DoctorX30 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Καλημερα σας. Η γυναικα μου εχει αγορασει το ΖΤΕ μπλειντ α452 και χωρις να στελνει στο μεσεντζερ η καπου αλλου εμοτικονς της τα αποθηκευει στην συλλογη φωτογραφιων και την τελευταια φορα ειχε γυρω στα 500... τα σβηνει και μετα παλι κσανα ολα τα αυτοκολλητα εμφανιζονται ξανα. Ξερει κανεις πςσ μπορουμε να το διορθωσουμε? Ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agipaok Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλησπερα επειδη ειμαι απο την αλλη πλευρα την dark side (iPhone) εχω ενα ΖΤΕ Axon Elite και εχω ενα θεμα με τις συνδεσεις στο ιντερνετ , αν μπορει καποιος αγιος να βοηθησει..! Εχω προσεξει (μαλλον) οτι αν μεινει το κινητο ανενεργο για αρκετη ωρα , πεφτει η συνδεση με ιντερνετ (Wifi- δεν ξερω για Data) και δεν λαμβανω μνμτα Viber-Whats up-Messenger οποτε πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη την εκαστοτε για να ερθουν τα μνμτα ...! Υπαρχει καποια ρυθμιση να μπορω να λαμβανω τα μνμτα και οταν ειναι ανενεργο για πολυ ωρα ? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλησπερα επειδη ειμαι απο την αλλη πλευρα την dark side (iPhone) εχω ενα ΖΤΕ Axon Elite και εχω ενα θεμα με τις συνδεσεις στο ιντερνετ , αν μπορει καποιος αγιος να βοηθησει..! Εχω προσεξει (μαλλον) οτι αν μεινει το κινητο ανενεργο για αρκετη ωρα , πεφτει η συνδεση με ιντερνετ (Wifi- δεν ξερω για Data) και δεν λαμβανω μνμτα Viber-Whats up-Messenger οποτε πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη την εκαστοτε για να ερθουν τα μνμτα ...! Υπαρχει καποια ρυθμιση να μπορω να λαμβανω τα μνμτα και οταν ειναι ανενεργο για πολυ ωρα ? Ευχαριστω... Κοίταξε τις ρυθμίσεις του wifi,κάποια ρύθμιση το κάνει να μπαίνει σε sleep mode . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstossyna Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ FACEBOOK K MESSENGER ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙς ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙς. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΙς ΕΦΑΡΜΟΓΕς. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΚΑΤΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. ok με την επομενη. χρειαζεται να το αλλαξω? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ok με την επομενη φορα. χρειαζεται να το αλλαξω? Edited January 3, 2017 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventilac Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλημέρα σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητο μου όταν το ανοίγω μου εμφανίζει το σχετικό μήνυμα unable to complete encryption due to interruption. perform factory reset(erasing all your data) before use.after resetting try encrypting device again reset device.Πατάω reset device και πάλι τα ίδια κάνει. Έχω κάνει wipe data/factory reset και πάλι τίποτα. Δεν έχω την δυνατότητα να μπω καθόλου στο περιβάλλον του κινητού. Τι μου προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Σαν κινητό τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cypher Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 (edited) Καλησπέρα σας, Πρόσφατα αγόρασα από το ebay ένα μεταχειρισμένο κινητό ZTE Blade A450 το οποίο είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο. Αυτός που μου το πούλησε στο ebay δυστυχώς δεν απαντάει στα μηνύματα μου ώστε να μου διευκρινίσει σε τι χώρα και σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Υφίσταται στην παρούσα κατάσταση ξεκλείδωμα δικτύου; Εάν ναι γνωρίζει κανείς τον τρόπο ή και το κόστος; Ευχαριστώ Edited March 3, 2017 by Cypher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Επεσε στα χερια μου αυτο το ταμπλετακι,και ειναι πολυ τιμιο για τα χρηματα που εχω δωσει (Βασικα παιζει kodi αξιοπρεπως και εχει ωραια οθονη που δεν δειχνει καθολου φτηνιαρικη) Το μονο που με χαλαει και κατι πρεπει να κανω ,για αυτο και ξεκιναω και γραφω εδω,ειναι οτι ο χωρος αποθηκευσης των apps ειναι πολυ λιγος δεδομενου οτι τρεχει σε 4.2.2 και μαλλον η μαμα εταιρια το εχει ψιλοπαρατησει. Τρεις βασικες ερωτησεις εχω, 1) το εχει κανεις εδω μεσα ωστε να μου πει εαν μπορω με κανα tip να μεγαλωσω τον χωρο αποθηκευσης? 2)Υπαρχει καποιος τροπος πριν αρχισω τους πειραματισμους με root adb recovery και τετοια να παρω φουλ backup της ρομ ωστε να την εχω για ολα τα ενδεχομενα? 3)Πως μπορω να βρω μια αλλη custom rom για το ταμπλετακι (εννοειται needrom εχω ψαξει αλλα υποψιαζομαι οτι εχει αλλη ονομασια σαν κινεζικο...) Τα φωτα σας Αν οι mod θελουν να το βαλουν στα λοιπα tablets ευχαριστως να το κανουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrgiannnis Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 καλησπερα μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω μπαταρια για zte blade a460 η καποια συμβατη μπαταρια για το συγκεκριμενο κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καντε και ενα θέμα για το συγκεκριμενο ταμπλετ.Προσπαθώ να ψαξω τροπους για ροοτ κλπ αλλα δεν υπάρχει πουθενα στο νετ.Μονο μια αναζητηση απο cosmote και στον γερμανο υπάρχει,Το χει παρει κανείς? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mints Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Βοήθεια δεν έκλεισε ούτε 12ωρο που το έβγαλα απ'το κουτί! Το ΒΤ δεν δουλεύει, δεν ανοίγει καν! Να κλάψω τα 270 ευρώ μου? Γαμώ τη κίνα τους και το quality control τους. Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει κάτι ή έχει εμπειρία ας μου πει τι να κάνω. Φαντάζομαι οτι φταίει το bt radio chip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Φαντάσου να τυχαινες σε iPhone ή Samsung.... Θα εριχνες κυβερνήσεις :lol: Το οτι απλα ετυχε δε παιζει σα σενάριο μαλλον................. Επαναφορα ρυθμισεων εκανες? Updates αν υπάρχουν? Απο που το πηρες? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrgiannnis Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 καλησπερα σας καποια γνωμη η καποια αποψη για το κινητο αυτο αν μπορει καποις να βοηθησει στην επιλογη αν πρεπει να το παρω ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrgiannnis Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 κανενας δεν μπορει να μου πει καποια γνωμη δεν ζηταω κατι παραλογο απλα μια αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrgiannnis Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 καλησπερα σας που μπορω να βρω οθονη για το κινητο αυτο εχει σπασει η οθονη αλλα το touch δουλευει κανονικα γνωριζει κανενας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErickaAvk Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 After you have got played with the ones computer games please selling all of them simply by sending to Plastic materials Taking Inc. In any other case, very much of the functionality is very very much like Thomas sabo: its free email addresses aol of charge and reinforced by sound ads, gives you six skips per hour, as well as the potential to want songs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sgou2 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Παιδιά,γνωρίζετε αν το συγκεκριμένο κινητό είναι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_F_L Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Καλησπέρα, έχω ένα ZTE E8QL στο οποίο έκανε ο κάτοχος hard reset αλλά δεν θυμάται το gmail που είχε βάλει ώστε να το ανοίξει. Υπάρχει δυνατότητα ξεκλειδώματος; Ή μήπως το firmware να προσπαθήσω να το περάσω από την αρχή μήπως και ξεκλειδώσει με αυτό τον τρόπο. Ευχαριστώ. Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadramistes Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ, λέγομαι Παναγιώτης και θα ήθελα λίγο τα φώτα σας. Πριν λίγες μέρες σέρφαρα στο ιντερνετ. Όταν ξεπέρασα τα ΜΒ που είχα στο πακέτο, μου πετάχτηκε ένα μνμ και από βιασύνη, χωρίς να το διαβάσω, πάτησα οκ. Έλεγε κάτι για όριο χρέωσης ΜΒ ή κάτι τέτοιο. Τώρα που έβαλα ΜΒ, ανοίγω το ιντερνετ του παρόχου και δεν έχει ιντερνετ. Ούτε βελάκια στο σήμα ότι μεταφέρει δεδομένα, ούτε τπτ. Τσέκαρα μήπως το έχω σε airplane mode, αλλά δεν το είχα. Κοίταξα και το VPN μήπως άλαξε κάτι, αλλά ήταν οκ. Γενικά δεν άλλαξα κάποια ρύθμιση. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Το πήρα εγώ για τον πατέρα μου και είναι μια μ@@@ και μισή. Κολλάει με τα πάντα, παιχνίδια του έβαλα πχ τάβλι, πασιέντζα, πόκερ κτλ αλλά τραβάει πολλά κολλήματα. Του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά και πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Καλησπέρα, έχω ένα ZTE E8QL στο οποίο έκανε ο κάτοχος hard reset αλλά δεν θυμάται το gmail που είχε βάλει ώστε να το ανοίξει. Υπάρχει δυνατότητα ξεκλειδώματος; Ή μήπως το firmware να προσπαθήσω να το περάσω από την αρχή μήπως και ξεκλειδώσει με αυτό τον τρόπο. Ευχαριστώ. Γιάννης Αν και πολύ αργά Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 (edited) ZTE Nubia N1 Lite 5.5 ίντσες HD, 4πυρινο, 2/16 μνήμες, με δυνατότητα για κάρτα μνήμης στη θέση της 2ης SIM, με 800ρα μπάντα, 8/5 Mp κάμερες, 3000mAh μπαταρία. Στα ~90 $ + ~10 $ priority mail =~100$: https://m.banggood.com/ZTE-Nubia-N1-Lite-5_5-inch-Fingerprint-2GB-RAM-16GB-ROM-MTK6737-Quad-core-4G-Smartphone-p-1186365.html Νομίζω ότι είναι απ τις καλύτερες περιπτωσεις, αν μιλάμε για 5.5 ίντσες σ αυτή την περιοχή τιμών (80~90 ευρώ, μαζί με το priority mail) . Στο skroutz στα 111 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/12606134/ZTE-Nubia-N1-Lite-16GB.html Στα 119 ευρώ στο e-shop http://www.e-shop.gr/kinito-zte-nubia-n1-lite-black-gold-p-TEL.091137 Edited October 10, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 (edited) Ένα review http://www.firstpost.com/tech/news-analysis/nubia-n1-lite-first-impressions-an-average-joe-with-a-few-shortcomings-3703137.html Κλασική αδυναμία η φωτογραφική. Αναμενόμενο νομίζω. Edited October 10, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMY23 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Καλησπέρα, Υπάρχει πιθανότητα να βρω stock firmware για ZTE BLADE A510? Ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts