Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαιρετώ όλη την ομάδα του S Advance.

Επειδή είμαι σχεδόν έτοιμος να παραγγείλω το εν λόγω κινητό θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις. Έχουμε και λέμε:

1. Αν υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει τόσο το S Advance όσο και το S3 mini θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά που να δικαιολογεί τη διαφορά στην τιμή και να κάνει την υπεροχή όσον αφορά την αντοχή της οθόνης που έχει το S Advance πιο ασήμαντη.

2. Επειδή είμαι χρήστης Android και αρκετό καιρό θα ήθελα την εκτίμηση των πιο έμπειρων στο forum όσον αφορά το "μέλλον" του S Advance. Η αλήθεια είναι ότι με το τωρινό κινητό μου (Galaxy 3) κουράστηκα αρκετά και μάλιστα από πολύ νωρίς με το να περνάω ROMs από το XDA, κυρίως γιατί γρήγορα έπαψαν να μου αρκούν οι δυνατότητές του ακόμα και για βασικά πράγματα (εγκατάσταση αρκετών εφαρμογών). Θα ήθελα λοιπόν το επόμενο (φθηνό) κινητό μου να μου δώσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα "άνετης χρήσης" χωρίς να ξημεροβραδιάζομαι στο myphone.gr και στο XDA και να ρωτάω για εναλλακτικές ROM. Ποια είναι λοιπόν η άποψή σας για το θέμα αυτό όσον αφορά το συγκεκριμένο smartphone;

3. Όσον αφορά την αγορά από το Public, έχει κάποιος κάποιο ιδιαίτερο παράπονο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πολύ καλό είναι, αλλά αν θέλεις να κάνεις επιπλέον πράγματα τότε θα πρέπει να βγάλεις τη λέξη "φτηνό" από το μυαλό σου γιατί τζαπα θα ταλαιπωρεισαι πάλι...

Επειδή χρησιμοποιώ S2 και advance, βλέπω ότι το S2 αν και παλιό, του ρίχνει στα αυτιά του advance.

Καλύτερος-γρηγορότερος επεξεργαστής, περισσότερη μνήμη.

Το advance αργεί να ανοίξει τις εφαρμογές (σε σχέση με το S2 πάντα).

Δώσε δηλαδή μερικά χρήματα παραπάνω και πάρε κάτι καλύτερο...

Ένα S3 για παράδειγμα που άνετα θα σου βγάλει 2+ χρόνια απροβλημάτιστα και με τις εφαρμογές να πηγαίνουν σφαίρα...

Πολλές φορές η ψυχική ηρεμία είναι πάνω από τα χρήματα...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Στο accuweather widget μόνο την αθήνα γίνεται να επιλέξεις;Δεν έχει καμιά άλλη πόλη.

Ξέρει κάποιος να απαντήσει αυτό;

Ακόμα υπάρχει κάποιο widget που να βάζει τις βασικές λειτουργίες του mp3 player (play,pause,back,forward)

οχι φιλε εμενα μπηκε ρυθμιστηκε αυτοματα στην πολη που μενω.. καρπενησι, ειναι και μικρη πολη οποτε φανταζομαι θα εχει για ολες τις πολεις της ελλαδας

Πολύ καλό είναι, αλλά αν θέλεις να κάνεις επιπλέον πράγματα τότε θα πρέπει να βγάλεις τη λέξη "φτηνό" από το μυαλό σου γιατί τζαπα θα ταλαιπωρεισαι πάλι...

Επειδή χρησιμοποιώ S2 και advance, βλέπω ότι το S2 αν και παλιό, του ρίχνει στα αυτιά του advance.

Ένα S3 για παράδειγμα που άνετα θα σου βγάλει 2+ χρόνια απροβλημάτιστα και με τις εφαρμογές να πηγαίνουν σφαίρα...

Αντιλαμβάνεσαι ότι το S III κοστίζει τουλάχιστον τα διπλάσια, έτσι;

Και γιατί να μην πάει στο Nexus 4 που τα ρίχνει και στο S III και να δώσει και λιγότερα και να παίρνει πρώτος τις αναβαθμίσεις;

Συμφωνώ μαζί σου, όμως μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε S3 και Advance, όπως λέει και ο φίλος από πάνω. Για αυτό και προτίμησα να κάνω τη σύγκριση με το S3 mini. Όσον αφορά την ψυχική ηρεμία, είναι όντως πολύ σημαντική. Αλλά 400-500 ευρώ είναι πάρα πολλά για ένα κινητό, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες. Δε θα θεωρούσα τον εαυτό μου απαιτητικό χρήστη. Απλά θέλω ένα κινητό σχετικά γρήγορο στο οποίο να μπορώ να μπω αξιοπρεπώς στο Internet και να μην το σκέφτομαι 10 φορές για να εγκαταστήσω μια εφαρμογή. Πχ στο θρυλικό Galaxy 3 που έχω τώρα αντιμετώπισα πρόβλημα με την εγκατάσταση των εφαρμογών ήδη από την πρώτη ημέρα... Δε με νοιάζει να παίζω 3d παιχνίδια κλπ.

Τώρα αν όντως η διαφορά είναι τόσο μεγάλη με το S2, αυτό είναι όντως σημαντικό, δεδομένου ότι λογικά η τιμή του S2 θα πέσει αρκετά τώρα που ανακοινώθηκε το S4...

EDIT: Μια ακόμη ερώτηση. Το γεγονός ότι το advance έρχεται με Gingerbread πιστεύετε ότι σημαίνει κάτι για τις αναβαθμίσεις του στο μέλλον σε σχέση με ένα άλλο κινητό της ίδιας κλάσης που έρχεται με android 4;

Edited by Guest19

Ξέρει κάποιος να απαντήσει αυτό;

Ακόμα υπάρχει κάποιο widget που να βάζει τις βασικές λειτουργίες του mp3 player (play,pause,back,forward)

οχι μονο μεγαλες πολεις αλλλα και μικρα χωρια εχει !!! πας ρυθμισεις -προσθηκη βαζεις ονομα αναζητηση και ολα o.k

Συμφωνώ μαζί σου, όμως μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε S3 και Advance, όπως λέει και ο φίλος από πάνω. Για αυτό και προτίμησα να κάνω τη σύγκριση με το S3 mini. Όσον αφορά την ψυχική ηρεμία, είναι όντως πολύ σημαντική. Αλλά 400-500 ευρώ είναι πάρα πολλά για ένα κινητό, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες. Δε θα θεωρούσα τον εαυτό μου απαιτητικό χρήστη. Απλά θέλω ένα κινητό σχετικά γρήγορο στο οποίο να μπορώ να μπω αξιοπρεπώς στο Internet και να μην το σκέφτομαι 10 φορές για να εγκαταστήσω μια εφαρμογή. Πχ στο θρυλικό Galaxy 3 που έχω τώρα αντιμετώπισα πρόβλημα με την εγκατάσταση των εφαρμογών ήδη από την πρώτη ημέρα... Δε με νοιάζει να παίζω 3d παιχνίδια κλπ.

Τώρα αν όντως η διαφορά είναι τόσο μεγάλη με το S2, αυτό είναι όντως σημαντικό, δεδομένου ότι λογικά η τιμή του S2 θα πέσει αρκετά τώρα που ανακοινώθηκε το S4...

EDIT: Μια ακόμη ερώτηση. Το γεγονός ότι το advance έρχεται με Gingerbread πιστεύετε ότι σημαίνει κάτι για τις αναβαθμίσεις του στο μέλλον σε σχέση με ένα άλλο κινητό της ίδιας κλάσης που έρχεται με android 4;

Mην πάρεις συσκευη που να μην εχει 1gb ram.Το advance δεν εχει.

Το s3 mini θεωρώ οτι θα σου παιξει καλύτερα , και παιζει να παρει και κανα update παραπάνω

το πηρα τελικα σημερα τελειο φαινεται.Για την φορτιση τελικα τι ισχυει να περιμενω να τελειωσει η μπαταρια και μετα να το φορτισω ως 100% απλα ή θελει παραπανω?Ειναι καλυτερα να φορτιζεις τον κινητο απο λαπτοπ? Edited by stavros88

Όταν πέσει περίπου στο 10% βάλτο να φορτίσει μέχρι το 100% και άστο λίγη ώρα ακόμα στο φορτιστή.

Κάντο αυτό τις πρώτες 4-5 φορές και μετά φόρτιζέ το όπως θέλεις.

οχι μονο μεγαλες πολεις αλλλα και μικρα χωρια εχει !!! πας ρυθμισεις -προσθηκη βαζεις ονομα αναζητηση και ολα o.k

Οκ fixed το accuweather.Ακόμα ψάχνω αν υπάρχει κάποιο widget για τον mp3 player με τις βασικές λειτουργίες.(δεν θέλω να αλλάξω player)

Παιδιά καταλαβαίνω ότι τα 450 είναι πολλά, αλλά αν σκεφτείτε ότι το s2 είναι ήδη 2 χρόνων, και το advance έχει χαμηλότερα specs από το s2 αλλά υψηλότερα από το s1, τότε καταλαβαίνετε ότι η τεχνολογία του advance -αυτή τη στιγμή- είναι 2,5 χρονών παλιά!

Να τονίσω ότι δεν είπα πως το advance είναι χάλια. Μία χαρά είναι! Απλά σε σύγκριση με το s2 είναι πιο αργό...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Καλύτερο συνολικά το s2 αλλά σε μερικά benchmarks του τα ρίχνει το advance.Βέβαια αν κάποιος θέλει να πάρει κάποιο από τα 2 s2 καρφί.

Οπότε για μια επιλογή μέχρι 200 ευρώ είναι μια χαρά...

Αν και κοιτάω και το xperia p τώρα που κάνει 228 και είναι καλύτερο σε πολλούς τομείς (16GB, Οθόνη 540 x 960 pixels, 4.0 inches, Camera 8 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash, video 1080p@30fps)... Αν και δεν με ψήνει η SONY σαν μάρκα δεν ξέρω τι λέτε?

Το είχα παραγγείλει πριν το s advance επειδή είναι σε όλα καλύτερο το P αλλά το ακύρωσα λόγο τραγικής μπαταρίας που είναι τεράστιο μειονέκτημα καθώς διάβασα ότι με το ζόρι βγάζει μέρα θέλει tweaking για να την βελτιώσεις και δεν θέλω να ζω με το αγχος αν θα φτάσει η μπαταρία του, μέτρησε πολύ και το touchwiz καθώς το βρίσκω πιο λειτουργικό από αυτό της sony.

Είναι το γραφικό περιβάλλον της Samsung αυτό πραγματοποιεί την επικοινωνία χρήστη-συσκευής.

Διάβασε και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146

Edited by dimitris99

Μια χαρά είναι η μπαταρία του S Advance, σίγουρα καλύτερη από άλλα smartphones.

Εξαρτάται απ' τη χρήση που κάνεις κιόλας, αν το δουλεύεις όλη την ώρα κανένα δε βγάζει τη μέρα.

τωρα που λεμε για μπαταρια, απο χθες το βραδυ κατα τις 1 μεχρι σημερα το πρωι κατα τις 11μιση (χωρις καθολου χρηση δηλαδη) δεν επεσε ουτε μια μοναδα η μπαταρια

Παιδια πρωτη φορα που ανοιξα τον χαρτη google με συνδεση απο το δικτυο κινητης και βλεπω οτι δεν φορτωνει ο χαρτης ,ενω με το wi-fi φορτωνει κανονικα ,ξερετε ποια ρυθμιση χρειαζεται ? γιατι νομιζω οτι θεμα ρυθμισης πρεπει να ειναι,οι σελιδες φορτωνονται κανονικα απο το δικτυο κινητης,ενω ο χαρτης google οχι .

Παιδια πρωτη φορα που ανοιξα τον χαρτη google με συνδεση απο το δικτυο κινητης και βλεπω οτι δεν φορτωνει ο χαρτης ,ενω με το wi-fi φορτωνει κανονικα ,ξερετε ποια ρυθμιση χρειαζεται ? γιατι νομιζω οτι θεμα ρυθμισης πρεπει να ειναι,οι σελιδες φορτωνονται κανονικα απο το δικτυο κινητης,ενω ο χαρτης google οχι .

To βρηκα ψαχουλευοντας και το αναφερω μηπως καποιος φιλος η φιλη εχει το ιδιο προβλημα (δεν θυμαμαι αν εχει ξαναειπωθεί αυτη η λεπτομερεια) ,στα δικτυα κινητης τηλεφωνιας --> ονοματα σημειων προσβασης --> ηταν μαρκαρισμενο σε cosmote wap δεν δινονταν επιλογη για cosmote internet --> παταω cosmote internet παω τερμα κατω που λεει τυπος APN και ηταν στο DUΝ --> το αλλαζω μαρκαροντας το internet ,και μετα μπορω να τσεκαρω το cosmote internet ,και οχι το cosmote wap που ηταν το μονο που ηταν μαρκαρισμενο ,και δεν μου εδινε επιλογη να μαρκαρω το cosmote internet.

Εγω εχω ενα θεμα με το ιντερνετ απο την cosmote.Απο το browser του κινητου μπσινω κανονικα αλλα απο opera mini κσι στο play store δεν μπαινει κσι μου λεει δεν υπαρχει συνδεση.Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση;

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)