Farsalinos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Η το πας σε μαγαζι (=15-20 ευρω) ή δοκιμαζεις το pc suite ή το φλασαρεις και βρισκεις version βαλκανικη με ελληνικα και περνας.. Να ζησουν τα Φαρσαλα!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325813 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Η το πας σε μαγαζι (=15-20 ευρω) ή δοκιμαζεις το pc suite ή το φλασαρεις και βρισκεις version βαλκανικη με ελληνικα και περνας.. Να ζησουν τα Φαρσαλα!! :lol: :lol: :lol: δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325813 ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις.(γεια σου πατριδα)δοκιμασα με phoenix να βαλω του lagoskon αλλα μου ζηταει οταν το ανοιγω nokia doνgle και δεν ανοιγει.εχω την εκδοση που λεει στον οδηγο που εδωσε ο φιλος πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 αν κανεις βημα βημα τον οδηγο του Lagoskon θα το πετυχεις, προσεξε να το εχεις σε θυρα usb2 (οχι esata , usb3) και την εκδοση του Phoenix Που λεει εκει . Φανταζομαι τα αρχεια του lagoskon τα εχεις κατεβασει , απο τα options βγαζεις οτι ειναι με κοκκινο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) αν κανεις βημα βημα τον οδηγο του Lagoskon θα το πετυχεις, προσεξε να το εχεις σε θυρα usb2 (οχι esata , usb3) και την εκδοση του Phoenix Που λεει εκει . Φανταζομαι τα αρχεια του lagoskon τα εχεις κατεβασει , απο τα options βγαζεις οτι ειναι με κοκκινο?? τελικα τα καταφερα εβαλα lagoskon(καλυτερα κιολας)ευχαριστω Edited July 7, 2014 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλά θα το ψάξω κάααποια στιγμή :p Τσεκαρε αυτό το site. https://stellatech.com/nokia-n8-00-bottom-cover-%28dark-grey%29,a,en,809198.html https://stellatech.com/nokia-asha-300-charging-connector,a,en,303284.html (το ανταλλακτικό για την θύρα φόρτισης. Συμφέρει όμως περισσότερο για ακριβά ανταλλακτικά(και με Fedex economy οπως θα δεις). Ρωτάς τιμή σε Νοκια care πρώτα (τελευταία φορά που είχα αλλάξει το κάπάκι κόστιζε η αλλαγή 10 ευρώ και ειχα κάνει το ίδιο λάθος και μου πρότειναν να μην ξαναβάλω κόλλα για πιθανή ακύρωση εγγύησης). Βλέπεις πόσο σου βγαίνει με τα μεταφορικά απο το site και αποφασίζεις από που συμφέρει. Aν τέλος σκεφτείς να πάρεις το καπάκι από ebay, πρόσεχε να έχει φώτογραφίες που να δείχνουν ότι στο εσωτερικό του έχει μια πράσινη κεραία. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Νέος κάτοχος Ν8, προσπαθώ να το μάθω κ να συνηθίσω κ την οθόνη αφής γιατί είχα τα τελευταία 2-3 χρόνια ένα δίκαρτο Samsung...πολύ μελέτη ρε παιδί μου, που να αρχίσω κ που να τελειώσω :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Εγώ τώρα σεταρω το δικό μου γιατί αποφάσισα να το λειτουργησω ξανά ως πρώτο. Όταν μπορέσω θα ανεβασω φωτο από το μπλε σαραβακακι μου. Πρέπει να δείτε πόσο έχει ξεβαψει το χρώμα από το μέταλλο. Όσο για την οθόνη, ναι σε σχέση με τα σημερινά κινητά θέλει πολύ presice πάτημα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Νέος κάτοχος Ν8, προσπαθώ να το μάθω κ να συνηθίσω κ την οθόνη αφής γιατί είχα τα τελευταία 2-3 χρόνια ένα δίκαρτο Samsung...πολύ μελέτη ρε παιδί μου, που να αρχίσω κ που να τελειώσω :lol::lol::lol::lol: Εγώ τώρα σεταρω το δικό μου γιατί αποφάσισα να το λειτουργησω ξανά ως πρώτο. Όταν μπορέσω θα ανεβασω φωτο από το μπλε σαραβακακι μου. Πρέπει να δείτε πόσο έχει ξεβαψει το χρώμα από το μέταλλο. Όσο για την οθόνη, ναι σε σχέση με τα σημερινά κινητά θέλει πολύ presice πάτημα. Νωρίς νωρίς το θυμηθήκατε το εργαλείο ρε παίδες... 4 χρωνών κοντέυει και σημερινές ναυαρχίδες δεν διαθέτουν αρκετές από τις τεχνολογίες του (ίσως τις σνομπάρουν...). Μη πούμε για την κάμερα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Skype δεν μου λειτουργει :cry::cry::cry: κ στο viber δεν μπορούμε να κάνουμε κλήσεις ε, μα...κία :X:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Skype δεν μου λειτουργει :cry::cry::cry: κ στο viber δεν μπορούμε να κάνουμε κλήσεις ε, μα...κία :X:X:X:X skype λειτουργεί αλλά είναι λίγο βαρύ για το Ν8. Το viber βγάλτο όπως είναι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το viber μου λειτουργει κανονικά όμως :D:D αν είχα κ το skype θα ημουν κομπλε, με πετάει έξω εκεί που μου ζητάει username και κωδικό :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Το viber μου λειτουργει κανονικά όμως :D:D αν είχα κ το skype θα ημουν κομπλε, με πετάει έξω εκεί που μου ζητάει username και κωδικό :O:O:O Έχει ένα bug, δοκίμασε με το default theme (nokia evolve) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ρε παιδια τι σοι skype ειναι αφου δεν σε αφηνει να κανεις βιντεοκλησεις? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ρε παιδια τι σοι skype ειναι αφου δεν σε αφηνει να κανεις βιντεοκλησεις? Έχει και κάποιες άλλες λειτουργίες το skype:) Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Έχει και κάποιες άλλες λειτουργίες το skype:) Η μιση χρηστικοτητα του για μενα ειναι οι βιντεοκλησεις και πραγματικα ειναι γελοιο να ειναι η μονη εκδοση που να μην τις υποστηριζει. Ξενερωσα. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Η μιση χρηστικοτητα του για μενα ειναι οι βιντεοκλησεις και πραγματικα ειναι γελοιο να ειναι η μονη εκδοση που να μην τις υποστηριζει. Ξενερωσα. Ε άργησες τότε, εμείς ξενερώσαμε πριν 2 χρόνια:D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Ε άργησες τότε, εμείς ξενερώσαμε πριν 2 χρόνια:D lol, χαχαχαχαχα... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τον εντοπισμο θεσης που ζητανε μερικα site? Μου το ζηταει συνεχεια στον browser και πρεπει να παταω καθε φορα το "Να μην επιτρεπεται" αλλα καμια φορα βλεπω το εικονιδιο του gps ενεργο στην μπαρα πανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Τον μαμισιο χρησιμοποιείς? Στον Opera mini δεν μου το ζητάει (έχω την rom του lagoskon). Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Τον μαμισιο χρησιμοποιείς? Στον Opera mini δεν μου το ζητάει (έχω την rom του lagoskon). Ναι για τον default λεω. κατι αλλο.. 64GB micro SDXC διαβαζει το Ν8? βρηκα μια ευκαιρια στο ebay και λεω να παρω μια μεγαλυτερη. Αλλωστε θα την εχω για το επομενο κινητο οταν με το καλο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Γιατί ασχολείσαι μαζί του? Είναι γνωστό ότι είναι γτπ! Τεσπα, επειδή δεν χρησιμοποιώ καθόλου τον default δεν ξέρω να σου απαντήσω. Τώρα για την 64άρα κάρτα, σύμφωνα με αυτό διαβάζει μέχρι 32 gb, http://www.gsmarena.com/nokia_n8-3252.php Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Θυμάμαι από παλιά, 64 διαβάσει αλλά μέχρι class 4 η 6.. Δεν είμαι σίγουρος Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 ειχα ενα θεμα με το κινητο ειχε χαλασει η θυρα σιμ μεσα. το πηγα στο νοκια care μου αλλαξαν τα μεσα 45ευρω. Τωρα ομως οταν παταω κλειδωμα η οθονη δεν σβηνει και μενει μονιμα στο homescreen. με hard reset flash θα φτιαξει η μου το πειραξαν αυτοι απο μεσα και χαλασε ; Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Εγώ πάντως θυμάμαι ότι όταν είχε χαλάσει η sim-reader και το είχα πάει nokia care μου είπαν ότι αυτοί δεν μπορούσαν να το φτιάξουν και ότι θα το έστελναν εξωτερικό (ήμουνα εντός εγγύησης τότε). Το πήρα φτιαγμένο μετά από 20 ημέρες. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts