Jump to content

Samsung Galaxy Mini 2 (S6500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, έκανα αναβάθμιση το Hungry Shark Evolution και πλέον στο μενού μου εμφανίζει 2 εικονίδια, ένα για το παλιό που γράφει ότι δεν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή (και έχει ένα μικρό εικονιδιάκι sd) και το κανονικό. Πώς μπορώ να αφαιρέσω το παλιό;

• Απαντήσεις 524
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικα θα παρει επισημα την ice ;

Η samsung εχει ανακοινωσει οτι θα βγαλει κατευθειαν την 4.1JB για αυτο το κινητο μαλλον καπου μεσα στο χρονο. Το "ποτε" ειναι αγνωστο αν και φανταζομαι μεχρι το καλοκαιρι θα την εχουμε...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Για πες μας τα βήματα που ακολούθησες?

έχει tutorial στο XDA φόρουμ ,

έχουν σαφείς οδηγίες με φωτογραφίες τι πρέπει και τι όχι και πρόσθεσαν και βίντεο !

odin 1.85 το βρήκα αλλού , λόγω ασυμβατότητας με τα win 8

http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

έχει tutorial στο XDA φόρουμ ,

έχουν σαφείς οδηγίες με φωτογραφίες τι πρέπει και τι όχι και πρόσθεσαν και βίντεο !

odin 1.85 το βρήκα αλλού , λόγω ασυμβατότητας με τα win 8

Παράθεσέ μας καποιον σύνδεσμο έχεις την καλοσύνη και πες μας αν υπάρχει και η αντίστροφη διαδικασία (unroot stockrom etc...)

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Παράθεσέ μας καποιον σύνδεσμο έχεις την καλοσύνη και πες μας αν υπάρχει και η αντίστροφη διαδικασία (unroot stockrom etc...)

δες το ποστ#56

καλησπερα στη παρεα, υπαρχει καποιο καλο προγραμμα blacklist για τηλεφωνα?
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

Το Call blocker για ολες τις κλησεις και το Call filter για τις κλήσεις με απόκρυψη. ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

η μπαταρια τπυ τελειωνει εξευτελιστικα γρηγορα...

Εν συγκριση με τι τηλεφωνο; Γιατι για smartphone εχει αρκετα καλη μπαταρια. Εμενα, που το εχω σαν βασικο μου κινητο(που σημαινει οτι μιλαω τουλαχιστον 1 ωρα τη μερα), ειμαι στο internet τουλαχιστον για 15 λεπτα τη μερα και δε το κλεινω το βραδυ μου κραταει περιπου 1,5 μερα...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Εγω ειμαι υπερευχαριστημένος από την μπαταρία. Μου αντεχει σχεδον 4 μέρες με περίπου 1 ώρα τη μέρα ανοιχτή οθόνη για browsing tapatalk κτλ, 10 με 20 λεπτά τη μέρα κλήσεις, σχεδον μόνιμα ανοιχτό wifi, με την φωτεινότητα στο μισό και πάντα μόνο gsm. Δεν χρησημοποιώ ποτέ δεδομένα.

Δε ξέρω με ποιο άλλο smartphone Android το συγκρίνεις αλλά εγώ που το έχω αποκλειστικά για τη δουλειά μου κρατάει 2 μέρες (και μένει ένα 25%) με 3-4 κλήσεις την ημερα και λίγο ίντερνετ αλλά με τουλάχιστον 10-11 ώρες ενεργό το ραδιόφωνο την ημέρα!! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το κορυφαιο για μενα.. Το χρησιμοποιω ενα χρονο περιπου και δεν με εχει "προδωσει" ποτε...

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklist&feature=search_result#?t=W10.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Το κορυφαιο για μενα.. Το χρησιμοποιω ενα χρονο περιπου και δεν με εχει "προδωσει" ποτε...

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.baole.app.blacklist&feature=search_result#?t=W10.

thanks..! θα τα δοκιμασω να δω ποιο τρεχει καλυτερα..!

http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

καλο μεσημερι και παλι, μπορει να απενεργοποιηθει με καποιο τροπο, το να δονειται το τηλεφωνο

καθε φορα που συντασσουμε μηνυμα, η μαιλ, η γενικα οταν γραφουμε κατι?

εχω απενεργοποιησει οτιδηποτε εχει να κανει με δονηση αλλα αυτο φαινεται να μην το επηρρεαζει..

Καλησπέρα παιδιά.Εχω ενα πρόβλημα.Δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με το pc ( win 7 64 bit ).Εχω κάνει τα πάντα.Εχω περάσει το kies εχω κανει update τους samsung usb drivers άλλα κάθε φορα που το συνδέω αδυνατεί να το δει και για να περάσω εφαρμογές η να πάρω φωτό και βίντεο απο το κινητό βγάζω την sd και την βάζω στο card reader.Το ίδιο συμβαίνει και με το mini 2 της αδερφής μου στο δικό της pc.Τι κάνω λάθος; Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Όταν το συνδέσεις με το καλώδιο, πάνω γράφει το usb συνδέθηκε. Αν κατεβάσεις τη μπάρα κάτω έχει ολόκληρη την ειδοποίηση (επιλογή αρχείων για αντιγραφή, κλπ κλπ). Πάτησες εκεί και μετά το πλήκτρο που βγάζει στο κάτω μέρος της οθόνης; (Συνδ.συσκ.αποθήκευσης USB);

Φίλε Mark_k ναι το κάνω αυτό αλλά τίποτα.Εχω κάμει ακόμα και εγκατάσταση τους adb drivers αλλά και πάλι το κινητό δεν το βλέπει ο υπολογιστής.Το ίδιο συμβένει και σε ενα mini 2 της αδερφής μου.Τι να πώ;Μάλον είμαστε ατυχοι.

Δεν γινεται να ειναι θεμα ατυχιας... Μαλλον καποια ρυθμιση δεν γινεται σωστα... Δεν γινεται 2 κινητα ταυτοχρονα να μην τα βλεπει ο ιδιος υπολογιστης και να φταινε τα κινητα. Αλλη θυρα usb, αλλο καλωδιο.. Κανονικα με το που συνδεεις το κινητο οι default ρυθμισεις ειναι να συνδεθει σαν κινητο και οχι σαν χωρος μαζικης αποθηκευσης... Αλλα και παλι θα σου τα εμφανισει..

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Φίλε psylos έκανα τα πάντα.Τι καλώδια άλλαξα τι drivers πέρασα ,usb θύρες άλλαξα αλλά και πάλι τίποτα.Το ίδιο γίνετε και στο pc της αδερφής μου.Και τα 2 mini 2 δεν τα αναγνωρίζει. Τα pc τυγχάνει να είναι acer.Να παίζει κάποιο ρόλο αυτό; Δεν νομίζω. Πάντως θα ψάξω να βρω και κάποιο 3 pc να τα συνδέσω.Αν και πάλι δεν τα βλέπει σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Κανονικα σε λειτουργια μαζικης αποθηκευσης δεν χρειαζεται καν drivers, αφου ο υπολογιστης βλεπει μονο την καρτα μνημης του κινητου σαν φλασακι με generic drivers. Οποτε μαλλον κατι αλλο παιζει.. Μου φαινεται πολυ απιθανο να βγηκαν 2 συσκευες ελαττωματικες και να τις πετυχες και τις 2 εσυ... Εκτος αν απο πανω σου υπαρχει εκεινο το μαυρο συννεφακι και σε ακολουθει παντου και δεν μας το εχεις πει ακομα... :p

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Έχει βγει κάποια καλή custom rom για το κινητό μας? Κατά προτίμηση Jelly bean.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

• The title was changed to Samsung Galaxy Mini 2 (S6500)