Lakerdas Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Τις τελευταίες μέρες είναι πραγματικά Nightly. Κάθε βράδυ και μια καινούργια! Μου φαίνεται πως από εδώ και πέρα θα κάνω post μόνο τις Nightlies που θα έχουν κάποιες σημαντικές βελτιώσεις. Νομίζω ότι αυτό θα είναι το καλύτερο Νίκο. Δεν έχει νόημα να ενημερώνουμε τα άλλα μέλη για nightlies που απλά θα προσφέρουν π.χ. μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες. Ούτε βέβαια και να μην ενημερώνουμε καθόλου καθώς το site του changelog έχει καταντήσει λαχείο. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Την πέρασα πάνω από την nightly 29-4, σε συνδυασμό semaphore 1.1.1 και gapps 29-4, χωρίς κανένα wipe και η εγκατάσταση πήγε άψογα. Επειδή έχω να δω changelog κάμποσο καιρό (όποτε μπαίνω η σελίδα έχει πέσει) ας αναφέρω κάποιες από τις αλλαγές που παρατήρησα σε πρώτη ματιά: 1. Στο συρτάρι ειδοποιήσεων έχουν αλλάξει τα εικονίδια των widgets. Επίσης η μπάρα ολίσθησης έχει γίνει πλέον ics blue. 2. Η επιλογή θέματα έχει ανοίξει αλλά έχει ακόμα μόνο το τρέχον θέμα. 3. Στην οθόνη κλειδώματος μπορείς πλέον να βάλεις συντομεύσεις. 4. Στην κάμερα έχει πλέον face detection και timer. Αυτά προς το παρόν. Απο που βρηκες το gapps 29-4? και αλλη μια ερωτηση: καθε φορα που περναμε μια nightly σβηνω τις παλιες απο την καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Έχω link στο πρώτο μήνυμα του θέματος για τα gapps. Όταν φλασάρεις την Nightly μετά δεν χρειάζεται να κρατάς το .zip στο κινητό. Εγώ πάντως κρατάω την τελευταία που έχω φλασάρει στο κινητό μου μήπως και χρειαστεί να την ξαναπεράσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Έχω link στο πρώτο μήνυμα του θέματος για τα gapps. Όταν φλασάρεις την Nightly μετά δεν χρειάζεται να κρατάς το .zip στο κινητό. Εγώ πάντως κρατάω την τελευταία που έχω φλασάρει στο κινητό μου μήπως και χρειαστεί να την ξαναπεράσω. απο semaphore 1.1.1 τι προτεινεις (bm, s, sbm)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 απο semaphore 1.1.1 τι προτεινεις (bm, s, sbm)? Αν βαλεις το patch για αναπαραγωγη/εγγραφη 720p βαλε τον v1.1.1s που θα σου δωσει και 387mb ram .Εγω αυτον ειχα και δουλευε τελεια :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 απο semaphore 1.1.1 τι προτεινεις (bm, s, sbm)? Οι s και sbm είναι κανονικά για την Slim και θα χρειαστείς το patch όπως σου είπε και ο Ηρακλής αν και πάλι ίσως συναντήσεις προβλήματα με αρχεία .mkv. Εγώ έχω βάλει τον Semaphore 1.1.1 που είναι για την CM9 και όλα τρέχουν άψογα χωρίς patch. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Παιδιά μια ερώτηση. Έχουμε την δυνατότητα στην CM9 να αλλάξουμε γραμματοσειρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Δεν το είχα κοιτάξει πότε αλλά από μια γρήγορη ματιά στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι για την γραμματοσειρά εκτός της αλλαγής του μέγεθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Προσπαθώ να κάνω nandroid backup αλλά μου βγάζει σφάλμα, ''Error while making a backup image of /data!'':confused: Παιδιά πρόβλημα το τηλ.κανει συνεχεια bootloops,δοκίμασα και έβγαλα sim & κάρτα και απόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει!!Στη περίπτωση αυτή τί γίνεται; Edited May 10, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Όσο αφορά το nandroid δεν μου έχει τύχει ποτέ αλλά θα το ψάξω μήπως και βρω τίποτα. Αν μπαίνεις σε Recovery κάνε wipe cache/dalvik cache, clear init.d-NStools και αν δεν ανοίξει τότε φλάσαρε από πάνω πάλι την CM9. Αν δεν μπαίνει σε Recovery τότε μπορείς να δοκιμάσεις να φλασάρεις μέσω Odin τον δοκιμαστικό Semaphore ή το FixRecovery μήπως και επανέλθει ώστε να περάσεις πάλι τον κανονικό Semaphore ή πας για φλασάρισμα Gingerbread και στήνεις πάλι από την αρχή. Edited May 10, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εχω ξεκινήσει και στήνω πάλι απο την αρχή με ginger, ωστόσο θέλω να σε ρωτήσω αν χρειάζεται να ξαναπάρω backup το efs, εφόσον τον έχω ήδη απο την πρώτη φορά που το έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Όχι, μία φορά φτάνει. Εγώ είχα πάρει από εποχή Eclair και έχω κρατήσει αυτό το backup! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookgf Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Βγήκε το mixer theme για cm9 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1017179 Όσοι πιστοί προσελθετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 αποφασισε να δουλεψει το site με τα changelogs οποτε αντιγραφω εδω τα τρια τελευταια: update-cm-9-20120512-NIGHTLY-galaxysmtd-signed.zip browser: removed unused string on values-nl (android_packages_apps_Browser) update-cm-9-20120511-NIGHTLY-galaxysmtd-signed.zip SystemUI: calculate height for tablet status_bar_settings_view (android_frameworks_base) Power Widgets: Add blue-background highlight on selection (android_frameworks_base) LGEQualcommUiccRIL: Fix multi-PDP support (android_frameworks_base) update-cm-9-20120510-NIGHTLY-galaxysmtd-signed.zip ensure the driver is loaded before changing fw path (android_hardware_libhardware_legacy) LockScreen: Android runtime error when package is not found (android_frameworks_base) init: Add an emmc-specific configuration file (android_system_core) Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Δηλαδή τίποτα το σημαντικό και άξιο ενασχόλησης. Ευχαριστώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ναι αλλά στην επόμενη nightly έρχεται μπόλικο πράμα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ναι αλλά στην επόμενη nightly έρχεται μπόλικο πράμα :P Νομιζω ηρθε στην χθεσινη 20120513 !!! Τσεκαρε το :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 την περασα απο οτι βλεπω δεν δουλευουμε πλεον με λανσερ.δεν ειδα κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 την περασα απο οτι βλεπω δεν δουλευουμε πλεον με λανσερ.δεν ειδα κατι αλλο. Τι σημαίνει δεν δουλεύουμε πλέον με λάνσερ? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 την περασα απο οτι βλεπω δεν δουλευουμε πλεον με λανσερ.δεν ειδα κατι αλλο. Και πως το δουλεύεις το κινητό αδερφέ με τερματικό? Κονσόλα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 μαλλον εννοει οτι δεν υπαρχουν ρυθμισεις για τον launcher. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 παιζει ο sema 1.1.1 να μην ειναι συμβατος με την τελευταια νυχτερινη?τον περασα οπως παντα και μολις βαζω το πιν πεφτει se bootloop... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Έριξα μια γρήγορη ματιά στο thread του Semaphore και δεν είδα κάποια αναφορά. Σε λίγο λέω να την φλασάρω οπότε θα ενημερώσω για το αν υπάρχει πρόβλημα με τον Semaphore. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Έριξα μια γρήγορη ματιά στο thread του Semaphore και δεν είδα κάποια αναφορά. Σε λίγο λέω να την φλασάρω οπότε θα ενημερώσω για το αν υπάρχει πρόβλημα με τον Semaphore. εμενα τεζαρε παντως το κινητο!ουτε σε cwm δε μπαινει.παω γνα φαλσαρω μια κανονικη μπας και βγαλω ακρη Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Έριξα μια γρήγορη ματιά στο thread του Semaphore και δεν είδα κάποια αναφορά. Σε λίγο λέω να την φλασάρω οπότε θα ενημερώσω για το αν υπάρχει πρόβλημα με τον Semaphore. Και απο το changelog της nightly δεν φαίνεται κάποια αλλαγή στον kernel Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts