Jump to content

Nostalgia @ myphone.gr: Nokia 6600


plankton69
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τα κορυφαία κινητά το "μπιφτέκι" όπως το έλεγα εγώ.:)

Ήταν το δεύτερο smartphone μου, μετά το 3650.

Μαγκίτσα σαν τηλεκοντρόλ είχα κάνει όταν δούλευα σε ξενοδοχείο και είχαμε μια τηλεόραση απέναντι από την ρεσεψιόν της οποίας είχε χαλάσει το τηλεκοντρόλ και δεν μπορούσαμε να την κλείσουμε!

Ως από μηχανής θεός εγώ με το 6600 έκανα τα μαγικά μου και μετά με κοιτούσαν όλοι σαν χαζοί!:lol:

Δυστυχώς δεν είναι πλέον στην κατοχή μου μιας και το πούλησα μετά από έναν περίπου χρόνο.

Αυτό όμως θα προσπαθήσω να το "διορθώσω"!:p

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 94
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

P.S.: plankton69, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό.. Τώρα σκέφτομαι να το έχω για 2ο... Μαζί με το Ν8... :O

 

Ψήσου ρε συ...'Oταν το έβαλα εγώ δεύτερο,το παιδί που θα απαντήσω από κάτω,έπαθε λαλα...

 

@mr_47 αυτό το παιδί θα μας καταστρέψει! Εκεί που σκεφτόμουν για 5700, με γύρισαν τα μυαλά... :p

 

Tο 'ξερά!!!Tόσο ''κούρδισμα'' έφαγες,ήξερα οτι μ'αυτό θα τρελαινόσουν!'Aσε το 5700,φούλ για το ''αυγουλάκι''!

 

Κι επειδή όλοι,όπως είδα,θυμάστε το irremote,ας πώ και γω την δική μου εμπειρία...

 

Mόλις το έχω πάρει,και έχω περάσει το προγραμματάκι.Bρέχει με βροντές στην Θεσσαλονίκη,και αρχίζω δοκιμές.Κλείνω την τηλεόραση,και η μάνα μου νομίζει τα ''έπεξε''!Πέθανα στο γέλιο!

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Link to comment
Share on other sites

μοναδικο... ειχε σκεπασει τοτε ακμ και καλυτερα απο αυτο οπως το SX1!! ερωτας και τα 2...

Σε αυτό μάλλον βοήθησε και το ότι δεν παρουσίασε τα προβλήματα του SX1.:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

ειναι το μονο τηλεφωνο που θα ηθελα να γυρισει ο χρονος πισω για να το ξαναεχω.

θυμαμαι με το που περασα φοιτητης το πηρα μολις βγηκε. απιστευτο. το εχω ακομα και μονο το 0 δεν πατιεται. τουμπανο το αυγουλακι οπως το ελεγαν τοτε.θυμαται κανενας ποσο εκανε συσκευη? θυμαμαι οτι ηταν αρκετα ακριβο.

iphone xs max ipad 6th gen
Link to comment
Share on other sites

πραγματικό θηρίο... ένα υπερπλήρες για την εποχή του κινητό (πρωταγωνιστούσε και στην ταινία με την Κιμ Μπάσινγκερ). Ακόμη θυμάμαι με τον κολλήτο μου οπυ πηγαίναμε στα village ρέντη και πειράζαμε την ένταση και τα κανάλια των τηλεοράσεων μέσω των IR κι ενός προγράμματος που είχαμε :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

_______________________________________

iPhone 4 32GB using AppleWeb HD v2.5.

bittenApple - Subscribe for the latest major news about Apple, guides, reviews, solutions and more!

Follow me on twitter.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά ωραίο νοσταλγικό.:O

Ήταν το δεύτερό μου κινητό μετά από το 7650.

Το είχα αγοράσει το Δεκέμβρη του 2003 στα €520.

Το κράτησα για 9 μήνες και δυστυχώς δεν το έχω πλέον στη κατοχή μου επειδή το πούλησα για να αγοράσω τον Αύγουστο του 2004 το 7610.

 

 

 

Να παραθέσω κάτι που ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ symbian κινητό ως τωρα ΔΕΝ το κάνει και το έκανε μόνο αυτό (βεβαια εξαρτάται αν φοράτε, όσοι το έχετe, το μαμα firmware)

αν πάτε στα themes μπορείτε να ορίσετε ένα κάποιο theme (ως εδώ καλα) αλλά αν δε σας κάθονται καλά τα εικονίδια του τρέχοντος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εικονίδια κάποιου άλλου επίσης εγκατεστημένου στο κινητό(!)

Ειλικρινά όποιο κινητό και αν έπεσε στα χέρια μου μετά απο αυτό δηλαδή:

http://img41.imageshack.us/img41/401/93720432.jpg

Κανένα δεν το έκανε και πάντα (ακόμη και τώρα), πάντα το πρώτο που κοιτάω είναι αυτό το missing feature! :lol:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Το 6600 ήταν η μόνη συσκευή που είχε αυτή την επιλογή στα θέματα και έφερε τη Series 60 2nd Edition.

Όταν έπειτα αγόρασα το 7610 θυμάμαι πολύ καλά ότι η επιλογή αυτή δεν υπήρχε παρότι η συσκευή έφερε νεότερη καθώς και πιο ολοκληρωμένη έκδοση λογισμικού, τη Series 60 2nd Edition Feature Pack 1.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Link to comment
Share on other sites

επαθα πλακα μολις διαβασα το αρθρο , μολις πριν λιγες ωρες ειδα στο Mall εναν νεαρο να το κραταει ... πολυ ωραια συμπτωση..καταπλητκικο κινητο , ποτε δεν καταφερα να το αποκτησω , αλλα το ειχα ενας πολυ καλος μου φιλος και εννοειτε οτι οποτε ειμασταν μαζι στα χερια μου ειχα το κινητο του και το χαζευα ..
Link to comment
Share on other sites

Τι γ*ματο κινητό....

 

Τα χριστούγεννα του 2003 έσκασε ο ξαδερφός μου στο χωριό με την ναυαρχιδα που μόλις είχε πληρώσει 6 κατοστάρικα. Μόλις το πήρα στα χέρια μου ήθελα να πετάξω στο τζάκι το δικό μου 3510i. Άρχισα να το πειράζω και αμέσως του έφαγα όλα τα trial που είχε σε κάτι εφαρμογές (Photografer και κάτι τέτοια...). Μέσα στις διακοπές το είχα μάθει απ' εξω και είχα πάρει την απόφαση να πάρω και εγώ ένα.

 

Κατάφερα και βρήκα ένα :ninja: σε πολύ καλή τιμή (300Ε) και το χτύπησα! Μέχρι το καλοκαίρι που η cosmote είχε τζάμπα το wap (καταραμένο i-mode) δεν είχα ξεκολλήσει. Για την εποχή του ήταν το καλύτερο κινητό και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρξε κινητό που θα μπορούσε να θεωρηθεί κλάσης ανώτερο.

 

Το άφησα το καλοκαίρι του 2006 για το Ν80 αλλά ακόμη το χρησημοποιεί ο πατέρας μου χωρίς να έχει ούτε το παραμικρό πρόβλημα:cool:!

Link to comment
Share on other sites

Από τις στιγμές όπου οι λέξεις είναι λίγες για να περιγράψουν συναισθήματα.....

Μέλος της υπογραφής μου κι αυτό.......:D

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Link to comment
Share on other sites

καλο ηταν Ζηση αλλα το απολυτο smartphone του 2003 ηταν το P900

 

ποιος θα κανει ενα review για αυτον τον Θεουλη?

 

Είχα και 6600, και P900 (που απέκτησα αργότερα). Το 6600 οκ απλά έρωτας! ΑΠΕΙΡΕΣ ώρες στα forums ψάχνοντας για εφαρμογές! Αλλά το P900 ... τι να πω. Σαν να λέμε GS2 σήμερα :) ΤΕΡΑΣ!

Link to comment
Share on other sites

Απίστευτη η συσκευούλα. Ήταν και το πρώτο μου Σύμπιαν κινητό.

Το αγόρασα 600+ Ευρώ αλλά δεν θυμάμαι ακριβή τιμή, κάπου αρχές του 2004 αν θυμάμαι καλά. Μετά από ενάμιση χρόνο το πούλησα, αντικαθιστώντας το με το ΚιουΤεκ Σ100

Και ο μισθός μου τότε ήταν κοντά στα 750 Ευρώ τον μήνα...

Αλλά πως να πεις όχι σε τέτοια συσκευή.

Νομίζω πως ήταν από τις συσκευές που μας έβαλε στον κόσμο των έξυπνων τηλεφώνων.

Link to comment
Share on other sites

Να ζητήσω πρωκαταβολικά συγνώμη από τους αγαπητούς Mods ... :O

 

[OffTopic]

 

@zografos Σέβομαι την άποψη σου γιατί είσαι μεγάλος συλλέκτης/χρήστης κινητών, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το ότι η Apple δημιούργησε ένα κινητό με δικό της λειτουργικό που διέφερε από τα άλλα, δεν σημαίνει ότι οδηγεί τις εξελίξεις. Ενδεχομένως να προσπαθούν να της μοιάσουν κάποιες άλλες εταιρίες, αλλά για εμένα υπάρχουν αρκετές επιλογές που έχουν "προσωπικότητα" και κάτι παραπάνω να προσφέρουν από το iPhone! Το τονίζω...για εμένα! Ένα κινητό που είναι απλησίαστο οικονομικά για τον μέσο χρήστη, αλλά εκείνος είναι ικανός να πάρει μέχρι και δάνειο για να το αγοράσει για να λέει ότι έχει iPhone, δεν οδηγεί τις εξελίξεις, αλλά τα trends! :p Κατά τα άλλα ναι, είναι μια συσκευή πρωτοποριακή για την εποχή που κυκλοφόρησε και παραμένει ένα τηλέφωνο με αρκετές δυνατότητες...που όμως τις βρίσκεις και αλλού, χωρίς να πληρώσεις μια μικρή περιουσία! Αυτό δεν είναι αντιγραφή, είναι εύρος επιλογών... ;)

 

Αγαπητέ μου συνforumίτη, ΔΕΝ είπα ότι είναι το καλύτερο. ΔΕΝ είπα ότι δεν έχει ελλείψεις, ΔΕΝ είπα ότι δεν έχει προβλήματα, κλειδώματα, ΔΕΝ είπα ότι δεν υπάρχουν άλλες πολύ καλές συσκευές. Αυτό που είπα είναι ότι ΜΙΑ εταιρία μόνο εφευρίσκει, δημιουργεί και οδηγεί τις εξελίξεις και όλες οι άλλες αντιγράφουν απλά ! Και εννοώ ότι η Apple έφτιαξε το MultiTouch, το UI χωρίς Penάκι αλλά με τα δάκτυλα, τα διάφορα μαγαζάκια περιεχομένου κλπ κλπ και όλοι οι άλλοι στρέφονται ΕΚΕΙ. Δεύτεροι. Είτε το θέλουμε είτε όχι. Και ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ. ΟΧΙ. Το iPhone ΔΕΝ είναι η καλύτερη συσκευή. Υπάρχουν και άλλες, εξίσου αν όχι ΠΟΛΥ καλύτερες (ειδικά σε Hardware) αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτή τη στιγμή, η Apple παρουσιάζει συνεχώς πράγματα που ΠΟΥΛΑΝΕ και όλοι οι άλλοι απλά τρέχουν να την αντιγράψουν. Βλέπω συνεχώς στην αγορά συσκευές με εκπληκτικό Hardware και δυνατότητες, οι οποίες ΔΕΝ επιβιώνουν. Και γι' αυτό, ΔΕ φταίει το κακό iPhone. Φταίει κάτι άλλο !

 

@zografos Διαφωνω φιλε μου... με την ιδια λογικη, θα επρεπε να υπαρχει ΕΝΑ εργοστασιο αυτοκινητων, ΜΙΑ μαρκα τηλεορασης, ΜΙΑ μαρκα ψυγειου και παει λεγοντας. Η Apple ηταν παντα πρωτοπορα, αλλα υπαρχουν κι αλλοι σ'αυτον τον κοσμο... Δεν ειναι κακο να εχουμε ΕΠΙΛΟΓΕΣ οταν ο πρωτοπορος εχει ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ!!! Τελος παντων, ας μην ξεφυγουμε απο το θεμα...

 

Μααααα ουδέποτε είπα ότι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ να είναι. Ίσα-ίσα, λυπάμαι που είναι έτσι ... Ένας ΜΟΝΟ εφευρίσκει και οι άλλοι αντιγράφουν. Δυστυχώς !

 

Ας μην κάνουμε άλλο ένα thread VS iPhone ... ΟΥΔΕΠΟΤΕ είπα ότι είναι το καλύτερο ή ότι δεν έχει ελλίψεις. Αυτό που είπα και νομίζω ότι ήμουνα υπέρ του δέοντος σαφής, είναι ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο η Apple εφευρίσκει αυτή τη στιγμή και οι άλλοι αντιγράφουν ! Αυτό !

 

[/OffTopic]

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Link to comment
Share on other sites

Έχω πολλές διαφωνίες σε όλα αυτά αλλά δεν είναι της παρούσης. Για να καταλάβεις, κάποιος έβγαλε το πρώτο κινητό και αυτή ΔΕΝ ήταν η Apple. Τι σημαίνει αυτό? Ότι ακολουθεί?

Υ.Γ. Έχω το 4s οπότε δεν μιλάω ως "αντίπαλος".... Αυτό είναι ένα μεγάλο μείον που παρατηρώ στο φόρουμ. Πόλεμος χαρακωμάτων για τις συσκευές και τα λειτουργικά. Μακάρι να είναι όλα κορυφαία για να έχουμε και περισσότερες επιλογές. Άλλωστε ο ανταγωνισμός κάνει καλό.;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έχω πολλές διαφωνίες σε όλα αυτά αλλά δεν είναι της παρούσης. Για να καταλάβεις, κάποιος έβγαλε το πρώτο κινητό και αυτή ΔΕΝ ήταν η Apple. Τι σημαίνει αυτό? Ότι ακολουθεί?

 

Εννοείται. Τότε ακολουθούσε. Ή για να είμαστε ακριβέστεροι, ήταν ανύπαρκτη. Σίγουρα στα κινητά, αλλά και γενικότερα. Τότε προηγούνταν οι Nokia, Ericsson (SonyEricsson αργότερα) Motorola και Siemens.

 

Αυτό ακριβώς έλεγα. Τότε, σχεδόν κάθε συσκευή, από σχεδόν κάθε κατασκευαστή, είχε κάτι διαφορετικό ... σε εμφάνηση, σε δυνατότητες, σε υπηρεσίες κλπ κλπ. Σήμερα ? ΠΟΥ είναι οι διαφορές των συσκευών ? Στις cpus, τους πυρήνες, τις μνήμες και τα Mp της Cameras ? Η παρακάτω εικόνα, την οποία φαντάζομαι ότι έχετε δει οι περισσότεροι, είναι απλά αντιπροσωπευτική:

 

http://3.bp.blogspot.com/-IOw4CP11oOM/TyrGQsqToEI/AAAAAAAAAaY/x7M3MfnusXA/s1600/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.JPG

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Link to comment
Share on other sites

To είχε κολλητός μου όταν ήμασταν λύκειο (το είχε παρει μάλιστα μετά απο δική μου προτροπή:p) και το χα λιώσει αλλά δεν το πήρα ποτέ γιατί τότε έιχα 7250 και μετά πήγα σε Ν73 με ενδιάμεσο σταθμό ενα k750 (το κινητό που εχω κρατήσει λιγότερο, σχεδόν 5 μήνες απο τους οποίους τους 2 ήταν στο service:rolleyes:)

 

Για την εποχή του ήταν πολύ καλό!

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Link to comment
Share on other sites

το application που αλλαζε τα καναλια IR remote νομιζω λεγοταν απλα τα εσπαγε.ειδικα σε καφετεριες ειχε απιστευτο γελιο που χαζευαν οι ιδιοκτητες.

σε τι χρωμα το ειχατε? γτ ολοι το ειχαν σε ασπρο και εγω το ειχα σε γκρι. μετα απο καιρο που μου χαλασε και το ειχα παει σε νοκιιαservice μου ειπαν οτι ειναι παραεισαγωγη απο ηνωμερα αραβικα εμιρατα. να σημειωσω οτι το πηρα μολις βγηκε γτ μετα απο αρκετο καιρο το εβγαλε η νοκια σε γκρι και στην ελλαδα

Edited by ccinderella
iphone xs max ipad 6th gen
Link to comment
Share on other sites

Είχα ξεχάσει πόσο ακριβό ήταν τότε και ειδικά όταν μιλάμε για πριν 8 χρόνια έτσι? Α , ρε πόσα φράγκα κονόμησε η ΝΟΚΙΑ εκείνες τις εποχές, εδώ ακόμη και τώρα 600 ευρώ είναι πολλά όχι τότε.

Τέλος πάντων, επειδή εδώ είμαστε άρρωστοι όλοι όμως, όταν κατάφερα να μαζέψω λεφτά και πήγα να το πάρω είχε βγει το 7610 κι έτσι τελικά αντί να πάρω το αυγουλάκι πήρα το άλλο το τετράγωνο.:lol:

Το ζαχάρωνα τόσον καιρό και τελικά ποτέ δεν ήρθε στα χέρια μου, αχ... ανεκπλήρωτος έρωτας :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Link to comment
Share on other sites

Θυμαμαι αξέχαστα με τι ανυπομονησία περίμενα το κινητο αυτο,αυγουλακι το έλεγα,το πρώτο Symbian με φυσιολογικό μέγεθος τότε.

Ήμουν απο τους πρώτους που το πλήρωσαν 525 ευρω,κιμά πόντους πρώτους που απογοητεύτηκαν απο τα διάφορα bugs που είχε το κινητο,ειδικα αυτο με τους 70 χαρακτήρες ανά μήνυμα.χωρια τα υπόλοιπα.πηρε πόδι γρήγορα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Από τα καλύτερα τηλέφωνα που πέρασαν από τα χέρια μου... Μόνο όποιος το είχε μπορεί να καταλάβει...
Power is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Link to comment
Share on other sites

ημουν 18 οταν το πηρα.. αρχες καλοκαιριου.. 550! το κρατησα 3 μηνες, γιατι μετα πηγα στο επομενο αλλα πραγματικα το καταυχαριστηθηκα! απιθανο τηλ για την εποχη του!
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

το αγορασα το 2004 και το κρατησα μεχρι το 2007 απιστευτο τηλεφωνο θυμαμαι τα παμπολα πεσιματα απο τα οποια μονο μικρες γρατζουνιες ειχε το μοναδικο τηλεφωνο που εμεινε στα χερια μου τοσο πολυ το λατρεψα
το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα
Link to comment
Share on other sites

παιδια περα απο οποιες αναμνησεις εχει ο καθενας μας απο αυτη την φαναταστικη συσκευη εχω να πω το εξης...

1.αυτο το κιν ηταν ο λογος που εγω και φανταζομαι πολυ αλλοι εγινε η αιτια να μην ξαναπαρουμε συμβατικο τηλ και να ψαχνουμε για τα επομενα 2-3 χρονια αν το κινητο που μας αρεσε ειναι symbia...

2. αυτο το κινητο ειναι που εγινε αιτια να υπαρχουν καποιοι ¨κολλημενοι¨και να ψαχνουν το καθε κινητο τι αλλο κανει εκτος απο τηλεφωνα

3. πρωτη φορα ειδα ταινια σε κιν στο 6600 με μια εφαρμογη απο το γερμανο που πωλοθνταν σε θηκη απο dvd ( ειχα βρει προγραματα στο ιντερνετ αλλα δεν εκαναν δουλια λογο ελληνικων υποτιτλων)

4. το 6600 ηταν ο λογοσ που εμεινα καιεγω και πολυ αλλοι στην νοκια για αρκετα χρονια μεχρι ν82 και ν900 ( το ν900 θα μπορουσε να ξαναφερει την νοκια πολυ μπροστα και να ειναι κυριαρχος και παλι(αν θελει καποιος να διαφωνησει θα το δεχτω μονο αν εχει δουλεψει το συγεκριμενο τηλ.) αλλα αυτοι οι τυποι ειναι για τον π@υτσ@...)

 

ειληκρινα περιμενα ποτε θα παρουσιαζοταν σε αυτοι την ενοτητα το 6600 και λεω περιμενα γτ ημουν σιγοθρος πως θα γινοταν.....

Link to comment
Share on other sites

Να ζητήσω πρωκαταβολικά συγνώμη από τους αγαπητούς Mods ... :O
Αυτό όμως δεν καλύπτει το γεγονός ότι συνεχίζεις το off-topic που ξεκίνησες εσύ ο ίδιος. Πραγματικά δεν βλέπω το λόγο να συζητάτε για το iphone όταν το topic αναφέρεται σε κινητό που εμφανίστηκε μια εποχή που η Apple δεν υπήρχε στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Μείνετε στο θέμα.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...