stelioz78 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 μονο που εχω μια υποψια οτι μετα απο καθε φλασαρισμα nightly θα πρεπει να τον ξαναπερναμε και να τον ξαναστηνουμε απο την αρχη... Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Δεν ξέρω... ίσως να κάνει update μόνο τα αρχεία που βρίσκονται στην ROM και να μην επηρεάζει όσα δεν υπάρχουν μέσα σε αυτήν οπότε να παραμένει ο Touchwiz όπως είναι. Αυτό βέβαια θα το σιγουρέψουμε μόνο με μία δοκιμή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Το δοκίμασα και είναι πραγματικά πολύ smooth αλλά σαν εμφάνιση μου αρέσει πιο πολύ ο Nova που είναι όπως ο stock. Αν καταφέρουν να κάνουν κάποιον από τους Nova, Apex ή Trebuchet τόσο smooth θα έχουμε έναν άψογο launcher. Βέβαια έχει και ένα άλλο θετικό ο Touchwiz, ότι μπορείς να τοποθετήσεις τις εφαρμογές μέσα στον Appdrawer όπως θες. τι διαφορά υπάρχει Touchwiz UX 180@dpi - Touchwiz UX 240@dpi εγκαθιστούμε με cwm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 τι διαφορά υπάρχει Touchwiz UX 180@dpi - Touchwiz UX 240@dpi εγκαθιστούμε με cwm? Πολυ απλα στο dpi :rolleyes: Εαν εχεις 180 dpi βαζεις τον Touchwiz UX 180@dpi αλλιως εαν το εχεις ορισεις στο 240 βαζεις τον Touchwiz UX 240@dpi! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Δεν ξέρω... ίσως να κάνει update μόνο τα αρχεία που βρίσκονται στην ROM και να μην επηρεάζει όσα δεν υπάρχουν μέσα σε αυτήν οπότε να παραμένει ο Touchwiz όπως είναι. Αυτό βέβαια θα το σιγουρέψουμε μόνο με μία δοκιμή! μολις φλασαρα την τελευταια nightly και δυστυχως ο touchwiz χαθηκε.οποτε για την ωρα ακυρος ο launcher Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Σε καθε update (σε οποιαδηποτε ρομ) σβηνεται οτι εχεις βαλει στο /system και οτι εχεις βγαλει επανερχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 το περασα και εγω και οφειλω να πω τα καλυτερα.αυτος ειναι κατα την γνωμη μου που πρεπει να χρησημοποιηθει για την τελικη μορφη της ics.προτον και συμαντικοτερο μπορεις να φτιαξεις φακελους και στην home screen και στο μενου.αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν εχει ρυθμηση για τον ηχο κληδωματος και ξεκληδωματος και ειναι εκνευριστικοι.πηγα να τους αντικαταστησω με της cm9 με ροοτ explorer αλλα δεν τους πεζει.επεισης αλλο ωραιο ειναι οτι στο μενου εχεις διαφονο backround με την εικονα που εχεις και στην home.τρεχει γρηγορα ,καταναλωση μπαταριας μικρη.σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλη.δεν εχω δοκιμασει ακομα αν περνει boot sound που μεχρι στιγμης δεν επερνε η cm9.θα το δω και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Αν εννοείς τον boot sound όταν ανοίγεις το κινητό τότε δε νομίζω πως o έχει καμιά σχέση με τον launcher. Εμένα δε με ενοχλεί που δεν έχει boot sound. Ίσα ίσα που νομίζω πως είναι καλύτερα έτσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 874 874 949 -15 -15 -18 Κάνε μια δοκιμή. Είσαι Θεός, ήλιος καλοκαιρινός! Ευχαριστώ πολύ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrous Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 ρε παιδια, πως απενεργοποιω την δονηση οταν γραφω μυνηματα? ειμαι στα settings-sound αλλα δε το βρισκω. ξερει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ρυθμίσεις> Ήχος και απενεργοποιείς το "Δόνηση κατά την αφή". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrous Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 ειναι απενεργοποιημενο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 ρε παιδια, πως απενεργοποιω την δονηση οταν γραφω μυνηματα? ειμαι στα settings-sound αλλα δε το βρισκω. ξερει κανεις ? Κοίτα τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου που χρησιμοποιείς. Εκεί είναι η επιλογή για αυτό που ζητάς. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrous Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 ευχαριστω πολυ! το βρηκα! κατι ακομα, προς βρισκω την εξωτερικη SD ? στο external_sd δεν υπαρχει πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ονομάζεται πλέον emmc. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrous Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 χρησιμοποιω es file explorer και δε τον βλεπω τον φακελο, μηπως ειναι σε καναν αλλο φακελο μεσα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Είναι ένα επίπεδο πίσω από την sdcard. Δηλαδή: mnt/emmc mnt/sdcard Στον ES explorer αν πατήσεις το αστεράκι πάνω αριστερά την έχει έτοιμη σαν mnt/emmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 βρε παιδια συγνωμη για το αν ειναι λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα απο που βλεπουμε ποσα dpi ειναι το κινητο γιατι το ψαχνω και δεν το βρισκω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 βρε παιδια συγνωμη για το αν ειναι λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα απο που βλεπουμε ποσα dpi ειναι το κινητο γιατι το ψαχνω και δεν το βρισκω? lcd density modder απο μαρκετ ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Καλησπέρα, Θέλω να περάσω τον Semafore,η διαδικασια ειναι πρωτα nandroid,full wipe ,install και reboot?Ti διαφορες να περιμενω απο τον stock? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Καλό είναι να κάνεις ένα Nandroid. Wipes δεν είναι απαραίτητα αλλά αν θες κάνε μόνο cache/dalvik cache. Μετά όπως τα είπες... install zip from sdcard> choose zip from sdcard και διαλέγεις τον Semaphore. Είναι αρκετά πιο smooth από τον stock αλλά μερικοί λένε ότι καταναλώνει λίγη περισσότερη μπαταρία. Επίσης ανάλογα με την έκδοση που θα βάλεις θα κερδίσεις και μερικά MB μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ευχαριστώ. Οταν λές ανάλογα την εκδοση του semaphore τι εννοείς? Tον τελευταίο δεν πρέπει να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ναι, απλά υπάρχουν 2 εκδόσεις... η κανονική που είναι για την CM9 και η "s" που είναι για την Slim. Μερικοί που δεν τους ενδιαφέρει η αναπαραγωγή HD βίντεο βάζουν την έκδοση της Slim στην CM9 επειδή κερδίζουν μερικά MB παραπάνω. Φυσικά εγώ προτείνω την κανονική έκδοση και αν θες πας στην εφαρμογή Semaphore και ενεργοποιείς την BM έκδοση ώστε να έχεις παραπάνω MB αλλά χάνεις την εγγραφή βίντεο σε 720p. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ναι, απλά υπάρχουν 2 εκδόσεις... η κανονική που είναι για την CM9 και η "s" που είναι για την Slim. Μερικοί που δεν τους ενδιαφέρει η αναπαραγωγή HD βίντεο βάζουν την έκδοση της Slim στην CM9 επειδή κερδίζουν μερικά MB παραπάνω. Φυσικά εγώ προτείνω την κανονική έκδοση και αν θες πας στην εφαρμογή Semaphore και ενεργοποιείς την BM έκδοση ώστε να έχεις παραπάνω MB αλλά χάνεις την εγγραφή βίντεο σε 720p. Aυτήν εννοείς? Semaphore_ICS_1.2.0.zip md5sum 220d2d7200a25cb5d3d3d17f48592a5c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ναι, αυτή είναι η κανονική έκδοση για την CM9. Όπως σου είπα στην εφαρμογή Semaphore μπορείς να ενεργοποιήσεις την BM έκδοση για περισσότερα MB αλλά με απώλεια της εγγραφής βίντεο σε 720p. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts