kosmas75 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 @kosmas75 : δεν εχω κανενα προβλημα με το tv.pathfinder.gr.Φορτωνει και αρκετα γρηγορα νομιζω. Μηπως δεν εχεις βαλει flash player(δεν νομιζω βεβαια να ειναι αυτος ο λογος,αλλα ποτε δεν ξερεις)? Εγω ειμαι με build14 και ολα stock flash player έχω βάλει και έχω δοκιμάσει και με τα plugin on/off στον browser αλλα καμία διαφορά. ΜΟΝΟ σε αυτό το site κάνει fc ο browser και μου κάνει εντύπωση .... γιατί το δοκιμάζω σε διάφορες στιγμές ακόμα και μετά απο boot και όλο γίνεται το ίδιο. Οχι ότι μου είναι τόσο απαραίτητο αυτό το site αλλά μου φαίνεται πολύ παράξενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 flash player έχω βάλει και έχω δοκιμάσει και με τα plugin on/off στον browser αλλα καμία διαφορά. ΜΟΝΟ σε αυτό το site κάνει fc ο browser και μου κάνει εντύπωση .... γιατί το δοκιμάζω σε διάφορες στιγμές ακόμα και μετά απο boot και όλο γίνεται το ίδιο. Οχι ότι μου είναι τόσο απαραίτητο αυτό το site αλλά μου φαίνεται πολύ παράξενο... για δοκιμασε να καθαρισεις τα data του browser. Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 για δοκιμασε να καθαρισεις τα data του browser. όντως έτσι δούλεψε , απλά τώρα έχασε τα bookmarks που ήταν συγχρονισμένα με τον gmail account μου.... μικρό το κακό . Με το θέμα του Navigon και της γλώσσας φίλε what έχεις κάτι υπόψην; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 όντως έτσι δούλεψε , απλά τώρα έχασε τα bookmarks που ήταν συγχρονισμένα με τον gmail account μου.... μικρό το κακό . Με το θέμα του Navigon και της γλώσσας φίλε what έχεις κάτι υπόψην; Λογικά θα τα ξανακατεβασει τα bookmarks. Οσο αφορα το TTS νομιζω οτι απο default δεν εχει περαστει η ελληνικη γλωσσα. Αν μπορεις να περασεις ελληνικη γλωσσα για τα συγκεκριμενα engines δεν το ξερω. Το svox παντως ειναι μια εναλλακτικη αλλα απο οτι λες,προτιμας να το αποφυγεις... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Ναι, ξανασυγχρονιστικαν τα bookmarks... με το svox λες να δουλεψει; Σχετικα με το προβλημα μη εμφανισης του οριου στo data usage που αναφερω παραπανω, τελικα ειδα στο thread του semaphore οτι το εχουν και αλλοι οποτε υποθετω ειναι θεμα kernel. edit: thanks what, θα το δοκιμάσω το svox, δεν ήξερα οτι υπαρχει και σε trial. Edited February 5, 2012 by kosmas75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Ναι, ξανασυγχρονιστικαν τα bookmarks... με το svox λες να δουλεψει; Σχετικα με το προβλημα μη εμφανισης του οριου στo data usage που αναφερω παραπανω, τελικα ειδα στο thread του semaphore οτι το εχουν και αλλοι οποτε υποθετω ειναι θεμα kernel. Δεν εχω χρειαστει μεχρι τωρα TTS,οποτε δεν το εχω ψαξει το θεμα. Αν παντως θες να δοκιμασεις το svox,μπορεις να κατεβασεις Trial την Ελληνικη γλωσσα πριν περασεις στην αγορα της Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Όπως όλοι γνωρίζετε η cm9 είναι βασισμένη στην ics 4.0.3 που έχει δοθεί επίσημα από την google για το nexus s. Έχουμε όλοι παρατηρήσει τα διάφορα προβλήματα που έχει αυτή η έκδοση. Στις 4 Φεβρουαρίου διέρευσε από την google η 4.0.4 που προορίζεται για το galaxy nexus, χωρίς βέβαια να έχει γίνει γνωστό αν θα είναι η final έκδοση ή αν είναι μια test build. Όπως και να' χει, κάποιοι την δοκίμασαν στο galaxy nexus και έχουν παρατηρήσει τις εξής βελτιώσεις σε σχέση με την 4.0.3 (αναφέρω μόνο αυτά που μπορεί να αφορούν και εμάς): Αισθητά πιο γρήγορη. Το bug με την κατανάλωση του Android OS στα στατιστικά χρήσης διορθώθηκε. Βελτιωμένη ένταση σήματος. Πιο γρήγορη εκκίνηση. Αλλαγές στην αυτόματη φωτεινότητα. Πιο ομαλές εναλλαγές. Κρατώντας πατημένο το κουμπί της κάμερας η εφαρμογή κάνει ξανά focus. Η αυτόματη περιστροφή της οθόνης έγινε γρηγορότερη. Η απόδοση του browser βελτιώθηκε σημαντικά. Η λίστα των πρόσφατων εφαρμογών ανοίγει πιο γρήγορα. Κάποιες μικρές αλλαγές στο ui της κάμερας. Ενισχυμένη ένταση ήχου. Βελτιώσεις στο πληκτρολόγιο. Νομίζω ότι είναι σηματικές αλλαγές στον κώδικα που κάποια στιγμή θα δημοσιευτούν από την google και θα συμπεριληφθούν στην cm9. Ή τουλάχιστον αυτό νομίζω ότι ελπίζουμε όλοι. Πηγή Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Πολύ καλά νέα μου ακούγονται όλα αυτά. Η CM9 είναι ήδη πολύ γρήγορη και ομαλή οπότε θέλω να δω πόση βελτίωση θα έχει. Επίσης σημαντικό είναι η βελτίωση του browser που όπως όλοι ξέρουμε είναι το σημείο που έχει πρόβλημα η CM9 (και γενικά το Android). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Δεν εχω χρειαστει μεχρι τωρα TTS,οποτε δεν το εχω ψαξει το θεμα. Αν παντως θες να δοκιμασεις το svox,μπορεις να κατεβασεις Trial την Ελληνικη γλωσσα πριν περασεις στην αγορα της κατέβασα την trial ελληνική και ενώ στα settings φαινεται το svox στα TTS και λειτουργεί, το navigon δεν την βλέπει. Τελικά γύρισα την γλώσσα του κινητού στα ελληνικά και ξαναπέρασα το navigon , και τώρα έχει ελληνική φωνή στην πλοήγηση. Όταν ξαναγύρισα στα αγγλικά το μενού του κινητού άλλαξε και η γλώσσα και η φωνή πάλι στα αγγλικά.... δηλ για να εχω ελληνικά στην πλοήγηση πρέπει και το menu του κινητού να είναι στα ελληνικά... Τώρα έχω άλλο πρόβλημα...Το VPN στην CM9, το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Με το που πατάω το VPN για να βάλω ρυθμίσεις μου ζητάει : type password for credential storage.. ενώ δεν έχω βάλει εγώ καποιο password, ούτε στο ξεκλείδωμα της οθόνης έχω κάποιο κλείδωμα γενικά (ούτε με password).. τι μπορεί να φταίει; edit: λύση για το password στo VPN : έβαλα τρεις φορές λάθος κωδικό και έσβησε το credential storage και μου ζήτησε να δώσω νέο password ή unlock pattern.... Να ξαναρωτήσω αν ξέρει κανείς.... Για overclocking είναι καλύτερα απλά να διαλέγεις μία επιλογή απο το semaphore ή είναι προτιμότερο το liveOC απο το NStools ή να αλλάζεις τα mhz και στα δύο; Έχει κανείς κανένα link για οδηγό overclocking/undervolting(internal&core) ή προτεινόμενες ρυθμίσεις για το NSTools; και συγνώμη για την επανάληψη Edited February 6, 2012 by kosmas75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Πολύ καλά νέα μου ακούγονται όλα αυτά. Η CM9 είναι ήδη πολύ γρήγορη και ομαλή οπότε θέλω να δω πόση βελτίωση θα έχει. Επίσης σημαντικό είναι η βελτίωση του browser που όπως όλοι ξέρουμε είναι το σημείο που έχει πρόβλημα η CM9 (και γενικά το Android). Εκείνο που με απασχολεί είναι το κατά πόσο οι βελτιώσεις που αναφέρονται έχουν σχέση με την καλύτερη αξιοποίηση του hardware του galaxy nexus (από εκεί προέρχονται οι πρώτες εντυπώσεις) ή αφορούν σε γενικές αλλαγές του κώδικα προς όφελος όλων των συσκευών, ακόμα και αυτών με χαμηλότερα specs. Αισιοδοξώ για το δεύτερο λαμβάνοντας υπόψη ότι ουσιαστικά αυτήν την στιγμή δύο συσκευές τρέχουν την ics επίσημα: το galaxy nexus (στο οποίο η είδηση αναφέρεται) και το nexus s (ουσιαστικά μια παραλλαγή του δικού μας κινητού). Ο χρόνος θα δείξει ... Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Tο ράδιο δουλεύει... Με Spirit FM από το μάρκετ και ρύθμιση GalaxyS ALSA από τις ρυθμίσεις. Απορώ γιατί δεν το δοκιμάζαμε τόσες μέρες και καθόμαστε και βλέπουμε τι λένε στο changelog :p Εμενα δεν μου δουλευει.Εχω πατησει Ελλαδα στην επιλογη Τοπικη Ζωνη και στο Debug Εκει που λεει FM Chip Δεν μου εχει καμια επιλογη GalaxyS ALSA. κανεις για βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Εμενα δεν μου δουλευει.Εχω πατησει Ελλαδα στην επιλογη Τοπικη Ζωνη και στο Debug Εκει που λεει FM Chip Δεν μου εχει καμια επιλογη GalaxyS ALSA. κανεις για βοηθεια? Ρυθμίσεις> Audio> Method δε σου έχει GalaxyS ALSA? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ναι ενταξει,το εφτιαξα.Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 καλησπερα να κανω μια ερωτηση?μηπωσ εχει βρει καποιοσ πως βαζουμε ηχο εκκινησης και ηχο απενεργοποιησης στην build 15? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) Μόλις κυκλοφόρησε ο Chrome beta for android μόνο για συσκευές με ICS, λογικά θα παίζει σε CM9, δοκίμασα να το κατεβάζω αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Ελλάδα(απο το market). Άλλαξα ip αλλά μετά μου έβγαλε ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου.... το βρήκα εδώ http://db.tt/Yn2ij5PM το δοκιμάζω και επανέρχομαι edit : το δοκίμασα, τρέχει κανονικά. Τα bookmark συγχρονίστηκαν κανονικά , και τα ανοιγμένα tab συγχρονίζουν (με αυτά που έχουμε ανοιχτά εκείνη την ώρα στο pc) :) :) Edited February 7, 2012 by kosmas75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Μια χαρα τρεχει ο chrome αλλα ειναι πολυ βαρυς. Χρειαζεται 2,5 φορές περισσότερη μνήμη από τον opera mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Μια χαρα τρεχει ο chrome αλλα ειναι πολυ βαρυς. Χρειαζεται 2,5 φορές περισσότερη μνήμη από τον opera mini άλλο mini άλλο full browsers ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modacular Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Παιδιά σε μένα δεν παίζει ο chrome beta.. Είμαι σε build 13 του CM9. Με το που το ανοιγω πεταει απευθείας "Unfortunately, Chrome Beta has stopped". Δοκίμασα και clear data αλλά πάλι το ίδιο. Καμία ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 άλλο mini άλλο full browsers ;) Έχεις δίκιο. Είναι λίγο πιο βαρύς από τον στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Δοκιμάζω τον kernel devil (έκδοση 1.0) και μπορώ να πω ότι έχω αισθητά λιγότερο lag στον launcher. Περιμένω να βγει και ο semaphore 8.0 για να συγκρίνω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Κώστα τι φοράς? Cm η rc4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Build 15 Νίκο. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Μόλις κυκλοφόρησε ο Chrome beta for android μόνο για συσκευές με ICS, λογικά θα παίζει σε CM9, δοκίμασα να το κατεβάζω αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Ελλάδα(απο το market). Άλλαξα ip αλλά μετά μου έβγαλε ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου.... το βρήκα εδώ http://db.tt/Yn2ij5PM το δοκιμάζω και επανέρχομαι edit : το δοκίμασα, τρέχει κανονικά. Τα bookmark συγχρονίστηκαν κανονικά , και τα ανοιγμένα tab συγχρονίζουν (με αυτά που έχουμε ανοιχτά εκείνη την ώρα στο pc) :) :) Και για όσους δοκιμάζουν να το κατεβάσουν αλλά το παραπάνω link είναι κλειστό, δοκιμάστε και από εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicb1000r Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλημέρα δοκιμάζω απο χτες βράδυ να λειτουργήσω τον chrome beta αλλα μάταια, με το που παει να ανοίξει η εφαρμογή κανει fc! Εγκατέστησα απο το μαρκετ και απο το λινκ εδω αλλα καμια διαφορά, δοκίμασα επανεκκίνηση του κινητου και fix permissions αλλα πάλι τίποτα... ειμαι με CM9 b15. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) H αλήθεια είναι ότι είναι λίγο βαρύς για το κινητό μας. Σε μένα δουλεύει κανονικά αλλά τρώει πολύ ram. Πέρα από αυτό, στο φάκελο datadata καταλαμβάνει πάρα πολύ χώρο (>50mb) με αποτέλεσμα πλέον να μου έχει μείνει ελάχιστος χώρος υπόλοιπος. @vicb1000rm, μήπως οφείλετε σε αυτό που λέω παραπάνω (έχει γεμήσει ο χώρος του datadata); επίσης έχεις τον στοκ kernel ή semaphore (o semaphore σου δίνει μεγαλύτερη ram). Επίσης να ρωτήσω και εγώ κάτι. Αν θελήσω να κρατήσω για browser μόνο τον chrome και τον stock να το απεγκαταστήσω , πως το κάνω; και πως τον επαναφέρω αν θελήσω να ξαναγυρίσω σε stock; edit: ευχαριστώ Μάκη το έκανα. Βασικά ήθελα να βγει τελείως για να απελευθερώσει χώρο στο datadata , αλλά βλέπω ότι επειδή είχα καθαρίσει την cache του stock πιάνει μόνο 3mb , οπότε όλα καλά. Edited February 8, 2012 by kosmas75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts