεγε ότι χρησιμοποιήτε τήν πιό πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού..Με λίγα λόγια μήπως δέν το αναγνωρίζει...?Τι να κάνω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Παίδες έβαλα τήν xxl12-ανοίγω το kies κι εκεί πού λέει γιά το λογισμικό,μου γράφει "η συσκευή σάς δέν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies...Όταν είχα τήν εργοστασιακή xxld8 έλεγε ότι χρησιμοποιήτε τήν πιό πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού..Με λίγα λόγια μήπως δέν το αναγνωρίζει...?Τι να κάνω...? Κάνε μια εργοστασιακή επαναφορα ρυθμίσεων και μετά μάλλον θα το βλέπει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Παιδιά έβαλα τον Go Launcher EX μαζί με αρκετά καλούδια που έχει. Πολύ καλός, βέβαια βαρύς και ασήκωτος αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι κατεβάζει διάφορα (διαφημίσεις κ.α.) με αποτέλεσμα να τρώει τα ΜΒ σαν σφαίρα. Για πρώτη φορά εδώ και 2 χρόνια δεν με έφτασαν τα 100ΜΒ που έχω στο πρόγραμμα, ΄έβαλα άλλα 100 και σχεδόν έχουν φύγει και αυτά.. Καμιά πρόταση να απενεργοποιήσω ότι μπορώ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) παιδια οποιος μπορει ας βαλει καποιο λινκ να κατεβασω την ΧΧLI2 γιατι απο το λινκ του φιλου που εβαλε τον οδηγο μου βγαζει μυνημα οτι ειναι κατεστραμενο... τελικα βρηκα αυτο το λινκ κ την κατεβασα, πιστευω ειναι σωστο... http://d-h.st/Xtn όλα καλά τελικά!πέρασα τη ρομ κ το euro code.θα πω εντυπώσεις σε 1-2 μέρες που θα το δουλέψω. Edited October 30, 2012 by johni41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikarsenal Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Το κινητο εχει μεσα αχρειαστες εφαρμογες...γνωριζει κανεις τν διαδικασια διαγραφεις τς;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Το κινητο εχει μεσα αχρειαστες εφαρμογες...γνωριζει κανεις τν διαδικασια διαγραφεις τς;ευχαριστω Να το κανεις root, και με προσοχη θα αφαιρεσεις οτι νομιζεις οτι δεν χρειαζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckgfe Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Το κινητο εχει μεσα αχρειαστες εφαρμογες...γνωριζει κανεις τν διαδικασια διαγραφεις τς;ευχαριστω Να το κανεις root, και με προσοχη θα αφαιρεσεις οτι νομιζεις οτι δεν χρειαζεσαι. Να μια σελιδα με τις εφαρμογες που μπορεις να αντικαταστήσεις αφοβα και αυτες που όχι!! Ειναι βέβαια για S2 η σελίδα, αλλα οι εφαρμογές ίδιες είναι! https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html Edited November 3, 2012 by ckgfe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Παιδια καλησπερα! Σημερα αγορασα το samsung galaxy ace 2! :) Επειδη ειμαι αρχαριος ακομα με android θα μου πειτε τι να προσεξω, ποιες ειναι οι πρωτες ενεργειες που πρεπει να κανω, ποσο πρεπει να φορτισω την μπαταρια και πως κατεβαζω εφαρμογες? Ενα-δυο link να με παραπεμψετε θα μου ηταν χρησιμο να εχω μια πυξιδα για αρχη. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Ορολογία του Android Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android Edited November 3, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Eυχαριστω! Πιστευω οτι εκανα την πιο καλη επιλογη σε συγκριση με αλλα κινητα ιδιας κατηγοριας. Τωρα αυτο που μενει ειναι να παρω μια μεμβρανη για την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Το κινητο εχει μεσα αχρειαστες εφαρμογες...γνωριζει κανεις τν διαδικασια διαγραφεις τς;ευχαριστω Να το κανεις root, και με προσοχη θα αφαιρεσεις οτι νομιζεις οτι δεν χρειαζεσαι. Να μια σελιδα με τις εφαρμογες που μπορεις να αντικαταστήσεις αφοβα και αυτες που όχι!! Ειναι βέβαια για S2 η σελίδα, αλλα οι εφαρμογές ίδιες είναι! https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html Αυτές τις εφαρμογές έχω αφαιρέσει και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα: AnalogClock, BuddiesNow, ChatON, ChocoEUK, Days, Dlna, DualClock, EmailWidget, GameHub, GenieWidget, HelvNeueLT, Memo, MiniDiary, MusicHub, PlusOne, PostIt, Protips, SamsungWidgets, SocialHub, TwCalendarAppWidgets, TwWallpaperChooser, VoiceRecorder, VoiceToGo παιδια οποιος μπορει ας βαλει καποιο λινκ να κατεβασω την ΧΧLI2 γιατι απο το λινκ του φιλου που εβαλε τον οδηγο μου βγαζει μυνημα οτι ειναι κατεστραμενο... τελικα βρηκα αυτο το λινκ κ την κατεβασα, πιστευω ειναι σωστο... http://d-h.st/Xtn όλα καλά τελικά!πέρασα τη ρομ κ το euro code.θα πω εντυπώσεις σε 1-2 μέρες που θα το δουλέψω. Καλό είναι το λινκ, εγώ την ανέβασα εκεί ;p Παιδια καλησπερα! Σημερα αγορασα το samsung galaxy ace 2! :) Επειδη ειμαι αρχαριος ακομα με android θα μου πειτε τι να προσεξω, ποιες ειναι οι πρωτες ενεργειες που πρεπει να κανω, ποσο πρεπει να φορτισω την μπαταρια και πως κατεβαζω εφαρμογες? Ενα-δυο link να με παραπεμψετε θα μου ηταν χρησιμο να εχω μια πυξιδα για αρχη. Ευχαριστω Καλορίζικο φίλε, και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Παίδες έβαλα τήν xxl12-ανοίγω το kies κι εκεί πού λέει γιά το λογισμικό,μου γράφει "η συσκευή σάς δέν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies...Όταν είχα τήν εργοστασιακή xxld8 έλεγε ότι χρησιμοποιήτε τήν πιό πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού..Με λίγα λόγια μήπως δέν το αναγνωρίζει...?Τι να κάνω...? Μια χαρά είσαι, μη σε νοιάζει. Δεν σου χρειάζεται και πουθενά το kies.. Edited November 3, 2012 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παίδες έβαλα τήν xxl12 στο κινητο της αρραβωνιαστηκιας μου και κανει κατι τρελα, ψιλο κολλάει, οταν παει να το ξεκλειδώσει δεν δουλεύει το touch, γενικότερα το βλεπω οτι εχει προβληματα, το κινητο ειναι απο skroutzoμαγαζο και ειναι απο Πολωνία απ οτι καταλαβα, πως γινεται να βαλω την παλια; την xxl8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω τους φιλους που εχουν προβληματα, αλλα οι γνωσεις μου δεν μου το επιτρεπουν, αναρωτιεμαι ομως αν υπαρχει σοβαρος λογος για περασμα αλλης rom ειδικα τωρα που ειμαστε ενα βημα πριν την αναβαθμιση σε JB. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παίδες έβαλα τήν xxl12 στο κινητο της αρραβωνιαστηκιας μου και κανει κατι τρελα, ψιλο κολλάει, οταν παει να το ξεκλειδώσει δεν δουλεύει το touch, γενικότερα το βλεπω οτι εχει προβληματα, το κινητο ειναι απο skroutzoμαγαζο και ειναι απο Πολωνία απ οτι καταλαβα, πως γινεται να βαλω την παλια; την xxl8; Πήγαινε recovery και κάνε wipe.Aν συνεχίζει να κολλάει και έχεις όρεξη κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (χάνονται όλα,γνωστό) και αν δεν στρώσει ξαναφλασάρεις την XXLI2.Δεν συγκρίνεται η XXLI2 με την XXLD8. Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω τους φιλους που εχουν προβληματα, αλλα οι γνωσεις μου δεν μου το επιτρεπουν, αναρωτιεμαι ομως αν υπαρχει σοβαρος λογος για περασμα αλλης rom ειδικα τωρα που ειμαστε ενα βημα πριν την αναβαθμιση σε JB. :confused: Ένα βήμα πριν την JB δεν είμαστε.Ακόμα θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να μας την δώσει η Samsung (Δεκέμβριο με Ιανουάριο,ανεπίσημα).Οπότε όποιος θέλει μπορεί να κάνει δοκιμές. * Η rom του Κύριλλου είναι πολύ καλή,αξίζει να την δοκιμάσετε! :) Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts