Tyxerakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ωχ sorry παιδιά αν είμαι άκυρος, εδώ ξεκίνησα για να καταλήξω σε android 4, προσπάθησα να βάλω τη semaphore 2.7.4 σε .tar. Κλασικός μα...ς. μόλις είδα ότι <<Προσοχή: H έκδοση Semaphore 2.7.4 είναι συμβατή μόνο με τις Gingerbread JW4, JW5 και JW6>>. Να προσπαθήσω να περάσω πάλι firmware 2.3.3 με odin? Πέρνα απλά παλιότερη έκδοση semaphore. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Βασικά κόλλησα στο Google apps, βγήκε μια λίστα να... Βαζεις την πιο προσφατη βαση ημερομηνιας, δεν ειναι τιποτα αυτο φιλε... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Λοιπόν πάλι την έκανα, έβαλα τα 3 αρχεία της ics ξεζιπαρισμενα, και δεν μπορώ να κανω εγκατασταση μέσα στο CWM (έχω κάνει wipedata, format κτλ), πως μπορώ να περασω πάλι τα αρχεία σε μορφή zip? Να κάνω Power off? Edited August 12, 2012 by tdm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Κάνε μία επανεκκίνηση στο κινητό σου και βάλε τα αρχεία όπως είναι στην μορφή .zip (στο CWM για να φλασάρεις κάτι πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη μορφή .zip). Μετά ακολούθησε τον οδηγό. Μην ανησυχείς, δεν είναι κάτι το δύσκολο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Όταν λες επανεκίνηση, είμαι μέσα στο CWM και έχω κάνει wipe data, wipe cache, advanced-wipe dalvik cache, mounts & storage-format system . Τι πρέπει να κάνω τώρα? Είμαι μέσα στο CWM να κάνω reboot? Θα φορτώσει android ? (νόμιζα ότι έχω σβήσει τα πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Το mounts & storage-format system γιατί το έκανες; Τέλος πάντων, αν κάνεις "reboot system now" θα εκκινήσει το κινητό με το Firmware που έχει ήδη μέσα (την GB 2.3.3 δηλαδή) αλλά θα έχουν σβηστεί τα πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Όταν λες επανεκίνηση, είμαι μέσα στο CWM και έχω κάνει wipe data, wipe cache, advanced-wipe dalvik cache, mounts & storage-format system . Τι πρέπει να κάνω τώρα? Είμαι μέσα στο CWM να κάνω reboot? Θα φορτώσει android ? (νόμιζα ότι έχω σβήσει τα πάντα) Όχι δεν έχει σβήσει τα πάντα, μόνο τα δικά σου. Πατα reboot now. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Το mounts & storage-format system γιατί το έκανες; Τέλος πάντων, αν κάνεις "reboot system now" θα εκκινήσει το κινητό με το Firmware που έχει ήδη μέσα (την GB 2.3.3 δηλαδή) αλλά θα έχουν σβηστεί τα πάντα. Το έκανα σύμφωνα με τις οδηγίες για το ICS. Έκανα reboot εδώ και 3-4 λεπτά αλλά το κινητό είναι κολλημένο στο boot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Κάνε τα πάντα από την αρχή. Βάλε μία επίσημη Gingerbread με Odin για να ανοίξει το κινητό και να περάσεις τα αρχεία της CM9 και μετά ακολούθησε πιστά τον οδηγό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Συμβαίνει το εξής απίστευτο:ξαφνικά δεν μπορώ να μπω σε ασύρματο δίκτυο!Ενώ δείχνει να συνδέεται κανονικά,οι μπάρες και του ασύρματου και του δικτύου κινητής παραμένουν γκρίζες και όχι μπλε ,όπως συνήθως,και σαν αποτέλεσμα δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ.Είμαι με stock kernel και CF-Root,CM9 stable. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Μερικές φορές μένει γκρι το WiFi αλλά συνδέεται κανονικά. Δοκίμασε να βάλεις το κινητό σε "Airplane Mode" και μόλις μπει γύρισε το πάλι σε κανονική λειτουργία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα(όπως και με επανεκκίνηση κτλ κτλ) Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Κάνε wipe cache/dalvik cache και αν δεν στρώσει πέρνα από πάνω πάλι την CM9. Λογικά θα φτιάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Όπως εγώ έφαγα κάτι άκυρο στην slim πριν 2 μέρες. Που ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το tethering.... Ότι να 'ναι. Εγώ πέρασα από πάνω την ρομ πάλι απλά με wipe dalvik cache και wipe cache και έφτιαξε πάντως. Αν θες να δοκιμάσεις να κάνεις το ίδιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Παίδες έκανα wipe cache kai dalvik cache και με την επανεκκίνηση απλά πέσαμε στα bootloops.Χωρίς δυνατότητα να μπω σε recovery.Τώρα; Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Πέρνα τον Semaphore που είναι σε μορφή .tar με Odin και λογικά θα μπορέσει να εκκινήσει κανονικά το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tdm Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Όποτε περνάμε μια καινούρια rom αν και μπορεί να έχουμε κάνει erase data κτλ οι φάκελοι των παλιών apps εξαλολουθούν να υπάρχουν μέσα στο σύστημα. Τους αφαιρούμε και αν ναι ποιους κρατάμε κάθε φορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_n3o Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Εχω περασμενη την RC2 και παρατηρώ πως πολλές φορές αλλάζει η ένταση των ήχων με αποτελέσμα να μην ακούω τις κλήσεις...Πώς γίνεται να ενεργοποιηθούν να ανάβουν οι ενδήξεις όταν έρχονται ειδοποιήσεις,π.χ. αναπαντητες και μυνήματα; Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την ένταση του ήχου κλήσης. Όχι μόνο με την RC2 αλλά και με αρκετές προηγουμενες Nightly. Έχω μία υποψία ότι κάτι συμβαίνει με το gtalk όταν δέχεσαι μήνυμα αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αφού δεν βλέπω κάτι στο logcat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Πέρνα τον Semaphore που είναι σε μορφή .tar με Odin και λογικά θα μπορέσει να εκκινήσει κανονικά το κινητό. Μπόρεσα να εκκινήσω το κινητό αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο... Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Πέρασες πάλι από πάνω την CM9 που έχεις ή κάποια πιο καινούργια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Την τελευταία CM9 stable(είχα την RC2 πριν ξεκινήσω τις διαδικασίες,και περασα την καινούργια stable χωρίς να κάνω τα wipes.Μετά τα wipes και τον semaphore την ξαναπέρασα αλλά τίποτα) Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Όποτε περνάμε μια καινούρια rom αν και μπορεί να έχουμε κάνει erase data κτλ οι φάκελοι των παλιών apps εξαλολουθούν να υπάρχουν μέσα στο σύστημα. Τους αφαιρούμε και αν ναι ποιους κρατάμε κάθε φορά? Εννοείς αυτούς που δημιουργούνται στην SDCard; Αν εννοείς αυτούς μπορείς να τους σβήσεις και θα τους δημιουργήσουν πάλι οι εφαρμογές που τους χρειάζονται. Βέβαια σε μερικούς από αυτούς μπορεί να έχουν αποθηκευτεί ιστορικά των εφαρμογών οπότε σβήνοντας αυτούς τους φακέλους χάνεις και αυτά. Την τελευταία CM9 stable(είχα την RC2 πριν ξεκινήσω τις διαδικασίες,και περασα την καινούργια stable χωρίς να κάνω τα wipes.Μετά τα wipes και τον semaphore την ξαναπέρασα αλλά τίποτα) Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό... όταν έχω πρόβλημα με το WiFi ή το 3G μπαίνω σε "Airplane Mode" και ξαναγυρίζω σε κανονική λειτουργία ή κάνω επανεκκίνηση και όλα είναι εντάξει. Θα σου έλεγα να κάνεις factory reset αν έχεις κάνει backup με το Titanium και δεν βαριέσαι να περνάς πάλι τις εφαρμογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Τίποτα το καινούργιο Ηρακλή. Όλα λειτουργούν κανονικά και χωρίς προβλήματα όπως και στις προηγούμενες Nightlies. Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα θέμα μέχρι τώρα. Ωραια μου ακουγονται...μπαταρια,ταχυτητα και gps συγκριτικα με slim πως τα χαρακτηριζεις..; Επισης ποσες εφαρμογες εχεις βαλει εσυ..;για το datadata ρωταω :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Κάναμε μία φορά σύγκριση μεταξύ τριών Galaxy με stock Firmware, CM9 και Slim. Μπαταρία και ταχύτητα μία από τα ίδια σε σύγκριση που έγινε μεταξύ CM9 και Slim αλλά στο GPS έδειχνε να υπερέχει ξεκάθαρα η CM9. Κλείδωνε πολύ γρηγορότερα (το ίδιο γρήγορα σχεδόν με το Galaxy που είχε stock). Φυσικά η μπαταρία δεν συγκρίνεται με καμία stock (ανώτερες οι stock) κατά την άποψη μου εφόσον έχεις ανοικτό το 3G στο αυτόματο. Αν δεν το έχεις στο αυτόματο τότε η μπαταρία έχει μια χαρά διάρκεια. Προσωπικά το έχω πάντα στο αυτόματο και μου κρατάει με κανονική χρήση μία γεμάτη μέρα. Έχω καμιά 50άρα εφαρμογές και το datadata είναι στο όριο. Βέβαια παίζει ρόλο και το πόσο μεγάλη είναι η κάθε εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ωραια μου ακουγονται...μπαταρια,ταχυτητα και gps συγκριτικα με slim πως τα χαρακτηριζεις..; Επισης ποσες εφαρμογες εχεις βαλει εσυ..;για το datadata ρωταω :p Η μπαταρία είναι σε καλό επίπεδο αν χρησιμοποιείς συνήθως 2G δίκτυο και το γυρνάς σε 3G μόνο όταν θες να σερφάρεις. Το GPS είναι καλύτερο στην CM9 απο ότι στην Slim. (To ίδιο συνεχίζει να ισχύει και στις JB εκδοχές. Λίγο εκτός θέματος αλλά χρήσιμη πληροφορία. Εχθές είχα σε μια συσκευή Slim Bean 2 και σε μια άλλη CM10. Η CM10 εβλεπε 8-10 δορυφόρους και η Slimbean 2-3. Μεγάλη διαφορά.) Στο /datadata της cm9 έβαζα συνήθως 70 με 80 εφαρμογές. Ομως εχει μεγάλη σημασία τι εφαρμογές βάζεις. Ο Chrome ας πούμε είναι ζόρικη εφαρμογή και μπορεί να πιάσει και το ένα τρίτο του datadata μόνος του. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts