illicit7 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Έχω περασμένη την ΑΤΧ και δεν έχω δει κάτι τέτοιο τις λίγες φορές που έχω ανοίξει δεδομένα. Πέρασα την ATX και εγώ και είναι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakemjk Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αρχίζει και δείχνει σημάδια κούρασης το power button... Έχουμε καμιά εφαρμογή που να ξεκλειδώνει με άλλο πλήκτρο το κινητό; πχ να πατάς δύο φορές το home button. Δεν με ενδιαφέρουν εφαρμογές που χρησιμοποιούν τους σένσορες, γιατί καταπίνουν την μπαταρία. Προσπαθώ μέσα από το //system/usr/keychars να παίξω με τα kcm αρχεία ώστε να θέσω σαν WAKEUP buttons κάποιο άλλο πέρα από το power, αλλά χωρίς επιτυχία ως τώρα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Αρχίζει και δείχνει σημάδια κούρασης το power button... Έχουμε καμιά εφαρμογή που να ξεκλειδώνει με άλλο πλήκτρο το κινητό; πχ να πατάς δύο φορές το home button. Δεν με ενδιαφέρουν εφαρμογές που χρησιμοποιούν τους σένσορες, γιατί καταπίνουν την μπαταρία. Προσπαθώ μέσα από το //system/usr/keychars να παίξω με τα kcm αρχεία ώστε να θέσω σαν WAKEUP buttons κάποιο άλλο πέρα από το power, αλλά χωρίς επιτυχία ως τώρα :P Για δες εδω.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850464 δε ξερω αν δουλευει στα δικα μας. Δε χρειάστηκα ακομα να ψαξω για κατι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitpanos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 ειμαι κατοχος του ascend p1 και εχω ακομα android 4.0.3 και εκδοση 1V100R001C185B108. πως θα κανω αναβαθμιση?τι firmware να κατεβασω? μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Αν δεν είσαι "πεπειραμένος " και δεν θέλεις να μπλέξεις με root κια GAPPS θα πρότειναι την Β336. Είναι 4.4.1. Για περισσότερες πληροφορίες δές εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40901091#post40901091 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gavriil91 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπερα.. μου εχει σπασει η οθονη στο π1 μου!! που μπορω να βρω φτηνα την οθονη.. μονο την οθονη χωρις το digitizer η οπως αλλιως λεγεται.. δεν ειμαι μεγαλος γνωστης αλλα το τατς και ολα λειτουργουν κανονικα ουτε χρωμα χανει ουτε τιποτα νομιζω πως απλα εχει σπασει το πανω γυαλλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Υπάρχουν 2 p1 με ένα χρόνο εγγύηση (λευκό και μαύρο) όποιος ενδιαφέρεται pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπερα.. μου εχει σπασει η οθονη στο π1 μου!! που μπορω να βρω φτηνα την οθονη.. μονο την οθονη χωρις το digitizer η οπως αλλιως λεγεται.. δεν ειμαι μεγαλος γνωστης αλλα το τατς και ολα λειτουργουν κανονικα ουτε χρωμα χανει ουτε τιποτα νομιζω πως απλα εχει σπασει το πανω γυαλλι Φίλε δεν κατάλαβα....., στην αρχή γράφεις << μου εχει σπασει η οθονη>> και μετά γράφεις << ουτε χρωμα χανει ουτε τιποτα νομιζω πως απλα εχει σπασει το πανω γυαλλι>> Το digitizer είναι το "τζαμακι", αυτό που ακουμπάμε. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gavriil91 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Φίλε δεν κατάλαβα....., στην αρχή γράφεις << μου εχει σπασει η οθονη>> και μετά γράφεις << ουτε χρωμα χανει ουτε τιποτα νομιζω πως απλα εχει σπασει το πανω γυαλλι>> Το digitizer είναι το "τζαμακι", αυτό που ακουμπάμε. Εχει σπασει το πανω μερος της οθωνης οπως το καταλαβαινω εγω.. ομως παρολα αυτα το τατς λειτουργει αψογα και δεν εχει καν νεκρα σημεια.. χωρις χρωμα δηλαδη η που να παραμορφωνεται η οθονη.. ολα φαινονται κανονικα και το τατς λειτοργει κανονικα απλα η οθονη ειναι σπασμενη και εχει μεγαλα ραγισματα.. αυτο εννοω ελπιζω να καταλαβες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismarine Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 βγήκε και η 709 σε ΑΤΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrsw Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 βγήκε και η 709 σε ΑΤΧ Μηπως γινεται να βαλεις βηματα πως την περναμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 βγήκε και η 709 σε ΑΤΧ Μπράβο φίλε...Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν το ήξερα.. Αλλα οι βλάκες ακόμα 4.1? Περίμενα 4.2... Για να μην πάμε σε 4.3 ή σε 4.4 kitkat.. Εδώ ο spanorg στο xda έχει φτάσει σε 4.4 (με κάποια προβλήματα ακόμα), και αυτοί βγάζουν 4.1??? Βγάλτε και καμιά Gingerbread χαχαχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Παιδια καλησπερα, εδω κ αρκετες εβδομάδες το κινητό τρωει κατι τρελα κολληματα κ οταν παω να ανοιξω οτιδηποτε (Επαφες μηνύματα εφαρμογες κλπ) συνεχως με πεταει στην Αρχική σελιδα. σαν να παταω το home button.. ξερει καποιος τι συμβαινει? Ειναι τοσο εκνευριστικο που λεω ν αλλαξω κινητό αν συνεχιστει... ειναι κριμα γιατί κατα τ αλλα μ αρεσει πολύ το κινητακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Δοκίμασε να καθαρίσεις το μέρος που βρίσκεται το home button και το back button, γιατί και σε μένα τα ίδια κάνει μερικές φορές αλλά μόλις καθαρίσω την περιοχή, σταματάει να το κάνει..ίσως χρειάζεται αλλαγή η μεμβράνη..δε νομίζω να είναι κάποιο σπουδαίο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παιδια καλησπερα, εδω κ αρκετες εβδομάδες το κινητό τρωει κατι τρελα κολληματα κ οταν παω να ανοιξω οτιδηποτε (Επαφες μηνύματα εφαρμογες κλπ) συνεχως με πεταει στην Αρχική σελιδα. σαν να παταω το home button.. ξερει καποιος τι συμβαινει? Ειναι τοσο εκνευριστικο που λεω ν αλλαξω κινητό αν συνεχιστει... ειναι κριμα γιατί κατα τ αλλα μ αρεσει πολύ το κινητακι Ποιά έκδοση έχεις?Πέρασες καμιά εφαρμογή τώρα τελευταία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 γεια χαρα σε ολους,μετα απο ενα ideos x5 pro απεκτησα ενα p1 το οποιο φευ,πριν λιγες μερες επεσε απο τη τσεπη footer με την οθονη απευθειας στο εδαφος.. εκανε μια ρωγμη εσωτερικη, το touch ακουγοταν να δουλευει και το κινητο ανοιγε και εκλεινε αλλα η οθονη μαυρη.. το πηγα στη huawei και μετα απο δυο εβδομαδες απαντησαν οτι δεν επισκευαζεται λογω του τρανταγματος στην κεντρικη μοναδα. το x5 pro το εχει η γυναικα κι εγω σαν μεσος χρηστης προσανατολιζομαι σε galaxy s3 mini στα 140 ευρω γιατι απλα μετα απο τετοιο τρακο δεν θελω να δωσω παραπανω απο 150.. το ρ1 ειχε 240 απο expansys. τι λετε για το s3 mini? υγ σορυ για το goth της ιστοριας..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illicit7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Παιδια καλησπερα, εδω κ αρκετες εβδομάδες το κινητό τρωει κατι τρελα κολληματα κ οταν παω να ανοιξω οτιδηποτε (Επαφες μηνύματα εφαρμογες κλπ) συνεχως με πεταει στην Αρχική σελιδα. σαν να παταω το home button.. ξερει καποιος τι συμβαινει? Ειναι τοσο εκνευριστικο που λεω ν αλλαξω κινητό αν συνεχιστει... ειναι κριμα γιατί κατα τ αλλα μ αρεσει πολύ το κινητακι Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και καιρό (το εμφανίζει με πολλές Rom - δεν είναι θεμα εφαρμογών). Αν βρεις λύση θα με ενδιέφερε! Δοκίμασα καθάρισμα που αναφέρθηκε παραπάνω και έχω παραγγείλει και νέα ζελατίνα. Θα ενημερώσω για τυχόν εξελίξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δοκίμασε να καθαρίσεις το μέρος που βρίσκεται το home button και το back button, γιατί και σε μένα τα ίδια κάνει μερικές φορές αλλά μόλις καθαρίσω την περιοχή, σταματάει να το κάνει..ίσως χρειάζεται αλλαγή η μεμβράνη..δε νομίζω να είναι κάποιο σπουδαίο πρόβλημα. φιλε εχω την εργοστασιακη ζελατινα ακομη κ δεν την εχω βγαλει ποτε ωστε να χρειαστει καθαρισμα απο μεσα. Αν εννοεις απ εξω ειναι καθαρη δεν νομιζω να φταιει κατι τετοιο... Ποιά έκδοση έχεις?Πέρασες καμιά εφαρμογή τώρα τελευταία? την android 4.0.3 εχω. Eφαρμογες εχω αρκετες το σκεφτηκα κ γω μηπως φταιει καποια απο αυτες αλλα η μονη λυση για να το μαθω ειναι η επαναφορα εργοστασικων ρυθμισεων κ δεν θελω να το κανω :wacko: υγ: Δυστυχως τα κολληματα του να με πεταει συνεχεια στην αρχικη σελιδα συνεχιζονται κ δυστυχως θα πρεπει να παρω καινουριο γιατι ετσι δε γινεται δουλεια :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) καινουριο παλι αυτο...:mad::mad::mad: http://s7.postimg.org/jn3915tvb/Screenshot_2014_03_12_01_38_09.jpg ουτε η φωτογραφικη δουλευει ουτε ο φακος.... Edited March 11, 2014 by crespo_3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 καινουριο παλι αυτο...:mad::mad::mad: http://s7.postimg.org/jn3915tvb/Screenshot_2014_03_12_01_38_09.jpg ουτε η φωτογραφικη δουλευει ουτε ο φακος.... Ε κάνε κ συ βρε μια επαναφορά:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1987 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Αν ενδιαφέρεται κάποιος, έχω 3 πλαστικές θήκες (πορτοκαλί, λαχανί και διαφανής από την ελληνική αντιπροσωπεία της Huawei). Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ (καθώς χρησιμοποιώ μόνο την μαύρη) και απλά κάθονται στο συρτάρι, και τις έχω πληρώσει και 9 ευρώ μεταφορικά. Μπορούμε να κανονίσουμε ανταλλαγή με screen protector, μιας και θα μου χρειαστεί κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλησπέρα προς ολους τους κατόχους του P1. Το τηλ το έχω από τον Αύγουστο του 2013, αγορασμένο από expansys και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συσκευή. Τελευταία όμως πολλές φορές όταν κάνω κλήση ή όταν απαντώ σε εισερχόμενη ανοίγει αυτόματα η ανοιχτή ακρόαση χωρίς βέβαια να πατάω εγώ κάτι. Το πρόβλημα, μου το παρουσίασε με ROM B229 αλλά και με αλλαγή στη B336 το παρουσιάζει πάλι. Έχει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ps : να σημειώσω ότι και με επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν διορθώθηκε Παράθεση --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illicit7 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και καιρό (το εμφανίζει με πολλές Rom - δεν είναι θεμα εφαρμογών). Αν βρεις λύση θα με ενδιέφερε! Δοκίμασα καθάρισμα που αναφέρθηκε παραπάνω και έχω παραγγείλει και νέα ζελατίνα. Θα ενημερώσω για τυχόν εξελίξεις! Για τυχόν μελλοντικά προβλήματα με το home button και σε άλλα μέλη, αρκεί μάλλον το καθάρισμα της ζελατίνας και των τριγύρω περιθωρίων. Εγώ εκτός από το καθάρισμα άλλαξα και ζελατίνα (ήταν εντός πλάνων έτσι κι αλλιώς) και δεν το παρουσίασε ξανά.. Ο φίλος crespo_3 το καθάρισε απλά και από ότι μου είπε ούτε αυτός έχει πρόβλημα πλέον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Για τυχόν μελλοντικά προβλήματα με το home button και σε άλλα μέλη, αρκεί μάλλον το καθάρισμα της ζελατίνας και των τριγύρω περιθωρίων. Εγώ εκτός από το καθάρισμα άλλαξα και ζελατίνα (ήταν εντός πλάνων έτσι κι αλλιώς) και δεν το παρουσίασε ξανά.. Ο φίλος crespo_3 το καθάρισε απλά και από ότι μου είπε ούτε αυτός έχει πρόβλημα πλέον! επιβεβαιωνω και γω οτι με το καθαρισμα της ζελατινας εχει σταματησει να με πεταει στην αρχικη εδω κ μερες. Αργησα να το γραψω γιατι μου φαινοταν πολυ περιεργο να λυθει ετσι απλα το προβλημα. απλα οπως το διαβασα ετριψα τη ζελατινα απο πανω με τη πυτζαμα μου κ σταματησε :lol::lol::lol: χιλια ευχαριστω στον φιλο magiktigra που εδωσε την λυση κ ξαναχαιρομαι το κινητακι οπως πρωτα. Σε ευχαριστει και το Ρ1 μου προσωπικα γιατι σταματησα να το δινω μπουνιες απο κεινη τη μερα :D εντιτ: ασχετο, αλλα ποιον browser χρησιμοποιειται στο Ρ1 ? εγω ανεκαθεν ειχα τον chrome και μου ηταν πολυ βολικος αλλα κολλουσε αρκετα. δοκιμασα τον εργοστασιακο (αυτο που εχει σημα την γη & γραφει Internet) κ μου φανηκε καλυτερος... Μετα διαβασα για καποιον dolphin κ ειπα να τον δοκιμασω κ τελικα τον ερωτευθηκα. Tι γνωμη εχετε για το θεματακι? :) Edited March 21, 2014 by crespo_3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Παρακαλώ :) ..Όσον αφορά τους browsers,αυτό που έχω καταλάβει είναι πως δεν έχουν διαφορά ταχύτητας σε σχέση με τον εργοστασιακό ..θα έλεγα πως είναι πάνω κάτω το ίδιο..τώρα είναι θέμα γούστου ποιος θα προτιμήσει ποιον..Τους έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους και δεν μου άφησε κανείς κάποια ιδιαίτερα θετική εντύπωση..Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τον Maxthon στο κινητό μιας και του έχω αδυναμία εφ'όσον είναι ο καλύτερος browser για υπολογιστές για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts