Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 900

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση αν μπορει καποιος να με εξυπηρετησει απανωντας στο ερωτημα μου....

1) 7.8 εχει παρει η ειναι ακομα με την 7.5 ...???

2) ραδιο εχει...???

και τα 2 ναι

:thanks:

• Απαντήσεις 160
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μου βγαζει το μενου με αλφαβητα...πως το κανω να ΜΗΝ βγαζει την αλφαβητο....:(

ευχαριστω

android or ios or wm......who cares.....???

Μολις ξεπεράσεις έναν αριθμό εφαρμογών στο εμφανίζει έτσι. Στην αρχή μπορεί να μην σου αρέσει αλλά είναι πολύ βολικό και εύχρηστο μολις το συνηθήσεις.

Μολις ξεπεράσεις έναν αριθμό εφαρμογών στο εμφανίζει έτσι. Στην αρχή μπορεί να μην σου αρέσει αλλά είναι πολύ βολικό και εύχρηστο μολις το συνηθήσεις.

ευχαριστώ...για το ενδιαφέρον,νόμισα ότι κατι πάτησα εγώ....

Κάτι ακομα,thethering στο ταμπλετ με 3g σήμα από το κινητό πως το πετυχαίνω....?Βλέπετε νέος στο wm....

Πολυ ευκολο πας ρυθμισεις και κοινη χρηση internet

να είσαι καλα..ευχαριστω...ανοιγω ΒΤ πρώτα και στις δυο συσκευές..ετσι ;

Edit: το WiFi ανοίγεις...σωστα;

Edited by tarirs

Το bt είναι μόνο για μεταφορά αρχείων κ για συνδεση με άλλες συσκευές.

αν δεν σου κάνει κόπος ποια είναι η διαδικασία να μοιράσω 3g σε άλλες συσκευές.....;

αν δεν σου κάνει κόπος ποια είναι η διαδικασία να μοιράσω 3g σε άλλες συσκευές.....;

Πας στις ρυθμίσεις του κινητού.

Πας στη κοινή χρήση Internet.

Το ενεργοποιείς.

Πας στις ρυθμίσεις του κινητού.

Πας στη κοινή χρήση Internet.

Το ενεργοποιείς.

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,να είσαι καλα....ευχαριστω

Να κανω μια ερώτηση,μπορεί να φανεί κουτή,αλλά θα την κανω.....μπορω να τρέξω εφαρμογή από τον υπολογιστή μου που έχω windows 7....?

Από σήμερα είμαι και γω ευτυχής κάτοχος του 900 :D Χρειάζεται να μείνει στο φορτιστή κάποιες ώρες πριν το ενεργοποιήσω για πρώτη φορά, ή μπορώ να το ανοίξω κατευθείαν και χωρίς φόρτιση;

(Συγχωρείστε μου την άγνοια, η τελευταία φορά που "εγκαινίασα" κινητό ήταν πριν 5 χρόνια, το Ν82, και δε ξέρω τι παίζει πια με τις μπαταρίες και τις πρώτες φορτίσεις :O )

Από σήμερα είμαι και γω ευτυχής κάτοχος του 900 :D Χρειάζεται να μείνει στο φορτιστή κάποιες ώρες πριν το ενεργοποιήσω για πρώτη φορά, ή μπορώ να το ανοίξω κατευθείαν και χωρίς φόρτιση;

(Συγχωρείστε μου την άγνοια, η τελευταία φορά που "εγκαινίασα" κινητό ήταν πριν 5 χρόνια, το Ν82, και δε ξέρω τι παίζει πια με τις μπαταρίες και τις πρώτες φορτίσεις :O )

καλοριζικο....κατευθειαν μην μασας....δεν παθαινει τιποτα....να δεις που οσο περναει ο καιρος θα σου αρεσει το κινητο....και μην ακους εδω μεσα τι λενε..ορισμενοι ειναι fan σε καποιες μαρκες κινητων..

Επιτελους ! Δεν καθυστερησε πολυ (μονο 6 μηνες) αλλα ηρθε και σε μενα η 7.8... Ολα πολυ ωραια μονο που δεν συνδεεται πλεον το τηλεφωνο με το bluetooth του αυτοκινητου ! Μαλλον για την ακριβεια δειχνει να συνδεεται αλλα το εικονιδιο του BT κατα την ομιλια ειναι απενεργοποιημενο και ο ηχος δεν περναει ... Καμια ιδεα ?

Επιτελους ! Δεν καθυστερησε πολυ (μονο 6 μηνες) αλλα ηρθε και σε μενα η 7.8... Ολα πολυ ωραια μονο που δεν συνδεεται πλεον το τηλεφωνο με το bluetooth του αυτοκινητου ! Μαλλον για την ακριβεια δειχνει να συνδεεται αλλα το εικονιδιο του BT κατα την ομιλια ειναι απενεργοποιημενο και ο ηχος δεν περναει ... Καμια ιδεα ?

εμένα δουλεύει κανονικά και έχω ΒΤ Motorola στο αμαξι

Εκτός από την λαστιχένια, δεν υπάρχει άλλη θήκη; Καμία που να μπαίνει μέσα όλο το κινητό και να προφυλάσσεται και η οθόνη ας πούμε;

Εκτός από την λαστιχένια, δεν υπάρχει άλλη θήκη; Καμία που να μπαίνει μέσα όλο το κινητό και να προφυλάσσεται και η οθόνη ας πούμε;

Δες στο tread που ειναι για αξεσουαρ για το 920,εχω ποσταρει μια θηκη..που ειναι θαυμασια...οπως την θες....εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος

• 3 weeks later...

Μετα απο πολυ καιρο λογο εργασιας,καλησπερα σε ολους.

Μαλλον εγραψα σε λαθος τοπικ χτες.

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.

Πρωτα απο ολα ειμαι κατοχος ( Nokia Lumia 900 ) απο το 2012 και η ερωτηση μου ειναι γιατι ακομα δεν εχω βρει ακρη: Αν υπαρχει καποιο προγραμμα για ( Live Streaming tv ) γιατι οπως ολοι γνωριζουμε δεν υποστηριζεται απο το ( flash player ) με ενδιαφερει λοιπον ενα προγραμμα να παρακολουθω τηλεοραση απο τα ( site ) για ενημερωση μιας και ειμαι στο εξωτερικο.Αν δεν υπαρχει τοτε γυριζω στο ( γιωτα τηλεφωνο - iphone ).Παντως ειναι απαραδεχτο να μην μπορεις απο ενα Windows Phone και δει Nokia, να μη μπορεις να δεις tv,ενα Windows Phone θα επρεπε να εχει πληρη καλυψη οσον αφορα τα Multi Media αλοιος τι Windows ειναι, μαλον μονο στο ονομα,και ζητανε του κοσμου τα λεφτα.

Αν καποιος γνωριζει και δε του κανει κοπο ας μου απαντησει

Ευχαριστω πολυ.

παιδες καλησπερα. θελω να παρω το 900 και ηθελα να μαθω αν με την 7.8 ξεκλειδωθηκε το bt για να μπρω να στελνω φωτογραφιες κτλ...ευχαριστω!!!

Ναι το έχουν ξεκλειδώσει απλά πρέπει να κατεβάσεις την δωρεάν εφαρμογη από το Store στη Nokia collection

Να κανω μια ερώτηση,μπορεί να φανεί κουτή,αλλά θα την κανω.....μπορω να τρέξω εφαρμογή από τον υπολογιστή μου που έχω windows 7....?

Αν και καθυστερημένα,όχι.

Άλλες οι εφαρμογές του pc και άλλες του τηλεφώνου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εμένα δουλεύει κανονικά και έχω ΒΤ Motorola στο αμαξι

Οκ και εμενα τελικα.. Εστρωσε την αλλη μερα μονο του...

• 1 month later...