lewton Δημοσιεύτηκε February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2012 Είμαι απο χθές το βραδυ με την 1η δοκιμαστικη ICS ROM Πολύ καλη παρα την προειδοποίηση του developer για διάφορα bugs. Μόνο η κάμερα μου τα χαλάει. Για περισσότερα διαβάστε κατευθείαν τη σελίδα του στο Google+. https://plus.google.com/115049428938715274412/posts/ATGZo3fPvwS Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 ειδα ics και χαρηκα, ειπα θα περασω κι εγω σε custom rom. ομως διαβαζω πολλα προβληματα στο αντιστοιχο φορουμ και το φρεναρα. χωρις bt και καλη διαχειριση μπαταριας δεν εχει καποιο νοημα να την βαλω. μια σταθερη 4.0 χωρις βασικες ελειψεις πιθανον θα αργησει να βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Νταξ μην έχουμε κ μεγάλο παράπονο. Καλά είναι δεδομένου ότι ακόμα η LG δεν έχει βγάλει το "δικο της ICS για optimus 2x" Προσωπικά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος με το στάδιο ου βρίσκεται Η κάμερα δεν δουλεύει σωστά λόγω έλλειψης drivers Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 μπαταρια? bluetooth? gps? lagαρει καθολου η τσουλαει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Παιδιά αυτή είναι super με τα γνωστά προβλήματα κάμερα που τραβάει στα 5mpxls και Hardware accelaration αλλά είναι πολύ γρήγορη! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Παιδιά αυτή είναι super με τα γνωστά προβλήματα κάμερα που τραβάει στα 5mpxls και Hardware accelaration αλλά είναι πολύ γρήγορη! +1: πολύ γρήγορη! :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) διαβασα οτι δεν κανει encoding & decoding, αυτο πρακτικα δε σημαινει οτι δεν μπορει να τραβηξει video (encoding) και επισης οτι δεν μπορει να αναπαραγει video (decoding) ? Για το μπλε δοντι δε με νοιαζει αλλωστε εν ετη 2011 δε νομιζω οτι το χρησιμοποιουν και πολυ. ααα και κατι ακομα, η λειτουργια Mass storage λειτουργει κανονικα σε εσας με το ics? Edited February 23, 2012 by zarras1 Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Με το videocam illusion τραβάει μια χαρά βίντεο στα 720x576 pixels ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 διαβασα οτι δεν κανει encoding & decoding, αυτο πρακτικα δε σημαινει οτι δεν μπορει να τραβηξει video (encoding) και επισης οτι δεν μπορει να αναπαραγει video (decoding) ? Για το μπλε δοντι δε με νοιαζει αλλωστε εν ετη 2011 δε νομιζω οτι το χρησιμοποιουν και πολυ. ααα και κατι ακομα, η λειτουργια Mass storage λειτουργει κανονικα σε εσας με το ics? εγω μονο με μπλε δοντι μιλαω, ειτε το 2011 ειτε το 2012! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 @ manos the greek, η αναπαραγωγη βιντεο ειναι οκ? αν θες να δεις την internal&external card απο το pc? (απο οτι διαβασα το mass storage δεν..) @ dimzan, οντως ειναι αρκετοι με BT handsfree/carkit κτλπ... το ειχα ξεχασει εντελως Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 @ manos the greek, η αναπαραγωγη βιντεο ειναι οκ? αν θες να δεις την internal&external card απο το pc? (απο οτι διαβασα το mass storage δεν..) @ dimzan, οντως ειναι αρκετοι με BT handsfree/carkit κτλπ... το ειχα ξεχασει εντελως Αναπαραγωγή με το videocam illusion Για να δεις το βλέπει μια χαρά σε MTP πρότυπο κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα Αυτή η rom είναι super: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1508492 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Edit, Το videocam Illusion νομιζω ειναι για εγγραφη οχι για αναπαραγωγη οπως λες, για αναπαραγωγη εβαλα το ΜοboPlayer και δουλευει αψογα (μαλιστα παιζει και ....στερεο, χρησιμοποιόντας το ηχειο στο ακουστικο και το ηχειο που βρισκεται κατω διπλα απο το usb :))) ) Εβαλα την nova hd plus, και ολος περιεργος δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα εως τωρα παραμονο ενα ελαχιστο flickering και αυτο εγινε μια φορα για ...1nsec Edited February 29, 2012 by zarras1 Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Edit, Το videocam Illusion νομιζω ειναι για εγγραφη οχι για αναπαραγωγη οπως λες, για αναπαραγωγη εβαλα το ΜοboPlayer και δουλευει αψογα (μαλιστα παιζει και ....στερεο, χρησιμοποιόντας το ηχειο στο ακουστικο και το ηχειο που βρισκεται κατω διπλα απο το usb :))) ) Εβαλα την nova hd plus, και ολος περιεργος δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα εως τωρα παραμονο ενα ελαχιστο flickering και αυτο εγινε μια φορα για ...1nsec Εγγραφή εννοούσα σωστός, πολύ καλή η Nova! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 παιδες μολις την περασα και γω..εβαλα ομως την nightly version...εσεις τι εχετε βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Edit, Το videocam Illusion νομιζω ειναι για εγγραφη οχι για αναπαραγωγη οπως λες, για αναπαραγωγη εβαλα το ΜοboPlayer και δουλευει αψογα (μαλιστα παιζει και ....στερεο, χρησιμοποιόντας το ηχειο στο ακουστικο και το ηχειο που βρισκεται κατω διπλα απο το usb :))) ) Εβαλα την nova hd plus, και ολος περιεργος δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα εως τωρα παραμονο ενα ελαχιστο flickering και αυτο εγινε μια φορα για ...1nsec Της οποιας την εγκατασταση πως εκανες ; Με wipe κτλ απο CWM ; Αλλαξες και baseband οπως γραφουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Της οποιας την εγκατασταση πως εκανες ; Με wipe κτλ απο CWM ; Αλλαξες και baseband οπως γραφουν ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1508492 Nightly γαμάει παιδιά, κατεβάζεις rom manager και ανοίγεις το zip με αυτό. Αν έρχεσαι από άλλη 2.3 rom full wipe αν έχεις βάλει άλλη 4.0 απλά wipe dalvik & cache. Baseband δεν χρειάζεται να αλλάξεις μπορείς να κατεβάσεις το get ril και βάζεις για καλύτερη μπαταρία. It is recommended to use 0725 Baseband w/ v10d 0725 RIL to get the best battery life. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1508492 Nightly γαμάει παιδιά, κατεβάζεις rom manager και ανοίγεις το zip με αυτό. Αν έρχεσαι από άλλη 2.3 rom full wipe αν έχεις βάλει άλλη 4.0 απλά wipe dalvik & cache. Baseband δεν χρειάζεται να αλλάξεις μπορείς να κατεβάσεις το get ril και βάζεις για καλύτερη μπαταρία. It is recommended to use 0725 Baseband w/ v10d 0725 RIL to get the best battery life. Από ότι διάβασα πολλοί την περάσανε πάνω από την CM7 χωρίς full wipe και δεν είχανε πρόβλημα. Γλιτώνεις χρόνο για το σετάρισμα και αξίζει η δοκιμή. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 εγω που την περασα με full wipe απο CM7 μου κανει κατι κουλα ωρες ωρες οπως π.χ με flash player, η κρασαρει ο nova launcher κλπ παρολο που εκανα κ ξανα εγκατασταση απ την αρχη...! δε ξερω γιατι...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 εγω που την περασα με full wipe απο CM7 μου κανει κατι κουλα ωρες ωρες οπως π.χ με flash player, η κρασαρει ο nova launcher κλπ παρολο που εκανα κ ξανα εγκατασταση απ την αρχη...! δε ξερω γιατι...! Γιατί είναι alpha έκδοση και είναι ακόμα μακριά απο το να χαρακτηριστεί σταθερή. Αν θέλεις σταθερότητα μένεις σε gingerbread. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 ε καλα σιγουρα απλα αναφερω τι μου συμβαινει...επισης με τον dolphin broswer οταν κανει rotation σε καποιο site συνηθως κολλαει και με πεταει εξω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Μια απορία και μια ερώτηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι όσοι κάνουν custom rom μέσα στις διάφορες εφαρμογές που βγάζουν από μέσα, βγάζουν και το Polaris Office το οποίο είναι μια πολύ καλή εφαρμογή γραφείου ευκολόχρηστη και δωρεάν μιας και είναι ενσωματωμένη στις stock rom. Η ερώτηση μου είναι εάν ξέρει κανείς πως μπορώ να τo βάλω σε CM7 ή CM9 μιας και μέσω Titanium backup ναι μεν το επαναφέρει αλλά δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Μια απορία και μια ερώτηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι όσοι κάνουν custom rom μέσα στις διάφορες εφαρμογές που βγάζουν από μέσα, βγάζουν και το Polaris Office το οποίο είναι μια πολύ καλή εφαρμογή γραφείου ευκολόχρηστη και δωρεάν μιας και είναι ενσωματωμένη στις stock rom. Η ερώτηση μου είναι εάν ξέρει κανείς πως μπορώ να τo βάλω σε CM7 ή CM9 μιας και μέσω Titanium backup ναι μεν το επαναφέρει αλλά δεν δουλεύει. Το cm δεν ειναι μια πειραγμενει στοκ ρομ. Ειναι μια ρομ φτιαγμενη απο την αρχη. Δεν τιθετε θεμα να το βγαλουν γιατι δεν υπηρξε ποτε στο cm αφου εγινε απο το 0. Επισης δεν μπορουν και να το βαλουν γιατι τιθονται νομικα θεματα μετα. Οποτε η βαζεις κατι αλλο η βρισκεις το ιδιο απο καποιον τριτο dev Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 για οποιον ενδιαφερεται βγηκε ενημερωση για την Nova στο XDA... (http://hei1125.hopto.org/) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 [CM9][ROM][MAR09] Nova HD Plus RC8-17 | Highly Customizable | ICS 4.0.3 την εχει δοκιμασει κανεις? μπορει να μεινει σαν βασικη ROM η εχει πολλες ελλειψεις ακομη? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 @Nicolas D, μονο το radio δεν παιζει και επισης τα live wallpapers τα περισσοτερα κανουν flickering,κατα τ'αλλα παιζουν ολα, επισης ο hei εχει ενσωματωσει και τον Ironkrnl στην εκδοση που αναφερεις, σε πολλους ομως δεν παιζει σωστα, αν θες τη γνωμη μου αν πας σε αυτη τη ρομ μεινε με τον Stock kernel (το διαλεγεις κατα το install) Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts