Jump to content

WP7: Πώς έχει διαμορφωθεί έως τώρα το τοπίο;


stewe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://news.myphone.gr/windows-phone.png[/imgalign]Τα WP7 έχουν πλέον κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής τους και έχουν λάβει αναβαθμίσεις οι οποίες έχουν καλύψει πολλά από τα κενά τα οποία υπήρχαν στην αρχή. Αν και το ποσοστό τους παραμένει χαμηλό, αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στο τι γίνεται αποκλειστικά μέσα στην πίτα του συγκεριμένου λειτουργικού. Η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης 'I'm a WP7' εκτός των βασικών λειτουργιών της, προσφέρει και στατιστικά στοιχεία τα οποία αντλούνται από τις συσκευές των χρηστών της. Τα αποτελέσματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σε παγκόσμιο και σε εθνικό επίπεδο. Μελετώντας αυτά τα νούμερα, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα, αν και όπως θα δούμε παρακάτω, ο αριθμός των χρηστών από τις Η.Π.Α. είναι κατά πολύ μεγαλύτερος εν συγκρίσει με τα άλλα κράτη, και στην Ελλάδα αρκετά μικρός.

 

Συνολικά η εφαρμογή έχει 223.521 χρήστες, με το 28% να είναι στις Η.Π.Α., 9% Αγγλία και Γερμανία, 3% Γαλλία και Καναδά, 2% Ιταλία - Αυστραλία και Ολλανδία, και μετά οι υπόλοιπες χώρες. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει 732 χρήστες. Μεταξύ άλλων, έχουμε:

 

Συσκευές:

Κόσμος

1) HTC HD7 22%

2) Samsung Focus 12%

3) Samsung Omnia7 11%

4) HTC Mozart 10%

5) Nokia Lumia 800 6%

6) LG Optimus7 6%

7) HTC Trophy 4%

8) HTC Surround 3%

Ελλάδα

1) LG Optimus7 33%

2) HTC Trophy 28%

3) HTC HD7 12%

4) HTC Radar 6%

5) Samsung Omnia7 4%

6) Nokia Lumia 800 4%

7) HTC Mozart 4%

 

Έκδοση λογισμικού: (τα νούμερα δίνονται μάλλον στρογγυλοποιημένα προς τα πάνω, και βγαίνουν πάνω από 100%)

Κόσμος

1) Mango 77%

2) NoDo 20%

3) Original 9%

4) Tango 1%

Ελλάδα

1) Mango 81%

2) NoDo 17%

3) Original 3%

 

Κοιτώντας λοιπόν τις συσκευές, βλέπουμε ότι παγκοσμίως η πιο δημοφιλής είναι το HTC HD7, ακολουθούμενο από το Samsung Focus το οποίο όμως έχει κυκλοφορήσει μόνο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το γεγονός αυτό και κοιτόντας τα στατιστικά, προδίδουν ότι μάλλον πρόκειται για το πιο πετυχημένο WP7 κινητό στην Αμερική, κάτι καθόλου περίεργο μιας και αποτελεί το μοναδικό έως τώρα στο είδος του το οποίο δέχεται εξωτερική μνήμη. Στις εταιρίες νικήτρια βγαίνει η HTC, κάτι λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει μεγαλύτερη γκάμα συσκευών. Για την Ελλάδα, τα στατιστικά δεν αποτελούν κάποια έπληξη από την στιγμή που τις δύο πρώτες θέσεις παίρνουν τα κινητά που η Vodafone στην κυριολεξία "σκότωσε" πέρυσι, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η παρουσία του καινούριου HTC Radar.

 

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία του Nokia Lumia 800. Αν αναλογιστεί κανείς το πρόσφατο της κυκλοφορίας του και ότι μόλις χθες κυκλοφόρησε στις Η.Π.Α. συμπεραίνει κανείς ότι οι πωλήσεις του αναλογικά με τις υπόλοιπες συσκευές είναι αρκετά καλές. Από την άλλη το 4% στην Ελλάδα θεωρείται ένα λογικό ποσοστό από την στιγμή που μιλάμε για ένα ακριβό (πλέον) για την χώρα κινητό, το οποίο δεν έχει κλείσει ούτε μήνα κυκλοφορίας.

 

Πηγαίνοντας στις εκδόσεις του λογισμικού, τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα. Παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα, βλέπουμε ότι ένα 80% των χρηστών έχει περάσει την τελευταία έκδοση του OS, δείχνοντας ότι ο δρόμος που ακολουθεί η MS σχετικά με την διανομή των αναβαθμίσεων είναι τουλάχιστον επιτυχημένος. Επίσης βλέπουμε ότι λιγότερο από το 20% έχουν μείνει στην προηγούμενη έκδοση, ενώ μονοψήφιο είναι το ποσοστό όσων έχουν "ξεχάσει" ή πετάξει το κινητό τους, μένοντας στην αρχική έκδοση των WP7.

 

Βγάζοντας ένα πιο ολοκληρωμένο συμπέρασμα, θα τόνιζα το γεγονός ότι κανένα κινητό δεύτερης γενιάς δεν υπάρχει στην "παγκόσμια" λίστα, κάτι που ίσως να δείχνει ότι η πλατφόρμα της MS κάθε άλλο παρά ανοδική πορεία έχει. Δεν ξέρω αν οι πωλήσεις του Lumia 800 είναι ικανές να αντιστρέψουν το κλίμα, αλλά θα περίμενα να δω και μία δεύτερη συσκευή να ξεπερνάει το 3% του Surround και να μπαίνει στην λίστα. Από την άλλη, η παρουσία της Νοkia δείχνει ότι από πολύ νωρίς καταφέρνει να μπει στο παιχνίδι, κάτι που ίσως να αποτελεί προάγγελο επιτυχίας στη συγκεριμένη κατηγορία. Τα δικά σας συμπεράσματα ποια είναι;

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 125
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα συμπεράσματα είναι αυτά τα οποία ήταν πάντα: Σε γενικό επίπεδο, δεν έχει σημασία το πόσο καλό είναι πράγματι κάτι αλλά η αντίληψη του πόσο καλό είναι. Τα WP πρέπει να σκαλίσουν χιλιοστό χιλιοστό τη θέση τους σε μια αγορά εκατομμυρίων στην οποία υπάρχουν έμπειροι, ισχυροί και βολεμένοι παίκτες οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να εξολοθρεύσουν τον ανταγωνισμό.
Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ?
Link to comment
Share on other sites

Καθαρή αποτυχία λόγω της τιμολογιακής πολιτικής που ακολούθησαν στο λανσάρισμα ασχέτως αν τα χαρακτηριστικά τους υποδήλωναν ότι άνηκαν στη high end κατηγορία.. Το "έσωσε" λίγο η LG με το Optimus 7 των 200 ευρώ αλλά οι υπόλοιποι κατασκευαστές ήταν απαράδεκτοι αφού ήθελαν να κοντράρουν το Galaxy S και το iPhone αλλά με ισάξιες ή υψηλότερες τιμές...

Κατά τη προσωπική μου γνώμη αν δεν δούμε πολλά WP7 των 150-200 ευρώ να κυκλοφορούν στην αγορά δεν υπάρχει περίπτωση να το υποδεχτεί ποτέ θετικά ο κόσμος, και ας μας βομβαρδίζει η NOKIA με διαφημίσεις!!!!

Link to comment
Share on other sites

αν περιμένουν να θησαυρίσουν μόνο από κινητά στυλ Lumia 800, το έχασαν το παιχνίδι. Γιατί δεν φτιάχνουν ένα φθηνό κινητό (ZTE, Vodafone, Huawei) με Win Phone? ;)
Link to comment
Share on other sites

Επειδη ζουμε στην Ελλαδα και μας ενδιαφερει κυριως το τι γινετε σπιτι μας.... "Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει 732 χρήστες" ... αυτο λεει πολλα ειδικα για τον τροπο αντιμετωπισεις του λειτουργικου απο τους χρηστες.

εχω την εντυπωση οτι οι χρηστες (Palm) webos ειναι πιο πολλοι...

Link to comment
Share on other sites

Η τιμολογιακή πολιτική των εταιριών κινητής που το πουλάνε είναι πολύ ακριβή. Εφαρμόζεται μάλιστα σε εντελώς λάθος χρονική περίοδο για την Ελλάδα που μαστίζεται από την οικονομική κρίση. Το συμφέρον τους είναι να ρίξουν επειγόντως έτσι ώστε να ανοίξει σιγά σιγά η αγορά των WP7.5.

Βέβαια για όσους ψάχνουν λιγάκι η αλήθεια είναι πως βρίσκουν φθηνότερα το Lumi 800 για παράδειγμα. Από την άλλη οι εταιρείες με το κόστος που βάζουν στα προγράματα, δυσκολεύουν το θέμα, ειδικά όταν χρειάζεσαι και ένα σεβαστό όγκο δεδομένων και όχι του στυλ, 200 , 300 ΜΒ..

:ninja:
Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα είναι η αντίληψή της Microsoft για το κοινό στο οποίο απευθύνεται το λειτουργικό της. Έχουν κάνει τεράστιο λάθος στην ανάγνωση της αγοράς και τώρα το πληρώνουν. H Microsoft νόμισε πως ο αντίπαλός της ήταν το iOS και έφτιαξε ένα λειτουργικό με παρόμοια χαρκατηρηστικά και κυρίως παρόμοιους περιορισμούς. Ήταν τεράστιο σφάλμα. Το κοινό του iOS δεν έχει κανένα λόγο να εγκαταλήψει το λειτουργικό της Apple που και ποιο ώριμο είναι και ποιο δοκιμασμένο και ποιο γκλαμουράτο. Δεν είναι τυχαίο το ότι το WP7 κινητό που πούλησε ποιο πολύ είναι αυτό που δέχεται εξωτερική μνήμη. Αυτό και μόνο δείχνει τον χαρακτήρα των καταναλωτών που είναι διατεθημένη να επιλέξουν τα WP7. Είναι οι ίδιοι καταναλωτές με αυτούς που προτιμούσαν Windows αντί για Mac και έχουν παρόμοια νοοτροπία. Είναι οι ίδιοι καταναλωτές που ελλείψει άλλου ώριμου λειτουργικού χρησιμοποιούν Android γιατί θέλουν να μπορούν να κάνουνε τα πάντα έστω και λίγο ποιο πολύπλοκα. Αυτό είναι το κομμάτι της αγοράς που μπορεί να εκμεταλευτεί η Microsoft και σε αυτούς του χρήστες έπρεπε να απευθυνθεί εξ αρχής. Δεν ξέρω ποιος έκανε την έρευνα αγοράς για την Microsoft αλλά είναι για πολλές μπάτσες. Έκανε μια τεράστια βλακεία και η εταιρεία έχασε πολύτιμο χρόνο μέχρι να το καταλάβει. Η εγγενής υποστήριξη εξωτερικής κάρτας microSD στην επόμενη γενιά κινητών δείχνει ότι η Microsoft έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα λάθη της. Αλλά εντωμεταξύ η Google έχει αποσπάσει ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς και έχει βελτιώσει κατά πολύ το λειτουργικό της. Όσον αφορά τη συνεργασία με τη Nokia πιστεύω πως κι εκεί άργησαν πάρα πολύ να μπουν στο παιχνίδι. Οι πωλήσεις των Lumia μετά από τεράστια διαφημηστική καμπάνια δεν ήταν οι αναμενόμενες ενώ κατα τη γνώμη μου οι αγοραστές τα επέλεξαν ποιο πολύ για την ποιότητα Nokia παρά για το λειτουργικό τους. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν φαίνεται να είναι ικανά να δώσουν την ώθηση που χρειάζεται το λειτουργικό προκειμένου να αποκτήσει ένα σεβαστό κομμάτι της αγοράς. Πιστεύω πως παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα χώρος για τα WP7 αλλά πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ. Το 2012 θα είναι η τελευταία ευκαιρία τους και θα πρέπει και η Nokia και η Microsoft να κάνουν υπερβάσεις και να παρουσιάσουν συσκευἐς ικανές να χτυπήσουν στα ποιο δυνατά σημεία τους τα κτηνώδη Android phones.
Link to comment
Share on other sites

Γιατί φοβόμαστε να πούμε οτι το WP7 είναι ένα δύσχρηστο λειτουργικό που κάνει το παν να μας δυσκολέψει την ζωή.Αυτός καθώς και όλοι οι υπόλοιποι λόγοι που προαναφέρθηκαν έχουν οδηγήσει την Microsoft σε αυτό το Βατερλώ στην κινητή τηλεφωνία.Χρησιμοποιούσα Windows τηλέφωνα πολλά χρόνια(Qtec 100 κ.ά) Όμως αυτή η ανοησία δεν έχει προηγούμενο.Αγόρασα το LG Optimus 7 μια εξαιρετική συσκευή που θάβεται απο το λειτουργικό,περίμενα το Mango update το κράτησα άλλες δέκα ημέρες και το ξεφορτώθηκα.Κύριοι και Κυρίες το προιόν πάσχει και δεν πουλάει δεν είναι ο κόσμος περίεργος.Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη.
Link to comment
Share on other sites

@anax111: πολυ σωστο post, συμφωνω σε μεγαλο βαθμο. Επισης τα πλεονεκτηματα του ανοιχτου λογισμικου μολις τωρα αρχιζουν να φαινονται μιας και πλεον και το Linux αλλα και το android ειναι πλεον σταθερα και ωριμα και αυτο θα εχει ως αποτελεσμα να αυξησουν ακομα περισσοτερο τον ρυθμο των βελτιωσεων που δινουν. Ακομα και η apple που ειχε και το προβαδισμα, πλεον δυσκολευεται να ακολουθησει με ουσιαστικα features.

Ειναι θεμα χρονου να το καταλαβουν στην Nokia και να επιστρεψουν στο εξαιρετικο N9 - Meego και ισως και λυσεις με android (μιας και ειναι σχετικα κοντινες τεχνολογιες) ή να χασουν για παντα την αγορα.

Link to comment
Share on other sites

βασικα πολλοι χρηστες εχουν ακομα locale UK απο μανγκο εποχη ή οπως εχω για να εμφανιζετε το search screen και οχι να με πεταει στο bing. :happy:
Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα με τα wp είναι ότι είναι "κλειστά"! Ποιος θα δώσει 300€ για να έχει το bt κλειδωμένο και να μην μπορεί να βάζει mp3 για ringtone. :lol: Θα μου πείς το ios που κάνει τα ίδια, γιατί είναι πετυχημένο?? Ελα ντε.. :confused:
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

200.000 σε ένα χρόνο΄

... και το Android 700.000 την ημέρα

... και το iOS 35.000.000 το τελευταίο τρίμηνο το 2011.

 

Μιλάμε για το απόλυτο μηδέν!

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Καθαρή αποτυχία λόγω της τιμολογιακής πολιτικής που ακολούθησαν στο λανσάρισμα ασχέτως αν τα χαρακτηριστικά τους υποδήλωναν ότι άνηκαν στη high end κατηγορία.. Το "έσωσε" λίγο η LG με το Optimus 7 των 200 ευρώ αλλά οι υπόλοιποι κατασκευαστές ήταν απαράδεκτοι αφού ήθελαν να κοντράρουν το Galaxy S και το iPhone αλλά με ισάξιες ή υψηλότερες τιμές...

Κατά τη προσωπική μου γνώμη αν δεν δούμε πολλά WP7 των 150-200 ευρώ να κυκλοφορούν στην αγορά δεν υπάρχει περίπτωση να το υποδεχτεί ποτέ θετικά ο κόσμος, και ας μας βομβαρδίζει η NOKIA με διαφημίσεις!!!!

 

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Η ΝΟΚΙΑ θεωρεί τη σειρά Lumia ως high-end, αλλά με τα χαρακτηριστικά τους vs το κόστος τους, είναι παντελώς ασύμφορα. Με τα ίδια χρήματα μπορείς να αγοράσεις πολύ καλύτερη συσκευή με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά και πολύ λιγότερους περιορισμούς και ελλείψεις απο τις συσκευές με WP. Κατά την άποψή μου, πρέπει είτε να ρίξει τις τιμές τουλάχιστον 40%, ή να εμφανίσει νέες συσκευές με τιμές <250 ευρώ, αλλιώς το έχασε το παιχνίδι.

...everything can happen...
Link to comment
Share on other sites

200.000 σε ένα χρόνο΄

... και το Android 700.000 την ημέρα

... και το iOS 35.000.000 το τελευταίο τρίμηνο το 2011.

 

Μιλάμε για το απόλυτο μηδέν!

 

μιλαμε οτι δε διαβασες καν το αρθρο!!!

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα είναι η αντίληψή της Microsoft για το κοινό στο οποίο απευθύνεται το λειτουργικό της.

Συμφωνώ 1000%... :)

 

Με τα ίδια χρήματα μπορείς να αγοράσεις πολύ καλύτερη συσκευή με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά και πολύ λιγότερους περιορισμούς και ελλείψεις από τις συσκευές με WP.

 

φθηνότερη και εντελώς ξεκλείδωτη!!! ;)

Link to comment
Share on other sites

Τα νούμερα είναι για τους χρήστες μιας εφαρμογή που λέγεται "I am WP7" και δεν έχει πιάσει στην Ελλάδα. Το Benzini GR που έβγαλα πριν 7 μήνες έχει πάνω από 2.000 χρήστες (μιλάμε μόνο για Ελλάδα προφανώς, αφού δεν έχει νόημα να το κατεβάσει κάποιος άλλος) ενώ το Bres to σε 2 μήνες έφτασε τους 1.000 από τους οποίους το 14% είναι χρήστες με lumia (κινητό που έχει 1 μήνα στην αγορά). Επίσης με το samsung omnia w να έχει πέσει στα 299 νομίζω ότι το wp7 θα ανέβει ακόμα περισσότερο.
Link to comment
Share on other sites

Θεωρω πως ειναι πολυ ομορφο λειτουργικο και ταχυτατο και πως θα μπουν πολυ δυναμικοτερα οταν κυκλοφορισουν και τα windows 8 για pc...

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 15 Pro Max iPad Pro 12.9

Link to comment
Share on other sites

οι "χτυπητοι" περιορισμου των wp που πραγματικα ενοχλουν ειναι η απουσια επεκτασιμης μνημης, και το κλειδωμα στα bt για φωτογραφιες,εγγραφα κτλ. το πρωτο θα διορθωθει με την εκδοση apollo. τωρα αν στα "κλειδωματα" βαζετε και τη δυσκολια να αλλαξεις launchers κτλ τι να πω...πιστευετε οτι υπαρχει πανω απο ενα 5% android χρηστων που ασχολειται με τετοια πραγματα??? οσο για τη χρηση zune για το syncing και πολυ καλα κανουν. drag and drop το 2012? παμε καλα? sorry κιολας αλλα επειδη ακουω πολλη μουσικη στο κινητο μου θελω να τα εχω ολα τα albums με covers κτλ, playlists. . δε λεω. κι εγω πριν χρησιμοποιησω software τυπου itunes/zune τα ιδια ελεγα αλλα πλεον δεν μπορω να γυρισω στο drag and drop....

 

@Erevodifwntas

η εφαρμογη που εχεις φτιαξει ειναι η καλυτερη ελληνικη εφαρμογη για wp! συγχαρητηρια πραγματικα! εξαιρετικα χρησιμη! αν μπορουσες να βαλεις και υποστηριξη για ΜΜΜ στη Θεσσαλονικη θα ησουν φοβερος!

Edited by bahamut_zero

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Link to comment
Share on other sites

200.000 σε ένα χρόνο΄

... και το Android 700.000 την ημέρα

... και το iOS 35.000.000 το τελευταίο τρίμηνο το 2011.

 

Μιλάμε για το απόλυτο μηδέν!

 

δεν ξερω αν καταλαβες αλλα μιλαμε για μια εφαρμογη

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως είναι νωρίς να μιλάμε για νούμερα, άλλωστε περίπου ένα χρόνο βρίσκεται στην αγορά και το android τον πρώτο χρόνο δεν είχε κάνει και τις τρομερές πωλήσεις. Κατα τη γνώμη μου τα wp είναι ένα σύγχρονο και πολύ όμορφο λειτουργικό που έχει πράγματα να προσφέρει και συνεχώς εξελίσσεται. Ειδικά για την ελληνική αγορά τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα γιατί δεν υπήρχε επίσημα και η ελληνική γλώσσα σε μενού και πληκτρολόγιο και οι συσκευές ήταν ελάχιστες. Τώρα που μπήκε και η Νοκια στο παιχνίδι τα πράγματα θα αλλάξουν και περιμένω πως και πως την mwc να δω τι νέο θα μας παρουσιάσουν.
Nickolas
Link to comment
Share on other sites

Τα νούμερα είναι για τους χρήστες μιας εφαρμογή που λέγεται "I am WP7" και δεν έχει πιάσει στην Ελλάδα. Το Benzini GR που έβγαλα πριν 7 μήνες έχει πάνω από 2.000 χρήστες (μιλάμε μόνο για Ελλάδα προφανώς, αφού δεν έχει νόημα να το κατεβάσει κάποιος άλλος) ενώ το Bres to σε 2 μήνες έφτασε τους 1.000 από τους οποίους το 14% είναι χρήστες με lumia (κινητό που έχει 1 μήνα στην αγορά). Επίσης με το samsung omnia w να έχει πέσει στα 299 νομίζω ότι το wp7 θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

+1 και από μένα. αυτό είναι νέο για το myphone και όχι άλλες SOPA... νομίζω ότι κάποιοι editors έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους...

 

χίλια μπράβο για την εφαρμογή σου.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

οσο για τη χρηση zune για το syncing και πολυ καλα κανουν. drag and drop το 2012? παμε καλα? sorry κιολας αλλα επειδη ακουω πολλη μουσικη στο κινητο μου θελω να τα εχω ολα τα albums με covers κτλ, playlists. . δε λεω. κι εγω πριν χρησιμοποιησω software τυπου itunes/zune τα ιδια ελεγα αλλα πλεον δεν μπορω να γυρισω στο drag and drop....

Αφού λέμε ανέκδοτα να πω και εγώ κανένα: Θα αγοράσω wp με όλα τα κλειδώματα!

Link to comment
Share on other sites

οσο για τη χρηση zune για το syncing και πολυ καλα κανουν. drag and drop το 2012? παμε καλα?

 

εντάξει ρε παιδια, μην τρελαθούμε κιολας....

τι έχει δηλαδη το drag and drop το 2012?

Edited by rizla7
Link to comment
Share on other sites

εντάξει ρε παίδια, μην τρελαθούμε κιολας....

τι έχει δηλαδη το drag and drop το 2012?

 

lol : p

 

ελα ντε... μολις περασα την μουσικη μου στο Ν9 με αυτον τον τροπο.

αμαν... ντροπη μου

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...