Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, καλημέρα, έχω το Ρ1 κανά 10μηνο και είμαι γενικά ευχαριστημένος. Εκτός, βέβαια, απο τα κλασικά σβησίματα που κάνει από μόνο του πού και πού. Είμαι σχετικά άσχετος με αναβαθμίσεις και τέτοια. Μου προτείνετε να κάνω κάποια αναβάθμιση (δεν έχει πειραχτεί και φοράει της... μαμάς του την Β102), αν ναι, σε τι θα βοηθήσει και το κυριότερο ποιος είναι ένας σωστός οδηγός για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ! Και κάτι τελευταίο. Για το Ρ6 καμιά εντύπωση;

Τα κλασικά σβησιματα τα κανει η εκδοση 102 με τις υπόλοιπες δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.Καλύτερη για μένα σε official είναι η B229 και απο unofficial η cm, 4.2.2 με την οποία είμαι τώρα αν και έχει βγει η cm 4.3 στην οποία δεν λειτουργει το bluetooth.Αλλά πριν κανείς οτιδήποτε φρόντισε να κρατησεις ενα backup αυτήν που εχεις να την πάρω κι εγώ :) που δεν το εκανα και οποίος άλλος τη χρειάζεται.

Αν μου έλεγες και πώς θα τα έκανα όλα αυτά... Δεν έχω επαφή με το αντικείμενο. Ξέρει κανείς κάποιον οδηγό για να αναβαθμίσουμε το κινητό στη Β229;

Αν μου έλεγες και πώς θα τα έκανα όλα αυτά... Δεν έχω επαφή με το αντικείμενο. Ξέρει κανείς κάποιον οδηγό για να αναβαθμίσουμε το κινητό στη Β229;

Ακολούθησε τις οδηγίες στο post #385 του Nyo_One, είναι αναλυτικότατο και αν αντιμετωπίσεις και κάποιο άλλο πρόβλημα διάβασε και λίγο παρακάτω.Πάντως με τη Β229 εμένα δε μου χει κάνει ούτε ένα restart.

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

ρε παιδια προσπαθω εδω κ μερες να βαλω στο τηλεφωνο μια micro SDHC κ δεν μου τη διαβαζει με τπτ. μηπως δεν δεχεται τετοιες καρτες η συσκευη ????

ρε παιδια προσπαθω εδω κ μερες να βαλω στο τηλεφωνο μια micro SDHC κ δεν μου τη διαβαζει με τπτ. μηπως δεν δεχεται τετοιες καρτες η συσκευη ????

Μαλλον εχει θεμα η καρτα.Με εναν ανταπτορα δοκιμασε την στο πσ σου να δεις αν φταιει η καρτα.

Μαλλον εχει θεμα η καρτα.Με εναν ανταπτορα δοκιμασε την στο πσ σου να δεις αν φταιει η καρτα.

με τον ανταπτορα που μου στειλανε μαζι με την καρτα κανει διαμορφωση στον υπολογιστη κ την διαβαζει αλλα στο κινητο μου βγαζει οτι ειναι κενη. τη μια γραφει κατεστραμμενη καρτα ή οτι τα αρχεια δεν ειναι συμβατα.. μηπως παιζει ρολο που την παρηγγειλα απο κινα? μια καλη ειναι samsung 10class:confused:

με τον ανταπτορα που μου στειλανε μαζι με την καρτα κανει διαμορφωση στον υπολογιστη κ την διαβαζει αλλα στο κινητο μου βγαζει οτι ειναι κενη. τη μια γραφει κατεστραμμενη καρτα ή οτι τα αρχεια δεν ειναι συμβατα.. μηπως παιζει ρολο που την παρηγγειλα απο κινα? μια καλη ειναι samsung 10class:confused:

Ειναι Samsung?:worry::shifty:

Εχεις δοκιμασει αλλη καρτα?

ναι εχω μια 2γιγα κ την διαβαζει κανονικα... αυτη μου την βγαζει κατεστραμμενη:dizzy:

ναι εχω μια 2γιγα κ την διαβαζει κανονικα... αυτη μου την βγαζει κατεστραμμενη:dizzy:

Ποσα GB ειναι η καρτα?

Μπορεί κάποιος να αναφέρει μερικές δοκιμασμένες κάρτες microSD για την τηλεφωνάρα μας;Αν είναι και απο ebay ακόμα καλύτερα,κατά προτίμηση 16 gb class 10.Ευχαριστώ

Μπορεί κάποιος να αναφέρει μερικές δοκιμασμένες κάρτες microSD για την τηλεφωνάρα μας;Αν είναι και απο ebay ακόμα καλύτερα,κατά προτίμηση 16 gb class 10.Ευχαριστώ

Εγώ του έχω μια Sandisk Ultra 16GB class 10. Την είχα πάρει απο Multirama. Ήθελα απλά μια 16άρα για να βάλω μουσική, αλλά στη συσκευασία έγραφε class 10. Τυχερός!! Πάλι καλά που δεν πήρα καμμιά αργή..

Καλημέρα, είμαι κάτοχος του ascend P1 εδω και ένα χρόνο περίπου έκδοση Β103, το κινητό με έχει αφήσει απολυτα ικανοποιημένο, android 4.0.3.. Λέω να προχωρήσω στην αναβάθμιση του απο μόνος μου γιατι έχει αργησει ήδη πολύ..

1ο) Οποιαδήποτε αναβάθμιση θα μου σβήσει όλα τα δεδομενα? Προγραμμα για backup/restore δεδομενων και για να backup της rom?

2o) Να περάσω μόνο την Β229 post#385 ή την Jelly Bean+EMUI1.5

3ο) Bugs υπάρχουν σε αυτες? και αν προχωρήσω σε κάποια αναβάθμιση θα μπορώ να κάνω μελλοντικες επίσημες αναβαθμίσεις αν βγουν ποτε?

Ευχαριστώ!

Παιδια αντιμετωπιζω προβλημα με το κινητο (ascend P1). Το ειχα παει στη wind, απ οπου το ειχα παρει, το στειλανε για service (κρατησε 15 μερες η διαδικασια) αλλα το προβλημα ξαναεμφανιζεται... Θελω να επικοινωνησω απευθειας με τη huawei για να αποφυγω την χρονοβορα διαδικασια αλλα δεν μπορω, δεν απαντανε στο τηλεφωνο. Μηπως ξερει κανεις καποιο νουμερο να επικοινωνησω μαζι τους? Παντως δε νομιζω να βγαλω ακρη, δεν υπαρχει καμια aftersales υποστηριξη απο την εταιρεια..

Παιδια αντιμετωπιζω προβλημα με το κινητο (ascend P1). Το ειχα παει στη wind, απ οπου το ειχα παρει, το στειλανε για service (κρατησε 15 μερες η διαδικασια) αλλα το προβλημα ξαναεμφανιζεται... Θελω να επικοινωνησω απευθειας με τη huawei για να αποφυγω την χρονοβορα διαδικασια αλλα δεν μπορω, δεν απαντανε στο τηλεφωνο. Μηπως ξερει κανεις καποιο νουμερο να επικοινωνησω μαζι τους? Παντως δε νομιζω να βγαλω ακρη, δεν υπαρχει καμια aftersales υποστηριξη απο την εταιρεια..

Επικοινωνησες μαζι τους μεσω του φατσοβιβλιου μηπως σου απαντησουν?

βγήκε το νέο update τρεχάτε :)

λινκ: http://en.club.vmall.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3909&extra=&page=1

Edited by koystado
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

βγήκε το νέο update τρεχάτε :)

λινκ: http://en.club.vmall.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3909&extra=&page=1

Μα καλα 1.6 δε περιμέναμε? Η εγω μπερδεύτηκα τωρα?

διαβαζω στο φειςμπουκ οτι ειναι fan release. Καλα ειναι σοβαροι οι άνθρωποι? Τοσο καιρο λενε ειναι σε περιοδο δοκιμων κ κάνουν release απο fan? Απογοητευτικοτατο το huawei team. Αμα την περάσει κανενας παιδια ας μας πει γνωμες.

Παιδια εχει καταφερει κανενας να κανει ροοτ την εμοσιον υι 1.5?αν ναι μπορειται να μοθ δωσετε καπιο λινκ για να διαβασω πως?

Ψηνομαι ασχημα να βαλω μιουι ......:-)

Ευχαριστω.....

Παιδια εχει καταφερει κανενας να κανει ροοτ την εμοσιον υι 1.5?αν ναι μπορειται να μοθ δωσετε καπιο λινκ για να διαβασω πως?

Ψηνομαι ασχημα να βαλω μιουι ......:-)

Ευχαριστω.....

Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44397781

στο ποστ #426 τα εξηγεί όλα. Εγώ αυτό έκανα τρέχοντας το .bat, αλλα δεν μου δούλεψε. Δοκίμασα να γράψω τις εντολές και έπιασε!

Καλησπέρα,

θα ήθελα μια βοήθεια με το κινητο..., έχω το Ρ1 και το έκανα root με την Β103, αλλάζω το build.prop αρχείο με στοιχεία τού Β229 αλλά στην αναβάθμιση μου βγάζει fail...

κάνω κάτι λάθος????

ευχαριστώ

• The title was changed to Huawei Ascend P1