Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχτες ειδα την αντοχη του gorila glass της οθονης. Μου φυγε απ τα χερια οταν βγηκα απο το αμαξι μιλωντας στο κιν., χτυπησε στην γωνια της πορτας και επεσε στην ασφαλτο με την οθονη, σε ασφαλτο λεμε αραιη με γαρμπιλι απο υψος ολα αυτα 1,80μ. Η οθονη τπτ ουτε γρατζουνια το πλαισιο στις ακρες της οθονης χαλια, χτυπηθηκε ολο περιμετρικα και αντε να ψαχνω τωρα ανταλλακτικο. παντως η οθονη τπτ επαθα πλακα!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν εχω εγκατεστημενα πολλα launcher και χρησιμοποιω το 1 , τα αλλα "βαρενουν" το κινητο???

πειτε και κανενα καλο free launcher

τι ειναι αυτο το gorilla glass που λετε? :P

Μπορεί να θέλει να αλλάξεις product code αλλά δυστυχώς δε ξέρω ποιο είναι το Σέρβικο :p

Αυτό το αλλάζεις γράφοντας εκεί που παίρνεις τηλέφωνο: *#272*IMEI# (το ΙΜΕΙ το βλέπεις αν γράψεις *#06#) και μετά διαλέγεις το αντίστοιχο product code και κάνεις install. Αλλά κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όταν το κάνεις αυτό.

πως καταλαβαίνουμε αν εχει την ελληνικη ρομ?

εμενα μου βγαζει

pda I9070XXLK2

phone I9070XXLK2

csc I9070OXXLI1

build info: Thu Nov 15 20:01:35 KST 2012

nikospot ευχαριστω πολύ για την απάντηση.

Δυστυχώς το public συνεργαζεται με τη wind και όχι με την cosmote και δεν θελω να αλλαξω εταιρεια.

Πάντως πολύ κακή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι χθες που ρώτησα στο public αν το έχουν ετοιμοπαράδοτο σε λευκό μου είπαν ότι έχουν ένα με ανοιχτή τη συσκευασία επειδή το έδειξαν σε έναν πελάτη. Και αρνήθηκε να μου κάνει καλύτερη τιμή για να το πάρω.

Και γιατί να το πάρω ανοιχτό τότε ρε αδερφέ; Για μα@κ@κες ψάχνουν;

Όταν πηγα να παρω το δικό μου ρώτησα αν υπάρχει σε άσπρο να το δω και μου είπαν ότι υπάρχει ένα ανοιχτό κρατημένο επισκευασμενο απο τη sammy. Δηλαδη μπορεί να ειχε καποιο ελάττωμα και το έδινε το public πιο φθηνά απ' ότι σφραγισμένο.

Πάντως αν δεν ηταν αυτο δεν θα μπορούσα να το δω γιατί αν δεν το έπαιρνα θα έμενε ανοιχτο. Λίγο περίεργα σου τα είπαν.

Τελικά δεν μου άρεσε το άσπρο και πήρα το μαύρο.

αν εχω εγκατεστημενα πολλα launcher και χρησιμοποιω το 1 , τα αλλα "βαρενουν" το κινητο???

πειτε και κανενα καλο free launcher

τι ειναι αυτο το gorilla glass που λετε? :P

1) Αν θες να αλλαξεις οι καλυτεροι για 2,3 ειναι ο Go Launcher και ο ADW. Όταν πάρουμε την αναβάθμιση τους ξεχνάς αυτούς και πας σε Apex και Nova.

2) Είναι το αντιχαρακτικό γυαλί που έχει η οθόνη για να μην σπάει και γρατζουνιέται.

Edited by petran_7

Εχτες ειδα την αντοχη του gorila glass της οθονης. Μου φυγε απ τα χερια οταν βγηκα απο το αμαξι μιλωντας στο κιν., χτυπησε στην γωνια της πορτας και επεσε στην ασφαλτο με την οθονη, σε ασφαλτο λεμε αραιη με γαρμπιλι απο υψος ολα αυτα 1,80μ. Η οθονη τπτ ουτε γρατζουνια το πλαισιο στις ακρες της οθονης χαλια, χτυπηθηκε ολο περιμετρικα και αντε να ψαχνω τωρα ανταλλακτικο. παντως η οθονη τπτ επαθα πλακα!

Η οθόνη δεν την ακούει με τίποτα λέμε. Τρομερή κατασκευή.

Κι όχι μόνο αυτό. Μου είχε πέσει το κινητό αναμενο σε ρυακι με τρεχούμενο νερό και δεν εμπασε σταγόνα μέσα !

Καλορίζικο συνονόματε, περιμένουμε εντυπώσεις...

Τι χρώμα το πήρες, μαύρο ή λευκό?

Μαύρο το πήρα πολύ όμορφη και στιβαρή κατασκευή.

Η οθόνη δεν την ακούει με τίποτα λέμε. Τρομερή κατασκευή.

Κι όχι μόνο αυτό. Μου είχε πέσει το κινητό αναμενο σε ρυακι με τρεχούμενο νερό και δεν εμπασε σταγόνα μέσα !

ίσως πρέπει να το προσέχεις λίγο περισσότερο! μην του κάνεις και crash test! :worry:

Go Launcher ή ADW

ποιο απ τα 2 λετε οτι ειναι καλυτερο?

εγω θα επέλεγα adw απλά γιατί τον έχω χιλιοχρησιμοποιήσει τον go. κατα τ' άλλα είναι και οι 2 πάρα πολύ καλοί, ειναι θέμα γούστου, δοκίμασέ τους και τους 2 και βγάλε τα συμπεράσματά σου!

ο GO μου την εσπαγε γιατι βγαζε ολο κατι διαφημισεις κλπ

μηπως εννοεις αυτα τα "και καλά" widgets που εχει απο μονος του στις επιφανειες?

Με εχει εντυπωσιασει η διαρκεια της μπαταριας. Πρωτη φορα βγαζω 3 μερες full με smartphone...

...κλειστό το έχεις μάλλον...

μαλλον...εμενα τωρα ειναι στο 10% και το εβγαλα απ την φορτιση το πρωι στις 9 περιπου...βεβαια το χρησιμοποιησα αρκετα..

ναι αυτα εννουσα

αυτα δεν ειναι ακριβως διαφημίσεις.. απλά είναι σα να σου προτίνει να βάλεις τα δικά του widgets. κάποια είναι και πολύ καλά!

το παρηγγειλα απο public σε μαυρο πιστευω η καλυτερη επιλογη στα λεφτα του.Βλεπω στο ebay υπαρχουν μπαταριες 3000 mah σε πολυ καλες τιμες.αξιζουν?

καλησπερα παιδια..

απεκτησα κ εγω πριν λιγες μερες το κινητο αυτο...

ολα καλα εκτος απο ενα θεμα

στη χρηση ιντερνετ με 3g δουλευει σχεδον καλα...με wifi ολα τελεια...

με 3g...

...ανοιγει σελιδες κανονικα κλπ δεν μου ανοιγει βιντεακι youtube ουτε απο internet εφαρμογη ουτε απο το opera ουτε απο την εφαρμογη youtube....facebook μπαινει κανονικα αλλα ολο βγαζει κατι μικρα μηνυματα του τυπου 'σφαλμα συνδεσης'

τι μπορει να συμβαινει?(ειναι το πρωτο μου anroid)

ενημερωση λογισμικου δεν εκανα ακομα...

ευχαριστω....

πως καταλαβαίνουμε αν εχει την ελληνικη ρομ?

Έλα ντε; Προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω αλλά βλέπω πως το ίδιο λογισμικό έχει δοθεί και σε άλλες χώρες και μάλιστα και με το ίδιο CSC. Βασικά το PDA και Phone μπορεί να είναι ίδιο σε πολλές χώρες αλλά συνήθως από το CSC το βλέπεις. I9070OXXLI1 To ΟΧΧ αν θυμάμαι καλά είναι ελληνικό και τα 3 τελευταία ψηφία είναι η έκδοση. Επίσης αν περιέχει και EUR product code μάλλον είναι ελληνικό. (τα product codes τα περιέχει το CSC)

το παρηγγειλα απο public σε μαυρο πιστευω η καλυτερη επιλογη στα λεφτα του.Βλεπω στο ebay υπαρχουν μπαταριες 3000 mah σε πολυ καλες τιμες.αξιζουν?

Κάτι χρυσές μπαταρίες που φαίνονται κινεζιές; Μην περιμένεις απόδοση 3ων χιλιάδων mah :rolleyes:

@bill91 με cosmote? για δες εδώ αναφέρθηκε πριν λίγες μέρες. Αν είναι επιλεγμένο το προφίλ wap δεν δουλεύει σωστά το ιντερνετ. Θέλεις προφίλ ιντερνετ. Ή στέλνεις μήνυμα να λάβεις ρυθμίσεις, ή το τροποποιείς μόνος σου όπως λένε λίγο πιο κάτω απο το λινκ που σου έδωσα.

Edited by nikospot

Έλα ντε; Προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω αλλά βλέπω πως το ίδιο λογισμικό έχει δοθεί και σε άλλες χώρες και μάλιστα και με το ίδιο CSC. Βασικά το PDA και Phone μπορεί να είναι ίδιο σε πολλές χώρες αλλά συνήθως από το CSC το βλέπεις. I9070OXXLI1 To ΟΧΧ αν θυμάμαι καλά είναι ελληνικό και τα 3 τελευταία ψηφία είναι η έκδοση. Επίσης αν περιέχει και EUR product code μάλλον είναι ελληνικό. (τα product codes τα περιέχει το CSC)

To ΟΧΧ δεν είναι ελληνικό, είναι multi-csc και περιέχει μεταξύ άλλων και το ελληνικό που είναι το EUR. Μπορείς εύκολα να δεις αν έχεις το EUR συνδέοντάς το στο Kies (στο βγάζει σε παρένθεση μετά την έκδοση λογισμικού)

Να υπενθυμίσω επίσης ότι για launchers μιλάμε εδώ. :!:

Edited by Tyxerakias
- Alex

To ΟΧΧ δεν είναι ελληνικό, είναι multi-csc και περιέχει μεταξύ άλλων και το ελληνικό που είναι το EUR. Μπορείς εύκολα να δεις αν έχεις το EUR συνδέοντάς το στο Kies (στο βγάζει σε παρένθεση μετά την έκδοση λογισμικού)

Έχεις δίκιο μου είχε μείνει από το galaxy S που λέγαμε ότι στα OXX γυρνάμε το sales code σε EUR και γίνονται όλα ελληνικά και επίσης στην ελληνική JVI ήταν OXX το csc :p άρα έβγαλα ολίγον λάθος συμπέρασμα. sorry

(Άλεξ δες λίγο ΠΜ αν μπορείς :) Ευχαριστώ! )

Edited by nikospot

...κλειστό το έχεις μάλλον...

Καθε αλλο... Μιλαω περίπου μια ωρα την ημερα και χρησιμοποιώ αρκετά mobile data.... Τη νυχτα μονο το εχω σε λειτουργία πτήσης.

Κάτι χρυσές μπαταρίες που φαίνονται κινεζιές; Μην περιμένεις απόδοση 3ων χιλιάδων mah :rolleyes:

@bill91 με cosmote? για δες εδώ αναφέρθηκε πριν λίγες μέρες. Αν είναι επιλεγμένο το προφίλ wap δεν δουλεύει σωστά το ιντερνετ. Θέλεις προφίλ ιντερνετ. Ή στέλνεις μήνυμα να λάβεις ρυθμίσεις, ή το τροποποιείς μόνος σου όπως λένε λίγο πιο κάτω απο το λινκ που σου έδωσα.

ναι αυτες λεω και μενα μου φανηκαν μουφες.Βεβαια υπαρχουν και καποιες κανονικες χρωματος γκρι 1500 mah και ελεγα να παρω μια για ωρα αναγκης

αυτες οι κινεζιες που λενε 2500-3000 mAh , θα ειναι τελειως μουφα λετε? δεν θα κρατανε καθολου? εστω για 1 μερα ξερω γω

Θα πρέπει να αλλάξεις το πίσω καπάκι γιατί αυτές οι μπαταρίες προεξεχουν

Το εκανα σε ευχαριστω πολυ.. :)

απο cosmote wap σε cosmote internet + ρυθμιση παρακατω internet+dun

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)