Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τι τον θες? Για να μπει πάνω σε στοκ firmware? ή έβαλες ICS και θες semaphore?

για να μπει πανω σε στοκ...μετα να κανω back up γιατι τωρα δεν μπορω και μετα να περασω ICS

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για να μπει πανω σε στοκ...μετα να κανω back up γιατι τωρα δεν μπορω και μετα να περασω ICS

Για εκδόσεις firmware έως και JW1 κατεβάζεις αυτό

Για firmware νεότερο από JW4 και άνω αυτό

Πάτα *#1234# και δες το PDA. Αυτή είναι η έκδοση σου. Αν είναι κάνα JVI που υποψιάζομαι, τότε είναι παλαιότερο από JW1 άρα κατεβάζεις το πρώτο λινκ που σου έδωσα

Είμαστε ολιγον offtopic βέβαια γιατί μιλάμε γενικά για τον γαλαξία και όχι για cyanogenmod 9 :p

εκανα την διαδικασια...τωρα πως μπορω να καταλαβω οτι οντος εχω Semaphore ? πολλη γρηγορα τελείωσε πρεπει να ανησυχώ?

5-10 δευτερόλεπτα κάνει. Πήγαινε ρυθμίσεις> πληροφορίες συσκευής > έκδοση κερνελ. Αν λέει semaphore Μπλα μπλα βάλε την εφαρμογή superuser από το market και είσαι root.

πσσσ εχω εντυπωσιαστεί ειναι ηδη πιο γρηγορο ...τωρα κανω back up και ξεκιναω για cm9 :)

για να κανω το back up πρεπει πρωτα να τα περασω απο την καρτα στην συσκευη η δεν χρειαζεται τιποτα τετοιο?

Edited by drthuyrd

πσσσ εχω εντυπωσιαστεί ειναι ηδη πιο γρηγορο ...τωρα κανω back up και ξεκιναω για cm9 :)

για να κανω το back up πρεπει πρωτα να τα περασω απο την καρτα στην συσκευη η δεν χρειαζεται τιποτα τετοιο?

Μα το backup παίρνει τις εφαρμογές από την συσκευή και τις πάει είτε στην εσωτερική sdcard είτε στην εξωτερική sd (ανάλογα τι έχεις ρυθμίσει στο titanium, από μόνο του τα πάει στην ενσωματωμένη sdcard) Τι ακριβώς εννοείς?

εχω μισες εφαρμογες στην εξωτερικη sd και αλλες στην εσωτερικη καρτα τηλεφωνου...θα πρεπει ας πουμε ολες τις εφαρμογες που εχω στην εσωτερικη πρεπει να τις περασω στη εξωτερικη? ελπιζω να καταλαβες τι εννοώ

Κατάλαβα και έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι 100% σίγουρος όμως, πως το titanium backup τις βρίσκει όπουδήποτε κι αν βρίσκονται και τις κρατάει backup. Πάντως το titanium έχει επιλογή να τις μεταφέρει στο τηλέφωνο όλες ταυτόχρονα αν θες. Εγώ πάντα στο τηλέφωνο τις βάζω δεν υπάρχει λόγος να πάνε αλλού.

Αν διαβάσεις τους οδηγός προσεκτικά όπως σου είπαμε και πριν δε θα χρειαστείς βοήθεια. Η διαδικασία είναι απλή αλλά όπως είναι λογικό όλοι ανησυχούν την πρώτη φορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

πφφφ αυτο το titanium...κανω back up ολες τις εφαρμογες και σταματαει στις 82/250 και μου λεει ανεπαρκης χωρος αποθηκευσης....αφου εχω στη εξωτερικη sd πολλα GB γιατι δεν πανε εκει?

Πήγα σήμερα για μπάνιο και χρησιμοποίησα το κινητό για GPS. Δεν κλείδωνε με τίποτα όμως. Πρώτη φορά τόσο κακό GPS. Αυτό με την 20120625 nightly και modem JW4 αλλά και JVU. Θλίψη.

Σετάρισμα του κινητού: nightly 25-6, stock kernel, modem JVT.

Εφαρμογή που χρησιμοποιήθηκε για έλεγχο: Gps Test.

Πρώτη εκκίνηση της εφαρμογής χωρίς data: Ανίχνευση ενός δορυφόρου, μέσα σε 5 λεπτά δεν κλείδωσε ποτέ.

Δεύτερη εκκίνηση με data: Ανίχνευση 11 δορυφόρων σε 5 sec, κλείδωμα σε 10 σε 15 sec, ακρίβεια θέσης 10 μέτρα.

Όλα τα παραπάνω ευρισκόμενος σε στάση (στο μπαλκόνι του σπιτιού).

πφφφ αυτο το titanium...κανω back up ολες τις εφαρμογες και σταματαει στις 82/250 και μου λεει ανεπαρκης χωρος αποθηκευσης....αφου εχω στη εξωτερικη sd πολλα GB γιατι δεν πανε εκει?

Το titanium είναι ρυθμισμένο να αποθηκεύει τα backup στην sdcard. Για να τα αποθηκεύσει στην εξωτερική πρέπει να μπεις στις προτιμήσεις της εφαρμογής και να το ορίσεις ο ίδιος.

Μάκης

Και έλεγα ότι είναι η ιδέα μου...

Εγώ είμαι με nightly 20120625 και modem JVT.

Την πρώτη φορά έκανε κοντά στα 8 λεπτά για να κλειδώσει δορυφόρους και από εκεί και έπειτα θέλει κοντά ένα λεπτό

όταν με προηγούμενες nightly κλείδωνε σε 10 sec...

Καλήμέρα . Είμαι με nightly 20120625 και modem JVT. Εχθές το βράδυ που χρειάστηκα gps κλείδωνε σχεδόν ΑΜΕΣΑ. Το ίδιο και σήμερα. Κανένα πρόβλημα. Η δοκιμή έγινε με sygic.

Καλήμέρα . Είμαι με nightly 20120625 και modem JVT. Εχθές το βράδυ που χρειάστηκα gps κλείδωνε σχεδόν ΑΜΕΣΑ. Το ίδιο και σήμερα. Κανένα πρόβλημα. Η δοκιμή έγινε με sygic.

Το sygic σχεδον παντα κλειδωνει σφαιρα, ομως κατα την διαρκεια της πλοηγησης πολλες φορες χανει το στιγμα. Το δοκιμασες στην πλοηγηση εσυ..;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Το sygic σχεδον παντα κλειδωνει σφαιρα, ομως κατα την διαρκεια της πλοηγησης πολλες φορες χανει το στιγμα. Το δοκιμασες στην πλοηγηση εσυ..;

ναι σε πλοήγηση το δοκίμασα για 15-20 λεπτά χωρίς πρόβλημα

Ευχαριστω για τις δοκιμες παιδια. Η αληθεια ειναι οτι το gps test και εμενα κλειδωνει δορυφορους σχετικά γρήγορα. Με το sygic όμως συμβαίνει αυτό που λέει ο Ηρακλης. Κλειδώνει και μετά από λίγο το χάνει με αποτέλεσμα να μην μπορείς να να προηγηθείς με ασφάλεια. Αποκλείω το hardware πρόβλημα γιατί με στοκ πότε δεν είχα πρόβλημα με το gps. Αλλά για να είμαι ειλικρινής και με cm9 δεν είχα. Μόνο με slim είχα παρατηρήσει κάποια στιγμή ότι δεν κλειδώνε πολύ γρήγορα, παρόλα αυτα οπότε το χρειάστηκα με πήγε στον προορισμό μου αποτελεσματικά. Τί να πω.
Κώστας

Αναφορικά με τα παραπάνω, αν και λίγο άσχετο.

Εδώ και κάμποσο καιρό υπήρχε μια διχογνωμία κατά πόσο το modem επηρεάζει την απόδοση του gps. Υπήρχαν δύο απόψεις: αυτή που έλεγε ότι ναι την επηρεάζει (μιλώντας κυρίως εμπειρικά) και αυτή που ισχυριζόταν ότι το modem δεν έχει καμία σχέση με το gps καθώς οι drivers του gps βρίσκονται σε επίπεδο kernel. Διαβάζοντας όμως τα σχόλια του Pawitp στο xda βλέπω για πρώτη φορά ότι υπάρχει άμεση διασύνδεση απόδοσης gps με modem καθώς υπάρχει κάποια αλληλεπίδραση σε επίπεδο drivers, αλληλεπίδραση που ο Pawitp την έχει αντιληφθεί αλλά δεν την έχει εντοπίσει. Τα σχόλια είναι αυτό και αυτό. Συγνώμη αν σας έκανα να βαρεθείτε :) .

Μάκης

Update στο θέμα με το gps.

Εβαλα JW6 και παρατήρησα ότι ούτε σε αυτή κλείδωνε σταθερά το gps. Ανοιξα το κινητό και ανασήκωσα λίγο την εσωτερική κεραιουλα του GPS μήπως για κάποιο λόγο δεν γινόταν επαφή με την εξωτερική κεραία. Αποτέλεσμα: Μετά απο boot κλείδωμα σε 8 sec στο μπαλκονι και αυτή τη στιγμή ενώ βρίσκομαι σε εσωτερικό χώρο διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο τετραόροφης πολυκατοικίας (με 3 πλάκες μπετό απο πάνω μου δλδ) μακριά απο το παράθυρο, βλέπει 4 δορυφόρους :blink: Ποτέ δεν έχω δει δορυφόρο στο εσωτερικό του σπιτιού.

Οπότε τελικά ήταν hardware το ζήτημα. Το αναφέρω γιατί μπορεί με τα προηγούμενα μηνύματά μου να αποθάρρυνα κάποιους να δοκιμάσουν την rom.

Edited by mindfield
Κώστας

ρε παιδια εκανα με odin cf-root και μετα εκανα παλι με odin semaphore. το κινητο κάνει τωρα bootloop.. τι να κάνω; ήταν στην official gb. δώστε μια βοήθεια γιατί δεν είναι και δικό μου..

τελικα του περασα την τελευταια nightly.. στην οποια δε κανει bootloops αλλά έχω μείνει στο μπλε ανθρωπάκι εδω και κανα 10λεπτο..

Edited by lorentzos323

ρε παιδια εκανα με odin cf-root και μετα εκανα παλι με odin semaphore. το κινητο κάνει τωρα bootloop.. τι να κάνω; ήταν στην official gb. δώστε μια βοήθεια γιατί δεν είναι και δικό μου..

τελικα του περασα την τελευταια nightly.. στην οποια δε κανει bootloops αλλά έχω μείνει στο μπλε ανθρωπάκι εδω και κανα 10λεπτο..

Ας το λιγο ακομη, αλλιως βγαλε μπαταρια και προσπαθησε να μπεις σε recovery.

Ηρακλής!

Οπότε τελικά ήταν hardware το ζήτημα. Το αναφέρω γιατί μπορεί με τα προηγούμενα μηνύματά μου να αποθάρρυνα κάποιους να δοκιμάσουν την rom.

Αυτό ήθελα να σου πω γιατί σήμερα το GPS κλείδωνε ακαριαία με την CM9 και κράταγε το σήμα χωρίς να το χάνει με το Sygic. Δε μου πήρε παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα για να κλειδώσει όσες φορές και αν το δοκίμασα. Η δοκιμή έγινε μέσα στο αυτοκίνητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

επιτελους τελιωσα το back up αφου πρωτα διεγραψα 180 apps αλλα τελοσ παντων.....πειραζει που θα κανω τωρα Nandroid Backup? η επρεπε πριν?

αφου διεγραψες 180 apps γιατι εκανες μετα back up..;

Δεν σε καταλαβα :wacko:

Ηρακλής!