Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει κανενας προβλημα με το wifi?Ειμαι με την B229(δεν ξερω αν εχει σχεση).Το προβλημα μου ειναι πως χανεται το wifi και δε μπορω να συνδεθω πουθενα.Ενω βρισκει το δικτυο μου δεν μπορει να συνδεθει(δε βγαζει καν το εικονιδιο πανω)Καπου διαβασα να γυρισω το το ρουτερ σε 802.11b/g/ απο 802.11b/g/n αλλα δεν βοηθησε και πολυ

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καταφερα να ρουτάρω την B229 μετα από πολύ ψάξιμο. Ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού του Nyo. Στο βήμα 12 ή 13 πριν δλδ τη διαδικασία του fastboot καντε το εξής:

Επεξεργαστείτε το αρχείο android_winusb.inf (...\\android-sdk\extras\google\usb_driver)

Κάτω από το [Google.NTx86] section εαν χρησιμοποιείτε 32bits Windows edition, ή κάτω από το [Google.NTamd64] section εαν χρησιμοποιείτε 64bits Windows edition, προσθέστε τις παρακάτω γραμμές και σώστε το αρχείο:

; OMAP-3/4

%SingleAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_0451&PID_D101

%CompositeAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_0451&PID_D102&MI_01

%CompositeAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_0451&PID_D106&MI_02

%CompositeAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_0451&PID_D107&MI_03

%SingleAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_0451&PID_FFFFE

%CompositeAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_0451&PID_FFFE&MI_01

%SingleAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_0451&PID_D022

%CompositeAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_0451&PID_D022&MI_01

%CompositeAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_0451&PID_D10A&MI_01

; OMAP-3 / 4 - ICS

%CompositeAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_0451&PID_D109&MI_01

Ακολουθήστε τα υπόλοιπα βήματα του οδηγού του Nyo και απολάυστε το root :p

Τελικά βρήκα τρόπο με τον exDialer :lol::D:geek:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer

Πολυ ωραιο δεν τ ηξερα το πρόγραμμα..

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Πολυ ωραιο δεν τ ηξερα το πρόγραμμα..

Είναι πάρα πολύ ωραίο και κατέβασα θεματάκι σχεδόν ίδιο με του Huawei γιατί είχε ένα ξασπρουλίαρκο και δεν μου άρεσε καθόλου :lol: είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Παιδια βρηκα εναν οδηγο - AIO & με ολα τα links απο οτι εφαρμογη μπορει να χρειαστείς.

Εμένα προσωπικα με βοήθησε παρα πολυ.

Αμα προλαβω θα τον κανω κ μια μετάφραση ελληνικα οπως ακριβως ειναι για το φορουμ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37554849

Είναι πάρα πολύ ωραίο και κατέβασα θεματάκι σχεδόν ίδιο με του Huawei γιατί είχε ένα ξασπρουλίαρκο και δεν μου άρεσε καθόλου :lol: είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Ποιο αλλο κατεβασεςςς;;

Τελικά βρήκα τρόπο με τον exDialer :lol::D:geek:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer

Προσωπικη αποψη: ειναι η καλυτερη εφαρμογη dialer! Την εχω ενα χρονο περιπου και εχω την αγορασα για να ''επιβραβευσω'' των προγραμματιστη. Σε ενα προβλημα μου και επικοινωνια μαζι του η απαντηση ηταν αμεση και αποτελεσματικη για να μου δωσει λυση :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Dear Ascend P1 users,

We have released the pilot version of Emotion UI 1.0 for (U9200), based on Icecream sandwitch 4.0.3.

This version is available for Russia region devices as of now. The support for other markets will be available shortly.

http://emotionui.blogspot.in/2013/02/huawei-emotion-ui-10-for-ascend-p1.html

και Download για όποιον ενδιαφέρετε.

Perfection has no age.....

Προσωπικη αποψη: ειναι η καλυτερη εφαρμογη dialer! Την εχω ενα χρονο περιπου και εχω την αγορασα για να ''επιβραβευσω'' των προγραμματιστη. Σε ενα προβλημα μου και επικοινωνια μαζι του η απαντηση ηταν αμεση και αποτελεσματικη για να μου δωσει λυση :)

Είναι αντικαταστάτης του αρχικού μου dialer(δεν ήξερα ότι μπορώ να κάνω τέτοια πράγματα:what:)! Τον βρήκα σε ένα πολύ άκυρο forum και χάρηκα πολύ καθώς όλοι μου έλεγαν ότι δεν γίνεται να αλλάξω την πλαϊνή μπάρα στις επαφές με ελληνικά. Το Ρι είναι το πρώτο μου android οπότε τώρα τα μαθαίνω όλα!! (Το ΣΚ θα κάνω και root το htc του φίλου μου :dance:)

Παιδια μηπως εχει παρει κανεις την δωρεαν θηκη που δινει η huawei για το κινητο μας; ειναι της προκοπης ή δεν αξιζει τον κοπο;

Eίχα πάρει τρείς και είναι εξαιρετικές αλλά να ξέρεις ότι καλύπτουν (όπως όλες οι "hard, snap-on cases") ακριβώς και μόνο ότι είναι τo πίσω λευκό κομμάτι. Προστατεύουν δηλαδή από γρατζουνιές ότσν τα ακουμπάμε στο τραπέζι αλλά σε μιά πτώση δε θα γλυτώσουμε τις γωνίες μας.

Καταλαβα. Σ ευχαριστω haki

Παιδια το ξερετε αυτο το καταστημα?Ειναι καλο η θα μου ερθει μπανανα?:O

http://www.casesss.com/index.aspx

καλησπέρα προσπάθησα να κάνω root την 103 που φοράει για να περάσω σε 229 ,αυτό που δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το εικονίδιο super user και που εμφανίζεται για να καταλάβω εάν είναι root

επίσης κατέβασα τον es file explorer και δεν βρίσκω φάκελο root

έκανα την πρώτη διαδικασία αλλά σε κάποια φάση την ώρα που έτρεξα το ubl.exe μου χτύπησε το nod ,το οποίο και έκανα disable και ξανάτρεξα το ubl ,από ότι φάνηκε έκανε μια διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο error , αλλά έβγαλε κινέζικα γράμματα , μήπως να το κάνω από την αρχή ?

άκυρο παιδιά τα βρήκα όλα !

αυτό που παρατήρησα στην οθόνη είναι πως εμφανίζονται κάποιες σαν κάθετες γραμμές αχνές στο βάθος και ειδικά όταν το φόντο είναι γκρι όπως το background του es explorer ,λέτε να υπάρχει πρόβλημα ?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Εμφανίζεται στις εφαρμογές ,ένα εικονίδιο πράσινου χρώματος με το και έχει το "ρομποτάκι" του android σε άσπρο (αν θυμάμαι καλά). Το εικονίδιο έχει όνομα "superuser" ή "διαχειριστής". Αν το βλέπεις έχεις επιτυχώς κανει root.

Πληροφοριακά ούτε εγώ δνε μπόρεσα να τα καταφέρω με τον ES File explorer και χρησιμοποίησα τον FX explorer

FX explorer

Μαζί με το add on

add on

Στον Es File explorer Πρέπει να πάτε στης ρυθμίσεις και να Tickάρετε την επιλογή "Εξερευνητής Root" στης "Επιλογές Root"

Επίσης για πληκτρολόγιο εδώ απ τον browser του κινητού http://www.swype.com/ (μακράν το καλύτερο κατά την γνώμη μου)

Edited by savanos

Και αναγνώριση φωνής στα ελληνικά όχι μόνο πληκτρολόγιο! ;)

?!?!? Πως το εκανες αυτο? Υπάρχει ελληνικο πακετο να προσθέσεις στις γλωσσες της αναγνωρισης?

Γιατι εμενα μια φορα ελληνικα δεν εχει.

Μιλάω για το Swype πάντα. Εκεί στα settings κατέβασε όπια γλώσσα θέλεις , πατώντας το σηματάκι που είναι σαν φλόγα στο πληκτρολόγιο μιλάς κανονικά και γράφει στην τρέχουσα γλώσσα του πληκτρολογίου.

Μιλάω για το Swype πάντα. Εκεί στα settings κατέβασε όπια γλώσσα θέλεις , πατώντας το σηματάκι που είναι σαν φλόγα στο πληκτρολόγιο μιλάς κανονικά και γράφει στην τρέχουσα γλώσσα του πληκτρολογίου.

Ειιιςςς Ωραιιιοοοςςς!!! το εβαλα, πολυ καλο

Με εκανες ακομα πιο τεμπελη!! χαχα

thanks!!

+1 για την πρόταση κ την εφαρμογη λεμε!!

πως θα κανω ροοτ το κινητο ειμαι στην εκδοση B104..(δοκιμασα με τον τροπο με το hwadb,ubl αλλα δεν γινοταν ροοτ για καποιον λογο)καποια βοηθεια?
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

πως θα κανω ροοτ το κινητο ειμαι στην εκδοση B104..(δοκιμασα με τον τροπο με το hwadb,ubl αλλα δεν γινοταν ροοτ για καποιον λογο)καποια βοηθεια?

σου εβγαλε καποιο Σφαλμα? τι σου ειπε πως δεν εγινε?

Δοκιμασε να Ενεργοποίησες απο στο κινητο σου τον Εντοπισμο σφαλματων USB πριν συνδεσεις το κινητ σου στον υπολογιστη

Εψαξες για το εικονιδιο του Superuser - Διαχειριστή μηπως το εκανες κ δεν το ειδες?( λεω εγω τωρα)

• The title was changed to Huawei Ascend P1