Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκει που καταβασες το emui εχει και το downgrade αρχειο το οποιο εχει οδηγειες μεσα για τον τροπο.

Ευχαριστω φιλε δεν το ειχα δει..Αλλα βλεπω οτι ειναι για την εκδοση Β219 και οχι για την Β229 που φορουσα αν γνωριζει καποιος ας μου πει και σε π.μ..Ευχαριστω και παλι!:help:

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

παιδια καλησπερα.το εχω το κινητο 2 μηνες.το προβλημα ειναι οτι κανει καθε μερα επανεκκινηση μονο του.τι μου προτεινετε να κανω΄;

παιδια καλησπερα.το εχω το κινητο 2 μηνες.το προβλημα ειναι οτι κανει καθε μερα επανεκκινηση μονο του.τι μου προτεινετε να κανω΄;

Δοκίμασε απεγκατάσταση των εφαρμογών που έχεις βάλει..εάν δεν γίνει τίποτα, τότε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εάν δεν διορθωθεί, service..

Edited by magiktigra

δεν ξερω αν αναφερετε καπου στο forum αλλα εδώ και μερικές εβδομάδες υπάρχει και αυτή η έκδοση του p1: http://www.vnp.gr/hhuawei-u9202-ascend-p1--4g.html?gclid=CKPYyLr6trYCFclZ3god7kwALA.

Ξέρει κανείς τίποτα?

δεν ξερω αν αναφερετε καπου στο forum αλλα εδώ και μερικές εβδομάδες υπάρχει και αυτή η έκδοση του p1: http://www.vnp.gr/hhuawei-u9202-ascend-p1--4g.html?gclid=CKPYyLr6trYCFclZ3god7kwALA.

Ξέρει κανείς τίποτα?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5022&idPhone2=4410

Η 1.5 αυτη τη στιγμη beta εκδοση οχι η τελικη απο οτι διάβασα. Εγω λεω να περιμενω την τελικη εκδοση. Εχει κανεις καμία πληροφορια για το ποτε θα την δώσουν? Ρωτησα στη σελιδΑ στο fb αλλα απαντηση δε πηρα :)

δεν ξέρω αν είναι bug αλλά δεν μπορώ να στείλω κενό μήνυμα
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Πατησε το space και δοκιμασε.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

αυτό έκανα αλλά τίποτα δυστυχώς
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Δε νομίζω να λέγεται bug κάτι τέτοιο εφ' όσον είναι αχρείαστο ένα κενό μήνυμα.. :p

Κι εμένα μου το κάνει από την πρώτη μέρα που το πήρα. Αν το δουλεύω πολύ ή καμιά φορά ανοιγοκλείνω σε σύντομα χρονικά διαστήματα το 3G, παρουσιάζεται, αλλά σε λιγότερη συχνότητα από την δικιά σου. Μια φορά τις 2-3 μέρες ας πούμε. Την πρώτη μέρα που το πήρα μου το έκανε 2 φορές σε 2 ώρες και με ανησύχησε λίγο αλλά από κει και πέρα σπανιότερα. Ποια έκδοση φοράς? Είναι από τα λίγα αρνητικά που μπορώ να πω για το κινητό, συν την καθυστέρηση που έχει στην σύνδεση μέσω 3G. Κατά 99% είναι πρόβλημα του λογισμικού και όχι του hardware πιστεύω. Δεν νομίζω πως αξίζει να μπεις στην διαδικασία των σέρβις για αυτό κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων που σου είπε ο φίλος και δες πως θα πάει.

Δε νομίζω να λέγεται bug κάτι τέτοιο εφ' όσον είναι αχρείαστο ένα κενό μήνυμα.. :p

Πολλές φορές για να κερδίσεις ένα δώρο π.χ. όπως στο 1+1 εισιτήρια που έχει τις Τετάρτες στα Village, σου ζητά να στείλεις κενό μήνυμα. Και σε άλλα android το έχω συναντήσει, πιθανότατα με κάποιο άλλο πρόγραμμα για sms να μπορείς να στείλεις.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Μπορείς να στείλεις τελεία αντί για κενό. Νομίζω πως πιάνει. Διαφορετικά χρησιμοποίησε την εφαρμογή Handcent SMS από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5kY2VudC5uZXh0c21zIl0. και είσαι ok!!! :p

τελικά το κατάφερα με το Handcent SMS

Ρε παιδια εφαρμογες στην καρτα μνημης δεν μπορουμε να μεταφερουμε;

Ειχα και εγώ την ίδια απορία, μέχρι που έκανα απο προεπιλογή εγκατάσταση των φαρμογών στην εξωτερική κάρτα sd και όταν παω στς εφαρμογές, μπορώ να επιλέξω αν θα είναι η εφαρμογή στην κάρτα, ή στο τηλέφωνο.

Κατα τα άλλα η Jelly bean που ποστάρησε κάποιος φίλος απο δώ, είναι super.. (αν και είναι alpha έκδοση). Την έχω βάλει εδω και περίπου μια εβδομάδα, και μαζί με το UI 1,5 είναι τζάμι!

Παιδιά, υπάρχει τρόπος αφαίρεσης του emotion ui και επιστροφή στην Β229?

Επίσης εσείς που περάσατε το Emotion ui 1.5 και Jelly bean γίνεται να βάλετε έναν οδηγό πως το κάνατε και Link's?

Ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά, υπάρχει τρόπος αφαίρεσης του emotion ui και επιστροφή στην Β229?

Επίσης εσείς που περάσατε το Emotion ui 1.5 και Jelly bean γίνεται να βάλετε έναν οδηγό πως το κάνατε και Link's?

Ευχαριστώ πολύ!

Βάζεις το build.prop του Β229, αντιγράφεις το UPDATE.APP στον κατάλογο dload και μετά επανεκκίνηση του τηλ. πατώντας ταυτόχρονα το Vol+, Vol-

Ειχα και εγώ την ίδια απορία, μέχρι που έκανα απο προεπιλογή εγκατάσταση των φαρμογών στην εξωτερική κάρτα sd και όταν παω στς εφαρμογές, μπορώ να επιλέξω αν θα είναι η εφαρμογή στην κάρτα, ή στο τηλέφωνο.

Κατα τα άλλα η Jelly bean που ποστάρησε κάποιος φίλος απο δώ, είναι super.. (αν και είναι alpha έκδοση). Την έχω βάλει εδω και περίπου μια εβδομάδα, και μαζί με το UI 1,5 είναι τζάμι!

Ωραίος φίλε σ ευχαριστώ, γιατί κατέβασα το πολύ καλό δωρεάν παιχνίδι real racing 3 της ea games και μου έπιασε τον μισό εσωτερικό χώρο. Αν κάποιος έχει την διάθεση να κάνει έναν οδηγό για το ui και την jelly bean θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους. Εγώ έχω παράπονο για την Β102 που φοράω τα τακτικά restart όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω.

στο facebook διάβασα αυτό "Huawei Emotion UI Official release of JellyBean Emotion UI 1.5 is coming in few days. Stay tuned"

Σε οσους δεν αρεσει ο launcher του emui και προτιμουν τον κλασσικο του android μπορουν να κατεβασουν απο το μαρκετ τον nova launcher που ειναι σφαιρατος.

• The title was changed to Huawei Ascend P1